Proizvodnja obuće

Proizvodnja obuće Beograd
PROIZVODNjA MODNE OBUĆE Modna obuća "Ceco Line" kao robna marka nastala je 1994. godine, ali veza sa obućarskim zanatom u porodici Avdović je mnogo duža. Otac Senada Avdovića vlasnika firme " Ceco Line " bavio se obućarskim zanatom još od 1970. godine, radeći u lokalnoj fabrici obuće "Ras", pa je svoje znanje preneo i na svoje sinove, tako da je obućarski posao ustvari porodični zanat. Počelo se sa jednom mašinom i nekoliko radnika, iz godine u godinu posao je išao samo uzlaznom putanjom, a danas je fabrika sa najmodernijim obućarskim mašinama i stručnim kadrom i prostire se na 1500 m2. Dnevno se proizvede 180 visokomodernih i visokokvalitetnih pari cipela. Značajno mestu na tržištu Srbije i Evrope, firma "Ceco Line" zauzela je pre svega kvalitetom, unikatnim i modernim modelima, ali pre svega brigom o svojim klijentima kojih danas ima u skoro 15 zemalja Evrope. Svoj kvalitet, moderan dizajn i kvalitetnu iztadu Modna obuća "Ceco Line" dokazala je i osvajanjem nagrade "Zlatna košuta" 2002. i 2004. godine, inače prestižna nagrada na Beogradskom sajmu Kože i Obuće. Pored ove nagrade ređale su se nagrade manjeg ili većeg značaja, ali još jedna od najdražih je i "Oskar popularnosti" koji dodeljuje gradska skupština.

Tigar pirot

Pirot, Nikole Pašića 213 010 304000
OBUĆA TEHNIČKA GUMA HEMIJSKI PROIZVODI Kompanija Tigar je holding organizovan kao akcionarsko društvo sa 18 zavisnih preduzeća u kontrolnom vlasništvu. Holding definiše status i pravac razvoja zavisnih preduzeća Korporativno upravljanje je u skladu sa međunarodnim standardima Menadžment sistemi usaglašeni su sa internacionalnim standardima (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) Kvalitet proizvoda je u skladu sa standardima EU i SAD 1935 - Osnivanje manufakturne radionice Tigar za proizvodnju gumenih proizvoda i gumene obuće – današnja fabrika Tigar Obuća. 1966 - Počela sa radom fabrika Tigar Tehnička guma. 1988 - Pokretanje fabrika Lepila – današnji Tigar Hemijski proizvodi 1995 - Uvođenje standarda ISO 9001. 2003 - Uvođenje standarda ISO 14001 2008 - Otvaranje nove fabrike Tigar Obuća. - Akvizicija zaštitnog programa renomiranog proizvođača Hunter – brendovi Century, Forester i Firefighter. 2009 - Pokretanje nove fabrike Tigar Tehnička guma. - Akvizicija danske firme Bilgutex. - Proširenje industrijske lokacije Tigar III. 2010 - Pokretanje pogona za proizvode od gumenog reciklata - Uvođenje standarda OHSAS 18001 2014 - Pokretanje projekta izgradnje fabrike smeša. 2015 - Statusna promena pripajanja proizvodnih entiteta Tigar Obuće, Tigar Tehničke gume i Tigar Hemijskih proizvoda KORPORACIJSKE VREDNOSTI i STRATEŠKA OPREDELjENjA 1. POŠTOVANjE ZAPOSLENIH 2. POŠTOVANjE KUPACA 3. POŠTOVANjE VLASNIKA 4. POŠTOVANjE PARTNERA 5. ODNOS PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI 6. ODNOS PREMA DRUŠTVU OBUĆA Tigar se bavi proizvodnjom kvalitetne gumene obuće od 1935. godine. Zato kažemo da su Tigar čizme spoj kvaliteta, tradicije i vrhunskih performansi. Da bi izašli u susret svim vašim potrebama mnogobrojni timovi u Tigru vredno rade i prenose znanja i veštine sa generacije na generaciju i tako skoro osam decenija. Sve Tigar čizme su napravljene ručno, od prirodne gume i najkvalitetnijih materijala i 100% su vodonepropusne. U Tigar čizme ugrađuju se samo najkvalitetnije postave, kako bi se korisnicima pružila vrhunsku udobnost. U zavisnosti od vrste čizme i njene

Obuća metro

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 87 011 2767768 |
062 220528 |
"OBUĆA METRO" je danas najveći lanac maloprodaje obuće u Srbiji i Crnoj Gori. Prodavnice se većinom nalaze u ekstra zonama prodaje SVAKO IMA PO NEŠTO, A MI IMAMO SVE. ONO ŠTO MI NEMAMO TO VAMA NI NE TREBA.

Mubb

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 327 011 7481079
" MUBB PRODUCT " D.O.O. je preduzeće sa rukovodstvom u okviru porodice i dvadesetogodišnjim iskustvom u proizvodnji obuće. Jedini vlasnik sa 100 % učešća u kapitalu je Slobodan Balać, osnivač i direktor. Proizvodni pogoni su opremljeni modernom i savremenom opremom za proizvodnju muške i ženske modne obuće. Obuća se izrađuje od kvalitetnih repromaterijala i kože, koji se isključivo uvoze iz Italije, a što se tiče osmišljavanja i dizajniranja modela, tim naših modelara sarađuje sa modnim studiom " LORETTA PETTINARI "iz Italije. Trudimo se da, uz nesporan kvalitet i rad sa modelarima iz studija u Italiji, uvek pratimo trendove i izrađujemo modele koji ne zaostaju za modelima poznatih svetskih modnih kuća. Proizvodnja obuće, što se tiče modnog programa, na godišnjem nivou iznosi 300.000 pari. Preduzeće " MUBB PRODUCT " D.O.O. ima osam maloprodajnih objekata i to šest u Beogradu i dva u Novom Sadu. Osnovni proizvodi preduzeća " MUBB PRODUCT " su modna obuća visokog kvaliteta, izrađena isključivo od prirodne kože uvezene iz Italije. Preduzeće prihod od 100 % ostvaruje isključivo od prodaje svojih proizvoda na domaćem i inostranom tržištu . " MUBB PRODUCT " je od svog imena napravilo brend na osnovu kvalitetne izrade obuće, i sinonim je za udobnost što svedoče i mnogobrojne " stalne " mušterije. Ekskluzivne modele izvozimo i u Italiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Leon klompe

Slepčević, Stevana Sinđelića 43 015 7279123 |
015 7279162 |
LEON KLOMPE Leon d.o.o. se nalazi u Slepčeviću, na magistralnom putu Šabac - Loznica, na izlasku iz Šapca prema Loznici, udaljen 10 km od Šapca, odnosno 90 km od Beograda. Firma Leon je oduvek u privatnom vlasništvu. Preradom drveta počela se baviti još od 1985.godine, proizvodnjom đonova od drveta 1998. godine, a zatim od 1999. godine firma je počela proizvodnju gotovih klompi i papuča. Proces proizvodnje se obavlja tokom svih dvanaest meseci godišnje, gde je stalno uposleno oko 60 radnika. Mesečni kapacitet proizvodnje je oko 30 000 pari obuće. Počev od 2000-e godine firma svake godine uvodi novine u povećanom stručnom osposobljavanju radne snage, na usavršavanju novih modela i kvalitetnijih proizvoda. Takva poslovna politika daje vidljive rezultate, tako da proizvodi LEON predstavljaju prefinjen kvalitet po svom dizajnu, udobnosti i trajnosti. Jedna smo od vodećih srpskih firmi po broju novih modela, širenju tržišta i ulaganju u proizvodnju i marketing. Proizvodi LEON su zastupljeni u velikom broju zdravstevnih, školskih, predškolskih i drugih ustanova. Proizvodni pogon se nalazi na površini od 6000m2, dok su magacinske hale na površini od 2000 m2 sa tendencijom daljeg širenja. Leon d.o.o. se može pohvaliti da je najkompletnija firma za proizvodnju drvenih pregibnih klompi u bivšoj Jugoslaviji. Postoji kompletna zaokruženost proizvodnog procesa od opreme za obradu trupaca iz šume, transporta, proreza, sušenja, obrade, ulivanja poliuretanom, završne obrade, montaže, pakovanja i dostave do maloprodajnih objekata. Neophodno je naglasiti da se preduzeće bavi isključivo proizvodnjom obuće od kože, tako da smo jedna od vodećih firmi po potrošnji kože u Srbiji. Osim hrvatskog, slovenačkog, bosanskog i makedonskog tržišta, naše proizvode izvozimo u Italiju, Nemačku, Češku, Mađarsku i Rumuniju. Otvoreni smo za saradnju sa distributivnim centrima u oblasti prodaje obuće, kao i proizvođačima sličnog proizvodnog programa.Vaše predloge za saradnju možete poslati na naš E-mail, putem forme sa sajta ili nas direktno
PROIZVODNjA OBUĆE PROFESIONALNA i ZAŠTITNA OBUĆA FASHION COLLECTION Preduzeće „Sandra Corpico“ osnovano je 1977. godine, kao takvo od svog osnivanja pa do dana današnjeg bavi se isključivo proizvodnjom obuće. Osnivač i vlasnik preduzeća gospodin Dragoljub Krstić od samog početka imao je viziju da napravi nešto posebno... Mukotrpnim i predanim radom kao i stalnom ulaganju u kvalitet proizvodnje, tokom burnih i mnogobrojnih godina predanog rada, SR „SANDRA CORPICO“ je od proste manufakture prerasla u firmu koja je stekla određena priznanja kao i tržišnu pozicioniranost kako na domaćem tako i na stranim tržištima. Cilj SR „SANDRA CORPICO“ je održavanje trenutnog i stalno poboljšavanje kvaliteta izrade svojih proizvoda, a u ovom slučaju obuće, kao i stalno unapređenje proizvodnih procesa koji ce obezbediti ovaj napredak, kroz, pre svega, stalnu kontrolu trenutne proizvodnje na samim proizvodinim linijama, stalnu obuku radnika za najmodernije proizvodne procese i stalno ulaganje u novu i savremenu opremu. Kvalitet proizvoda će biti obezbeđen i korišćenjem najkvalitetnijih sirovina u izradi samog proizvoda kao i saradnjom sa zvaničnim institucijama kontrole kvaliteta prozivoda kao i kotrolom od strane najkompetentnijeg lica za to, samog vlasnika firme. Nakon svih ovih napora da se kvalitet održi i unapredi, završnu reč će uvek imati krajni korisnik proizvoda a sve gore izrečeno će, neminovno, dovesti do osvajanja novih tržišta kao i povećanja proizvodnje.

Djordjo s

Vladimirci, Beogradski put bb 015 513799 |
063 8901671 |
PROIZVODNjA MUŠKE i ŽENSKE OBUĆE

Jox obuća

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Patrijarha Dimitrija 1a 011 3565160 |
011 3057792 |
Fabrika obuće »JOX« se bavi proizvodnjom cipela i čizama za dame. Naša obuća je napravljena od kvalitetnih uvoznih materijala dizajniranih po poslednjim modnim trendovima i aktuelnim stilovima odevanja. Iznad svega, naš cilj je zadovoljstvo kupaca elegancijom, kvalitetom i udobnošću »JOX« obuće, čime smo ispunili i visoke zahteve kupaca u Srbiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Grčkoj, na Kipru, u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Proizvodi obuće »JOX« se mogu naći širom zemlje u maloprodajnim objektima, kao i u svim radnjama ''Obuće Metro''. Osim toga, u sklopu fabrike postoji naš maloprodajni objekat za sve zainteresovane kupce. Očekujemo da nas slobodno kontaktirate ako su Vam potrebne bilo kakve informacije ili ako imate pitanja vezana za distribuciju naših proizvoda.

Renato line

Niš, Bulevar Nemanjića 25 018 691474 |
063 7792717 |
PROIZVODNJA ŽENSKE OBUĆE Obuća "Renato line" ima tradiciju dugu 30 godina a pod imenom "Renato line" posluje od 2002 godine. To je porodična firma koja se bavi izradom ženske obuće u rasponu brojeva od 35-41. Modna linija je okrenuta uglavnom modnim i klasičnim modelima obuće, a manji deo proizvodnje je posvećen sportskoj obuci. Materijali od koji se izrađuje obuća su iz uvoza i visokog su kvaliteta, tako da zadovoljavaju zahteve tržišta. Uskoro se planira povećanje proizvodnog kapaciteta, proširenje ponude na domaćem i izlazak na strano tržište.

Obuća Pavle

Bela Palanka, Naselje Novo Selo bb 018 856015
"OBUĆA PAVLE ", nastala pre petnaest godina, kao manufakturna radionica, mali porodični biznis, u skromnim uslovima sa svega nekoliko mašina. Tradicija obućarskog zanata u porodici Pavlović, prerasla je u ozbiljnu proizvodnju dečije obuće. Prvi dečiji korak bio je inspisracija, ali i velika obaveza. Valjalo je kreirati i proizvesti cipelicu, koja će dečijoj nozi biti pravi oslonac za prve nevešte korake. Odabir materijala i modela morao je biti oličen u kvalitetu proizvedene obuće. Prirodni materijali, modeli zdravstveno testirani, moderan dizajn, prokrčili su put " OBUĆI PAVLE " do najzahtevnijeg i najprobirljivijeg trzišta. Iz male radionice iznikla je u savremenu fabriku za proizvodnju dečije obuće. Dizajn i konstrukcija obuće u potpunosti prati svetske trendove. Saradjujemo sa stranim i domaćim dizajnerima. Pored estetskog kriteijuma vema važna stavka naše proizvodnje je i zdravstveni aspekt. Zbog toga deo našeg tima čine priznati pedijatri, fizijatri i ortopedi. " OBUĆA PAVLE " je brend koji ima svoj identitet i prepoznatljiv je kao takav na lokalnom i međunarodnom tržištu, što potvrđuju mnogobrojne nagrade za kvalitet na sajmovima kože i obuće. Ove godine kao kruna samopregornog rada dodeljeno je priznanje "Menadžer godine 2007" vlasniku i direktoru preduzeća "OBUĆA PAVLE" Srđanu Pavloviću. Naš imperativ je trzište Evropske unije. Deo našeg cilja smo ostvarili plasiranjem proizvoda u Nemačkoj i Italiji. Mlad, kreativni tim stvara ideje, koje oblikuju vešte ruke majstora obućara. Ova veza je formula uspeha fabrike, koja je odlučila da proizvodi za najzahtevnije i najiskrenije kupce - decu. Njihove zdrave noge u našoj obući garantuju da je naša prvobitna ideja uspela, svaki novi korak je korak budućnosti, zato je " OBUĆA PAVLE " uvek korak ispred !

Boreli

Sombor, Staparski Put bb 025 482955 |
025 420766 |
Preduzeće "Boreli" Sombor je društveno preduzeće koje se bavi proizvodnjom obuće, unutrašnjom i spoljnom trgovinom. Isto se sastoji od dve osnovne organizacione celine i to proizvodnog dela u Somboru i maloprodajne trgovačke mreže širom Republike Srbije. Preduzeće je nastalo na tradiciji iskustva kombinata "Borovo" iz Vukovara i njegovog pogona u Somboru "Borovo-Sombor", u koje je preko 6 decenija bio ugradjen "BATIN" sistem, koji je bio krajnje ekonomski opravdan, ,jednostavan i logičan, ali isto tako i besprekorno naučno fundiran. U kadrovskom pogledu, preduzeće je ekipirano stručnim kadrom velikog znanja i ogromnog iskustva, a po životnoj dobi u naponu najvećih stvaralačkih mogućnosti. Preduzeće je isključivo tržišno orijentisano, a po kvalitetu svojih proizvoda spada u sam vrh proizvodjača kožne obuće u Saveznoj Republici Jugoslaviji. Organizacija rada je zaokružena u celinu od razvoja novog proizvoda preko pripreme proizvodnje, faze krojenja, šivanja i konfekcioniranja obuće do distribucije, prodaje i servisiranja proizvoda u vlastitim maloprodajnim objektima krajnjim potrošačima. U okviru tehnologije proizvodnje kožne obuće, proizvodi se obuća uglavnom od prirodnih materijala, pri čemu se obuća izradjuje lepljenjem ili lepljeno-prošivanim načinom, a u planu je ovladavanje novim tehnologijama: fleksibl i brizgana obuća. Od l99l.godine pa do danas razvijeno je preko 6.OOO modela muške, ženske, dečije i obuće za specijalne namene. Danas proizvodimo veličine obuće od najmanjeg broja l9 (bebi) do broja 5O (guliver), od ženske papuče do vojne čizme. Proizvodi su dizajnirani sa naglašenim itlalijanskim linijama, ono što potrošač očekuje po izgledu i ceni.Proizvodnja raspolaže kapacitetom od 3.000 pari dnevno. Oko 30% godišnje proizvodnje preduzeća je namenjeno izvozu i u tom pravcu imamo razvijene odnose sa kupcima iz Italije, Nemačke, Holandije, Poljske i Rusije,a ostvarujemo poslovnu saradnju i sa nekim kupcima iz bivših Jugoslovenskih republika. Preostali deo od 70% godišnje proizvodnje plasira se na domaćem tržištu i to najvećim delom vlasitu maloprodajnu mrežu a manjim delom
ZAŠTITNA OBUĆA ZENSKA i MUŠKA MODNA OBUĆA GUMENA OBUĆA Preduzeće “Lederflex”d.o.o. Sombor postoji od 1997. godine. Bavi se proizvodnjom modne i zaštitne obuće. Asortiman modne obuće obuhvata žensku i mušku obuću izradenu od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Ako tražite nešto novo, drugačije, moderno na pravom ste mestu. Pored toga što lepo i privlacno izgledaju, naši proizvodi su i veoma udobni. Zaštitna obuća je izradena od najkvalitetnijih prirodnih materijala i obuhvata raspon velicina od broja 39 do broja 50. Obuća je atestirana i odgovara svim domaćim i svetskim standardima. Posebno izdvajamo tehnologiju proizvodnje zaštitne obuće po sistemu lepljenje, prošivanje, prokivanja sa čeličnim vijcima koja odoleva i najsurovijim uslovima eksploatacije.

Obuća Marko

Beograd, Zemun, Batajnički put 23 011 3070324 |
011 3168526 |
Obuća Marko se bavi proizvodnjom modne ženske obuće, sa godišnjim kapacitetom od 100000 pari. Posedujemo najsavremeniju tehnologiju za dizajn i proizvodnju obuće i upošljavamo 110 radnika na 1700 m2 proizvodnog prostora. Od ukupne proizvodnje, oko 60% izvozimo na tržište Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Nemačke, Holandije i Italije, a 40 % proizvedene obuće prodajemo na domaćem tržištu. I dalje nam je glavni cilj osvajanje tržišta Evrope i ostalih razvijenih svetskih zemalja. U modeliranju i dizajniranju naše obuće pored domaćih, uključen je i tim modelara iz Italije. Naša robna marka Mascia je prepoznatljiva na tržištu po kvalitetu i udobnosti.

Fabrika obuće aleksandar

Ćuprija, Beogradski put bb 035 8477505

And 1

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 2 011 2620070
PROIZVODNjA KOŠARKAŠKIH PATIKA i ODEĆE Osnovana 1993. godine, AND 1 kompanija proizvodi košarkaške patike i odeću, kao i celokupnu opremu za ozbiljne igrače. Kompanija koja je svoje ime napravila preko kolekcije majci "in your face" sa "trash talk" porukama, sada nudi kompletnu proizvodnu liniju za košarkaše uključujući patike, šorceve, majice, trenerke i ostalu opremu za teren i van njega. AND1 patike i oprema prodaju se u više od 125 zemalja u celom svetu, a nose ih reprezentacije: Novog Zelanda, Slovenije, Hrvatske, Portorika i veći deo reprezentacije Srbije i Crne Gore (AND1 je zvaničan snabdevač patikama reprezentacije Srbije i Crne Gore), kao i nacionalni klubovi Turske, dvostruki najbolji igrač All Star meča Stefan Marberi (Njujork Niks), Ben Valas (Detroit Pistons) i zvezda AND1 Mix Tape, broj 1, Rafer Alston (Majami Hit) kao i najnoviji promoter Džejson "Bela čokolada" Vilijams (Memfis Grizlis). U Evropi sponzorišemo MVP zvezdu Dejana Bodirogu kao i mnogo timova i igrača. AND 1 MALOPRODAJNI OBJEKTI U SRBIJI BEOGRAD CITY SPORT - Balkanska 10 CITY SPORT - Požeška 48 MAX SPORT - Sremska 2 ĐAK - Kolarčeva 7 ĐAK - Knez Mihailova 5 (Robna kuća) ĐAK - Knez Mihailova 19 (Spasićev prolaz) ĐAK - Zeleni venac 2 ĐAK - Batajnički drum Ia SPORT VISION - Knez Mihailova 21 SPORT VISION - Bulevar kralja Aleksandra SPORT VISION - TC PIRAMIDA TREF - Podzemni prolaz Terazije MPC REFLEX - Knez Mihailova 14-16 INTERSPORT - MERCATOR - Bulevar umetnosti 4 NOVI SAD SPORT VISION VRŠAC EXTREME PLAY - Ljubljanska 1 ZAJEČAR ABACUS, Ljube Nešića 4 ZRENJANIN IN SPORT - Kralja Aleksandra I Karadjordjevića 6 UŽICE STR KOBRA - S. Mićića 73 IVANJICA STR MIŠKO - Miće Matovića 36 SMEDEREVO SELENA - Srpskih sovjeta 4 KIKINDA TOP SPORT - Svetosavska 34 A KRALJEVO STR BATO - Cara Lazara 65 LOZNICA STRK 501

Milotex

Šimanovci, Dečka bb 022 481510 |
022 481511 |
Proizvodnja i prodaja obuće

Obuća Vesna

Ćuprija, Supljanski put bb 035 477666
Proizvodnja dečije, ženske i muške obuće (klompe, papuče, sandale, patofne)

Ledi klompe

Šabac, A.Vojinovića 86 015 448400 |
065 4490622 |
PROIZVODNjA KLOMPI PRODAJA KLOMPI

Vuksanović

Krušar, Miloša Obilića 8 035 430395 |
063 610094 |
Proizvodnja delova za obuću

Novi Boston

Ub, Steve Popovića 104 014 414840
Proizvodnja obuće

Enigma

Debeljača, Jožef Atila 52 013 664735 |
063 8021288 |
Fabrika „Enigma“ d.o.o. iz Debeljače bavi se proizvodnjom kedera, branzola, đonova i pertli za obuću. KEDERI Proizvodnjom kedera "Enigma" d.o.o. se bavi od 1992. god. Izrađuje sve vrste kedera od neolita i to iz kataloga, ali i po zahtevima kupaca. Po željama kupaca izrađuje kedere sa više vrste radli. prošivenih, kao i kedera od salpe. BRANZOLI Proizvodnjom branzola se bavi od 1999. god. Za proizvodnju branzola se koriste najkvalitetniji uvozni materijali: celtex, lepenku, glenkove. Ovi materijali se uvoze iz Italije, Austrije i Slovenije. Zahvaljujući kvalitetu materijala i stručnjacima koji su zaposleni, preduzeće je u mogućnosti da izradi sve vrste branzola za sve vrste obuća po zahtevu kupaca i po obliku njihovih kalupa. ĐONOVI Proizvodnjom đonova se bavi od 1995. godine. Danas u svojoj proizvodnji koristi najkvalitetnije materijale iz Italije, Brazila, Indonezije i Makedonije. Proizvode se neolit đonovi za sve vrste obuće po kalupima i zahtevima kupaca. "Enigma" nudi i veliki izbor đonova sa kederom. PERTLE Proizvodnjom pertli se "Enigma" bavi od 1996. godine. U svom proizvodnom programu koristi poliester i pamučna vlakna. Pertle se izrađuju u svim bojama i dužinama prema želji kupaca. Krajevi pertli se završavaju sa kvalitetnim uvoznim folijama.

Orlandini

Beograd, Savski Venac, Višnjička 130 011 2773890 |
011 2772190 |
Proizvodnja ženske modne obuće

Euro Shoes

Novi Pazar, Sarajevska bb 020 389060 |
020 389061 |
Fabrika obuće

Noj

Novi Pazar, Sarajevska bb 020 317107 |
063 627295 |
Repromaterijal za obućare Prodaja na veliko i malo

Aranđelovići

Beograd, Savski Venac, Cara Nikolaja Drugog 67 011 2448845

Fabrika Obuće Pobeda

Novi Bečej, Industrijska zona bb 023 773730 |
023 773305 |

Lenka

Ćuprija, Beogradski put bb 035 476806

Modna Obuća Filipović

Debeljača, Rakoci Ferenca 47 013 664285

Miladjo

Jagodina, Slavke Đurđević B2 035 225141

Manufaktura Ignjatović

Knjaževac, Moše Pijade 8 019 731731

Todor

Beograd, Stari Grad, Knez Mihajlova 23 011 2626244
Modna kuća TODOR je osnovana 1989-e godine u Vrnjačkoj Banji Trenutno jedan od najvećih proizvođača i prodavaca tekstila u Istočnoj Evropi TODOR danas , ima 350 zaposlenih, najsavremeniju tehnologiju za proizvodnju lake konfekcije i trikotaže. Sa 50 sopstenih maloprodajnih objekata i 150 kupaca na veliko i prodatih 30 miliona artikala, TODOR se sa pravom može smatrati jednom izuzetno cenjenom i snažnom kompanijom na teritoriji Istočne Evrope TODOR - sedište Vrnjačka Banja , Naselje Vrnjci bb; tel 036-632-555; 036-632-556 Beograd , Heroja Milana Tepića 3; tel 011-36-99-577; 011-36-99-578

Maki & Miki

Knjaževac, 4. Septembar bb 019 739756 |
063 8053499 |

Kolibri's

Kragujevac, Vojvode Putnika 63 i 68 034 370356 |
063 601329 |

Bambino

Debeljača, Jožef Atile 34 013 664959

Art X

Novi Pazar, Kej Skopskih Žrtava bb 020 382252 |
020 382665 |

Aska

Valjevo, Marije Bursać 7 014 235992
Turistička agencija

Bisas

Novi Banovci, Proleterska 27 022 341914

Boston

Ub, Svete Popovića 110 014 411300

Cicipan

Pančevo, Vojvođanska 42a 013 513949

Dag

Ruma, Vuka Karadžića bb 022 490142

Dobri

Prokuplje, 3. Avgusta 28 027 331366

Eurosoles

Debeljača, Industrijska bb 013 664302

Extra Beso

Novi Pazar, Nevesinjska 8 020 28747 |
020 313747 |

Fratelli Babb

Beograd, Obrenovac, Industrijska 9 011 8726011 |
011 8726010 |

Kompako

Zrenjanin, Brigadira Ristića 39 023 66491

Frodo

Loznica, Vuka Karadžića 59 015 851484

Kljajić Preduzeće

Zrenjanin, Nikole Pašića 38 023 521654

Krissbo Obuća

Čačak, Svetomira Domanovića 4 032 356042

Lady PP

Subotica, Matka Vukovića 5 024 556153

Laki Line

Čačak, Bulevar Oslobodilaca Čačka bb 032 320515 |
032 320720 |

Laura

Jagodina, Karađorđeva bb 035 225871

Mmt Export-Import

Vršac, Vojvode Knićanina 3 013 834

Obuća Krstić

Kragujevac, Kragujevačkog Oktobra 43 034 68161

Rimo Obuća

Beograd, Savski Venac, Por. Spasića i Mašere 45 011 2500451

Pekos Obuća

Novi Pazar, Kej Skopskih Žrtava bb 020 381302

Pjer Szr

Kikinda, Braće Laković 101 023 029205

Pops

Jagodina, Vihorska 6 035 229908 |
035 231694 |

Sems Trade

Novi Pazar, Avnoj-a b/19 020 382173
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA