Privatni produženi boravak

Privatni produženi boravak Beograd

Studio za decu Zmaj

Studio za decu Zmaj logo
Beograd, Vračar, Hadži Ruvimova 21 011 3448333 |
062 1578522 |
Studio za decu Zmaj logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK U BEOGRADU. ZMAJ 2 - PRODUŽENI BORAVAK za osnovce na Vračaru. Privatni produženi boravak za osnovce organizuje: Prevozimo decu do škole i od škole, Pomažemo deci da nauče gradivo i urade domaći, Deca imaju obroke u boravku: 2 užine i ručak, Deca imaju udoban prostor za odmor. Posebne radionice koje organizujemo u produženom boravku: muzička i likovna radionica, životne vrednosti, jačanje samopouzdanja, učionice bez nasilja, dramska radionica, ekologija i čuvari prirode. KONCEPT SOBA U BORAVKU ZMAJ 2. U boravku Zmaj 2 prostor smo podelili na SOBE koje su ptvorene i međusobno povezane. Svaka soba namenjena je drugoj vrsti aktivnosti tj. podeljene su po oblastima: biblioteka i jezik, likovno i muzičko, društvene igre... Deca u toku dana mogu slobodno birati sobe u kojima će provoditi vreme ili deo vremena posvećujuči se aktivnosti koja ih u tom trenutku najviše zanima.

Kreativni centar Galapagos

Kreativni centar Galapagos logo
Beograd, Zvezdara, Vojvode Dovezenskog 13 011 4030747 |
060 3313155 |
Kreativni centar Galapagos logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - KREATIVNI CENTAR GALAPAGOS Naš rad je baziran na malim grupama što nam omogućava posvećivanje pažnje potrebama svakog deteta posebno i da svima individualno pomognemo u školskom gradivu tamo gde im je najpotrebnija. Posebnu pažnju posvećujemo i učenju važnih životnih stvari: lepo ponašanje, poštovanje drugih, zdrava ishrana, radne navike, tolerancija, čuvanje životne sredine, fizička kultura, ponašanje u saobraćaju.
Predškolska ustanova, vrtić i jasle Čudesno carstvo logo
PRIVATNE JASLE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA Privatni vrtić u Zemunu – privatna predškolska ustanova Čudesno carstvo nalazi se u lepo opremljenoj kući sa dvorištem i igraonicom. Ambijent odiše toplinom, a opremljen je u skladu sa svim bezbednosnim merilima. Vrtić postoji od 2016. godine a osnovala ga je stručna osoba sa više od petnaest godina radnog iskustva sa najmlađima. Idemo na letovanje i na zimovanje zajedno! Rekreativna nastava organizuje se dva puta godišnje, a često idemo na veoma interesantne izlete po gradu i u okolini. UČENjE STRANIH JEZIKA: ENGLESKI i FRANCUSKI MUZIČJI I LIKOVNO STVARALAČKE RADIONICE SPORTOVI, KOREKTIVNA GIMNASTIKA, PLES I AIKIDO Dete u vrtiću dobija sve što mu je potrebno u toku dana. U vrtiću će imati potpuno ispunjen dan, a vi ne morate da brinete da posle treba da ga vodite na neku sportsku aktivnost ili učenje jezika, već samo da uživate s njim u onome što najviše zajedno volite da radite. JASLICE U VRTIĆU ČUDESNO CARSTVO Poštujemo zdravi dnevni ritam deteta koji podrazumeva redovnu zdravu ishranu, spavanje, igranje, boravak na vazduhu. Zadovoljavanje prirodne dečije radoznalosti i potrebe za otkrivanjem važno je od najranijeg doba kako bi dete raslo u zdravoj sredini gde se razvija. Jaslena grupa je za decu od godinu dana do 2 i po godine starosti. VRTIĆ I PREDŠKOLSKO U vrtiću Čudesno carstvo Vaše dete ćemo i pripremiti za polazak u školu. Dete će u okviru predškolskog programa steći naviku da radi domaće, upoznaće se sa osnovnim pojmovima sveta oko nas , matematičkim pojmovima i naučiće kako izgledaju i kako se pišu slova azbuke. Koristimo program Kreativnog centra koji jedan od najboljih za pripremu za prvi razred. UČENJE STRANIH JEZIKA U VRTIĆU Odlično znamo koliko je važno učenje stranog jezika od malih nogu kada je deci veoma lako i prirodno da u sredini koja

Privatni produženi boravak Loptica

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 146 011 2165951 |
065 2165951 |
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK ZA OSNOVCE NA NOVOM BEOGRADU ORGANIZOVAN PREVOZ DECE PROSLAVA DEČIJIH ROĐENDANA Vaša LOPTICA misli na vas i kad pođete u prvi razred. Zato smo organizovali produženi boravak za osnovce u kome ćete kvalitetno provoditi vreme pre i posle škole dok Vaši roditelji rade ili obavljaju druge obaveze. Privatni produženi boravak LOPTICA nalazi se na Novom Beogradu u ulici Dr Ivana Ribara, u mirnom i ušuškanom delu okruženom zelenim površinama. U produženom boravku za učenike osnovne škole sa Vašom decom radi stručni kadar. U boravku uradimo domaće zadatke, učimo gradivo pređeno u školi, ali i sami organizujemo niz aktivnosti pomoću kojih razvijamo veštine i usvajamo znanja iz svih oblasti i predmeta osnovnoškolskog obrazovanja. Jedna od njih je kreativno pisanje, pomoću koje učimo kako da se lepo pismeno izražavamo, učimo da pišemo sastave i druge književne i pisane forme, razvijamo maštu. Razvijamo timski duh kroz razmenu ideja i davanje sugestija jedni drugima. PROSTOR BORAVKA LOPTICA Vaš boravak Loptica ima nekoliko prostornih celina. Prostor je podeljen po segmentima i jedan deo čine radni stolovi i stolice gde boravimo kada radimo domaće zadatke, učimo i obavljamo sve aktivnosti vezane za školu, kao i dodatne zadatke u okviru našeg programa. Drugi deo prostora je prava igraonica sa lavirintom! To je jedno od mesta gde uživamo i igramo se kada završimo školske obaveze u boravku. Ali to nije sve, imamo još dve velike prostorije u kojima provodimo vreme družeći se i igrajući se. Smišljamo razne igre i aktivnosti čiji je cilj da nešto naučimo, ali i da se dobro zabavimo. Okruženi smo zelenilom i prostranim travnatim površinama. Veoma nam je Važno da što više vremena provodimo na svežem vazduhu, tako da insistiramo i na igrama i aktivnostima napolju kad god to vremenske prilike dopuštaju. PROSLAVE DEČIJIH ROĐENDANA Loptica misli i na slavljenike.
Vrtić Maksimove avanture logo
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK Nudimo Vam celodnevni i poludnevni boravak za Vašu decu u akreditovanoj predškolskoj ustanovi - vrtiću "Maksimove avanture" uz SUBVENCIJE grada Beograda! Naš vrtić se nalazi u mirnom i tihom delu Vračara, u kojem ga okružuju brojni parkići Namenjen je razvoju i edukaciji dece, kroz igru, zabavu i druženje u prostoru koji je uređen u skladu sa potrebama i interesovanjima svakog deteta. Prostiremo se na preko 350 metara kvadratnih, gde je svaki kvadrat pomno osmišljen prema potrebama deteta. Nudimo Vam boravak dece u različitoj starosnoj dobi : - Jaslice - Vrtić - Predškolsko - Produženi boravak za osnovce od 1. do 4. razreda MARTE MEO Program koji mi podstičemo u našem vrtiću je zasnovan na prirodnoj podršci dečijeg razvoja, učenja kroz igru i jačanja individualnih kapaciteta deteta. Oslanja se na činjenicu da je komunikacija i kontakt sa drugima osnovna potreba svakog deteta. Smatramo da ovakav pristup detetu predstavlja osnovu za njegov pravilan rast i razvoj, kako fizički, tako i emocionalni. DODATNE AKTIVNOSTI U našem vrtiću, osim osnovnih aktivnosti, nudimo i dodatne aktivnosti gde svako dete može da se pronađe kao individua: - ŠKOLICA SPORTA - PLES - ENGLESKI JEZIK - MUZIČKE i LIKOVNE RADIONICE - MOGUĆNOST ČUVANJA DECE SUBOTOM - INDIVIDUALNI DEFEKTOLOŠKI TRETMANI - LOGOPEDSKE RADIONICE ČEKAMO VAS DA ZAJEDNO RATSEMO i RAZVIJAMO SE!!!

Privatni vrtić Kreativna Kockica

Privatni vrtić Kreativna Kockica logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 70 064 1594511
Privatni vrtić Kreativna Kockica logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA „Kreativna kockica” se nalazi na Vidikovačkom vencu, u prelepom ambijentu kuće, sa velikim i prostranim dvorištem, daleko od gužve i saobraćajne buke. Prostiremo se na 150 m2 namenjenih potrebama dece jaslenog uzrasta i 260m2 luksuzno i bezbedno opremljenog prostora, posebno prilagođenog potrebama i interesovanjima dece.
PU Plavi zvončići Medaković logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - PU PLAVI ZVONČIĆI MEDAKOVIĆ Pružimo uslugu produženog boravka za školarce.

Vrtić Avantura

Vrtić Avantura logo
Beograd, Voždovac, Pazinska 16a 066 8888889
Vrtić Avantura logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - VRTIĆ AVANTURA Pružamo uslugu dnevnog boravka za školarce.
Vrtić Madagaskar logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - VRTIĆ MADAGASKAR Vrtić Madagaskar organizuje produženi boravak za decu školskog uzrasta od 1. do 4. razreda osnovne škole. Program rada produženog boravka osmišljen je kvalitetno i poštuje sva didaktičko-pedagoška načela. To podrazumeva svakodnevnu izradu domaćih zadataka, ponavljanje, uvežbavanje i primenu stečenog znanja.
IGRAONICA ROĐENDAONICA PRODUŽENI BORAVAK Dečija igraonica Zlatna Bubica prostire se na 150 kvadratnih metara i predstavlja idealno mesto za zabavu mališana svih uzrasta. Prelepi prostor naše igraonice u potpunosti je moderno i funkcionalno opremljen za igru, ali i prilagodjen za proslavu decijih rodendana iz snova. Zlatna Bubica je deo i parka u kom deca mogu da se zabavljaju na sasavim druge načine. Naša igraonica opremljena je modernim i kvalitetnim elementima za igru, koje će vaša deca obožavati. Lavirint, mini žičara, penjalica, tobogani, trambolina, kine X box, kućice… I razne druge stvari… Sve to je tu u službi uživanja, razvoja kroz igru i rekreacije vaše dece, a ujedno i u službi vašeg predaha. U igraonici je konstantno prisutno edukovano i ljubazno osoblje koje će se postarati da deca u svakom trenutku budu bezbedna, aktivna i zadovoljna. Za to vreme vi možete da uživate u prijatnom ambijentu kafića tako da možete u svakom trenutku da znate šta vam dete radi u igraonici a da sedite opušteno u prijatnom ambijentu kafića i po potrebi i da ostvarujete interakciju sa svojim detetom jer Zlatna Bubica ispunjava vašu želju… PROSLAVE ROĐENDANA Posebno se ponosimo organizovanjem kvalitetnih zabava i programa za decu kod nas, kako kod rođendana tako i kroz boravak, koji omogućavaju deci razvoj i edukaciju kroz igru. Oranizujemo rođendane za mališane predškolskog i školskog uzrasta. Predškolcima možemo ponuditi sadržaj prilagođen njihovom uzrastu, a za školarce je tu disko sa dobrm ozvučenjem i zanimljivim osvetljenjem. Posluženje slavljenik može sam da donese ili se može osloniti na našu organizaciju. Zlatna bubica za svaki rođendan ispunajva neku želju kao spesijalni poklon za slavljenika: Besplatnu školu fudbala mesec dana ili Vaučer za jednu konsultaciju i/ili pregled lekara specijaliste u sledećih godinu dana za dete ili odrasle Jedno feniranje za mame Besplatno igranje u igraonici u sledećih 6
Predškolska ustanova Little Doors logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - LITTLE DOORS Little Doors pored dnevnog nudi i produženi boravak.

Vrtić Zvezdano nebo

Vrtić Zvezdano nebo logo
Beograd, Karaburma, Juhorska 33 064 3820469
Vrtić Zvezdano nebo logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - ZVEZDANO NEBO Deca će Vas sačekati sa urađenim domaćim zadatkom i savladanim školskim sadržajema, a Vaše će biti da sa decom kvalitetno provedete ostatak dana.
Produženi boravak Moj dnevnik logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MOJ DNEVNIK Kroz raznovrsne dnevne aktivnosti, deca se kvalitetno pripremaju za naredni školski dan, rade domaći zadatak i uče uz pomoć učitelja sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.
Predškolska ustanova Winnieland logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - WINNIELAND Oraganizujemo rad sa školarcima.
Dečiji kreativni centar Kiddie Cloud logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - DEČIJI KREATIVNI CENTAR KIDDIE CLOUD Radimo sa malim grupama što nam omogućava da posvetimo posebnu pažnju individualnim karakteristikama svakog deteta. Naš cilj je da Vaše dete razvije svoje samopouzdanje, bude samostalnije, lakše rešava svakodnevne probleme i nauči da izražava emocije na prosocijalni način.
Osnovna škola i predškolska ustanova Svitac logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - SVITAC Deca koja nisu đaci privatne Osnovne škole ”Svitac” takođe mogu da traže pomoć i podršku u okviru našeg produženog boravka. Učitelji i nastavnici svojim znanjem i umećem pomažu svim đacima od prvog do osmog razreda u izradi domaćih zadataka i savladavanju gradiva iz svih nastavnih predmeta.

Produženi boravak Nebo

Produženi boravak Nebo logo
Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Ivana Milutinovića 39 011 4283156
Produženi boravak Nebo logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - NEBO Fokus našeg boravka je na izgradnji zdravih i pozitivnih misli i navika kod dece koja će biti samouverena, idejno kreativna i kooperativna sa svojim drugarima i koja će sigurno u budućnosti doprineti poboljšanju našeg društva i okoline.
Produženi boravak Mali Akademac logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK Omogućite svom detetu da bude deo tima, da kroz igru i zabavu, zdravo detinstvo, nauči engleski jezik u saradnji sa odličnim profesorima. Obrazovni program se sastoji od stimulativnih, praktičnih i muzičkih aktivnosti prilagođenih uzrastu dece. Deca će učiti standardni engleski rečnik i upoznavati se sa drugim kulturama.

Vrtić Dečiji čarobni svet

Vrtić Dečiji čarobni svet logo
Beograd, Banovo Brdo, Petra Lekovića 24a 011 3540460 |
064 1340400 |
Vrtić Dečiji čarobni svet logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - DEČIJI ČAROBNI SVET Pored celodnevnog boravka organizujemo i produženi boravak.

Moj mali svet 1

Moj mali svet 1 logo
Beograd, Vračar, Njegoševa 28A 011 3443017 |
065 3443017 |
Moj mali svet 1 logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MOJ MALI SVET 1 Rad sa školarcima od prvog do četvrtog razreda.
Predškolska ustanova Srećno dete logo
PRIVATNI PRODUŽEMO BORAVAK - SREĆNO DETE Boravak za školarce, svakog radnog dana od 07 -18h.
Dečji centar Liliput logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - LILIPUT Dodatna i dopunska nastava.
Vrtić Kinder Paradies logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - KINDER PARADIES Organizujemo produženi boravak za školarce.

Edukativni studio Beozvonce

Edukativni studio Beozvonce logo
Beograd, Novi Beograd, Nede Spasojević 25 064 1883484 |
060 0823273 |
Edukativni studio Beozvonce logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - BEOZVONCE Produženi boravak koji organizujemo ima za cilj da Vaše dete bude veselo, zadovoljno i uspešno u školi. Svakodnevno radimo na obnavljanju gradiva, izradi domaćih zadataka i pripremi za kontrolne i pismene zadatke. Mi brinemo oko domaćih zadataka Vaše dece, a Vaše je da uživate u slobodnom vremenu sa Vašim detetom posle napornog radnog dana. Naš cilj je da deci obezbedimo bezbrižno detinjstvo, a roditeljima olakšamo roditeljstvo.

Škola stranih jezika Magic Book

Škola stranih jezika Magic Book logo
Beograd, Voždovac, Generala Ljubomira Milića 11/24 064 2669864 |
066 099585 |
Škola stranih jezika Magic Book logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MAGIC BOOK Uspešno savladavanje gradiva i boravak u prirodi Strani jezik (engleski) je uračunat u cenu a nemački jezik se dodatno plaća.

Produženi boravak Hakuna Matata

Produženi boravak Hakuna Matata logo
Beograd, Novi Beograd, Generala Mihajla Nedeljkovića 41 063 1156569
Produženi boravak Hakuna Matata logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - HAKUNA MATATA Pridružite nam se u avanturi osvajanja znanja i gradiva, protkanoj kreativnim i zabavnim aktivnostima! U naštem boravku učenje je brže i zato vremenu za igru i druženje kao da nema kraja. Prepustite se našem stručnom timu posvećenih, energičnih i motivisanih mladih ljudi - zaboravite na gubljenje vremena i preskakanje obaveza i obroka. Imajući u vidu sve aspekte đačkog života vodićemo vas u postizanju novih uspeha i ciljeva koje ćemo zajedno postaviti.

Kućerak mašte

Kućerak mašte logo
Beograd, Zemun, Prve pruge 37lj 060 5006261
Kućerak mašte logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - KUĆERAK MAŠTE Mi preuzimamo odgovornost o preuzimanju dece posle nastave ili odvodjenja u školu.Deca će se uz pomoć pedagoških stručnjaka pripremati za izradu domaćih/pismenih zadataka i kontrolnih vežbi.
Edukativni kutak Victorious logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - VICTORIOUS Deca svakodnevno imaju dva sata aktivnog rada sa učiteljicama posvečenog izradi domaćih zadataka i potrebnom vežbanju.
Boravak za decu Blue Bunny logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - BLUE BUNNY Trudimo se da omogućimo Vašoj deci da na kreativan način kroz igru usvajaju nova znanja i veštine. Možete koristiti dnevni boravak po satima, ili odabrati neki od naših mesečnih paketa u skladu sa potrebama Vas i Vaše dece.

Zabavni park Starli

Zabavni park Starli logo
Novi Sad, Bulevar vojvode Stepe 56 021 6302422 |
063 7705539 |
Zabavni park Starli logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - STARLI U cilju podrške porodici i u ispunjavanju slobodnog vremena dece na kvalitetan i edukativan način, Starli produženi boravak otvara svoja vrata roditeljima i deci koja pohađaju škole u Novom Sadu.
Dečja kreativna učionica Kefalište logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - KEFALIŠTE Sa našim učiteljima deca redovno rade domaće zadatke, pripremaju se za kontrolne vežbe, mogu da nadoknade propušteno gradivo i utvrde ono koje se trenutno obrađuje prema školskom porogramu. Sa decom radimo na stvaranju radnih navika, samostalnosti u radu, redovnom čitanju i urednosti. U dogovoru sa roditeljima, i ukoliko je to po preporuci školskog psihologa, sa decom je moguće raditi i prema proširenom i naprednijem školskom programu, čime negujemo razvoj prepoznatih talenata kod dece.
Institut za edukaciju i lični razvoj Leonida logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - LEONIDA Redovnom upotrebom i primenom tehnika za efikasnije učenje, deci stvaramo okruženje u kojem uživaju u izradi domaćih zadataka kao i u učenju novog gradiva na najkreativniji i najlakši način. Tako od najranijih školskih dana Vaše dete stiče najvažniju veštinu lakog učenja upotrebom brzog čitanja, mapa uma i tehnika pamćenja.

Dečiji sportski centar Judoka

Dečiji sportski centar Judoka logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Pilota Mihajla Petrovića 75a 063 8144728 |
063 8448276 |
Dečiji sportski centar Judoka logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - DEČIJI SPORTSKI CENTAR JUDOKA Veliku pažnju posvećujemo izradi domaćih zadataka i učenju.
Centar za edukaciju Logikons logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - CENTAR ZA EDUKACIJU LOGIKONS Kvalitetno organizovanje slobodnog vremena dece osnovnoškolskog uzrasta.
Produženi boravak Mali Genijalac logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MALI GENIJALAC Produženi boravak za školsku decu je nešto za čime Novi Sad ima ogromnu potrebu, s obzirom na to da roditelji u današnje vreme najčešće rade po ceo dan, a mnogi od njih nemaju kome da ostave decu ili nemaju dovoljno kvalitetne opcije za čuvanje školske dece.
Produženi boravak Maštalica logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MAŠTALICA Sa svakim detetom se radi individualno, pri čemu ih podstičemo na samostalan rad.
Studio za edukaciju Škola plus logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - ŠKOLA PLUS Vama, savesnim i odgovornim roditeljima, pruža mogućnost da rešite problem čuvanja dece u periodu vašeg odsustva i obezbedite svojoj deci boravak u prostoru prilagođenom njihovom uzrastu i potrebama.

Škola stranih jezika Hello

Škola stranih jezika Hello logo
Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Partizanske avijacije 25 011 3186628 |
065 8333431 |
Škola stranih jezika Hello logo
PRIVATNI PRODUZENI BORAVAK SA UČENJEM ENGLESKOG JEZIKA.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA