Privatni produženi boravak

Privatni produženi boravak Beograd

Studio za decu Zmaj

Studio za decu Zmaj logo
Beograd, Vračar, Hadži Ruvimova 21 011 3448333 |
062 1578522 |
Studio za decu Zmaj logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK U BEOGRADU. ZMAJ 2 - PRODUŽENI BORAVAK za osnovce na Vračaru. Privatni produženi boravak za osnovce organizuje: Prevozimo decu do škole i od škole, Pomažemo deci da nauče gradivo i urade domaći, Deca imaju obroke u boravku: 2 užine i ručak, Deca imaju udoban prostor za odmor. Posebne radionice koje organizujemo u produženom boravku: muzička i likovna radionica, životne vrednosti, jačanje samopouzdanja, učionice bez nasilja, dramska radionica, ekologija i čuvari prirode. KONCEPT SOBA U BORAVKU ZMAJ 2. U boravku Zmaj 2 prostor smo podelili na SOBE koje su ptvorene i međusobno povezane. Svaka soba namenjena je drugoj vrsti aktivnosti tj. podeljene su po oblastima: biblioteka i jezik, likovno i muzičko, društvene igre... Deca u toku dana mogu slobodno birati sobe u kojima će provoditi vreme ili deo vremena posvećujuči se aktivnosti koja ih u tom trenutku najviše zanima.

Vrtić Avantura

Vrtić Avantura logo
Beograd, Voždovac, Pazinska 16a 066 8888889
Vrtić Avantura logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - VRTIĆ AVANTURA Pružamo uslugu dnevnog boravka za školarce.
Predškolska ustanova, vrtić i jasle Čudesno carstvo logo
PRIVATNE JASLE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA Privatni vrtić u Zemunu – privatna predškolska ustanova Čudesno carstvo nalazi se u lepo opremljenoj kući sa dvorištem i igraonicom. Ambijent odiše toplinom, a opremljen je u skladu sa svim bezbednosnim merilima. Vrtić postoji od 2016. godine a osnovala ga je stručna osoba sa više od petnaest godina radnog iskustva sa najmlađima. Idemo na letovanje i na zimovanje zajedno! Rekreativna nastava organizuje se dva puta godišnje, a često idemo na veoma interesantne izlete po gradu i u okolini. UČENjE STRANIH JEZIKA: ENGLESKI i FRANCUSKI MUZIČJI I LIKOVNO STVARALAČKE RADIONICE SPORTOVI, KOREKTIVNA GIMNASTIKA, PLES I AIKIDO Dete u vrtiću dobija sve što mu je potrebno u toku dana. U vrtiću će imati potpuno ispunjen dan, a vi ne morate da brinete da posle treba da ga vodite na neku sportsku aktivnost ili učenje jezika, već samo da uživate s njim u onome što najviše zajedno volite da radite. JASLICE U VRTIĆU ČUDESNO CARSTVO Poštujemo zdravi dnevni ritam deteta koji podrazumeva redovnu zdravu ishranu, spavanje, igranje, boravak na vazduhu. Zadovoljavanje prirodne dečije radoznalosti i potrebe za otkrivanjem važno je od najranijeg doba kako bi dete raslo u zdravoj sredini gde se razvija. Jaslena grupa je za decu od godinu dana do 2 i po godine starosti. VRTIĆ I PREDŠKOLSKO U vrtiću Čudesno carstvo Vaše dete ćemo i pripremiti za polazak u školu. Dete će u okviru predškolskog programa steći naviku da radi domaće, upoznaće se sa osnovnim pojmovima sveta oko nas , matematičkim pojmovima i naučiće kako izgledaju i kako se pišu slova azbuke. Koristimo program Kreativnog centra koji jedan od najboljih za pripremu za prvi razred. UČENJE STRANIH JEZIKA U VRTIĆU Odlično znamo koliko je važno učenje stranog jezika od malih nogu kada je deci veoma lako i prirodno da u sredini koja

Lopticina Avantura Znanja

Lopticina Avantura Znanja logo
Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Nede Spasojević 13a 066 8119001
Lopticina Avantura Znanja logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK ZA OSNOVCE NA NOVOM BEOGRADU ORGANIZOVAN PREVOZ DECE PROSLAVA DEČIJIH ROĐENDANA Vaša LOPTICA misli na vas i kad pođete u prvi razred. Zato smo organizovali produženi boravak za osnovce u kome ćete kvalitetno provoditi vreme pre i posle škole dok Vaši roditelji rade ili obavljaju druge obaveze. Privatni produženi boravak LOPTICA nalazi se na Novom Beogradu u ulici Dr Ivana Ribara, u mirnom i ušuškanom delu okruženom zelenim površinama. U produženom boravku za učenike osnovne škole sa Vašom decom radi stručni kadar. U boravku uradimo domaće zadatke, učimo gradivo pređeno u školi, ali i sami organizujemo niz aktivnosti pomoću kojih razvijamo veštine i usvajamo znanja iz svih oblasti i predmeta osnovnoškolskog obrazovanja. Jedna od njih je kreativno pisanje, pomoću koje učimo kako da se lepo pismeno izražavamo, učimo da pišemo sastave i druge književne i pisane forme, razvijamo maštu. Razvijamo timski duh kroz razmenu ideja i davanje sugestija jedni drugima. PROSTOR BORAVKA LOPTICA Vaš boravak Loptica ima nekoliko prostornih celina. Prostor je podeljen po segmentima i jedan deo čine radni stolovi i stolice gde boravimo kada radimo domaće zadatke, učimo i obavljamo sve aktivnosti vezane za školu, kao i dodatne zadatke u okviru našeg programa. Drugi deo prostora je prava igraonica sa lavirintom! To je jedno od mesta gde uživamo i igramo se kada završimo školske obaveze u boravku. Ali to nije sve, imamo još dve velike prostorije u kojima provodimo vreme družeći se i igrajući se. Smišljamo razne igre i aktivnosti čiji je cilj da nešto naučimo, ali i da se dobro zabavimo. Okruženi smo zelenilom i prostranim travnatim površinama. Veoma nam je Važno da što više vremena provodimo na svežem vazduhu, tako da insistiramo i na igrama i aktivnostima napolju kad god to vremenske prilike dopuštaju. PROSLAVE DEČIJIH ROĐENDANA Loptica misli i na slavljenike.

Vrtić Zvezdano nebo

Vrtić Zvezdano nebo logo
Beograd, Karaburma, Juhorska 33 064 3820469
Vrtić Zvezdano nebo logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - ZVEZDANO NEBO Deca će Vas sačekati sa urađenim domaćim zadatkom i savladanim školskim sadržajema, a Vaše će biti da sa decom kvalitetno provedete ostatak dana.
Produženi boravak Moj dnevnik logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MOJ DNEVNIK Kroz raznovrsne dnevne aktivnosti, deca se kvalitetno pripremaju za naredni školski dan, rade domaći zadatak i uče uz pomoć učitelja sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.
Predškolska ustanova Winnieland logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - WINNIELAND Oraganizujemo rad sa školarcima.
Osnovna škola i predškolska ustanova Svitac logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - SVITAC Deca koja nisu đaci privatne Osnovne škole ”Svitac” takođe mogu da traže pomoć i podršku u okviru našeg produženog boravka. Učitelji i nastavnici svojim znanjem i umećem pomažu svim đacima od prvog do osmog razreda u izradi domaćih zadataka i savladavanju gradiva iz svih nastavnih predmeta.
Produženi boravak Mali Akademac logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK Omogućite svom detetu da bude deo tima, da kroz igru i zabavu, zdravo detinstvo, nauči engleski jezik u saradnji sa odličnim profesorima. Obrazovni program se sastoji od stimulativnih, praktičnih i muzičkih aktivnosti prilagođenih uzrastu dece. Deca će učiti standardni engleski rečnik i upoznavati se sa drugim kulturama.
Predškolska ustanova Srećno dete logo
PRIVATNI PRODUŽEMO BORAVAK - SREĆNO DETE Boravak za školarce, svakog radnog dana od 07 -18h.
Dečji centar Liliput logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - LILIPUT Dodatna i dopunska nastava.
Vrtić Kinder Paradies logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - KINDER PARADIES Organizujemo produženi boravak za školarce.

Edukativni studio Beozvonce

Edukativni studio Beozvonce logo
Beograd, Novi Beograd, Nede Spasojević 25 064 1883484 |
060 0823273 |
Edukativni studio Beozvonce logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - BEOZVONCE Produženi boravak koji organizujemo ima za cilj da Vaše dete bude veselo, zadovoljno i uspešno u školi. Svakodnevno radimo na obnavljanju gradiva, izradi domaćih zadataka i pripremi za kontrolne i pismene zadatke. Mi brinemo oko domaćih zadataka Vaše dece, a Vaše je da uživate u slobodnom vremenu sa Vašim detetom posle napornog radnog dana. Naš cilj je da deci obezbedimo bezbrižno detinjstvo, a roditeljima olakšamo roditeljstvo.

Škola stranih jezika Magic Book

Škola stranih jezika Magic Book logo
Beograd, Voždovac, Generala Ljubomira Milića 11/24 064 2669864 |
066 099585 |
Škola stranih jezika Magic Book logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MAGIC BOOK Uspešno savladavanje gradiva i boravak u prirodi Strani jezik (engleski) je uračunat u cenu a nemački jezik se dodatno plaća.
Edukativni kutak Victorious logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - VICTORIOUS Deca svakodnevno imaju dva sata aktivnog rada sa učiteljicama posvečenog izradi domaćih zadataka i potrebnom vežbanju.

Zabavni park Starli

Zabavni park Starli logo
Novi Sad, Bulevar vojvode Stepe 56 021 6302422 |
063 7705539 |
Zabavni park Starli logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - STARLI U cilju podrške porodici i u ispunjavanju slobodnog vremena dece na kvalitetan i edukativan način, Starli produženi boravak otvara svoja vrata roditeljima i deci koja pohađaju škole u Novom Sadu.
Dečja kreativna učionica Kefalište logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - KEFALIŠTE Sa našim učiteljima deca redovno rade domaće zadatke, pripremaju se za kontrolne vežbe, mogu da nadoknade propušteno gradivo i utvrde ono koje se trenutno obrađuje prema školskom porogramu. Sa decom radimo na stvaranju radnih navika, samostalnosti u radu, redovnom čitanju i urednosti. U dogovoru sa roditeljima, i ukoliko je to po preporuci školskog psihologa, sa decom je moguće raditi i prema proširenom i naprednijem školskom programu, čime negujemo razvoj prepoznatih talenata kod dece.
Institut za edukaciju i lični razvoj Leonida logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - LEONIDA Redovnom upotrebom i primenom tehnika za efikasnije učenje, deci stvaramo okruženje u kojem uživaju u izradi domaćih zadataka kao i u učenju novog gradiva na najkreativniji i najlakši način. Tako od najranijih školskih dana Vaše dete stiče najvažniju veštinu lakog učenja upotrebom brzog čitanja, mapa uma i tehnika pamćenja.

Dečiji sportski centar Judoka

Dečiji sportski centar Judoka logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Pilota Mihajla Petrovića 75a 063 8144728 |
063 8448276 |
Dečiji sportski centar Judoka logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - DEČIJI SPORTSKI CENTAR JUDOKA Veliku pažnju posvećujemo izradi domaćih zadataka i učenju.
Centar za edukaciju Logikons logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - CENTAR ZA EDUKACIJU LOGIKONS Kvalitetno organizovanje slobodnog vremena dece osnovnoškolskog uzrasta.
Produženi boravak Mali Genijalac logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MALI GENIJALAC Produženi boravak za školsku decu je nešto za čime Novi Sad ima ogromnu potrebu, s obzirom na to da roditelji u današnje vreme najčešće rade po ceo dan, a mnogi od njih nemaju kome da ostave decu ili nemaju dovoljno kvalitetne opcije za čuvanje školske dece.
Produženi boravak Maštalica logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MAŠTALICA Sa svakim detetom se radi individualno, pri čemu ih podstičemo na samostalan rad.
Studio za edukaciju Škola plus logo
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - ŠKOLA PLUS Vama, savesnim i odgovornim roditeljima, pruža mogućnost da rešite problem čuvanja dece u periodu vašeg odsustva i obezbedite svojoj deci boravak u prostoru prilagođenom njihovom uzrastu i potrebama.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA