Sudski tumac za slovacki jezik, Prevodilac za slovački

Sudski tumač za slovački jezik Beograd

Sudski tumač - Worldwide Translations

Sudski tumač - Worldwide Translations logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
Sudski tumač - Worldwide Translations logo
SUDSKI TUMAC ZA SLOVACKI JEZIK. Prevod sa slovačkog ili na slovački. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za slovački jezik. Prevođenje pravnih i ličnih dokumenata sa overom sudskog tumača za slovački jezik. Nudimo usluge usmenog prevođenja sa slovačkog jezika ili na slovački jezik - konsekutivno i simultano prevođenje. Prevod ugovora, zapisnika, tendera, finansijskih izveštaja, revizorskih izveštaja, faktura, sertifikata, prevod međunarodnih dozvola, punomoćja i svih ostalih pravnih i sudskih dokumenata na slovački ili sa slovačkog jezika . Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti. Svaki preveden tekst sa slovačkog ili na slovački jezik može imati pečat sertifikovanog sudskog tumača - u zavisnosti od Vaših potreba.
Ovlašćeni sudski tumači - Lexica logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVACKI JEZIK. Prevođenje sa slovačkog jezika ili na slovački jezik. Pisani ili usmeni prevodi ovlašćenog sudskog tumača za slovački jezik. U našoj ponudi su usluge iskusnih stručnih prevodilaca za slovački jezik po pristupačnoj ceni. Prevodi ličnih i pravnih dokumenata uz overu ovlašćenog sudskog tumača za slovački jezik. Stručni tekstovi na slovačkom jeziku iz oblasti medicine, ekonomije, prava, poljoprivrede, finansija, industrije, informacionih tehnologija ... Usmeno - konsekutivno i simultano prevođenje sa slovačkog jezika ili na slovački jezik. Prevodimo na slovački lična dokumenata kao što su: izvodi iz matičnih knjiga, potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, diplome, diplomski radovi, svedočanstva, prepis ocena i nastavni plan, biografije, zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. Svaki preveden tekst sa slovačkog ili na slovački jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA SLOVACKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA SLOVAČKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA SLOVAČKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA slovačkom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa slovačkog ili na slovački jezikHitni prevodi i brzi prevodi!
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa slovačkog jezika i na slovački jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za SLOVACKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na slovačkom Jeziku.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA slovačkom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa slovačkog jezika i na slovački jezik.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVACKI JEZIK. PREVOĐENJE SA SLOVAČKOG JEZIKA ILI NA SLOVAČKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA SLOVAČKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA SLOVAČKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na slovačkom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA SLOVAČKOM JEZIKU! AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA SLOVAČKOM JEZIKUSvaki preveden tekst sa slovačkog ili na slovački jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Beps Translations logo
SUDSKI TUMAČI ZA SLOVACKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na slovačkom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na slovački jezik.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA SLOVAČKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA SLOVAČKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA SLOVAČKI JEZIK ILI SA SLOVAČKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na slovački jezik ili prevod sa slovačkog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za slovački jezik .

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVACKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na slovački jezik.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA SLOVACKI. Prevodi sa slovačkog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na slovački jezik. Predvođenje dokumenata na slovačkom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na slovački jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA SLOVACKI jezik. Pečatirani prevod sa slovačkog jezika ili na slovački jezik.
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVAČKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na slovački koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje

Sudski tumač za slovački jezik Sanader Olinka

Sudski tumač za slovački jezik Sanader Olinka logo
Beograd, Karaburma, Pere Ćetkovića 56 011 3783417

Miletin Verona sudski prevodilac

Miletin Verona sudski prevodilac logo
Beograd, Vračar, Braničevska 8 011 2452582

Sudski tumač za slovački jezik Kostović Nadežda

Sudski tumač za slovački jezik Kostović Nadežda logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Šavnička 39e/15 011 2392117 |
063 222619 |
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA