Sudski tumač za engleski jezik, Prevodilac za engleski

Sudski tumač za engleski jezik Beograd

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na engleski jezik.

Beps Translations

BEPS Translations logo
Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 14/6 011 2199304 |
064 9944981 |
BEPS Translations logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK - BEPS TRANSLATION Usluge prevođenja/sudskog tumačenja za engleski jezik.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA ENGLESKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA ENGLESKI JEZIK – POVERITE NAMA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA engleskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa engleskog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na engleski jezik. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Hitni prevodi i brzi prevodi! Najpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za engleski jezik.
MS Translation Team 021 logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK - MS TRANSLATION TEAM 021 Sudski tumač za engleski jezik ili sudski prevodilac je lice koje poseduje licencu (rešenje) izdatu od strane Ministarstva Pravde ili druge nadležne ustanove u zavisnosti od države u kojoj se licenca izdaje i svaki prevod koji je overen od strane sudskog tumača, tj. stalnog sudskog prevodioca predstavlja zvaničan dokument.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA ENGLESKI. Prevodi sa engleskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na engleski jezik. Predvođenje dokumenata na engleskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na engleski jezik.
Prevodilačka agencija Lexis logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK BEOGRAD PREVODILAČKA AGENCIJA LEXIS

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK - AB GLOBUS PREVODI

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA ENGLESKI jezik. Pečatirani prevod sa engleskog jezika ili na engleski jezik.

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na engleski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Agencija Alpha prevodi

Agencija Alpha prevodi logo
Beograd, Mirijevo, Vjekoslava Afrića 12 069 1704977 |
011 3426443 |
Agencija Alpha prevodi logo
Sudski tumač za engleski jezik.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI ENGLESKI JEZIK. PREVOD SA ENGLESKOG I NA ENGLESKI . OVEREN PREVOD… PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . NAJPOVOLJNIJE CENE PREVODA SUDSKOG TUMAČA ZA ENGLESKI JEZIK . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA ENGLESKI JEZIK ILI SA ENGLESKOG JEZIKA! Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK. PREVOĐENJE SA ENGLESKOG JEZIKA ILI NA ENGLESKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA ENGLESKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA ENGLESKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA ENGLESKOM JEZIKU! AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na engleski ili sa engleskog jezika. Prevodimo na engleski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. SUDSKI TUMAČI ENGLESKI – VAMA NA USLUZI. Svaki preveden tekst sa engleskog ili na engleski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA ENGLESKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA ENGLESKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA ENGLESKI JEZIK ILI SA ENGLESKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na engleski jezik ili prevod sa engleskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za engleski jezik .

Sudski tumač za engleski jezik Worldwide Translations

Sudski tumač za engleski jezik Worldwide Translations logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6, PC Ušće, sprat 16 065 3118317 |
011 2120968 |
Sudski tumač za engleski jezik Worldwide Translations logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK - WORLDWIDE TRANSLATIONS Prevodi sa overom sudskog tumača za engleski jezik, prevodilačka agencija Worldwide Translations.
Prevodilačka agencija Linguae Mundi logo
PREVOĐENjE PISANIH TEKSTOVA USMENO PREVOĐENjE USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE TEKSTOVA JEZICI : SRPSKI NEMAČKI RUSKI BUGARSKI MAKEDONSKI ENGLESKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI ALBANSKI
Agencija Omnia Communications logo
PISMENO i USMENO PREVOĐENjE NA ENGLESKI JEZIK PREVOĐENjE SA OVEROM OVLAŠĆENIH SUDSKIH TUMAČA

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK INDIVIDUALNA NASTAVA
Agencija za učenje stranih jezika i prevodjenje Forum logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK USLUGE PREVOĐENjA ZA ENGLESKI JEZIK ŠKOLA i KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU i ODRASLE
Master Obrazovni Centar logo
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI

Mvg Prevodilačka Agencija

MVG Prevodilačka Agencija logo
Beograd, Novi Beograd, Španskih boraca 34 011 2131566 |
063 8937937 |
MVG Prevodilačka Agencija logo
PREVODILAČKE USLUGE KONSEKUTIVNO i SIMULATIVNO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČ NEMAČKI JEZIK ENGLESKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK SLOVENAČKI JEZIK

Lingua servis

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 12b/II 063 8449935 |
011 2507654 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SRPSKI JEZIK ZA STRANCE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski jezik Nemački jezik Francuski jezik Španski jezik Italijanski jezik Ruski jezik Bugarski jezik Arapski jezik Latinski jezik ENGLESKI JEZIK Opšti kursevi Govorne vežbe Engleska gramatika Poslovni kursevi Specijalizovani kursevi Letnji kursevi VIP engleski Kursevi za privredne i druge organizacije Engleski za studente Lingua Servis angažuje isključivo kvalifikovane i iskusne profesore stranih jezika za individualnu i grupnu nastavu stranih jezika, koja se održava u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. U nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika koristimo uglavnom Longmanove i Oxford University Press udžbenike i kompjuterske programe za učenje stranih jezika. Koristimo jedan od najlakših i najkraćih programa za učenje engleskog jezika za odrasle. Opšti kursevi engleskog jezika – skraćeni program Engleski pocetni 1 - 60 časova Engleski pocetni 2 - 60 časova Engleski srednji 1 - 60 časova Engleski srednji 2 - 60 časova Engleski srednji - obnova znanja - 80 časova Govorne vežbe Engleski početni - 20 časova Engleski srednji - 20 časova Engleski viši - 20 časova Poslovni kursevi (OUP) Engleski poslovni 1 (Business Objectives + Meeting Objectives) Engleski poslovni 2 Poslovni kursevi (Longman) Engleski poslovni 1 (Market Leader 1) Engleski poslovni 2 Engleski viši poslovni 1 (Market Leader 2) Engleski viši poslovni 2 Specijalizovani kursevi engleskog jezika iz oblasti: bankarstva i finansija prava tehnike medicine kursevi za poslovne sekretarice medicinske sestre za pilote trenere fudbalere, i sl. Kursevi za privredne i druge organizacije Lingua Servis organizuje i drži opšte i poslovne kurseve engleskog jezika za osoblje radnih organizacija i ustanova. Na vaš zahtev, nastava može da se održava i kod vas, odnosno u vašim prostorijama. VIP engleski Grupna i individualna nastava za javne i slavne ličnosti: političare glumce estradne umetnike sportiste Npr, ako pevač želi da peva na
Sudski tumač za engleski jezik Becagović Vesna logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK

Sudski tumač Đekić Jasmina

Beograd, Vinča, Profesora Vasića 62 011 8065559 |
063 231353 |

Zeljković Vesna sudski prevodilac

Beograd, Savski Venac, Resavska 84 011 2688942 |
063 8718721 |

Tošić Dragana sudski prevodilac

Beograd, Palilula, Dalmatinska 65 011 2753358

Sudski tumač za engleski jezik Đorđević Marija

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 62 011 2143953

Sudski tumač za engleski jezik Toleva Teodora

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 71 063 8046235

Sudski tumač za engleski jezik Tripković Marić Jovanka

Beograd, Novi Beograd, Milentija Popovića 20 011 2122519 |
063 8050677 |

Tornjanski Sanja sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 20a 011 3243292 |
064 1917663 |

Rašković Zorica sudski prevodilac

Beograd, Voždovac, Miklošićeva 39 011 3086986 |
063 327228 |

Trmčić Dubravka sudski prevodilac

Beograd, Mirijevo, Samjuela Beketa 178 011 3423763

Sudski tumač za engleski jezik Vasić Vladan

Beograd, Savski Venac, Durmitorska 4a 011 2657851

Vasiljević Elizabet sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Braće Baruh 2 011 2637617 |
011 2636938 |

Sudski tumač za engleski jezik Vodoplav Marija

Beograd, Savski Venac, Vojvode Milenka 22 011 3616956

Sudski tumač za engleski jezik Vujičić Stevanić Dragana

Beograd, Savski Venac, Stjepana Filipovića 34 011 3691912 |
063 7105649 |

Sudski tumač za engleski jezik Vujović Mirjana

Beograd, Savski Venac, Višegradska 29 011 2688998

Sudski tumač za engleski jezik Porobić Dušan

Beograd, Zvezdara, Braće Ribnikar 25 011 2452058 |
064 1749277 |

Sudski tumač za engleski jezik Prlja Igor

Beograd, Stari Grad, Cara Lazara 15 011 2630214

Sudski tumač za engleski jezik Radaković Tulić Verica

Beograd, Košutnjak, Filmski Grad, Kneza Višeslava 142 061 1395150

Sudski tumač za engleski jezik Zelenović Slobodan

Beograd, Žarkovo, Cerak, Poručnika Spasića i Mašere 108 011 3551072

Sudski tumač za engleski jezik Đokić Mirela

Beograd, Stari Grad, Džordža Vašingtona 38a 011 3226306

Djorić Biljana sudski prevodilac

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 223 011 2418780

Djurić Ivan sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 19 011 3237560

Sudski tumač za engleski jezik Terzić Olivera

Beograd, Novi Beograd, Gramšijeva 2 063 244789

Sudski tumač za engleski jezik Đurđević Gordana

Beograd, Banovo Brdo, Blagoja Parovića 19 011 2544042

Sudski tumač za engleski jezik Tomić Olga

Beograd, Vračar, Nevesinjska 21 011 2439744

Sudski tumač za engleski jezik Tomović Emilija

Beograd, Novi Beograd, Vinogradska 21 063 7264415
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA