DIPOS

Dipos

 
 
 
 dipos@dipos.rs
 

"Dipos" - deoničarsko društvo za iznajmljivanje nekretnina, osnovano je 1. jula 1998. godine sa sedištem u Beogradu, u ulici Serdar Jola 17.

"Dipos" d.o.o, isključivo iznajmljuje nekretnine u državnom vlasništvu, a prema sporazumu zaključenim sa Republičkom direkcijom za imovinu Republike Srbije u Beogradu.

Nekretnine koje se nalaze u fondu "Dipos"-a d.o.o, sastoje se od: objekata rezidencijalnog tipa, vila, zgrada, stanova i poslovnog prostora.

 
                                
 

Nepokretnosti iz fonda "Dipos"-a d.o.o, koriste diplomatsko-konzularna predstavništva sa svih pet kontinenata, kao i evropske i međunarodne organizacije i to: OSCE-Misija u Srbiji, Kancelarija Ujedinjenih Nacija, Kancelarija UNICEF-a, Visoki Komitet za izbeglice pri Ujedinjenim nacijama, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država,  SR Nemačke, NR Kine, Švajcarske, Holandije Danske, Kipra, Norveške,  Portugala, Brazila, Australije, Egipta, Albanije, Irana, Gane, Argentine, Izraela, Libana, Kube,  Tunisa, Rusije, Belorusije, Perua, Konga, Libije, Hrvatske,  Indije,  Mianmara, Meksika, Indonezija, Madjarska, Francuska, Malteski viteski red, Instutut Servantes, Italijanski kulturni centar, Italija, Palestina, Kancelarija UN-a, Bosna i Hercegovina.

Objekte iz fonda "Dipos"-a d.o.o, koriste i obrazovne ustanove, kao: Internacionalna škola u Beogradu, Francuska škola u Beogradu, Nemačka škola u Beogradu, Libijska škola u Beogradu, kao i Internacionalno dečije zabavište.

 
 
 
 
 
 
Serdar Jola 17 - Beograd - Savski Venac
011 3670470;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Savski Venac Serdar Jola 17
    +381 11 3670470;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Dipos

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA