Hoteli Palić

Hoteli Palić
Hoteli PARK i JEZERO kategorisani su sa 4 zvezdice. Smešteni su u stoletnom parku na 50 metara od obale jezera Palić Centralna Recepcija je u Hotelu Park. Hoteli su otvoreni tokom cele godine. U okviru recepcije posluje i menjačnica. Oba hotel su evidentirani spomenici kulture. Raspolažu sa ukupno 123 ležaja. Hoteli imaju non-stop čuvani parkingsa službom prenosa prtljaga. Parking za goste hotela je besplatan. Za vrednosne stvari stoji vam na raspolaganju poseban sef na recepciji. I storijat Palića Izletište, kupalište i banja Palić imaju turističku tradiciju vise od 150 godina. Jedinstven ambijent nastao je spajanjem prirodnih vrednosti i arhitektonskog nasleđa. U pisanim dokumentima prvi put se spominje 1462. godine pod imenom PALY • 1690. je ucrtan u geografsku kartu pod imenom Paligo Palus • 1840. počelo pošumljavanje severne obale • 1845. izgrađeno je prvo banjsko kupatilo • 1852. izgrađen je objekat za prihvat smeštaj i ishranu gostiju, preteča danasnjeg restorana "Mala Gostiona" • 1853. izgrađen je prvi hotel "Hotel Trščara" • 1860. izgrađen je hotel Park • 1869. izgrađena je železnička pruga Subotica-Segedin koji prolazi kroz Palić • 1880. izgrađena je zgrada današnje "Riblje Čarde" • 1881. organizuju se prve Palićke sportske igre, preteča današnjih savremenih olimpiskih igara • 1903. izgrađen je hotel "Jezero" Od 1910 do 1912. godine izgradjeni su vodotoranj, Velika Terasa, muzički paviljon i ženski štrand u stilu secesije koji daju današnju karakterističnu arhitekturu Palića Fakultativne Aktivnosti • Obilazak znamenenitosti Subotice • Foto safari u lovištu "Makova sedmica" • Izlet na Ludaško jezero • Obilazak autentičnih salaša • Zoo vrt • Poseta farmi nojeva • Poseta ateljea naivnog slikara Lasla Dvoračkog
HOTEL CAFE & BAR OTVOREN BAZEN PET FRIENDLY
HOTEL WELLNESS & SPA RESTORAN

Vila milord

Palić, Splitska aleja 19 024 602800 |
024 602900 |
EKSLUZIVAN OBJEKAT ZA ODMOR OTVORENI i ZATVORENI BAZEN SEMINAR SALA SPA PROGRAM ZA GOSTE

Vila regina

Palić, Splitska Aleja 21 024 754695
PANSION SA USLUGOM DORUČKA Hotel "Villa Regina" se nalazi na 150m od obale Palićkog jezera u prelepom ambijentu u susedstvu starih vila. Poznat je po ljubaznom osoblju koja vam pruža domaću atmosferu i toplinu doma. Hotel "Villa Regina" ima 6 soba sa kapacitetom od 15 ležaja. Svaka soba poseduje posebno kupatilo, TV(kablovska) i telefon. U okviru hotela nalazi se sala za doručkovanje (švedski sto) i letnja terasa, sa mogućnostima pečenja na roštilju, itd.. Tu pripadaju i zatvoreni parking, travnjak za sunčanje i za razonodu dece. Zbog prigodnog položaja hotela svi uslovi za zabavu i razonodu su omogućeni. U blizini se nalaze restorani, diskoteka, teniski tereni, plaže na jezeru i termalni bazen.
SMEŠTAJ SVORIŠNI AMBIJENT OTVORENI BAZEN SA TERASOM

Villa ricz

Palić, Jožefa Hegediša 3 069 2431187
SOBE Pansion Villa Ricz se nalazi na 8 kilometara od Subotice, u neposrednoj blizini auto puta Beograd-Budimpešta, na obali impozantnog Palićkog jezera, u centru odmarališta Palić. U tihom priobalskom ambijentu srdačno očekujemo sve drage Goste koji su željni odmora ili pak aktivnog turizma. Na predivnom, uređenom dvorištu, koja raspolaže i sa pokrivenom terasom gostima je obezbeđena mogućnost roštiljanja, dok deca uživaju u slobodi zelenog okruženja. Raspolažemo sa dvo-, tro- i četvorokrevetnim sobama od kojih je svaka sa sopstvenim kupatilom. U svakoj sobi ima televizora i wireles interneta, ispred pansiona je bezbedni, osvetljeni parking. Gostima koji se opredele za više noćenja kod nas poklanjamo besplatan konjički izlet u Furioso Konjičkom Centru na Šupljaku. Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno za bezbrižan odmor sa decom. Ukoliko gosti unapred naznače, najmlađima obezbeđujemo dečiji krevet, kadicu, i ostala potrebna sredstva.
ETNO PARK i SALAŠ SMEŠTAJ OTVOREN BAZEN ETNO RESTORAN MAJKIN SALAŠ se nalazi na Paliću odmah pored Cvetnog Salaša na našem imanju koje se prostire na površini od 20 hektara (pogledati mapu). Stari vojvođanski salaš je opet postao središte života i okupljanja ljudi uz čašicu dobre domaće rakije, izvorne tamburaške muzike i tradicionalnih jela. Gurmani mogu da uživaju u dobroj krompirači, telećem perkeltu sa domaćim testom i sirom, pevčijem paprikašu sa knedlama, salašarskom pasulju, ovčijem paprikašu sa kupusom, svinjskim papcima, pečenoj patki ili pak možda pravoj ribljoj čorbi. Za sladokusce smo obezbedili fanke, domaće štrudle, gomboce, kompote.... To je samo deo bogate ponude "Majkinog Salaša". Cvetni Salaš Vila Lira Uz sve to ne možemo zaboraviti ni kvalitetnu ponudu vina, domaće rakije od dunje, jebuke ili šljive. Tu je takođe i naš tamburaški orkestar "Neven" a na imanju se nalazi i šaranski ribnjak, bezen, sportski tereni, ergela konja. Sve to je okruženo našim voćnjacima i malim bagremovim šumarkom. Organizacija raznih svetkovina je doprinela da se gosti edukuju i potsete na život i običaje naroda koji žive u ovom regionu. Tako da danas imamo već dobro poznate i posećene tradicionalne aranžmane koje pomažu i turistička organizacija, opština, likovne kolonije, udruženja slamarki, kulturno umetnička društva i to sve u cilju očuvanja kulturno istorijskog nasleđa i samog unapređenja turističke ponude kod nas na Paliću.

Pansion brvnara

Palić, Vikend naselje bb 024 754024 |
024 753431 |
RESTORAN PRENOĆIŠTE ORGANIZACIJA PROSLAVA, SKUPOVA...
LOKACIJE
Hoteli Ada
Hoteli Apatin
Hoteli Aranđelovac
Hoteli Arilje
Hoteli Bačka Palanka
Hoteli Bačka Topola
Hoteli Bajina Bašta
Hoteli Banja Koviljača
Hoteli Bečej
Hoteli Bela Crkva
Hoteli Bela Zemlja
Hoteli Bobovo
Hoteli Bogatić
Hoteli Boljevac
Hoteli Bor
Hoteli Brestovačka Banja
Hoteli Brzeće
Hoteli Bujanovac
Hoteli Čačak
Hoteli Čenej
Hoteli Crna Trava
Hoteli Ćuprija
Hoteli Despotovac
Hoteli Dimitrovgrad
Hoteli Divčibare
Hoteli Donja Mutnica
Hoteli Donji Milanovac
Hoteli Džep
Hoteli Ečka
Hoteli Gamzigradska Banja
Hoteli Golubac
Hoteli Gornja Toplica
Hoteli Gornja Trepča
Hoteli Gornji Milanovac
Hoteli Guča
Hoteli Hajdukovo
Hoteli Inđija
Hoteli Ivanjica
Hoteli Jagodina
Hoteli Ježevica
Hoteli Jošanička Banja
Hoteli Kać
Hoteli Kanjiža
Hoteli Karađorđevo
Hoteli Kelebija
Hoteli Kikinda
Hoteli Kladovo
Hoteli Knić
Hoteli Kopaonik
Hoteli Kosjerić
Hoteli Kostolac
Hoteli Kovin
Hoteli Kragujevac
Hoteli Kraljevo
Hoteli Kremna
Hoteli Krivaja
Hoteli Krnjevo
Hoteli Kruševac
Hoteli Kučevo
Hoteli Kula
Hoteli Kuršumlijska Banja
Hoteli Kušići
Hoteli Leskovac
Hoteli Ljig
Hoteli Ljubiš
Hoteli Loznica
Hoteli Lozovik
Hoteli Lučani
Hoteli Lukino Selo
Hoteli Lukovska Banja
Hoteli Mali Zvornik
Hoteli Markovac
Hoteli Mataruška Banja
Hoteli Melenci
Hoteli Mitrovac
Hoteli Mrčajevci
Hoteli Niš
Hoteli Novi Kneževac
Hoteli Novi Pazar
Hoteli Novi Sad
Hoteli Obrež
Hoteli Opovo
Hoteli Orašac
Hoteli Ovčar Banja
Hoteli Palić
Hoteli Panonija
Hoteli Paraćin
Hoteli Petrovaradin
Hoteli Pirot
Hoteli Plandište
Hoteli Pojate
Hoteli Požega
Hoteli Predejane
Hoteli Priboj
Hoteli Prijepolje
Hoteli Prokuplje
Hoteli Prolom Banja
Hoteli Raška
Hoteli Ribarska Banja
Hoteli Rudnik
Hoteli Ruma
Hoteli Šabac
Hoteli Salaš
Hoteli Sečanj
Hoteli Sićevo
Hoteli Sijarinska Banja
Hoteli Sjenica
Hoteli Smederevo
Hoteli Soko Banja
Hoteli Sombor
Hoteli Sremska Kamenica
Hoteli Sremska Mitrovica
Hoteli Sremski Karlovci
Hoteli Srpska Crnja
Hoteli Stara Pazova
Hoteli Subotica
Hoteli Svilajnac
Hoteli Svrljig
Hoteli Topola
Hoteli Trstenik
Hoteli Užice
Hoteli Valjevo
Hoteli Velika Plana
Hoteli Veliko Gradište
Hoteli Vladičin Han
Hoteli Vlasina Okruglica
Hoteli Vlasotince
Hoteli Vranje
Hoteli Vrbas
Hoteli Vrdnik
Hoteli Vrnjačka Banja
Hoteli Vršac
Hoteli Žagubica
Hoteli Zaječar
Hoteli Žiča
Hoteli Zlatibor
Hoteli Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA