Kombi prevoz - Iznajmljivanje minibusa Savski Venac

Kombi prevoz - iznajmljivanje minibusa Savski Venac
KOMBI PREVOZ Auto prevoz robe Kombi Prevoz Beograd se bavi transportom robe kao i preseljenjima na teritoriji Srbije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije. Nakon 15 godina uspešnog rada na poslovima kombi prevoza možemo se pohvaliti sa preko 1.000.000 (milion) pređenih kilometara i izuzetno velikim brojem zadovoljnih klijenata. Tokom godina rada Kombi Prevoz Beograd ostvaruje uspešnu saradnju sa nekim od najvećih špediterskih kompanija kao što su SCHENKER, DHL, MILSPED, LAGER MAX, KUHNE NAGEL.... kao i za razne domace špediterske firme. U saradnji sa ovim firmama možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu transporta robe u lokalnom i međunarodnom saobraćaju. Kombi Prevoz Beograd se pobrinuo da roba koju se odlučite da transportujete našim vozilima bude osigurana od momenta utovara do tačke isporuke. Vozila Kombi Prevoza Beograd su pouzdana, redovno i pažljivo održavana što garantuje sigurnu i tačnu isporuku robe na svim destinacijama. Cenovnik usluga kombi prevoza je odredjen u odnosu na zahtevanu destinaciju (međunarodna, nacionalna ili lokalna) kao i tip robe.
CENTRAL AGENT Central agent se bavi iznajmljivanjem vozila sa vozačem i prevozom putnika i robe u zemlji i inostranstvu. Firma je počela sa radom 1994. godine i za proteklo vreme stekla poprilično iskustva u pripremi i organizaciji putovanja, kao i zavidan broj partnera i klijenata. Preduzeće raspolaže sa komfornim, klimatizovanim kombi i minibus vozilima sa 8-16 sedišta marke Mercedes Sprinter, Peugeot Boxer, Fiat Ducato, kojima se obavlja: celodnevni i višednevni najam sa vozačem, prevoz od zakazanog mesta polaska do željenog odredišta, transferi od i do aerodrome, hotela, i dr, razgledanje grada, prevoz do i od letovališta, zimovališta i drugo. Za VIP putnike prevoz obavljamo lux automobilom Mercedes C klase. Teretnim kombijem zapremine 14m3 se prevozi roba do 1,6 tona težine.

Turistička agencija filip travel

Beograd, Savski Venac, Beogradska 60 011 2424980
FILIP TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA LETOVANJA ZIMOVANJA MINIBUS PREVOZ AVIO KARTE ZIMA Bansko -sp oj starog grada i savremene arhitekture Borovec - nalazi se u borovim šumama u podnožju najvišeg balkanskog vrha Kopaonik - sunčana planina Jahorina - snežna lepotica dužine 30km Žabljak - nacionalni park Bjelasica - ski centar na nadmorskoj visini od 1420m Cortina d'Ampezzo - na prostranoj suncanoj dolinu Amprezzo usred dolomitskog pejzaža Kranjska Gora - najpoznatiji ski centar u sloveniji Zlatibor - planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom Lombardija - Passo Tonale je pravi prirodni skijaški amfiteatar LETO Krf - biser jonskog mora Krit - ostrvo jedistveno po raznolikosti Rodos - poznat po svojoj lepoti Santorini - ostrva u južnom delu Egejskog mora FILIP Travel je specijalizovan za prevoz manjih grupa putnika u zemlji i inostranstvu i usluge kao što su: transferi, razgledanje grada, izleti. Visok kvalitet vozila i iskusni vozači učiniće čak i najduži put u inostranstvo prijatnim. Izbor vozila kapaciteta od 7 do 17 putničkih mesta omogućava nam da ponudimo maksimalnu fleksibilnost, visok kvalitet usluge i brzu reakciju na zahtev naših klijenata . Sva vozila su poslednje generacije, sva opremljena klima uređajima. Naša dispečerska služba je na raspolaganju 24 časa, 365 dana u godini.

Beorent international

Beograd, Savski Venac, Mihajla Bogićevića 4 011 3613362 |
011 3629605 |
Organizacija poslovnih ili turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu Prihvat delegacija - poslovnih i diplomatskih (po želji, naši predstavnici čekaju na aerodromu umesto Vas) Aerodromski transferi – grupni ili individualni Organizacija razgledanja grada (po želji sa profesionalnim vodičem) Organizacija izleta, obilaska manastira i istorijskih znamenitosti na širem regionu Preduzeće BEORENT INTERNATIONAL nastavlja kontinuitet i tradiciju četrnaestogodišnjeg iskustva na polju specijalizovane usluge vanlinijskog minibus prevoza putnika i iznajmljivanja putničkih vozila sa i bez vozača. Iskusni profesionalni vozači – po potrebi sa znanjem stranog jezika ili sa vizom za ulazak u zemlje Šengenskog sporazuma. Bogato iskustvo sticano je još od 1990.g. u pokušaju organizovanja prvog aerodromskog minibus servisa u Beogradu, preko pionirskih transfera od 1992.g. na relaciji Beograd-Budimpesta aerodrom u vreme prvih sankcija na letove iz Beograda, pa do redovnog svakodnevnog prevoza avio putnika na relaciji BG-Budimpešta-BG sve do 2000.g. Nakon ukidanja sankcija, već pune četiri godine, osnovna delatnost preduzeća je vanlinijski prevoz na bazi najma prema potrebama klijenata, bilo na teritoriji Srbije ili van nje.

Kombi prevoz

Beograd, Savski Venac, 063 396397 |
063 347377 |
KOMBI PREVOZ, PREVOZ PUTNIKA Beograd, Srbija PREVOZ PUTNIKA U ZEMLJI i INOSTRANSTVU AUTOBUS SETRA 51+1 MINI BUS SPRINTER 16+1 KOMBI 8+1 Vozila su novije generacije Luksuzna su i poseduju klima uređaje tv dvd audio mp3 navigaciju kafe aparat frižider VRŠIMO IZNAJMLJIVANJE VIZILA SA VOZAČEM RENTIRANJE MINI BUSA SPRINTER VRŠI SE U BEOGRADU
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA