Škole stranih jezika - Kursevi stranih jezika Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo

Škole stranih jezika Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo

Lingua servis

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 12b/II 063 8449935 |
011 2507654 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SRPSKI JEZIK ZA STRANCE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski jezik Nemački jezik Francuski jezik Španski jezik Italijanski jezik Ruski jezik Bugarski jezik Arapski jezik Latinski jezik ENGLESKI JEZIK Opšti kursevi Govorne vežbe Engleska gramatika Poslovni kursevi Specijalizovani kursevi Letnji kursevi VIP engleski Kursevi za privredne i druge organizacije Engleski za studente Lingua Servis angažuje isključivo kvalifikovane i iskusne profesore stranih jezika za individualnu i grupnu nastavu stranih jezika, koja se održava u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. U nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika koristimo uglavnom Longmanove i Oxford University Press udžbenike i kompjuterske programe za učenje stranih jezika. Koristimo jedan od najlakših i najkraćih programa za učenje engleskog jezika za odrasle. Opšti kursevi engleskog jezika – skraćeni program Engleski pocetni 1 - 60 časova Engleski pocetni 2 - 60 časova Engleski srednji 1 - 60 časova Engleski srednji 2 - 60 časova Engleski srednji - obnova znanja - 80 časova Govorne vežbe Engleski početni - 20 časova Engleski srednji - 20 časova Engleski viši - 20 časova Poslovni kursevi (OUP) Engleski poslovni 1 (Business Objectives + Meeting Objectives) Engleski poslovni 2 Poslovni kursevi (Longman) Engleski poslovni 1 (Market Leader 1) Engleski poslovni 2 Engleski viši poslovni 1 (Market Leader 2) Engleski viši poslovni 2 Specijalizovani kursevi engleskog jezika iz oblasti: bankarstva i finansija prava tehnike medicine kursevi za poslovne sekretarice medicinske sestre za pilote trenere fudbalere, i sl. Kursevi za privredne i druge organizacije Lingua Servis organizuje i drži opšte i poslovne kurseve engleskog jezika za osoblje radnih organizacija i ustanova. Na vaš zahtev, nastava može da se održava i kod vas, odnosno u vašim prostorijama. VIP engleski Grupna i individualna nastava za javne i slavne ličnosti: političare glumce estradne umetnike sportiste Npr, ako pevač želi da peva na

Centar za strane jezike matilda

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 79 011 2343762 |
069 2333779 |
KURSEVI ZA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK Kursevi za decu: PREDŠKOLSKI – deca predškolskog uzrasta od 5 – 7 god., javni čas na kraju godine. Javni čas je redovan, njemu prisustvuju i roditelji kako bi bili u prilici da sagledaju celokupan čas, metodologiju rada profesora i rad svog deteta. U toku godine se roditeljima šalju izveštaji u kojima su detaljno opisani nastavni programi, aktivnosti i postignuti rezultati deteta. Izveštaji se daju na polugođu i pred sam kraj školske godine. Kursevi traju 9 meseci sa ukupnim fondom od 64 časa . Nastava je organizovana dva puta nedeljno po 55 min. Rad u malim grupama od 3 do 8 polaznika. ŠKOLSKI – deca školskog uzrasta, ispit na kraju školske godine. U toku godine se roditeljima šalju izveštaji u kojima su detaljno opisani nastavni programi, aktivnosti i postignuti rezultati deteta. Izveštaji se daju na polugođu i pred sam kraj školske godine. Kursevi traju 10 meseci sa ukupnim fondom od 70 časova. Nastava je organizovana dva puta nedeljno po 55 min. Rad u malim grupama od 3 do 8 polaznika. OMLADINSKI – deca omladinskog uzrasta, ispit na kraju školske godine. Kursevi traju 10 meseci sa ukupnim fondom od 70 časova. Nastava je organizovana dva puta nedeljno po 55 min. Rad u malim grupama od 3 do 8 polaznika. Kursevi za odrasle: Potrebno je naglasiti da su svi naši kursevi iz engleskog i nemačkog jezika u skladu sa standardima CEF-a. Ukoliko želite da dođete do detaljnijih informacija vezanih za CEF možete posetiti sajt www.coe.int Provera znanja je besplatna i neophodna pre upisa na neki od kurseva zbog procene nivoa znanja i raspoređivanja u odgovarajuće grupe. Provera znanja nije potrebna jedino pri upisu na početni kurs za engleski i nemački jezik (A1) koji je predviđen za apsolutne početnike.

Studio za jezik i kulturu Kente

Studio za jezik i kulturu Kente logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 73b 011 2342850 |
064 1557784 |
Studio za jezik i kulturu Kente logo
ŠKOLA STRANIH JEZIKA ZA DECU i MLADE : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci sa pauzom u toku letnjeg i zimskog raspusta. Časovi su organizovani 1 ili 2 puta nedeljno u trajanju od 90/60 minuta a termini su prilagodjeni potrebama polaznika. Na kraju završenog kursa, na nivoima osnovnoskolskog i srednjoskolskog uzrasta, polaznici polažu pismeni i usmeni ispit i na osnovu pokazanog znanja dobijaju sertifikat skole o položenom ispitu. Kursevi za predskolski uzrast (Preschool) Ovo su kursevi za najmlađe polaznike uzrasta od 3 do 6 godina. Oni su tako osmisljeni da uvode decu u svet engleskog jezika kroz priče i karaktere koji su im poznati i za koje se oni emotivno vezuju tokom kursa, što je od fundamentalnog značaja za usvajanje jezika u tom uzrastu. Takođe pri izboru nastavnog materijala uzete su u obzir i dečije psihološke karakteristike te su omiljene igrice, aktivnosti i motoričke vežbe važna edukativna sredstva koja doprinose razvoju komunikativnih veština. Zakoračiti u svet engleskog za mališane u nasoj skoli znači zaploviti u svet njima dragih junaka (Spot, Stanley,…). Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 60 minuta. Mališani se mogu priključiti kursu tokom cele godine a glavni upisni rok je početkom septembra. Na kraju završenog kursa, organizuje se Javni čas pred roditeljima, u okviru kojeg najmladji polaznici predstavljaju roditeljima svoje tokom skolske godine usvojeno znanje, a profesor grupe nacin rada.

Butterfly learning centre

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Kneza Višeslava 63 011 3564437 |
062 8630270 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU i ODRASLE PLAYSCHOOL PROGRAM
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA