Škole računara Subotica

Škole računara Subotica
ŠKOLE RAČUNARA Naši kursevi su osmišljeni tako da svi polaznici za kratko vreme dobiju sva adekvatna znanja za optimalan rad na računarima, a cene obuka i kurseva vezanih za računarstvo, programiranje, web i grafički dizajn su među najpovoljnijim na tržištu. Naši predavači poseduju sve neophodne diplome i sertifikate za obavljanje obuka, a iza njih su godine iskustva, što ih svrstava u red najboljih.

Otvoreni univerzitet Subotica

Otvoreni univerzitet Subotica logo
Subotica, Trg cara Jovana Nenada 15 024 554600
Otvoreni univerzitet Subotica logo
ŠKOLE RAČUNARA - OTVORENI UNIVERZITET SUBOTICA Konstantno usavršavanje ljudskih resursa je jedan od ključnih faktora održivog ekonomskog i društvenog razvoja, koji je neophodan za uspešno poslovanje i tržišno pozicioniranje svakog privrednog subjekta. Iz tog razloga se, u okviru Centra za obrazovanje, kao posebna celina, izdvaja Business to Business (B2B) ponuda programa. Kroz ove programe se kompanijama u okruženju nude različite vrste specijalizovanih programa i inovacija znanja koja su prilagođena njihovim specifičnim potrebama.
ON - LINE EDUKACIJA i TESTIRANjE KURSEVI ZA RAČUNARE PREKVALIFIKACIJE ZA VELIKI BROJ ZANIMANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK MAĐARSKI JEZIK SRPSKI JEZIK RUSKI JEZIK TURSKI JEZIK
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA