KRONER NAMEŠTAJ

Kroner nameštaj

 
 
dejan.gemaljevic@gmail.com 
 
 • IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI
  KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ
  KLIZNI PLAKARI
  KUHINjE
  KREVETI
  DEČIJI NAMEŠTAJ 
 
       
 
 
 
 • Poštovani klijenti, Kroner je radionica koja se bavi izradom i ugradnjom nameštaja, dizajniranog i izvedenog po specifikacijama za određeni prostor, uz poštovanje vaših želja i potreba.   
 
       
 
 • Uzimajući u obzir bogatu ponudu materijala, dezena i boja, visok kvalitet i veliko iskustvo u izradi (od 1996. god.), proizvodi koji su pred vama omogućavaju Vam da Vaš prostor opremite u skladu sa savremenim standardima. 
 
       
 
 • Postoji više razloga zbog kojih verujemo da ćete poverenje ukazati nama, ispred drugih sličnih proizvođača. Na prvom mestu jeste sam izbor određenog komada nameštaja. Nudimo vam mogućnost da on bude iz naše ponude već izvedenog nameštaja.
 
 • Pored toga, pružamo vam mogućnost izrade nameštaja iz nekog Vašeg izvora (komad koji ste negde videli, fotografije iz bilo kog izvora itd…), pri čemu je cena koštanja ista u oba slučaja.
 
       
 
 • Druga važna stvar koja će Vas opredeliti u Vašem izboru jesu troškovi. Mi cenimo Vaš novac i poverenje, te Vam stoga pružamo posebne mogućnosti.
 
 • Radionica Kroner se ne bavi serijskom proizvodnjom nameštaja, već nameštaj izrađujemo po posebnim specifikacijama određenog prostora i ambijenta. Pa ipak, cene naših proizvoda (koji su u velikom broju slučajeva unikatni primerci), potpuno su konkurentne proizvodima iz serijske proizvodnje, dok se efekat koji daju Vašem prostoru bitno razlikuje.  
 
       
 
 • Najzad, jedna od značajnih povoljnosti jeste i mogućnost izrade kompjuterskog 3D modela određenog nameštaja. Na taj način pružen Vam je detaljan uvid u izgled nameštaja (sa mogućnošću kombinovanja boja, dezena i različitih efekata osvetljenja), pre same realizacije.
 
 • Za sva pitanja i savete vezane za dizajn zadužen je naš arhitekta koji izlazi na teren i stoji Vam na raspolaganju.
 
       
 
 • Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja vezana za buduću saradnju, kontaktirajte nas i uverite se zašto više od 70% klijenata kod nas dolazi po preporuci.
 
 
 
Zaplanjska bb - Beograd - Voždovac
011 4127433; 066 5115873; 064 2425547;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Voždovac Zaplanjska bb
  +381 11 4127433; +381 66 5115873; +381 64 2425547;

Poruku prima: Kroner nameštaj

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA