Rent a car

Rent a car

Royal rent a car

Beograd, Savski Venac, Cvijićeva 16a 018 513918 |
066 141637 |
RENT A CAR Rent-a-car "Royal" vam nudi nova i tehnički ispravna vozila iz A, B i C kategorije. Sva vozila su opremljena klima uređajem, el. podizačima prozora kao i svom ostalom opremom kako bi ste se osećali udobno i bezbedno tokom najma. Svojim klientima smo dostupni 24 časa dnevno, 7 dan u nedelji. Dođite i uverite se u naš kvalitet!

Rent a car system

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 -YBC 011 3119143 |
065 5555754 |
Usluge: iznajmljivanje vozila sa i bez vozača širok dijapazon vozila, sa različitim nivoima opreme, iznajmljivanje kombi vozila kasko osiguranje vozila kao standardnu uslugu, dovoženje vozila na željenu adresu, dolazak na aerodrom, kao i mnoge druge dodatne usluge ( sedišta za decu, osiguranje putnika itd.) Preduzeće RCS - rent a car system bavi se pružanjem usluga rentiranja vozila. Osnovano je sa idejom ostvarivanja kompleksnog i visoko kvalitetnog sistema iznajmljivanja vozila. Ljubazno osoblje, visoki standardi u pružanju usluga, nova i udobna vozila zaštitni su znak našeg preduzeća.

El - ni rent a car

Beograd, Novi Beograd, Narodnih heroja 11 062 314477
PONUDA AUTOMOBILA PUNTO ASTRA G ASTRA H CITROEN C4 VECTRA USLOVI IZNAJMLjIVANjA Minimum 25 godina starosti vozača Najmanje 3 godine posedovanje vozačke dozvole Dokaz o identitetu (pasoš, lična karta) Prelazak državne granice dozvoljen samo uz saglasnost osoblja EL-Ni Rent-A-Car-a Eventualne kazne i prekršaje plaća zakupac U slučaju sudara zakupac je obavezan da pozove policiju na uviđaj i obavesti osoblje El-Ni Rent-A-Car-a Učešće u šteti u slučaju krivice je 20% uz policijski zapisnik Nepozivanjem policije zakupac je dužan da plati svu pričinjenu štetu Svi putnici u vozilu su osigurani. Gorivo nije uračunato u cenu najma (razmena vozila je uvek sa punim rezervoarom) U slučaju kvara dobijate drugi automobil na licu mesta CENOVNIK U cenu iznajmljivanja je uključeno besplatno sedište za decu GPS navigacija Krovni kofer Automobil po Vašem odabiru možete naručiti i putem našeg online formulara jednim klikom OVDE. El-Ni rent a car je porodična firma, dovoljno mala da na svakog klijenta obrati posebnu pažnju, ali i dovoljno velika da ispuni sve želje klijenta. Nudimo najjednostavnija, najbrža i najjeftinija rent a car rešenja, dovozeći izabrano vozilo na željeno mesto u Beogradu u najkraćem mogućem roku. Odabirom El-Ni rent a car agencije štedite vreme i novac. Najjeftiniji smo u Beogradu, i odabirom online rezervacije, možete poručiti automobil za samo 60 sekundi, koji će u rekordnom roku biti dovežen na željenu lokaciju. Takođe, tu je i info telefon ako želite da poručite autobomobil telefonom. Da bi izašli u susret željama klijenata u pogledu tipa vozila, napravili smo vozni park za svačije potrebe, kako u pogledu komfora, tako i u pogledu cena.

Rent a car macura

Beograd, Novi Beograd, Antifašističke borbe 12 011 2130232 |
063 8245497 |
RENT A CAR

Ade rent a car

Beograd, Savski Venac, Borska 94d 011 3591142 |
011 3583622 |
Rent-a-Car Agencija ADE ima u ponudi 30 automobila. Nijedan od automobila nije stariji od 3 godine i svi su u jako dobrom stanju. Opremljeni su najmodernijom elektronskom opremom za zaštitu od krađe. Naša vozila se redovno održavaju i prolaze sve neophodne tehničke preglede. Prilikom iznajmljivanja, vi dobijate potpuno tehnički ispravno vozilo. Takođe, vozila se temeljno čiste pre svakog iznajmljivanja. Deset godina rada sa klijentima svih struktura, od pojedinaca do velikih kompanija, su garancija kvalitetne usluge.
RENT A CAR VOZNI PARK ECONOMY KLASA Chevrolet Spark KLASA A Fiat Punto Chevrolet Aveo KLASA B Toyota Yaris Škoda Fabia Opel Corsa Fiat Punto Grande EVO KLASA C Hyundai i30 Opel Astra Dacia Sandero Stepway KLASA D Opel Astra SW Škoda Roomster Opel Meriva KLASA E Škoda Octavia Toyota Avensis Opel Zafira KLASA F Chevrolet Captiva Škoda Superb KLASA G Opel Vivaro Cenovnik naših usluga možete pogledati OVDE. Rezervaciju Vašeg vozila možete izvršiti OVDE. USLOVI IZNAJMLjIVANjA OSNOVNI USLOVI ZA NAJAM VOZILA Vozač mora imati minimum 21 godinu Minimum 2 godine posedovanja vozačke dozvole i obavezno na uvid Obavezna identifikacija - lična karta ili pasoš na uvid Obavezna kreditna kartica kao sredstvo depozita plaćanja ili gotovinski depozit od 300 do 1800 EUR u zavisnosti od klase vozila DUŽINA NAJMA Minimalna dužina najma je 1 dan (24 časa) Vreme preuzimanja i vraćanja vozila mora biti identično. Tolerišemo samo 60 minuta zakašnjenja kod vraćanja vozila. Po isteku prekoraćenja, zaračunavamo novi, dodatni dan najma PLAĆANjE i DEPOZIT Najam se plaća prilikom preuzimanja vozila i to kreditnom karticom (Amex, Visa, Mastercard), gotovinom ili uplatom na račun (pravna lica) Depozit za vreme trajanja najma je obavezan. Depozit se polaže putem kreditne kartice ili gotovine Depozit se određuje na osnovu dužine najma vozila PREUZIMANjE i VRAĆANjE VOZILA Vozilo se može preuzeti i vratiti u našoj poslovnici na aerodromu Nikola Tesla, a moguća je i dostava odnosno vraćanje vozila izvan poslovnice (hotel, kućna adresa, preduzeće i sl.) uz doplatu. Vozilo se može preuzeti i vratiti i izvan radnog vremena, uz doplatu Prilikom preuzimanja i vraćanja vozila, obavezno je potpisivanje obrasca o stanju vozila Savetujemo da sa našim službenikom dobro pregledate vozilo OSIGURANjE CDW (COLLISION DAMAGE WAIVER) - osiguranje od štete sa učešćem u šteti Kupovina ovog osiguranja je obavezna. TP (THEFT PROTECTION) - Osiguranje od krađe
UNUTRAŠNjI - DOMAĆI TRANSPORT MEĐUNARODNI TRANSPORT RENT-A-CAR ZEMLjANI RADOVI

747 travel

Beograd, Savski Venac, Majke Jevrosime 50/III 011 3248747
PROVEREN KVALITET-POSTOJIMO VEĆ 30 GODINA! Agencija 747 travel postoji već 30 godina u Kanadi Torontu, a od 1997 godine, jedna za drugom otvaraju se još dve poslovnice u Beogradu. Osnovna delatnost je turizam, rent-a-car, rent-a-cell. TRAVEL: Vaše karte rezervišite i preuzmite u Beogradu, a platite po želji ovde ili u Kanadi, gotovinom, ili kreditnom karticom. Za one van Beograda šaljemo avio karte poštom. Kilometraža neograničena! Rezervišite bez depozita!

Alex chauffeur services

Beograd, Savski Venac, Alexandar Sirković 063 209698 |
064 6970748 |
Audi A6 Volkswagen Passat Škoda SuperB Volkswagen Sharan Šta mi nudimo što drugi nemaju? Visoke profesionalne standarde, maksimalno poverenje, kvalitetne usluge, razumevanje za sve Vaše želje, apsolutnu posvećenost i izlaženje u susret svim Vašim potrebama. Na nas možete računati od momenta Vašeg dolaska u Beograd. Naš šofer će Vas sačekati na aerodromu i odvesti Vas gde god poželite. Doćićemo po Vas gde god da ste. Brza usluga, a istovremeno sigurna vožnja su naša prepoznatljiva odlika.
Sa zadovoljstvom Vam nudimo prevoz automobilima i mini busevima od komercijalne do visoke klase. Naše novo i besprekorno čisto vozilo sa klimom i punom opremom čekaće Vas na zakazanoj adresi i biće Vam na raspolaganju do željene destinacije u zemlji ili inostranstvu. Svi naši klijenti imaju V.I.P. tretman od strane našeg visoko profesionalnog osoblja sa znanjem engleskog jezika.

Maska group

Beograd, Savski Venac, Bose Milićević 4 011 3098298 |
062 217162 |
Preduzeće d.o.o.“MASKA GROUP“ je firma koja u svom opisu posla kao pretežnu delatnost ima RENT -A -CAR usluge.U svom voznom parku imamo vozila marke PASSAT 2.0 limuzina i POLO 1.2. Oba automobila su najnovijeg tipa i poseduju svu potrebnu opremu AIR CONDITION-CD ABS-ARS AIR BAGS koji garantuju sigurnu i udobnu vožnju naših klijenata.Takođe smo u prilici da Vam ponudimo i usluge profesionalnog vozača. U skladu sa gore navedenim slobodni smo da vam uputimo,u skladu sa Vašim potrebama,usluge naše službe RENT-A-CAR. Ukoliko budete zainteresovani za ponudu naših vozila pozivamo Vas na uzajamnu saradnju.
RENT A CAR U preduzeću UNI LINE možete iznajmiti putnička vozila poznatih svetskih proizvođača, a posedujemo i ZASTAVIN program.

Pit stop speedy

Novi Sad, Narodnog fronta 13 063 536926
Rentiranje automobila raznih proizvođača
Rentiranje automobila raznih proizvođača
Rentiranje automobila raznih proizvođača

Orbis lux

Beograd, Stari Grad, Tadeuša Košćuška 96 063 252226
IZNAJMLjIVANjE AUTOMOBILA Na poslovnom putovanju, letovanju sa prijateljima i porodicom, poslednje što želite je da Vam automobil stvara probleme. Međutim, luksuzan, funkcionalan, moćan i lep auto mnogo košta. Idealno rešenje jeftinije nego kupovina i održavanje sopstvenog automobila, jeste iznajmljivanje. Mi nudimo širok spektar rent-a-car usluga sa i bez ograničenja kilometraže i sa obezbeđenim full kasko osiguranjem. Bogat vozni park sa novim i najkvalitetnijim vozilima u potpunosti je prilagođen Vašim potrebama iznajmljivanja vozila za sve prilike i situacije. Feksibilnost u poslovanju i prilagođavanje klijentima otvara Vam mogućnost najma vozila na obostrano zadovoljstvo. DODATNA OPREMA i USLUGE Nudimo Vam i: - GPS Navigaciju - Bluethooth uređaj - Sedište za dete - Zimsku opremu - Pranje automobila - Dubinsko čišćenje Obratite nam se i Vaše će poverenje biti u celosti opravdano.

Enduro

Novi Sad, Cvećarska 2/a 064 4994700
Rentiranje skutera Prodaja polovnih skutera
Rentiranje automobila raznih proizvođača
Tehnički pregled Prepis vozila Registracija Osiguranje Rent-a-car

Novus rent a car

Novi Sad, Temerinska 112 021 422000
Rentiranje automobila raznih proizvođača

Sat falcom rent a car

Novi Sad, Subotički bulevar 1 021 6336799
Rentiranje automobila raznih proizvođača
Rentiranje automobila raznih proizvođača

Mirna - rent a car

Novi Sad, Mileve Marić 64 064 9512102
Rentiranje automobila raznih proizvođača

Beta rent a car

Novi Sad, Sutjeska 2 -Spens 021 6615566
Rentiranje automobila raznih proizvođača

Bbrb car

Novi Sad, Bulevar Oslobodjenja 88 021 421720 |
021 421719 |
Rentiranje automobila raznih proizvođača

Rojd - rent a car

Novi Sad, Bulevar Oslobodjenja 9 065 5544322
Rentiranje automobila raznih proizvođača

Jahorina info - rent a car

Novi Sad, Ognjanovića 3 021 6612266 |
021 6613953 |
Rentiranje automobila raznih proizvođača

Zenšped rent a car

Zrenjanin, Trg slobode 3 023 510341
Rent-a-car usluge
DNEVNA CENA NAJMA podrazumeva 24 časa najma uključenih 100km. Svaki dalji kilometar naplaćuje se po važećem Cenovniku. Posle 24 časa naplaćuje se novi dan najma. OGRANIČENJA ZA VOZAČE: Vozač mora imati najmanje 24 godine starosti i mora da poseduje vozačku dozvolu najmanje 3 godine. OPŠTI USLOVI OSIGURANJA OSIGURANJE BEZ UČEŠĆA U ŠTETI uključuje osiguranje vozila, osiguranje od krađe i osiguranje bez učešća. Ovo osiguranje ne uključuje osiguranje lica. Dodatno osiguranje lica (PAI) naplaćuje se 4 € po danu. Prihvatanjem ovog osiguranja korisnik ne učestvuje u šteti pričinjenoj na vozilu. DEPOZIT NA VOZILO. Prilikom najma vozila stranka je obavezna položiti minimalni depozit kao garanciju za naplatu eventualne štete na vozilu, a prema tabeli iz Cenovnika. Depozit se vraća pri povratku vozila iz najma. UPOTREBA VOZILA VAN GRANICA SRBIJE moguća je samo prethodnu najavu, a u slučaju krađe, štete ili udesa korisnik snosi sve troškove. TROŠKOVI OPRAVKE AUTOGUMA I TRAJNO OŠTEĆENJE istih u celosti padaju na teret korisnika. DOSTAVA - PREUZIMANJE vozila se ne naplaćuje na području grada, a avan područja se naplaćuje 1.500,00 din plus 10,00 din/km TANKOVANJE vozila se naplaćuje 150,00 din. Korisnik je dužan vratiti iznajmljeno vozilo sa količinom goriva kojom ga je preuzeo. IZDAVANJE VOZILA VAN RADNOG VREMENA naplaćuje se 600,oo din . OŠTEĆENJE alarma, brave, kuke, sigurnosnog čipa i radioaparata ili gubitak istih naplaćuje se kao kazna u iznosu od 12.000,00 din po komadu pojedinačno. GUBITAK saobraćajne dozvole ili tablica naplaćuje se kao kazna u iznosu od 3.000,00 din pojedinačno. KAO DODATNU OPREMU korisniku se daje na raspolaganje sedište za bebe po ceni od 300din/danu, dok se lanci za sneg ne naplaćuju.

Ineco

Beograd, Savski Venac, Topličin Venac 17 011 2639319

Urbal

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 35 011 2121005 |
064 2797978 |

Enter rent a car

Beograd, Palilula, Takovska 20 011 3233882

Car rental office

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10i -YBC 011 2140861

S rent

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 165g 011 2129417

Poco loco

Beograd, Savski Venac, Nemanjina 40 011 3236226 |
011 3235686 |

Di rent a car

Beograd, Savski Venac, Svetogorska 2 011 3238233

Aci rent a car

Beograd, Savski Venac, Kosovopoljska 13 011 2721194

Corto group

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 149 011 3189255

Tref rent a car

Beograd, Savski Venac, Makenzijeva 79 011 3442318

Magic rent a car

Beograd, Novi Beograd, Proleterske solidarnosti 38 011 2120342

Selco

Beograd, Novi Beograd, Studentska 39 011 3192273

Red rent a car

Zrenjanin, Trg slobode 3 023 510341

Delta agencija - rent a car

Užice, Miloša Božanovića 80 031 43111

Ark - rent a car

Bačka Palanka, Trg bratstva jedinstva 30 021 741247
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA