VINSKI PODRUM JANUCIĆ

Vinski podrum janucić

 
 
info@janucic.com 
 
 • Proizvodnja vina
 • Proizvodnja rakija
 
                     
 
 • Nalazimo se ... u istočnoj Srbiji, u negotinskoj krajini, poznatoj po Hajduk Veljku, Stevanu Mokranjcu, i proizvodnji vina, na sedamnaestom kilometru od Negotina, u Veljkovu.(Vidi mapu!)
 • O kvalitetu brinu ... Predrag Janucić, dipl.inž. prehrambene tehnologije, Aleksandar Cekić, dipl.inž. agronomije, inače tvorac čuvene "Hajdučke kapljice", i Vojislav Janucić, vlasnik podruma "Janucić".
 • Planiramo da ... uskoro, našu paletu proizvoda obogatimo sa još dve vrste belog i crvenog vina, koje  će biti mnogo karakterističnije za područje Visočkog brda. Uopšte, smer našeg razvoja vidimo u plasmanu novih proizvoda koji će biti u skladu sa starim, oprobanim receptima za dobijanje kvalitetnih vina i prirodnih rakija.
 • Ne želimo da ... povećavamo obim proizvodnje i time potencijalno ugrozimo kvalitet pića odgnegovanih u našoj pimnici.
 • Želimo ... samo da probate!
 
 
 
                                    
 

Naši proizvodi:

 • "Rajnski rizling" je stono  belo vino dobijeno od istoimene sorte vinove loze, koju uzgajamo na Visočkom brdu. Posebno se ponosimo ovim vinom jer je po njegovoj proizvodnji naša porodica poznata već dugi niz godina.Ono je pravo "suvo zlato" naše pimnice, a njegova specifična aroma i jedinstveni šarm  kristalisali su kroz decenije iskustva i time zaslužili poverenje čak i najizbirljivijih ljubitelja Rajnskog rizlinga  
 • Stono crveno vino "Game" poseduje svu punoću ukusa koja krasi ovu čuvenu sortu grožđa, inače veoma čestu kod uzgajivača. Brižljivom negom vina u našem podrumu, opravdali smo mišljenje mnogih stručnjaka u oblasti proizvodnje vina - da je nakon Bordoa,baš područje Visočkog brda najpogodnije za uzgajanje sorte "Game". Već u prvoj čaši naćićete hiljadu dokaza za ovu tvrdnju...      
 • Žestinu prirode i isceljiteljsku moć vinove loze sjedinili smo na nama svojstven način, u prirodnoj rakiji "Komovica". Dobijena tradicionalnim načinom, i bez upotrebe prese, predstavlja jasan putokaz ka povratku prirodnim vrednostima, i daje naš prilog paleti upečatljivih domaćih pića  
 • Prirodna rakija "Lozovača", vinskog podruma "Janucić", proizvodi se od sorti "Hamburg" i "Muskat Italija". Time je postignut njen vrhunski miris i ukus na potpuno prirodan način, čime smo Vam olakšali pri izboru pravog, kvalitetnog žestokog pića
 
                                    
 
 • Možete naručiti naše proizvode, zakazati degustaciju, i dobiti bliže informacije. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da se lično uverite u kvalitet naših vina i žestokih pića.
        
  Na sve Vaše poruke odgovore šaljemo u roku od najviše 24 časa. Osobe za kontakt: Vojislav Janucić i Predrag Janucić.

  Očekujemo Vas!
 
 
 
 • Vinski podrum "Janucić" registrovan je rešenjem ministarstva  poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije broj 270-320-499/01-04 od 29.11.2001.godine.

  Nastao je kao plod dugogodišnje tradicije proizvodnje vina i rakije u porodici Janucić, koja potiče još od 19. veka. Vino se proizvodi od grožđa koje se uzgaja na poznatom Visočkom brdu.

  Postoje zapisi da je i Knez Miloš Obrenović posedovao vinograde i pimnicu na Visočkom brdu, odakle je vino transportovao do Dunava, a zatim izvozio u Francusku, do Bordoa. Želja nam je da danas, taj isti kvalitet ponudimo i Vama. U tome smo do sada uspevali pomoću iskustva naših predaka, koje smo upotpunili savremenim metodama za što prirodniju zaštitu grožđa.

  Samim tim, i količine naših proizvoda su ograničene.
 
 
 
Veljkovo bb - Negotin -
019 532088; 019 547803; 063 438144;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Negotin Veljkovo bb
  +381 19 532088; +381 19 547803; +381 63 438144; +381 63 440416;

Poruku prima: Vinski podrum janucić

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA