Privatne osnovne škole

Privatne osnovne škole Beograd

Osnovna škola Bejza

Osnovna škola Bejza logo
Beograd, Banovo Brdo, Orfelinova 57 011 3571986 |
069 2511111 |
Osnovna škola Bejza logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE BEOGRAD - BEJZA Mi verujemo da je vaspitanje pojedinca složen proces i da se upotpunjuje sticanjem obrazovanja. Bejza ima za cilj da utiče na vaspitanje i izgradi individue čiji će se princip života temeljiti na dijalogu, toleranciji i poštovanju drugih. Želimo da u idealnom obrazovnom sistemu osiguramo budućnost naše dece.
osnovna-skola-bejza-privatne-osnovne-skole

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Senjak, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - DEUTCHE SCHULE BELGRAD Osnovna škola u Nemačkoj školi Beograd obuhvata razrede od 1. do 4. Deca se upisuju nakon intenzivne pripreme u vrtiću i predškoli, a nakon utvrđivanja spremnosti za školu. Na kraju osnovne škole deca dobijaju pismenu preporuku osnovne škole za upis u sekundarni nivo I. Deca sa preporukom za gimnaziju mogu da se upišu u gimnaziju Nemačke škole Beograd. Redovna nastava se dopunjuje raznim individualnim oblicima rada sa decom. U zavisnosti od dodatnih potreba za učenjem, njihovih jakih i slabih strana, za decu se organizuju raznovrsne „Radionice“ u različitom trajanju, a sa ciljem da se prevaziđu slabosti i unaprede posebni talenti i interesovanja.
deutsche-schule-belgrad-privatne-osnovne-skole

Privatna osnovna škola Vladislav Petković Dis

Privatna osnovna škola Vladislav Petković Dis logo
Beograd, Vračar, Internacionalnih brigada 57 011 3445365 |
063 1698390 |
Privatna osnovna škola Vladislav Petković Dis logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - VLADISLAV PETKOVIĆ DIS Jedina škola u Srbiji u kojoj je maksimalan broj učenika 10-12 u razredu. To omogućava svakom profesoru da se posveti svakom đaku, u svakom danu školske godine. Na času sa 10 učenika, profesoru je omogućeno da obradi novu lekciju, da ponovi prethodnu i poveže sa usvajanjem novog gradiva, i da u završnom delu časa učenici obnove i urade vežbu ili domaći zadatak. Mali broj učenika u razredu garantuje visok nivo usvajanja gradiva, kroz mentorski rad. Nastava u školi realizuje se po nastavnom planu i programu Ministavrstva prosvete RS, a deo tog programa realizuje se svakodnevno i na engleskom jeziku. Svi razredi imaju dvojezičnu nastavu i dva profesora engleskog jezika.
privatna-osnovna-skola-vladislav-petkovic-dis-privatne-osnovne-skole

Privatna osnovna škola Miroslav Mika Antić

Privatna osnovna škola Miroslav Mika Antić logo
Novi Sad, Dositejeva 15 021 442058 |
066 442058 |
Privatna osnovna škola Miroslav Mika Antić logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - MIROSLAV MIKA ANTIC Na osnovu procene načina primene NTC sistema učenja u našoj školi i rezultata koje smo pomoću njega postigli u obrazovno – vaspitnom radu sa učenicima, prva smo i jedina škola u Novom Sadu, koja poseduje NTC licencu, kao potvrdu kvaliteta rada. U dragocenom parnerstvu svih nas: nastavnika, đaka i roditelja, mi svakog dana radimo sa željom da naša deca budu najbolja u znanju, lepo vaspitana i spremna da budu uspešna profesiji koju odaberu, da otkriju svoje talente i budu srećni ljudi.
privatna-osnovna-skola-miroslav-mika-antic-privatne-osnovne-skole

British International School

Beograd, Dedinje, Senjak, Smetanina 12 011 3066096
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE -BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL Osnovna škola je za đake od 4 godine do 11 godina, koja obuhvata prve dve faze školovanja (ključna faza 1 i 2) tokom godina od 1 do 6 (uz prijemnu godinu sa 4/5 godina). Sa veličinom odeljenja, ne više od šesnaest đaka, nastavnik iz inostranstva i asistent za nastavu mogu da razviju i postignu svoj puni potencijal kod učenika. Pored toga što obuhvata tradicionalne predmete kao što su engleski, matematika, nauka, istorija, geografija, računarstvo i umetnost i dizajn, koji će ih učiti nastavnik, učenici će imati i PE i muziku koju predaju specijalisti. Za one koji imaju potrebu za dodatnim engleskim jezikom imamo specijalistički engleski jezik kao nastavnik za drugi jezik (ESL). Za studente u 3. i starijoj godini koji ne trebaju ESL imaju francuski ili srpski jezik kao dodatni jezik.
british-international-school-privatne-osnovne-skole

Obrazovni sistem Rudjer Bošković

Obrazovni sistem Rudjer Bošković logo
Beograd, Banovo Brdo, Kneza Višeslava 17 011 3544417
Obrazovni sistem Rudjer Bošković logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - RUDJER BOSKOVIC Tim ove škole ima ljudsku toplinu, znanje i spremnost da mladim ljudima pruži kvalitetno obrazovanje, razumevanje i sigurnost drugog doma.Obrazovni sistem „Ruđer Bošković” je, pored nacionalne verifikacije od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije za osnovno i srednje obrazovanje učenika, akreditovan i po internacionalnim programima i standardima. Osnovna škola „Ruđer Bošković“ se nalazi u Košutnjaku.
obrazovni-sistem-rudjer-boskovic-privatne-osnovne-skole

Brook Hill International School

Brook Hill International School logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Augusta Cesarca 2 011 3691310
Brook Hill International School logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE BEOGRAD - BROOK HILL INTERNATIONAL SCHOOL Brok Hill Internacionalna škola radosno dočekuje osnovce koji nastavljaju pripreme za budući život. Naši posvećeni učitelji zajedno učestvuju u izradi plana nastave i aktivnosti učenika kako bismo obuhvatili sve najvažnije lekcije iz svakodnevnog i stvarnog života, iskustva stečenog igrom, mogućnostima za rešavanje problema i učenja uz knjigu. Svakom detetu omogućavamo učenje uz predmetne učitelje koji rade sa njima kako bi podstakli njihov talenat za muziku, sport i plivanje.
brook-hill-international-school-privatne-osnovne-skole

Prima International School Belgrade

Prima International School Belgrade logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Dragana Mancea bb 011 3690825
Prima International School Belgrade logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - PRIMA INTERNATIONAL SCHOOL BELGRADE Na PRIMA Međunarodnoj školi u Beogradu usvojili smo osnovni program Cambridge International. Ovaj program daje školama širom sveta odgovarajući okvir za razvijanje veština i znanja u matematici, engleskom i nauci kod male dece. Primarni program pruža smernice za razvoj kurikuluma i učenje u učionici i omogućava nastavnicima da pravilno procene napredak dece. Kembridžski primarni testovi napredovanja dostupni su u poslednje četiri godine osnovnog obrazovanja i dizajnirani su tako da omogućavaju nastavnicima da prate napredak svojih đaka tokom školovanja i da analiziraju svoje performanse u učionici.
prima-international-school-belgrade-privatne-osnovne-skole

Obrazovni sistem Crnjanski

Obrazovni sistem Crnjanski logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Đorđa Ognjanovića 2 011 2396743 |
011 2396755 |
Obrazovni sistem Crnjanski logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - CRNJANSKI Škola je opremljena nastavnim sredstvima. Svaka učionica poseduje projektor i kasetofon sa CD-om, televizor i DVD. Specijalizovane učionice su opremljene adekvatnim i potrebnim nastavnim sredstvima, koje zadovoljavaju normative. Škola poseduje 2 interaktivne table. Kabinet za informatiku je opremljen sa 18 savremenih računara, 2 štampača, skenerom, DVD čitačem/rezačem. Škola poseduje bogatu biblioteku sa čitaonicom sa velikim izborom lektire i savremenih dela. Škola ima veoma dobro organizovanu i razvijenu saradnju sa lokalnom zajednicom. To je dugogodišnja saradnja, koja se stalno proširuje i produbljuje na obostranu korist i zadovoljstvo.
obrazovni-sistem-crnjanski-privatne-osnovne-skole

Obrazovni sistem Kreativno Pero

Obrazovni sistem Kreativno Pero logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Tolstojeva 58 011 3672716 |
062 522622 |
Obrazovni sistem Kreativno Pero logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE BEOGRAD - KREATIVNO PERO Osnovna škola Kreativno pero radi po nastavnom planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a u skladu sa Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja. Jedna od specifičnosti rada od samog osnivanja škole je predmetna nastava od prvog razreda za oblasti umetnosti, stranih jezika i fizičkog vaspitanja. Pored obaveznih i izbornih nastavnih predmeta, škola nudi i fakultativno izučavanje drugog stranog jezika (francuskog ili nemačkog jezika) od prvog razreda osnovne škole.
obrazovni-sistem-kreativno-pero-privatne-osnovne-skole

Osnovna i srednja muzička škola Amadeus

Osnovna i srednja muzička škola Amadeus logo
Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Toše Jovanovića 11 011 6546111 |
062 294944 |
Osnovna i srednja muzička škola Amadeus logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - AMADEUS Osnovna muzička škola "Amadeus" je za svoje polaznike pripremila posebne programe koji će ih na edukativni način uvesti u svet muzike. U prijatnoj atmosferi i lepom ambijentu škole održavaju se probe malog i velikog hora, orkestra i brojnih kamernih ansambala. Repertoar se formira u skladu sa nastavnim planom i programom ali i na inicijativu samih učenika. Učenici često nastupaju kao solisti i članovi različitih sastava na brojnim koncertima, društvenim i kulturnim događajima Beograda.
osnovna-i-srednja-muzicka-skola-amadeus-privatne-osnovne-skole

Chartwell International School

Chartwell International School logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Teodora Drajzera 28 011 3675340 |
011 3675299 |
Chartwell International School logo
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - CHARTWELL INTERNATIONAL SCHOOL U Chartwell Osnovnoj školi je sve o srećnoj i vrednoj deci koja se zabavljaju pokušavajući da postignu svoja lična najbolja dostignuća u svim oblastima školskog života. Pružamo ugodna i sigurna sredstva za učenje, gde su talenti sve dece i osoblja prepoznati i razvijeni do kraja. Deca uživaju u procesu učenja i rukovode se brižnim, entuzijastičnim i visoko motivisanim osobljem.
chartwell-international-school-privatne-osnovne-skole

Montessori osnovna škola

Beograd, Dedinje, Senjak, Žanke Stokić 11 011 3692980 |
065 2315876 |
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE BEOGRAD - MONTESSORI Školski program se u praksi sprovodi upotrebom jedistvenog Montesori metoda koji se dominantno primenjuje u prvom ciklusu obrazovanja kako kod nas tako i u mnogim evropskim i svetskim školama danas. „Montesori osnovna škola“ radi po nastavnom planu i programu propisanom od strane Ministarstva prosvete RS, a u skladu sa zakonom o osnovnoj školi. U Montesori osnovnoj školi učenik je kreator svog učenja i diktira svoj tempo dok je nastavnik tu da prati njegova interesovanja i razvoj. Montesori pedagogija uči učenika da misli a ne da reprodukuje gotova znanja napamet. Istraživanja pokazuju da učenici koji završe Montesori škole imaju viši procenat postiugnuća na testovima znanja i testovima sposobnosti. Imaju bolju prohodnost u svim gimnazijama i univerzitetima.
montessori-osnovna-skola-privatne-osnovne-skole

Osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik

Osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Boška Petrovića 6 011 2667224 |
011 3670017 |
Osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik logo
PRIVATNE OSNOVNE SKOLE - VOJVODA RADOMIR PUTNIK Želimo da ostanemo prestižna osnovna škola u Republici Srbiji ( Beogradu, Savskom vencu),koja nudi kvalitetno obrazovanje po meri učenika, kontinuirano uči i ima aktivnu ulogu u društvenoj zajednici. Mi smo škola koja kontinuirano unapređuje sve neophodne materijalne, ljudske, bezbedonosne i organizacione uslove za kvalitetno obrazovanje i vaspitanje učenika u skladu sa njihovim sklonostima i afinitetima, kroz kontinuirano unapređenje sopstvenih kapaciteta i saradnju sa roditeljima, lokalnom zajednicom i ostalim relevantnim subjektima.
osnovna-skola-vojvoda-radomir-putnik-privatne-osnovne-skole
Back to Top