Privatne osnovne škole

Privatne osnovne škole Beograd
Privatna osnovna škola Vladislav Petković Dis logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - VLADISLAV PETKOVIĆ DIS Jedina škola u Srbiji u kojoj je maksimalan broj učenika 10-12 u razredu. To omogućava svakom profesoru da se posveti svakom đaku, u svakom danu školske godine. Na času sa 10 učenika, profesoru je omogućeno da obradi novu lekciju, da ponovi prethodnu i poveže sa usvajanjem novog gradiva, i da u završnom delu časa učenici obnove i urade vežbu ili domaći zadatak. Mali broj učenika u razredu garantuje visok nivo usvajanja gradiva, kroz mentorski rad. Nastava u školi realizuje se po nastavnom planu i programu Ministavrstva prosvete RS, a deo tog programa realizuje se svakodnevno i na engleskom jeziku. Svi razredi imaju dvojezičnu nastavu i dva profesora engleskog jezika.

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Senjak, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - DEUTCHE SCHULE BELGRAD Osnovna škola u Nemačkoj školi Beograd obuhvata razrede od 1. do 4. Deca se upisuju nakon intenzivne pripreme u vrtiću i predškoli, a nakon utvrđivanja spremnosti za školu. Na kraju osnovne škole deca dobijaju pismenu preporuku osnovne škole za upis u sekundarni nivo I. Deca sa preporukom za gimnaziju mogu da se upišu u gimnaziju Nemačke škole Beograd. Redovna nastava se dopunjuje raznim individualnim oblicima rada sa decom. U zavisnosti od dodatnih potreba za učenjem, njihovih jakih i slabih strana, za decu se organizuju raznovrsne „Radionice“ u različitom trajanju, a sa ciljem da se prevaziđu slabosti i unaprede posebni talenti i interesovanja.

The International School of Belgrade

Beograd, Dedinje, Senjak, Temišvarska 19 011 2069999
THE INTERNATIONAL SCHOOL OF BELGRADE PreK 3 and 4 Program in ISB Empowering and inspiring students begins with our youngest learners here at the International School of Belgrade (ISB). We follow the Primary Years Programme (PYP), part of the International Baccalaureate Organization (IBO). The PYP describes five early years’ domains: Physical, Social, Emotional, Intellectual and Aesthetic. ISB is accredited by the Council of International Schools (CIS) and the New England Association of Schools and Colleges (NAESC). CIS is the accrediting agency of the European Council of International School (ECIS). ISB is also authorized by the IBO and by the Ministry of Education of the Republic of Serbia. Young children need extended periods of time and as much indoor and outdoor space as possible in clearly defined areas to explore, investigate, and play with a variety of materials and resources. Learning spaces may include : - Pre-reading - Pre-writing - Arts - Construction - Imaginative play - Science - Technology Children need to learn about themselves, other people, and the world around them. As children interact in and with these spaces, they become active learners through: - making choices and decisions - working collaboratively with others - using materials in flexible or imaginative ways - initiating inquiry and asking questions - sustaining interests and extending their knowledge - developing new understandings Beginning in August 2013, ISB welcomes students beginning at age three. The Early Year Program is designed for children between the ages of three and five. ISB refers to these groups of children in the following way; PreK 3, PreK 4, and Kindergarten. Our PreK 3 and PreK 4 class is combined and our Kindergarten is designed for students that are age five as of September 1 of each school year. For many children, these years also mark the
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE -BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL Osnovna škola je za đake od 4 godine do 11 godina, koja obuhvata prve dve faze školovanja (ključna faza 1 i 2) tokom godina od 1 do 6 (uz prijemnu godinu sa 4/5 godina). Sa veličinom odeljenja, ne više od šesnaest đaka, nastavnik iz inostranstva i asistent za nastavu mogu da razviju i postignu svoj puni potencijal kod učenika. Pored toga što obuhvata tradicionalne predmete kao što su engleski, matematika, nauka, istorija, geografija, računarstvo i umetnost i dizajn, koji će ih učiti nastavnik, učenici će imati i PE i muziku koju predaju specijalisti. Za one koji imaju potrebu za dodatnim engleskim jezikom imamo specijalistički engleski jezik kao nastavnik za drugi jezik (ESL). Za studente u 3. i starijoj godini koji ne trebaju ESL imaju francuski ili srpski jezik kao dodatni jezik.
Obrazovni sistem Rudjer Bošković logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - RUDJER BOSKOVIC Tim ove škole ima ljudsku toplinu, znanje i spremnost da mladim ljudima pruži kvalitetno obrazovanje, razumevanje i sigurnost drugog doma.Obrazovni sistem „Ruđer Bošković” je, pored nacionalne verifikacije od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije za osnovno i srednje obrazovanje učenika, akreditovan i po internacionalnim programima i standardima. Osnovna škola „Ruđer Bošković“ se nalazi u Košutnjaku.

Prima International School Belgrade

Prima International School Belgrade logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Dragana Mancea bb 011 3690825
Prima International School Belgrade logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - PRIMA INTERNATIONAL SCHOOL BELGRADE Na PRIMA Međunarodnoj školi u Beogradu usvojili smo osnovni program Cambridge International. Ovaj program daje školama širom sveta odgovarajući okvir za razvijanje veština i znanja u matematici, engleskom i nauci kod male dece. Primarni program pruža smernice za razvoj kurikuluma i učenje u učionici i omogućava nastavnicima da pravilno procene napredak dece. Kembridžski primarni testovi napredovanja dostupni su u poslednje četiri godine osnovnog obrazovanja i dizajnirani su tako da omogućavaju nastavnicima da prate napredak svojih đaka tokom školovanja i da analiziraju svoje performanse u učionici.
Savremena Osnovna škola i Gimnazija logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - SAVREMENA OSNOVNA ŠKOLA Mogućnosti svakog deteta su ogromne, a Savremena predstavlja zajednicu posvećenih prosvetnih radnika koji žele da dete otključa svoje unutrašnje potencijale. Koristeći naprednu svetsku metodiku, pružamo deci alate, iskustva i znanja koja će učiniti da postanu najbolje verzije sebe.

Obrazovni sistem Crnjanski

Obrazovni sistem Crnjanski logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Đorđa Ognjanovića 2 011 2396743 |
011 2396755 |
Obrazovni sistem Crnjanski logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - CRNJANSKI Škola je opremljena nastavnim sredstvima. Svaka učionica poseduje projektor i kasetofon sa CD-om, televizor i DVD. Specijalizovane učionice su opremljene adekvatnim i potrebnim nastavnim sredstvima, koje zadovoljavaju normative. Škola poseduje 2 interaktivne table. Kabinet za informatiku je opremljen sa 18 savremenih računara, 2 štampača, skenerom, DVD čitačem/rezačem. Škola poseduje bogatu biblioteku sa čitaonicom sa velikim izborom lektire i savremenih dela. Škola ima veoma dobro organizovanu i razvijenu saradnju sa lokalnom zajednicom. To je dugogodišnja saradnja, koja se stalno proširuje i produbljuje na obostranu korist i zadovoljstvo.
Obrazovni sistem Kreativno Pero logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE BEOGRAD - KREATIVNO PERO Osnovna škola Kreativno pero radi po nastavnom planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a u skladu sa Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja. Jedna od specifičnosti rada od samog osnivanja škole je predmetna nastava od prvog razreda za oblasti umetnosti, stranih jezika i fizičkog vaspitanja. Pored obaveznih i izbornih nastavnih predmeta, škola nudi i fakultativno izučavanje drugog stranog jezika (francuskog ili nemačkog jezika) od prvog razreda osnovne škole.

Osnovna i srednja muzička škola Amadeus

Osnovna i srednja muzička škola Amadeus logo
Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Toše Jovanovića 11 011 6546111 |
062 294944 |
Osnovna i srednja muzička škola Amadeus logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - AMADEUS Osnovna muzička škola "Amadeus" je za svoje polaznike pripremila posebne programe koji će ih na edukativni način uvesti u svet muzike. U prijatnoj atmosferi i lepom ambijentu škole održavaju se probe malog i velikog hora, orkestra i brojnih kamernih ansambala. Repertoar se formira u skladu sa nastavnim planom i programom ali i na inicijativu samih učenika. Učenici često nastupaju kao solisti i članovi različitih sastava na brojnim koncertima, društvenim i kulturnim događajima Beograda.

Chartwell International School

Chartwell International School logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Teodora Drajzera 28 011 3675340 |
011 3675299 |
Chartwell International School logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - CHARTWELL INTERNATIONAL SCHOOL U Chartwell Osnovnoj školi je sve o srećnoj i vrednoj deci koja se zabavljaju pokušavajući da postignu svoja lična najbolja dostignuća u svim oblastima školskog života. Pružamo ugodna i sigurna sredstva za učenje, gde su talenti sve dece i osoblja prepoznati i razvijeni do kraja. Deca uživaju u procesu učenja i rukovode se brižnim, entuzijastičnim i visoko motivisanim osobljem.
Privatna osnovna škola Miroslav Mika Antić logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - MIROSLAV MIKA ANTIC Na osnovu procene načina primene NTC sistema učenja u našoj školi i rezultata koje smo pomoću njega postigli u obrazovno – vaspitnom radu sa učenicima, prva smo i jedina škola u Novom Sadu, koja poseduje NTC licencu, kao potvrdu kvaliteta rada. U dragocenom parnerstvu svih nas: nastavnika, đaka i roditelja, mi svakog dana radimo sa željom da naša deca budu najbolja u znanju, lepo vaspitana i spremna da budu uspešna profesiji koju odaberu, da otkriju svoje talente i budu srećni ljudi.
Osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - VOJVODA RADOMIR PUTNIK Želimo da ostanemo prestižna osnovna škola u Republici Srbiji ( Beogradu, Savskom vencu),koja nudi kvalitetno obrazovanje po meri učenika, kontinuirano uči i ima aktivnu ulogu u društvenoj zajednici. Mi smo škola koja kontinuirano unapređuje sve neophodne materijalne, ljudske, bezbedonosne i organizacione uslove za kvalitetno obrazovanje i vaspitanje učenika u skladu sa njihovim sklonostima i afinitetima, kroz kontinuirano unapređenje sopstvenih kapaciteta i saradnju sa roditeljima, lokalnom zajednicom i ostalim relevantnim subjektima.
Osnovna škola i predškolska ustanova Svitac logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - SVITAC Već 15 godina ”Svitac” je svetao, srećan, pozitivan kutak za decu od jedne do četrnaest godina. U ”Svicu” deca okružena ljubavlju, znanjem, požrtvovanjem i profesionalizmom stručnog kadra stiču sva potrebna znanja i veštine da bi izrasli u zadovoljne i uspešne ljude.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA