Sudski tumač za danski jezik, Prevodilac za danski jezik

Sudski tumač za danski jezik Beograd
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA DANSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA DANSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA DANSKI JEZIK – POVERITE NAMA. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa danskog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na danski jezik. SUDSKI TUMAČI ZA DANSKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa danskog ili na danski jezikHitni prevodi i brzi prevodi! Najpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za danski jezik.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI DANSKI JEZIK. PREVOD SA DANSKOG I NA DANSKI . OVEREN PREVOD… PREVODI LIČNIH DOKUMENATA NA DANSKI JEZIK. PREVOD PRAVNIH DOKUMENATA NA DANSKI JEZIK SA OVEROM.Stroga selekcija saradnika… Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova. JAVITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVOD SA DANSKOG JEZIKA ILI NA DANSKI JEZIK - SA OVEROM ILI BEZ NJE.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA DANSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA DANSKOG JEZIKA ILI NA DANSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA DANSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA DANSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na danskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. USMENO PREVOĐENJE SA DANSKOG JEZIKA ILI NA DANSKI JEZIK . Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na danski ili sa danskog jezika. Prevodimo na danski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA DANSKOM JEZIKUSUDSKI TUMAČI DANSKI – VAMA NA USLUZI.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa danskog jezika i na danski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za DANSKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na danskom Jeziku.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA danskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa danskog jezika i na danski jezik.

Poliglotika Prevodi

Poliglotika Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Beogradska 34 064 5865678 |
064 3830937 |
Poliglotika Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA DANSKI BEOGRAD. PISANI OVERENI PREVODI DOKUMENATA NA DANSKI JEZIK ILI OVERENI PREVODI DOKUMENATA SA DANSKOG JEZIKA. USLUGE PREVOĐENJA USMENO NA SASTANCIMA. U mogućnosti smo da za Vas uradimo i hitno prevođenje dokumenata. Svaki prevedeni dokument može imati i pečat sudskog tumača. Cilj nam je da i u budućnosti održimo kvalitet prevodilačkih usluga sa danskog jezika i na danski jezik, kao što je to bilo do sada.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA DANSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na danski jezik.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA DANSKI. Prevodi sa danskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na danski jezik. Predvođenje dokumenata na danskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na danski jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA DANSKI jezik. Pečatirani prevod sa danskog jezika ili na danski jezik.
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA DANSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na danski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Korak do Prevoda logo
SUDSKI TUMAČ ZA DANSKI JEZIK - KORAK DO PREVODA Profesionalna usluga sudskog tumačenja sa i na danski jezik.

Sudski tumač za danski jezik Raičević Šiler Nadežda

Sudski tumač za danski jezik Raičević Šiler Nadežda logo
Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 59 011 2157287

Sudski tumač Nedić Branislav

Sudski tumač Nedić Branislav logo
Beograd, Zemun, Dobanovačka 67 064 4604545

Sudski tumač za danski jezik Klinko Valentina

Sudski tumač za danski jezik Klinko Valentina logo
Beograd, Novi Beograd, Pohorska 22 063 8020625
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA