Iznajmljivanje nekretnina Savski Venac

Iznajmljivanje nekretnina Savski Venac

Rva rent

Beograd, Savski Venac, Svetogorska 41 011 3238319 |
011 3220810 |
POSREDOVANJE U PRODAJI IZNAJMLJIVANJE POSLOVNIH PROSTORA IZNAJMLJIVANJE STANOVA i KUĆA Dobro došli na stranicu RVA nekretnine, agencije za izdavanje nekretnina! Naša agencija se bavi posredovanjem u prodaji nekretnina, iznajmljivanje poslovnih prostora u Beogradu, iznajmljivanje stanova i kuća i tražimo za Vas željenu nekretninu u Beogradu. Putem našeg sajta možete ponuditi Vašu nekrentninu, klikom OVDE. Takođe putem našeg sajta možete potražiti željenu nekretninu, klikom OVDE. IZNAJMLJIVANJE POSLOVNIH PROSTORA U BEOGRADU Klikom OVDE možete pogledati listu poslovnih prostora za iznajmljivanje u Beogradu. IZNAJMLJIVANJE STANOVA i KUĆA Klikom OVDE možete pogledati listu stanova za iznajmljivanje u Beogradu.

Neimar plus

Beograd, Savski Venac, 011 3131530
IZDAVANjE NEKRETNINA i POTRAŽNjA
AGENCIJA ZA IZNAJMLJIVANJE STANOVA I POSLOVNOG PROSTORA Agencija MDM Rent Group je jedna od vodećih agencija u Beogradu, specijalizovana za rentiranje luksuznih nekretnina, kako modernih poslovnih objekata tako i savremenih porodičnih kuca i apartmana. Misija našeg poslovanja je pružanje usluga na kvalitetan, brz i efikasan način uz postizanje maksimalnog zadovoljstva naših klijenata. Tržište nekretnina u Srbiji i Beogradu poslednjih godina veoma je promenljivo, pa je samim tim u procesu pronalaženja adekvatnog prostora potrebno angažovati stručne i iskusne agente. Profesionalni pristup poslu, višegodisnje iskustvo u radu, veliki broj stalnih klijenata kao i jedna od najvećih baza podataka slobodnih nekretnina u Beogradu je ono što nas izdvaja od drugih i svakako naša najbolja reklama. Naravno, iza svakog zadovoljnog klijenta stoji profesionalni tim Rent Group agenata koji svojim iskustvom i stručnošcu doprinose da posao oko pronalaženja ili izdavanja nekretnine završite brzo i uspešno.

Dipos

Beograd, Savski Venac, Serdar Jola 17 011 3670470
"Dipos" - deoničarsko društvo za iznajmljivanje nekretnina, osnovano je 1. jula 1998. godine sa sedištem u Beogradu, u ulici Serdar Jola 17. "Dipos" d.o.o, isključivo iznajmljuje nekretnine u državnom vlasništvu, a prema sporazumu zaključenim sa Republičkom direkcijom za imovinu Republike Srbije u Beogradu. Nekretnine koje se nalaze u fondu "Dipos"-a d.o.o, sastoje se od: objekata rezidencijalnog tipa, vila, zgrada, stanova i poslovnog prostora. Nepokretnosti iz fonda "Dipos"-a d.o.o, koriste diplomatsko-konzularna predstavništva sa svih pet kontinenata, kao i evropske i međunarodne organizacije i to: OSCE-Misija u Srbiji, Kancelarija Ujedinjenih Nacija, Kancelarija UNICEF-a, Visoki Komitet za izbeglice pri Ujedinjenim nacijama, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, SR Nemačke, NR Kine, Švajcarske, Holandije Danske, Kipra, Norveške, Portugala, Brazila, Australije, Egipta, Albanije, Irana, Gane, Argentine, Izraela, Libana, Kube, Tunisa, Rusije, Belorusije, Perua, Konga, Libije, Hrvatske, Indije, Mianmara, Meksika, Indonezija, Madjarska, Francuska, Malteski viteski red, Instutut Servantes, Italijanski kulturni centar, Italija, Palestina, Kancelarija UN-a, Bosna i Hercegovina. Objekte iz fonda "Dipos"-a d.o.o, koriste i obrazovne ustanove, kao: Internacionalna škola u Beogradu, Francuska škola u Beogradu, Nemačka škola u Beogradu, Libijska škola u Beogradu, kao i Internacionalno dečije zabavište.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA