Hoteli

Hoteli
HOTEL SVEČANA SALA

Hotel sibila

Lukino Selo, Lukino selo 023 884646 |
062 325190 |
HOTEL RIBLjI RESTORAN RESTORAN DOMAĆE KUHINjE

Hotel plamen grad

Kovin, Dunavska bb 013 742180
HOTEL REKREATIVNI CENTAR

Villa jezero

Bela Crkva, Jezerska bb 013 851771
PANSIONSKI i POLUPANSKIONSI SMEŠTAJ
150 POSTELjA JEDNOKREVETNE, DVOKREVETNE i TROREVETNE SOBE APARTMANI TERAPIJE RESTORAN PERMANENTNO DEŽURSTVO LEKARA i MEDICINSKIH SESTARA
RESTORAN SMEŠTAJ
SMEŠTAJ RESTORAN SVADBE i PROSLAVE
SOBE i APARTMANI RESTORAN
KONAČIŠTE BRAĆA SEKULIĆ KONAČIŠTE ŠARGAN PRENOĆIŠTE BELA ZEMLjA RESTORANI Preduzeće “Braća Sekulić” decenijama se veoma uspešno bavi ugostiteljstvom i turizmom u zlatiborskom kraju u objektima konačiste na Zlatiboru, “Šargan” i “Tarabića kolibe” u podnožju Tare u Kremnima, i ugostiteljsko-trgovinski objekat sa benzinskom stanicom na Beloj Zemlji nadomak Užica. Konačište “Braća Sekulić” na Zlatiboru nalazi se 100m od tržnog centra Zlatibora, udaljeno 235 km od Beograda na magistralnom pravcu Beograd-Podgorica-Jadransko primorje. Objekat raspolaže sa 220 smeštajnih jedinica rasporedjenih u sobe i apartmane i nizom sportsko rekreativnih sadrzaja. Konačište “Šargan” u Kremnima, u podnožju Tare nalazi se u centru mesta čuvenih kremanskih proroka Tarabića. Udaljen je 240 km od Beograda na magistralnom putu Užice-Višegrad (Republika Srpska) , blizu Šarganske osmice i Mećavnika. Objekat raspolaže sa 200 smeštajnih jedinica rasporedjenih u sobe i apartmane. “Braća Sekulić”-Bela Zemlja benzinska stanica i konačište nalazi se u neposrednoj blizini grada Užica na magistralnom pravcu Užice-Zlatibor i raspolaže sa 35 smeštajnih jedinica rasporedjenih u sobe i apartmane. U sklopu objekta nalazi se benzinska stanica, market, cafe i etno restoran sezonskog karaktera.
SMEŠTAJ SPA CENTAR RESTORAN Dobrodošli u CMC Club Satelit Iskustvo koje ćete pamtiti..., jer brinemo o našim prijateljima, gostima i naravno o Vama! CMC CLUB SATELIT uspeva da spojem poslovnosti, tradicije i gostoprimstva učini Vaš boravak luksuznim, prijatnim i prvenstveno praktičnim. Naša usluga je više nego dobra! Ekskluzivni internacionalni restoran, piano i konjak bar, kamin pored zatvorenog bazena, sauna i đakuzi kao i veoma luksuzne sobe i apartmani učiniće da uživate bez granica.

Vila žunić

Zlatibor, Đurkovac 39 031 842353 |
063 617694 |
SMEŠTAJ RESTORAN U neposrednoj blizini centra i autobuske stanice nalazi se privatni smeštaj sa ishranom "Žunić". Objekat poseduje: interni restoran sa domaćom kuhinjom salu za predavanja osvetljeni parking prostor Ulepšajte Vaš odmor, učinite Vaš život bogatijim za jedno iskustvo, pođite sa nama u obilazak zlatiborskog kraja. Vodimo Vas na atraktivne izlete u: STARO SELO SIROGOJNO MOKRU GORU VODOPADE - GOSTILjE POTPEĆKU PEĆINU TARU...

Hotel narcis

Valjevo, Vlade Danilovića 1 014 221140 |
014 215057 |
HOTELSKI SMEŠTAJ ORANIZOVANjE SVIH VRSTA SVEČANOSTI U RESTORANU
APARTMANI Apartmani se nalaze u strogom centru Zlatibora, na samo 20 metara od jezera. Izgrađeni su krajem 2001. godine i veličine su od 60 do 80 kvadratnih metara. Svojim izgledom i komforom privlače poglede zlatiborskih turista. Opremljeni su : nameštajem od prirodnih materijala kupatilima od italijanske keramike sa tuš kabinama svim uređajima potrebnim za domaćinstvo satelitskom televizijom TV kućnim bioskopom muzičikim linijama direktnim telefonskim linijama bežičnim internetom Poseduju po dve fizički odvojene sobe, kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i terasu sa pogledom na jezero i tržni centar.
PRENOĆIŠTE SA ISHRANOM Na divnoj planini Zlatibor, u samom njenom centru, nalazi se kuća porodice Dabić, uvek otvorena i spremna za doček gostiju. Gostima su na raspolaganju apartmani i sobe sa kupatilom U sklopu objekta nalazi se recepcija, restoran za goste sa domaćom kuhinjom (kajmak, kačamak, pršuta i sl.), kućna biblioteka, sopstveni parking, uređeno dvorište za odmor i rekreaciju (klackalice, ljuljaške, odbojkaški teren). U svojoj ponudi P rivatni smeštaj sa ishranom Dabić Vam nudi i smeštaj u sobama. Možete birati sobe u plavoj (br.1), crvenoj (br.2)ili zelenoj (br.3) boji, dvokrevetne, trokrevetne ili četvorokrevetne. Sve sobe poseduju : zasebno kupatilo TV satelitski program telefon bežični internet Restoran je opremljen za goste pansiona, sa isključivo domaćom kuhinjom, gde gosti mogu birati domaće jelo po želji.
SMEŠTAJ RESTORAN SALA

Plavi restoran - restoran i smeštaj

Loznica, Marka Radulovića bb 015 877996
RESTORAN SMEŠTAJ ORGANIZOVANjE SVADBI, PROSLAVA... KETERING
SMEŠTAJ ZAVOREN BAZEN

Hubertus

Ada, Senćanski put 45 024 852959
LOVNI TURIZAM SMEŠTAJ RESTORAN LOVAČKA PRODAVNICA STRELjANA

Pansion brvnara

Palić, Vikend naselje bb 024 754024 |
024 753431 |
RESTORAN PRENOĆIŠTE ORGANIZACIJA PROSLAVA, SKUPOVA...
RESTORAN PRENOĆIŠTE

Hotel i restoran tadića mlin

Valjevo, Tadića mlin 1 014 238028
RESTORAN DOMAĆE KUHINjE RIBLjI RESTORAN HOTEL
RESTORAN PRENOĆIŠTE

Restoran capriolo

Bačka Topola, Svetosavska 1 024 712055
HOTEL RESTORAN Restoran i motel

Motel čačak

Čačak, Bulevar oslobodilaca bb 032 5461030
SOBE i APARTMANI RESTORAN SALA ZA SEMINARE SALA ZA PROSLAVE

Motel oaza

Mali Zvornik, Svetosavska bb 015 470309 |
015 470315 |
MOTEL Prenoćište „Oaza“ sa servisnom benzinskom stanicom izgrađen 1997. godine u Malom Zvorniku, na samoj obali reke Drine, je moderan i kompletno opremljen smeštajni objekat sa uzornom uslugom. Prenoćište raspolaže sa 12 soba (od jednokrevetne do trokrevetne) i apartmanom. Po izgledu i sadržaju, prenoćište predstavlja zaokruženu celinu gde se svim prolaznicima na ovom putu može u potpunosti izaći u susret u smislu zadovoljenja njihovih potreba za predahom, odmorom, kupovinom ili prenoćištem. Obzirom na svoj geografski položaj, idealan je za predah na putu ka Jadranskom moru.
SMEŠTAJ Odmaralište je renovirano 2012. godine i objekat raspolaže sa 100 ležaja u trokrevetnim sobama, a svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i terasu! Odmaralište Crni vrh se nalazi u neposrednoj blizini istoimene ski staze. U sklopu odmarališta nalaze se sala za ručavanje, TV sala, dve višenamenske sale, dečje igralište ispred hotela, sportski tereni za mali fudbal i odbojku.
ODMARALIŠTE SPORTSKI TERENI Objekat raspolaže sa 100 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i petokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. U sklopu objekta se nalazi sala za ručavanje, kombinovana sala za izvođenje nastave, TV sala, kao i dečje igralište ispred hotela. U neposrednoj blizini objekta pored hotela „Divčibare“ nalaze se sportski tereni koji su na raspolaganju gostima odmarališta.
HOTEL Hotel je smešten u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara, udaljen od hotela ,,Omorika” 4,5 km. Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza. Raspolaže sa 125 komforno opremljenih soba. Pored restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i diskoteku. Kongresna sala i nekoliko manjih sala su opremljene potrebnom audio-vizuelnom opremom za održavanje seminara, kongresa i savetovanja. Bežični internet je dostupan u centralnom holu hotela. Pored hotela su dva ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju. Tu je i rukometno igralište, tri košarkaška terena i pomoćni fudbalski travnati teren kao i dva teniska terena sa čvrstom podlogom što naš hotel čini idealnim mestom za organizovanje sportskih kampova. Letnje učionice pored hotela se koriste kao učionice i radionice organizovanih škola i nastave u prirodi. Poslednjih godina hotel „Beli Bor“ je domaćin letnjeg boravka dece iz humanitarne organizacije „Naša Srbija“. Za potrebe te Škole prijateljstva i boravka ostale dece na rekreativnoj nastavi, podignut je dečiji Drven-grad, koji čini osam paviljona pogodnih za izvođenje kurseva, radionica i kulturno-zabavnih program.
HOTEL Hotel OMORIKA , sa tri zvezdice, smešten je na najlepšem delu Tare, Kaluđerskim barama, na 1.000 metara nadmorske visine. Raspolaže sa 400 ležaja u 156 moderno opremljenih soba, osam apartmana i dva prezident apartmana. Svaka soba ima kupatilo, satelitsku televiziju, direktnu telefonsku liniju...

Motel aqua

Šabac, Prnjavor bb 015 340691
MOTEL Ako želite odmor,malo rekreacije,dobru zabavu,najuslužnije osoblje,ako želite malo vremena da posvtite sebi, svom telu i duhu CAFFE CLUB AQUA Vam nudi: Caffe bar (prijatan ambijent uz dobru muziku) Bazen zatvorenog tipa sa slanom vodom i turbo masažerima (mogućnost zakupa kompletne bazen sale po minimalnoj ceni) Sauna Masaža Ultra turbo solarijum sa najnovijom opremom Bilijar sala Sobe za prenoćište (ekskluzivno opremljene)
HOTEL
DEČIJE ODMARALIŠTE Dečije Odmaralište "VIDIKOVAC" raspolaže sa 16 soba, 2 duplexa, kapaciteta cca 90 ležaja. Sve sobe poseduju nov nameštaj, laminat, TWC, SATTV. Sobe su raspoređene u prizemlju, I spratu i II spratu koji je izgrađen u februaru 2010.godine(sobe na ovom spratu raspolažu klima uređajima). U sklopu odmarališta je i klimatizovan restoran sa 100 sedećih mesta (povezan toplom vezom sa objektom), banket sala(učionica) sa 25 sedećih mesta, deo za pranje veša,otvorena bašta, zatvorena diskoteka(sa pratećom opremom) povezana toplom vezom sa objektom, park za decu sa klaclakicam i ljulaškama, otvoreni sportski tereni za male sportive. U okviru parka je i mini zoo vrt sa zečevima, paunima, golubovima. Ceo kompleks svojom funkcionalnošću i opremljenošću pruža mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i, dok je ovde, prepusti se odmoru, opuštanju i uživanju. Za goste hotela obezbeđen je besplatan bežični internet i korišćenje računara.

Villa galeb

Šabac, Koste Abraševića 8 015 346700 |
015 346701 |
PRENOĆIŠTE SA DORUČKOM

Hotel drina

Bajina Bašta, Vojvode Mišića 5 031 862451 |
031 862452 |
HOTEL DRINA VILA DRINA AUTO KAMP RESTORANI
GLAVNI STACIONAR VILA HERCEGOVINA VILA DALMACIJA OBJEKAT STANDARD WELLNESS TERAPIJE

Hotel olympic

Kosjerić, Karađorđeva 55 031 781651
SMEŠTAJ RESTORAN i BAR RESTORAN ZA SVEČANOSTI

Hotel dvor

Šabac, Miloša Pocerca 11 015 347390
HOTELSKI SMEŠTAJ

Hotel mn green crystal

Ljig, Ravnogosrka bb 014 3445380
HOTEL BANjSKO REHABILITACIONI CENTAR
HOTELSKI SMEŠTAJ Odmaralište PLANUM smešteno je na najlepšem delu Zlatibora u neposrednoj blizini jezera, gde se ukrštaju dve klimatske struje koje povoljno deluju na zdravlje ljudi. U blizini je autobuska i zdravstvena stanica. Okružen je borovom šumom. Ljubazno osoblje, raznovrstan meni i prijatna atmosfera su razlog više da gost dode na Zlatibor i boravi u našem objektu. Odmaralište poseduje 80 ležajeva u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Sve sobe imaju TWC ili kupatilo, telefon i televizor. Apartmani su luksuzno opremljeni, na dva nivoa, sa dva ili tri kreveta. Nadaleko poznata domaca kuhinja zlatiborskog kraja gostima ce uciniti boravak još prijatnijim.
HOTELSKI SMEŠTAJ Hotel Vis je objekat sa četiri zvezdice. U ponudi su kafe poslastičarnica, konferencijska sala od 80 mesta, restoran kapaciteta 220 mesta, muški i ženski frizerski salon, ameriken bar, kozmetički salon, salon za masažu, sala za bilijar i stoni tenis, ski servis i ski ostava.

Hotel bogatić

Bogatić, Vojvode Stepe 35 015 7786062 |
063 208894 |
HOTELSKI SMEŠTAJ
HOTELSKI SMEŠTAJ ZATBORENI BAZEN RELAX CENTAR KONGRESKI TURIZAM SPECIJALNA BOLNICA ZA BOLESTI ŠTITASTE ŽLEZDE i METABOLIZMA
SMEŠTAJ RESTORAN KAFE BAR
SINDIKALNO ODMARALIŠTE

Pansion kedar

Zlatibor, Naselje Jezero 12 031 845975 |
064 1251858 |
SOBE RESTORAN
HOTELSKI SMEŠTAJ Nalazi se na samoj obali Dunava u centru Kladova i sa svojih osam spratova dominira panoramom grada. Hotel raspolaže sa 137 soba i 6 apartmana. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom, televizor i telefon sa direktnom linijom. U sastavu hotela su restoran „Zlatna sala”, konferencijska sala, banket sala, aperitiv bar, lobby bar i letnja bašta sa pogledom na Dunav. Hotel Đerdap poseduje šetni brod-restoran sa 120 mesta. Ceo hotel je pokriven besplatnim wireless internetom. Parking ispred hotela je pod video nadzorom. Hotel u ponudi ima širok spektar usluga u domenu profesionalne organizacije: kongresa, seminara, konferencija, promocija, prezentacija, poslovnih sastanaka, itd.

Hotel srbija tis

Zaječar, Nikole Pašića bb 019 422540
HOTELSKI SMEŠTAJ ETNO KAFANA SRPSKA KUĆA ORGANIZOVANjEN PROSLAVA
PRIPREME SPORTISTA ĐAČKE EKSKURZIJE RADNIČKO-SPORTSKE IGRE

Hotel zdravljak

Soko Banja, Miladina Živanovića 34 018 830722 |
018 830742 |
HOTELSKI SMEŠTAJ Hotel Zdravljak se nalazi u neposrednoj blizini autobuske stanice, pored same obale pitome reke Moravice.Tradicionalna gostoljubivost ugostiteljskih radnika, ambijent i usluge čine Hotel "Zdravljak" centralnim objektom turističke ponude Sokobanje..Sa 396 postelja, 6 aparmana i ostalim sadržajima to je hotel najvećeg kapaciteta i najraznovrsnije ponude. U restoranima imate brojne kvalitetne specijalitete raznih svetskih kuhinja uz specijalne zahteve svih ukusa i gastronomskih trendova.
HOTELSKI SMEŠTAJ
HOTELSKI SMEŠTAJ
HOTELSKI SMEŠTAJ TERAPIJE: RESPIRATORNA REHABILITACIJA, FIZIKALNA REHABILITACIJA, HIDROTERAPIJA

Hotel kastrum

Gamzigradska Banja, Gamzigradska banja 019 450331
HOTELSKI SMEŠTAJ ŠKOLSKI TURIZAM SPORTSKI KAMPOVI REHABILITACIJA
HOTELSKI SMEŠTAJ
SMEŠTAJ KOFERENCIJSKE SALE SVEČANA SALA

Hotel president de luxe

Kragujevac, Janka Veselinovića 52 034 6305935 |
034 6391365 |
HOTELSKI SMEŠTAJ

Konačište sloboda

Vrnjačka Banja, Nemanjina bb 036 612040
PRENOĆIŠTE

Garni hotel hamburg

Zaječar, Svetozara Markovića 1 019 3100136
GARNI HOTEL PRENOĆIŠTE SA DORUČKOM RESTORAN i CAFFE

Hotel lux

Salaš, Jasikovacka petlja bb 019 473473
HOTELSKI SMEŠTAJ SVEČANA SALA

Vila danica

Vrnjačka Banja, Jastrebačka bb 036 613962
SOBE i APARTMMANI RESTORAN FITNES SALA
LOKACIJE
Hoteli Ada
Hoteli Apatin
Hoteli Aranđelovac
Hoteli Arilje
Hoteli Bačka Palanka
Hoteli Bačka Topola
Hoteli Bajina Bašta
Hoteli Banja Koviljača
Hoteli Bečej
Hoteli Bela Crkva
Hoteli Bela Zemlja
Hoteli Bobovo
Hoteli Bogatić
Hoteli Boljevac
Hoteli Bor
Hoteli Brestovačka Banja
Hoteli Brzeće
Hoteli Bujanovac
Hoteli Čačak
Hoteli Čenej
Hoteli Crna Trava
Hoteli Ćuprija
Hoteli Despotovac
Hoteli Dimitrovgrad
Hoteli Divčibare
Hoteli Donja Mutnica
Hoteli Donji Milanovac
Hoteli Džep
Hoteli Ečka
Hoteli Gamzigradska Banja
Hoteli Golubac
Hoteli Gornja Toplica
Hoteli Gornja Trepča
Hoteli Gornji Milanovac
Hoteli Guča
Hoteli Hajdukovo
Hoteli Inđija
Hoteli Ivanjica
Hoteli Jagodina
Hoteli Ježevica
Hoteli Jošanička Banja
Hoteli Kać
Hoteli Kanjiža
Hoteli Karađorđevo
Hoteli Kelebija
Hoteli Kikinda
Hoteli Kladovo
Hoteli Knić
Hoteli Kopaonik
Hoteli Kosjerić
Hoteli Kostolac
Hoteli Kovin
Hoteli Kragujevac
Hoteli Kraljevo
Hoteli Kremna
Hoteli Krivaja
Hoteli Krnjevo
Hoteli Kruševac
Hoteli Kučevo
Hoteli Kula
Hoteli Kuršumlijska Banja
Hoteli Kušići
Hoteli Leskovac
Hoteli Ljig
Hoteli Ljubiš
Hoteli Loznica
Hoteli Lozovik
Hoteli Lučani
Hoteli Lukino Selo
Hoteli Lukovska Banja
Hoteli Mali Zvornik
Hoteli Markovac
Hoteli Mataruška Banja
Hoteli Melenci
Hoteli Mitrovac
Hoteli Mrčajevci
Hoteli Niš
Hoteli Novi Kneževac
Hoteli Novi Pazar
Hoteli Novi Sad
Hoteli Obrež
Hoteli Opovo
Hoteli Orašac
Hoteli Ovčar Banja
Hoteli Palić
Hoteli Panonija
Hoteli Paraćin
Hoteli Petrovaradin
Hoteli Pirot
Hoteli Plandište
Hoteli Pojate
Hoteli Požega
Hoteli Predejane
Hoteli Priboj
Hoteli Prijepolje
Hoteli Prokuplje
Hoteli Prolom Banja
Hoteli Raška
Hoteli Ribarska Banja
Hoteli Rudnik
Hoteli Ruma
Hoteli Šabac
Hoteli Salaš
Hoteli Sečanj
Hoteli Sićevo
Hoteli Sijarinska Banja
Hoteli Sjenica
Hoteli Smederevo
Hoteli Soko Banja
Hoteli Sombor
Hoteli Sremska Kamenica
Hoteli Sremska Mitrovica
Hoteli Sremski Karlovci
Hoteli Srpska Crnja
Hoteli Stara Pazova
Hoteli Subotica
Hoteli Svilajnac
Hoteli Svrljig
Hoteli Topola
Hoteli Trstenik
Hoteli Užice
Hoteli Valjevo
Hoteli Velika Plana
Hoteli Veliko Gradište
Hoteli Vladičin Han
Hoteli Vlasina Okruglica
Hoteli Vlasotince
Hoteli Vranje
Hoteli Vrbas
Hoteli Vrdnik
Hoteli Vrnjačka Banja
Hoteli Vršac
Hoteli Žagubica
Hoteli Zaječar
Hoteli Žiča
Hoteli Zlatibor
Hoteli Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA