Sudski ptumač za rumunski, Prevodilac za rumunski

Sudski tumač za rumunski jezik Beograd

Sudski tumač - worldwide translations

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
SUDSKI TUMAC ZA RUMUNSKI JEZIK. Prevod sa rumunskog ili na rumunski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za rumunski jezik. Brzi prevodi najvišeg kvaliteta. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevod ugovora, zapisnika, tendera, finansijskih izveštaja, revizorskih izveštaja, faktura, sertifikata, prevod međunarodnih dozvola, punomoćja i svih ostalih pravnih i sudskih dokumenata na rumunski ili sa rumunskog jezika . Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti. Svaki preveden tekst sa rumunskog ili na rumunski jezik može imati pečat sertifikovanog sudskog tumača - u zavisnosti od Vaših potreba.
SUDSKI TUMAČ ZA RUMUNSKI JEZIK. Prevođenje sa rumunskog jezika ili na rumunski jezik. Pisani ili usmeni prevodi ovlašćenog sudskog tumača za rumunski jezik. U našoj ponudi su usluge iskusnih stručnih prevodilaca za rumunski jezik po pristupačnoj ceni. Stručni tekstovi na rumunskom jeziku iz oblasti medicine, ekonomije, prava, poljoprivrede, finansija, industrije, informacionih tehnologija ... Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevodimo ugovore, rešenja, odluke, pravilnike, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, revizorski izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na rumunski ili sa rumunskog jezika . Poverite našim prevodiocima sve Vaše tekstove na rumunskom jeziku. Svaki preveden tekst sa rumunskog ili na rumunski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA RUMUNSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA RUMUNSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA RUMUNSKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA rumunskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa rumunskog ili na rumunski jezikCENE PREVODA ZA RUMUNSKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .

Prevodilački centar IPM Prevodi

Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 2145370 |
063 7578822 |
Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Ovlašćeni sudski tumači za RUMUNSKI jezik. U najkraćem i unapred dogovorenom roku biće Vam dostavljeni overeni prevodi sa rumunskog bez obzira na vrstu teksta ili posebne dokumentacije. Overeni prevod na rumunski jezik. Stručni tekstovi na rumunskom Jeziku naša su specijalnost.
Prevodilačka agencija Todorović logo
SUDSKI TUMAC Todorović, sudski tumači ZA RUMUNSKI JEZIK. Overeni prevodi sa rumunskog jezika i na rumunski jezik. Usmeni prevodi, prevodioci sa velikim iskustvom.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI RUMUNSKI JEZIK. PREVOD SA RUMUNSKOG I NA RUMUNSKI . OVEREN PREVOD… PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . NAJPOVOLJNIJE CENE PREVODA SUDSKOG TUMAČA ZA RUMUNSKI JEZIK . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA RUMUNSKI JEZIK ILI SA RUMUNSKOG JEZIKA! Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA RUMUNSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA RUMUNSKOG JEZIKA ILI NA RUMUNSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA RUMUNSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA RUMUNSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Prevod ličnih i pravnih dokumenata uz overu ovlašćenog sudskog tumača za rumunski jezik. USMENO PREVOĐENJE SA RUMUNSKOG JEZIKA ILI NA RUMUNSKI JEZIK . POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA RUMUNSKOM JEZIKUSUDSKI TUMAČI RUMUNSKI – VAMA NA USLUZI. Svaki preveden tekst sa rumunskog ili na rumunski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
SUDSKI TUMAČI ZA RUMUNSKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na rumunskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na rumunski jezik.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA RUMUNSKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA RUMUNSKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA RUMUNSKI JEZIK ILI SA RUMUNSKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na rumunski jezik ili prevod sa rumunskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za rumunski jezik .

Poliglotika prevodi

Beograd, Savski Venac, Beogradska 34 011 2754841 |
064 5865678 |
SUDSKI TUMAC ZA RUMUNSKI BEOGRAD. PISANI OVERENI PREVODI DOKUMENATA NA RUMUNSKI JEZIK ILI OVERENI PREVODI DOKUMENATA SA RUMUNSKOG JEZIKA. USLUGE PREVOĐENJA USMENO NA SASTANCIMA. U mogućnosti smo da za Vas uradimo i hitno prevođenje dokumenata. Svaki prevedeni dokument može imati i pečat sudskog tumača. Cilj nam je da i u budućnosti održimo kvalitet prevodilačkih usluga sa rumunskog jezika i na rumunski jezik, kao što je to bilo do sada.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa rumunskog jezika i na rumunski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za RUMUNSKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na rumunskom Jeziku.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA rumunskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa rumunskog jezika i na rumunski jezik.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA RUMUNSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na rumunski jezik.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA RUMUNSKI. Prevodi sa rumunskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na rumunski jezik. Predvođenje dokumenata na rumunskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na rumunski jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA RUMUNSKI jezik. Pečatirani prevod sa rumunskog jezika ili na rumunski jezik.
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...

Vuković Ana

Beograd, Savski Venac, Generala M. Živkovića 9 011 3821824 |
011 156486 |

Vasiljević Jelena

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 132/61 011 156486

Starčević Violeta

Beograd, Novi Beograd, Dušana Vukasovića 58 011 2167075 |
011 159545 |

Popović Veselin

Beograd, Savski Venac, Bulevar Revolucije 308/11 011 2422634

Kovačević Srđan

Novi Sad, Jovana Đorđevića 11

Karapavlović Sandra

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 47a 011 171543

Jova Veronika

Beograd, Savski Venac, Cara Dušana 119/13 011 192735 |
064 1894794 |

Imbroane Vioreaua

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 206/33 011 2350699 |
011 157633 |

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje

Gaković Katarina

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 011 2278710 |
063 8112677 |

Dan Mariana

Beograd, Savski Venac, Mirijevski venac 4/76 011 407448

Aranđelović Dragiša

Beograd, Savski Venac, Surčinski put 9a 011 3188820 |
011 2273555 |
Back to Top