Sudski tumac za holandski, Prevodilac za holandski

Sudski tumač za holandski jezik Beograd
Sudski tumač i Prevodilac za Holandski jezik Aleksandra Žeravčić Arsić logo
- BEZ agencijske provizije, direktan kontakt sa tumačem u Beogradu - PREVODI svih ličnih i poslovnih dokumenata sa overom i bez overe (izvodi, diplome, ugovori, rešenja, presude) u najkraćem mogućem roku - IZLAZAK na teren: kod notara, zakazivanje i prevođenje venčanja, izlazak na sud - MOGUĆNOST pismenog prevođenja sa holandskog na engleski - ISKUSTVO u svim stručnim oblastima - DIPLOMIRANI filolog holandskog jezika sa 10 godina prevodilačkog iskustva
Dragan Mitrić sudski tumač za holandski jezik logo
SUDSKI PREVODILAC ZA HOLANDSKI JEZIK - DRAGAN MITRIĆ Holandski jezik se većinom koristi u Holandiji, Belgiji, te nekim bivšim i sadašnjim holandskim kolonijama. Varijanta holandskog koja se koristi u Belgiji ponekad se naziva flamanskim jezikom. Ubraja se u germansku grupu indoevropskih jezika.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA HOLANDSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA HOLANDSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA HOLANDSKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA holandskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa holandskog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na holandski jezik. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Najpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za holandski jezik.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI HOLANDSKI JEZIK. PREVOD SA HOLANDSKOG I NA HOLANDSKI . OVEREN PREVOD… PREVODI LIČNIH DOKUMENATA NA HOLANDSKI JEZIK. PREVOD PRAVNIH DOKUMENATA NA HOLANDSKI JEZIK SA OVEROM.PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova. JAVITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVOD SA HOLANDSKOG JEZIKA ILI NA HOLANDSKI JEZIK - SA OVEROM ILI BEZ NJE.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA HOLANDSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA HOLANDSKOG JEZIKA ILI NA HOLANDSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA HOLANDSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA HOLANDSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA HOLANDSKOM JEZIKU! USMENO PREVOĐENJE SA HOLANDSKOG JEZIKA ILI NA HOLANDSKI JEZIK . AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na holandski ili sa holandskog jezika. Prevodimo na holandski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. SUDSKI TUMAČI HOLANDSKI – VAMA NA USLUZI.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA HOLANDSKI. Prevodi sa holandskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na holandski jezik. Predvođenje dokumenata na holandskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na holandski jezik.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA HOLANDSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na holandski jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA HOLANDSKI jezik. Pečatirani prevod sa holandskog jezika ili na holandski jezik.

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA HOLANDKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na holandski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA HOLANDSKI JEZIK - AB GLOBUS PREVODI

Prevodilačka agencija Language Shop

Prevodilačka agencija Language Shop logo
Beograd, Savski Venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143323 |
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA holandskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa holandskog jezika i na holandski jezik.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa holandskog jezika i na holandski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za HOLANDSKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na holandskom Jeziku.
Sudski tumač za holandski jezik Anastasia Kuijpers logo
SAMOSTALNI PREVODILAC SUDSKI TUMAČ ZA HOLANDSKI JEZIK
Sudski tumač za holandski jezik Vujošević Nenad logo
SUDSKI TUMAČ ZA HOLANDSKI JEZIK - VUJOŠEVIĆ NENAD Pisani i usmeni prevodi sa overom i bez overe sa holandskog jezika i na holandski jezik.

Sudski tumač Velojić Nela

Beograd, Vračar, Vidovdanska 2c 011 2835156

Sudski tumač za holandski jezik Novaković Vladimir

Beograd, Savski Venac, Petra Lekovića 42 011 2540719 |
011 558481 |

Sudski tumač za holandski jezik Mihajlović Zorana

Beograd, Savski Venac, Josipa Marinkovića 5 011 661720

Sudski tumač za holandski jezik Ljubičić Ana

Beograd, Savski Venac, Pančićeva 8 011 185231

Sudski tumač za holandski jezik Drašković Saša

Beograd, Novi Beograd, Gramšijeva 6a/8 011 2675409 |
063 241270 |

Sudski tumač Jović Mila

Beograd, Mirijevo, Koste Nađa 26/stan 8 011 3426153 |
063 341915 |
Prevodilačka agencija Queen Victoria logo
SUDSKI TUMAČ ZA HOLANDSKI JEZIK - PREVODILAČKA AGENCIJA QUEEN VICTORIA Pružamo usluge pisanog prevoda za holandski jezik sa ili bez overe sudskog tumača.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA