DEČJA KREATIVNA UČIONICA KEFALIŠTE

Dečja kreativna učionica Kefalište
LOKACIJE

Privatni produženi boravak

PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - KEFALIŠTE Sa našim učiteljima deca redovno rade domaće zadatke, pripremaju se za kontrolne vežbe, mogu da nadoknade propušteno gradivo i utvrde ono koje se trenutno obrađuje prema školskom porogramu.
Sa decom radimo na stvaranju radnih navika, samostalnosti u radu, redovnom čitanju i urednosti.
U dogovoru sa roditeljima, i ukoliko je to po preporuci školskog psihologa, sa decom je moguće raditi i prema proširenom i naprednijem školskom programu, čime negujemo razvoj prepoznatih talenata kod dece.

kreativne radionice

KREATIVNE RADIONICE - KEFALIŠTE Kreativnim radionicama mogu prisustvovati deca od 3 do 10 godina, pri čemu vaspitač prati rad malih kreativaca i usmerava i pruža pomoć onima kojima je neophodna.
Radionice se sastoje od kreativnih aktivnosti vezanih za određenu temu praćenih razgovorom, u cilju povezivanja postojećeg znanja dece sa novim saznanjima, izvođenja zaključaka i sl.

rodjendaonice

ROĐENDAONICE - KEFALIŠTE Uz decu su sve vreme vaspitači koji sa njima rade po unapred osmišljenom kreativnom konceptu, uz korišćenje najrazličitijih materijala i igračaka dostupnih u Kefalištu.
Slatke i slane poslastice možete obezbediti sami ili organizaciju posluženja prepustiti nama i našim partnerima, dok se piće poslužuje iz našeg šanka po povoljnim cenama.
Posluživanje hrane je sa švedskog stola, pri čemu obezbeđujemo posude za serviranje hrane i celokupan pribor za jelo.
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Nehruova 82
    +381 63 670570;

Poruku prima: Dečja kreativna učionica Kefalište

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA