Kancelarijski nameštaj Stari Grad

Kancelarijski nameštaj Stari Grad
STOLICE BARSKE STOLICE KANCELARIJSKE STOLICE RADNE i KONFERENCIJSKE FOTELjE KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ KLUB FOTELjE TRPEZARIJSKI, KLUB i BARSKI STOLOVI NAMEŠTAJ ZA BAŠTE PRIRODNI RATAN ČIVILUCI i POSTOLjA ZA STOLOVE OBUVAČI CIPELA BARIJERA STUBIĆI, PEPELjARE i SVETLEĆE ŽARDINjERE EMU kancelarijski nameštaj kancelarijske fotelje kancelarijske stolice kancelarijski stolovi kancelarijske police kancelatijske vitrine Nameštaj i oprema za kancelarije, restorane, škole, dvorane i industrijske objekte Svojom ponudom različitih modela stolica i stolova predstavljamo ispunjenje svih zahteva naših kupaca EMU je mlada i dinamična kompanija koja je sigurna da poseduje ljudske, organizacione i ostale potencijale neophodne za sticanje jedne od nezaobilaznih uloga na domaćem tržištu. Insistiramo na potpunom zadovoljenju potreba naših klijenata, na inovacijama u svim aspektima našeg poslovanja, na stručnosti i širokoj poslovnoj kulturi zaposlenih. EMU zasniva svoj rad na principima koji počivaju na harmoniji i ravnoteži savremenog dizajna stvorenog na osnovu dobrog ukusa, elegancije i zahteva onih koji traže partnera na koga se mogu sa sigurnošću osloniti.

Atracta

Beograd, Stari Grad, Čubrina 3a 011 3034053 |
011 3034054 |
ATRACTA je firma koja se bavi projektovanjem, unutrašnjim uređenjem i opremanjem kancelarija, poslovnih prostora i hotela. Za opremanje Vašeg prostora nudimo vrhunski kancelarijski nameštaj italijanskih proizvođača Luxy, Mascagni, Unifor, Sacma, Dauphin, Estel itd. Svima njima je zajedničko da imaju vrhunski kvalitet i dizajn i da u svom proizvodnom programu imaju sisteme koji se mogu transformisati i prilagođavati kontinualnim promenama u organizaciji radnog prostora... Sistemi su sastavljeni od modularnih elemenata čija kompatibilnost omogućava udovoljavanje različitim zahtevima koje nameću procesi rada.

Salon nameštaja kubo

Beograd, Stari Grad, Višnjićeva 10 011 3285312 |
011 2620759 |
KUĆNI NAMEŠTAJ KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ

Aretfacto salon nameštaja

Beograd, Stari Grad, Svetogorska 39 011 3226467 |
011 3226468 |
KUHINjE DIVANI BIBLIOTEKE TRPEZARIJE SPAVAĆE SOBE DEČIJE SOBE KLASIČAN NAMEŠTAJ EKSTERIJER - NAMEŠTAJ ZA BAŠTE i TERASE RASVETA TEPISI VRATA KANCELARIJA HORECA NAMEŠTAJ UKRASI i OPREMA
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA