Sudski tumač za engleski jezik, Prevodilac za engleski

Sudski tumač za engleski jezik Beograd

Sudski tumač - worldwide translations

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
SUDSKI TUMAC ZA ENGLESKI JEZIK. Prevod sa engleskog ili na engleski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za engleski jezik. Prevođenje pravnih i ličnih dokumenata sa overom sudskog tumača za engleski jezik. Nudimo usluge usmenog prevođenja sa engleskog jezika ili na engleski jezik - konsekutivno i simultano prevođenje. Prevodi ličnih dokumenata kao što su uverenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, potvrda o prebivalištu, diplome, svedočanstava, prevodi radne dozvole, dozvole boravka, pasoša, lične karte, prevod medicinske dokumentacije i svih ostalih ličnih dokumenata. Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti. Svaki preveden tekst sa engleskog ili na engleski jezik može imati pečat sertifikovanog sudskog tumača - u zavisnosti od Vaših potreba.
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK. Prevođenje sa engleskog jezika ili na engleski jezik. Pisani ili usmeni prevodi ovlašćenog sudskog tumača za engleski jezik. U našoj ponudi su usluge iskusnih stručnih prevodilaca za engleski jezik po pristupačnoj ceni. Prevodi ličnih i pravnih dokumenata uz overu ovlašćenog sudskog tumača za engleski jezik. Ukoliko imate tekst na engleskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. Usmeno - konsekutivno i simultano prevođenje sa engleskog jezika ili na engleski jezik. Poverite našim prevodiocima sve Vaše tekstove na engleskom jeziku. SUDSKI TUMAČI ENGLESKI - Vama na usluzi.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na engleski jezik.
SUDSKI TUMAČI ZA ENGLESKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na engleskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na engleski jezik.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA ENGLESKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA ENGLESKI JEZIK – POVERITE NAMA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA engleskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa engleskog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na engleski jezik. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Hitni prevodi i brzi prevodi! Najpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za engleski jezik.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA ENGLESKI. Prevodi sa engleskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na engleski jezik. Predvođenje dokumenata na engleskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na engleski jezik.

Perolo agencija

Beograd, Stari Grad, Takovska 35 011 2626133 |
011 3038139 |
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK. Prevod i overa dokumenta na engleski jezik. Prevod stručnih tekstova, kataloga, brošura … Usmeno prevođenje na sastancima, konferencijama, sajmovima, stručnim skupovima….
Agencija za prevodjenje i podučavanje jezika Lexis logo
U našoj agenciji nudimo usluge sudskog tumaca za engleski jezik. Overeni prevodi, brzo, kvalitetno i povoljno.

Prevodilački centar IPM Prevodi

Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 2145370 |
063 7578822 |
Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Ovlašćeni sudski tumači za ENGLESKI jezik. U najkraćem i unapred dogovorenom roku biće Vam dostavljeni overeni prevodi sa engleskog bez obzira na vrstu teksta ili posebne dokumentacije. Overeni prevod na engleski jezik. Stručni tekstovi na engleskom Jeziku naša su specijalnost.

Prevodilačka agencija Versus Prevodi

Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
Beograd, Banovo Brdo, Kraljice Katarine 82a 064 8445066
Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
SUDSKI PREVODIOCI ZA ENGLESKI jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA ENGLESKI jezik. Pečatirani prevod sa engleskog jezika ili na engleski jezik.

Agencija alpha prevodi

Beograd, Mirijevo, Vjekoslava Afrića 12 011 3426443 |
069 1704977 |
Sudski tumač za engleski jezik.
Prevodilačka agencija Todorović logo
SUDSKI TUMAC Todorović, sudski tumači ZA ENGLESKI JEZIK. Overeni prevodi sa engleskog jezika i na engleski jezik. Usmeni prevodi, prevodioci sa velikim iskustvom.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa engleskog jezika i na engleski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za ENGLESKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na engleskom Jeziku.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA engleskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa engleskog jezika i na engleski jezik.

Translate studio

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 90 011 2121290 |
063 8054720 |
SUDSKI PREVODIOCI ZA ENGLESKI JEZIK. PREVODI SA ENGLESKOG JEZIKA ILI NA ENGLESKI JEZIK SA PEČATOM OVLAŠĆENOG SUDSKOG PREVODIOCAUKOLIKO VAM JE POTREBAN PREVOD LIČNIH DOKUMENATA KAKO BISTE DOBILI VIZU ILI OSTVARILI NEKO DRUGO PRAVO U ZEMLJAMA ENGLESKOG GOVORNOG PODRUČJA, A DA TI PREVODI ZAHTEVAJU OVERU OD STRANE OVLAŠĆENOG SUDSKOG TUMAČA, NAŠA AGENCIJA NUDI VAM EFIKASNU I KVALITETNU USLUGU PREVOĐENJA . Ponosni smo na osvedočeni kvalitet naših usluga, na veliko iskustvo i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Kvalitetan prevod je naš imperativ! Prevod reklamnog materijala: uputstava, brošura, kataloga sa engleskog jezika ili na engleski jezik… PREVOD STRUČNE LITERATURE, KNJIŽEVNIH TEKSTOVA, PRAVNE DOKUMENTACIJE, LIČNIH DOKUMENATA SA ENGLESKOG JEZIKA ILI NA ENGLESKI JEZIK.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI ENGLESKI JEZIK. PREVOD SA ENGLESKOG I NA ENGLESKI . OVEREN PREVOD… PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . NAJPOVOLJNIJE CENE PREVODA SUDSKOG TUMAČA ZA ENGLESKI JEZIK . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA ENGLESKI JEZIK ILI SA ENGLESKOG JEZIKA! Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK. PREVOĐENJE SA ENGLESKOG JEZIKA ILI NA ENGLESKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA ENGLESKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA ENGLESKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA ENGLESKOM JEZIKU! AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na engleski ili sa engleskog jezika. Prevodimo na engleski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. SUDSKI TUMAČI ENGLESKI – VAMA NA USLUZI. Svaki preveden tekst sa engleskog ili na engleski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA ENGLESKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA ENGLESKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA ENGLESKI JEZIK ILI SA ENGLESKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na engleski jezik ili prevod sa engleskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za engleski jezik .

Poliglotika prevodi

Beograd, Savski Venac, Beogradska 34 011 2754841 |
064 5865678 |
SUDSKI TUMAC ZA ENGLESKI BEOGRAD. PISANI OVERENI PREVODI DOKUMENATA NA ENGLESKI JEZIK ILI OVERENI PREVODI DOKUMENATA SA ENGLESKOG JEZIKA. USLUGE PREVOĐENJA USMENO NA SASTANCIMA. U mogućnosti smo da za Vas uradimo i hitno prevođenje dokumenata. Svaki prevedeni dokument može imati i pečat sudskog tumača. Cilj nam je da i u budućnosti održimo kvalitet prevodilačkih usluga sa engleskog jezika i na engleski jezik, kao što je to bilo do sada.
Prevodilačka agencija Multiprevodi logo
PREVODILAČKA AGENCIJA USMENO PREVOĐENJE PISANO PREVOĐENJE SUDKI TUMAČI Nudimo prevodilačke usluge svih evropskih jezika i većine svetskih, u svim oblastima prevođenja. Prevodimo sve vrste tekstova, od putničkih blogova, preko tenderske dokumentacije, uputstava, knjiga, časopisa, kataloga, do reklamnih prospekata i naučnih radova. Oblasti koje pokrivaju naši prevodioci u zemlji i inostranstvu su ekonomija, menadžment, pravo, medicina, farmacija, prirodne i tehničke nauke, turizam... Naš princip rada bazira se na principu kratkih i brzih rokova realizacije usluge, po razumnim cenama, a u prvoklasnom kvalitetu. PISANI PREVODI Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u zemljama određenog govornog područja. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu. Po Vašoj želji tekst može biti preveden i na ostale jezike govornog područja ex-YU. Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda, tako da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku. Prevodimona preko 100 svetskih jezika : engleski, ruski, španski, nemački, francuski, italijanski, portugalski, arapski, kineski... USMENI PREVODI Konsekutivni prevodi - Konsekutivno prevođenje najčešće se koristi za poslovne pregovore, sastanke, konferencije, putovanja i slično. Prevodilac čeka da govornik napravi pauzu nakon izgovaranja fraze, rečenice ili niza rečenica i zatim izgovara prevod. Prevodiocu možete olakšati posao ukoliko se sa njim unapred dogovorite koliko će rećenica biti za prevod po svakom bloku. Takođe, važno je da prevodilac bude dovoljno blizu govorniku koga prevodi i slušaocu ili slušaocima kojima je prevod upućen, kako bi se izbegle moguće greške u razumevanju, a samim tim, i prevodu. Simultani prevodi - Simultano prevođenje najčešće se koristi za konferencije, panel rasprave, sednice, govore u
PREVODILAČKE USLUGE SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK SIMULTANO PREVOĐENjE ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA PRIPREMA ZA TOEFL KOUČING PREVODILAČKE USLUGE SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK Sve vrste dokumenata osnivačka akta statusna dokumentacija prenos akcionarskih prava konsolidovani finansijski izveštaji revizorski izveštaji ovlašćenja ugovori akvizicije tehnički opisi priručnici marketinška istraživanja lične karte diplome i još mnogo toga. USMENO PREVOĐENjE simultano prevođenje konferencijsko prevođenje voiceover itd Iza nas stoji 25 godina iskustva u prevođenju i impresivna lista klijenata. Ekspeditivna realizacija projekata. Mogućnost elektronske dostave skeniranih prevoda sa ili bez overe sudskog tumača, u PDF-u, WORD-u ili drugim formatima, koji će po svom sadržaju i formi biti verna klopija originalnog dokumenta. ŠKOLA STRANIH JEZIKA Engleski jezik Srpski jezik Zaboravite na sate i sate učenja-mučenja! Sa nama, učenje engleskog jezika je praktično, zabavno i lako! Kroz simulacije stvarnih životnih komunikacija, vodimo Vas najkraćim putem do jezičke kompetencije. Najsavremeniji materijali, zabavne vežbe, posvećeni predavači, programi prilagođeni Vašim potrebama. Programi za decu, tinejdžere i odrasle Nudimo Vam niz programa koji su u potpunosti prilagođeni Vašim potrebama, jezičkom nivou i stilu komunikacije. Za kratko vreme najnesigurnije osobe kod nas ne samo da progovore na engleskom, već otkriju da komunikacija na stranom jeziku može da bude zabavna i prijatna. PRIPREMA ZA TOEFL! POGLEDAJTE OVDE . Programi za kompanije In house grupni program Business English Opis kursa: interaktivno učenje u grupi Nivo: početni do naprednog Trajanje: 24 sati (3-mesečni program 2 x nedeljno) Veličina grupe: 12 članova Dostupnost: tokom čitave godine, u skladu sa potrebama kompanije In house kratki grupni program Business English Opis kursa: kurs je namenjen zauzetim poslovnim ljudima koji žele da brzo osveže svoje jezičke veštine Nivo: Početni do naprednog Trajanje: 3-dnevni program (15 sati) Veličina grupe: 12 članova Dostupnost: tokom čitave godine, u skladu sa potrebama kompanije KOUČING Uspešna komunikacija je više od znanja stranog jezika. Da
PREVOĐENjE PISANIH TEKSTOVA USMENO PREVOĐENjE USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE TEKSTOVA JEZICI : SRPSKI NEMAČKI RUSKI BUGARSKI MAKEDONSKI ENGLESKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI ALBANSKI

Agencija za prevodjenje, konsalting i druge usluge doda

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 154 011 6150860
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK LEKTORISANjE TEKSTOVA NA SRPSKOM i ENGLESKOM JEZIKU PREVOĐENjE SA ENGLESKOG NA SRPSKI i SRPSKOG NA ENGLESKI JEZIK

Gorson - centar stranih jezika

Beograd, Zemun, Kapetana Radića Petrovića 32 011 3193939 |
065 3193939 |
ŠKOLA STRANIH JEZIKA ZA DECU OD 5 - 15 GODINA DEVET NIVOA - RAZREDA (3 PREDŠKOLSKA i 6 ŠKOLSKIH ZA ENGLESKI) RADIONICE ZA DECU OD 8 - 15 GODINA (3 NIVOA) SARADNjA SA FIRMAMA USLUGE PREVOĐENjA i SUDSKOG TUMAČA KURSEVI IZ : ENGLESKOG JEZIKA FRANCUSKOG JEZIKA NEMAČKOG JEZIKA ITALIJANSKOG JEZIKA GRČKOG JEZIKA ŠPANSKOG JEZIKA RUSKOG JEZIKA
PISMENO i USMENO PREVOĐENjE NA ENGLESKI JEZIK PREVOĐENjE SA OVEROM OVLAŠĆENIH SUDSKIH TUMAČA
PREVOĐENjE OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČI ZA SLEDEĆE JEZIKE: ITALIJANSKI ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI RUSKI ŠPANSKI
USLUGE PREVOĐENjA SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK OPŠTI i SPECIJALIZOVANI KURSEVI ZA : ENGLESKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK INDIVIDUALNA NASTAVA

Škola stranih jezika alfa i omega

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 81 011 2424160 |
063 306225 |
ŠKOLA STRANIH JEZIKA RAD SA DECOMU U LUTKARSKO POZORIŠTU NA STRANOM JEZIKU SUDSKI TUMAČI PREVOĐENjE JEZICI : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK SRPSKI JEZIK ZA STRANCE
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK USLUGE PREVOĐENjA ZA ENGLESKI JEZIK ŠKOLA i KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU i ODRASLE
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI

Lingua servis

Beograd, Žarkovo, Cerak, Vinogradski venac 12 011 2507654 |
011 2500623 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SRPSKI JEZIK ZA STRANCE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski jezik Nemački jezik Francuski jezik Španski jezik Italijanski jezik Ruski jezik Bugarski jezik Arapski jezik Latinski jezik ENGLESKI JEZIK Opšti kursevi Govorne vežbe Engleska gramatika Poslovni kursevi Specijalizovani kursevi Letnji kursevi VIP engleski Kursevi za privredne i druge organizacije Engleski za studente Lingua Servis angažuje isključivo kvalifikovane i iskusne profesore stranih jezika za individualnu i grupnu nastavu stranih jezika, koja se održava u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. U nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika koristimo uglavnom Longmanove i Oxford University Press udžbenike i kompjuterske programe za učenje stranih jezika. Koristimo jedan od najlakših i najkraćih programa za učenje engleskog jezika za odrasle. Opšti kursevi engleskog jezika – skraćeni program Engleski pocetni 1 - 60 časova Engleski pocetni 2 - 60 časova Engleski srednji 1 - 60 časova Engleski srednji 2 - 60 časova Engleski srednji - obnova znanja - 80 časova Govorne vežbe Engleski početni - 20 časova Engleski srednji - 20 časova Engleski viši - 20 časova Poslovni kursevi (OUP) Engleski poslovni 1 (Business Objectives + Meeting Objectives) Engleski poslovni 2 Poslovni kursevi (Longman) Engleski poslovni 1 (Market Leader 1) Engleski poslovni 2 Engleski viši poslovni 1 (Market Leader 2) Engleski viši poslovni 2 Specijalizovani kursevi engleskog jezika iz oblasti: bankarstva i finansija prava tehnike medicine kursevi za poslovne sekretarice medicinske sestre za pilote trenere fudbalere, i sl. Kursevi za privredne i druge organizacije Lingua Servis organizuje i drži opšte i poslovne kurseve engleskog jezika za osoblje radnih organizacija i ustanova. Na vaš zahtev, nastava može da se održava i kod vas, odnosno u vašim prostorijama. VIP engleski Grupna i individualna nastava za javne i slavne ličnosti: političare glumce estradne umetnike sportiste Npr, ako pevač želi da peva na

Becagović Vesna

Beograd, Vračar, Koče Kapetana 41 011 2442460 |
064 1365521 |
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK

Petrov svetlana sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Nehruova 65 011 7178447 |
063 343592 |

Djordjević aleksandra sudski prevodilac

Beograd, Voždovac, Kralja Vladimira 3 011 3973148 |
063 8676259 |

Djurišić djordje sudski prevodilac

Beograd, Vračar, Krunska 60 011 2436846

Djekić jasmina sudski prevodilac

Beograd, Vinča, Profesora Vasića 62 011 8065559 |
063 231353 |

Tišma svetlana sudski prevodilac

Beograd, Zvezdara, Vojvode Brane 36 011 2412025 |
063 1045111 |

Zeljković vesna sudski prevodilac

Beograd, Savski Venac, Resavska 84 011 2688942 |
063 8718721 |

Tošić dragana sudski prevodilac

Beograd, Palilula, Dalmatinska 65 011 2753358

Djordjević marija sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 62 011 2143953

Toleva teodora sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 71 063 8046235

Tripković - marić jovanka sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Milentija Popovića 20 011 2122519 |
063 8050677 |

Tornjanski sanja sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 20a 011 3243292 |
064 1917663 |

Rašković zorica sudski prevodilac

Beograd, Voždovac, Miklošićeva 39 011 3086986 |
063 327228 |

Trmčić dubravka sudski prevodilac

Beograd, Mirijevo, Samjuela Beketa 178 011 3423763

Vasić vladan sudski prevodilac

Beograd, Savski Venac, Durmitorska 4a 011 2657851

Vasiljević elizabet sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Braće Baruh 2 011 2637617 |
011 2636938 |

Višacki aleksandra sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Reljina 4 011 2688954

Vodoplav marija sudski prevodilac

Beograd, Savski Venac, Vojvode Milenka 22 011 3616956

Vujičić - stevanić dragana sudski prevodilac

Beograd, Savski Venac, Stjepana Filipovića 34 011 3691912 |
063 7105649 |

Vujović mirjana sudski prevodilac

Beograd, Savski Venac, Višegradska 29 011 2688998

Porobić dušan sudski prevodilac

Beograd, Zvezdara, Braće Ribnikar 25 011 2452058 |
064 1749277 |

Prlja igor sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Cara Lazara 15 011 2630214
LOKACIJE
Back to Top