Privatne osnovne škole Dedinje, Senjak

Privatne osnovne škole Dedinje, Senjak

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Senjak, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - DEUTCHE SCHULE BELGRAD Osnovna škola u Nemačkoj školi Beograd obuhvata razrede od 1. do 4. Deca se upisuju nakon intenzivne pripreme u vrtiću i predškoli, a nakon utvrđivanja spremnosti za školu. Na kraju osnovne škole deca dobijaju pismenu preporuku osnovne škole za upis u sekundarni nivo I. Deca sa preporukom za gimnaziju mogu da se upišu u gimnaziju Nemačke škole Beograd. Redovna nastava se dopunjuje raznim individualnim oblicima rada sa decom. U zavisnosti od dodatnih potreba za učenjem, njihovih jakih i slabih strana, za decu se organizuju raznovrsne „Radionice“ u različitom trajanju, a sa ciljem da se prevaziđu slabosti i unaprede posebni talenti i interesovanja.
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE -BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL Osnovna škola je za đake od 4 godine do 11 godina, koja obuhvata prve dve faze školovanja (ključna faza 1 i 2) tokom godina od 1 do 6 (uz prijemnu godinu sa 4/5 godina). Sa veličinom odeljenja, ne više od šesnaest đaka, nastavnik iz inostranstva i asistent za nastavu mogu da razviju i postignu svoj puni potencijal kod učenika. Pored toga što obuhvata tradicionalne predmete kao što su engleski, matematika, nauka, istorija, geografija, računarstvo i umetnost i dizajn, koji će ih učiti nastavnik, učenici će imati i PE i muziku koju predaju specijalisti. Za one koji imaju potrebu za dodatnim engleskim jezikom imamo specijalistički engleski jezik kao nastavnik za drugi jezik (ESL). Za studente u 3. i starijoj godini koji ne trebaju ESL imaju francuski ili srpski jezik kao dodatni jezik.
Brook Hill International School logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE BEOGRAD - BROOK HILL INTERNATIONAL SCHOOL Brok Hill Internacionalna škola radosno dočekuje osnovce koji nastavljaju pripreme za budući život. Naši posvećeni učitelji zajedno učestvuju u izradi plana nastave i aktivnosti učenika kako bismo obuhvatili sve najvažnije lekcije iz svakodnevnog i stvarnog života, iskustva stečenog igrom, mogućnostima za rešavanje problema i učenja uz knjigu. Svakom detetu omogućavamo učenje uz predmetne učitelje koji rade sa njima kako bi podstakli njihov talenat za muziku, sport i plivanje.

Prima International School Belgrade

Prima International School Belgrade logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Dragana Mancea bb 011 3690825
Prima International School Belgrade logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - PRIMA INTERNATIONAL SCHOOL BELGRADE Na PRIMA Međunarodnoj školi u Beogradu usvojili smo osnovni program Cambridge International. Ovaj program daje školama širom sveta odgovarajući okvir za razvijanje veština i znanja u matematici, engleskom i nauci kod male dece. Primarni program pruža smernice za razvoj kurikuluma i učenje u učionici i omogućava nastavnicima da pravilno procene napredak dece. Kembridžski primarni testovi napredovanja dostupni su u poslednje četiri godine osnovnog obrazovanja i dizajnirani su tako da omogućavaju nastavnicima da prate napredak svojih đaka tokom školovanja i da analiziraju svoje performanse u učionici.
Obrazovni sistem Kreativno Pero logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE BEOGRAD - KREATIVNO PERO Osnovna škola Kreativno pero radi po nastavnom planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a u skladu sa Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja. Jedna od specifičnosti rada od samog osnivanja škole je predmetna nastava od prvog razreda za oblasti umetnosti, stranih jezika i fizičkog vaspitanja. Pored obaveznih i izbornih nastavnih predmeta, škola nudi i fakultativno izučavanje drugog stranog jezika (francuskog ili nemačkog jezika) od prvog razreda osnovne škole.

Chartwell International School

Chartwell International School logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Teodora Drajzera 28 011 3675340 |
011 3675299 |
Chartwell International School logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - CHARTWELL INTERNATIONAL SCHOOL U Chartwell Osnovnoj školi je sve o srećnoj i vrednoj deci koja se zabavljaju pokušavajući da postignu svoja lična najbolja dostignuća u svim oblastima školskog života. Pružamo ugodna i sigurna sredstva za učenje, gde su talenti sve dece i osoblja prepoznati i razvijeni do kraja. Deca uživaju u procesu učenja i rukovode se brižnim, entuzijastičnim i visoko motivisanim osobljem.

Montessori osnovna škola

Beograd, Dedinje, Senjak, Žanke Stokić 11 011 3692980 |
065 2315876 |
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE BEOGRAD - MONTESSORI Školski program se u praksi sprovodi upotrebom jedistvenog Montesori metoda koji se dominantno primenjuje u prvom ciklusu obrazovanja kako kod nas tako i u mnogim evropskim i svetskim školama danas. „Montesori osnovna škola“ radi po nastavnom planu i programu propisanom od strane Ministarstva prosvete RS, a u skladu sa zakonom o osnovnoj školi. U Montesori osnovnoj školi učenik je kreator svog učenja i diktira svoj tempo dok je nastavnik tu da prati njegova interesovanja i razvoj. Montesori pedagogija uči učenika da misli a ne da reprodukuje gotova znanja napamet. Istraživanja pokazuju da učenici koji završe Montesori škole imaju viši procenat postiugnuća na testovima znanja i testovima sposobnosti. Imaju bolju prohodnost u svim gimnazijama i univerzitetima.
Osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - VOJVODA RADOMIR PUTNIK Želimo da ostanemo prestižna osnovna škola u Republici Srbiji ( Beogradu, Savskom vencu),koja nudi kvalitetno obrazovanje po meri učenika, kontinuirano uči i ima aktivnu ulogu u društvenoj zajednici. Mi smo škola koja kontinuirano unapređuje sve neophodne materijalne, ljudske, bezbedonosne i organizacione uslove za kvalitetno obrazovanje i vaspitanje učenika u skladu sa njihovim sklonostima i afinitetima, kroz kontinuirano unapređenje sopstvenih kapaciteta i saradnju sa roditeljima, lokalnom zajednicom i ostalim relevantnim subjektima.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA