ZABAVNI PARK STARLI

Zabavni park Starli
LOKACIJE

Privatni produženi boravak

PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - STARLI U cilju podrške porodici i u ispunjavanju slobodnog vremena dece na kvalitetan i edukativan način, Starli produženi boravak otvara svoja vrata roditeljima i deci koja pohađaju škole u Novom Sadu.

dečije igraonice

DEČIJE IGRAONICE - STARLI Igraonica se prostire na preko 1.000 m² zatvorenog prostora, sa jedinstvenim igračkama na naduvavanje: Zmaj, Džungla, Penjalica i Palmino ostrvo.
Pored igračaka koje su namenjene aktivnoj zabavi deci tu su i:tobogani, veštačke stene za penjanje, vazdušni topovi sa lopticama, klizne ljuljaške, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i stolovi za stoni hokej, kreativni kutak – za crtanje, čitanje i društvene igre i parterni (odvojen) deo za decu do 3 godine sa mekanom površinom i plišanim igračkama!

rodjendaonice

ROĐENDAONICE - STARLI Pružamo našim slavljenicima priliku da se nezaboravno provedu na rođendanu i aktivno igraju u najvećoj igraonici na 2.500 m². Za bebe i decu do 3 godine postoji odvojen parterni deo sa toboganom, lopticama i drugim mekanim igračkama, koji je bezbedan i stvoren za uživanje i istraživanje naših najmlađih posetilaca.

kreativne radionice

KREATIVNE RADIONICE - STARLI Muzičke, ekološke, jezičke radionice.
    Lokacija
  1. Novi Sad Bulevar vojvode Stepe 56
    +381 21 6302422; +381 63 7705539;

Poruku prima: Zabavni park Starli

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA