BORELI

Boreli

 
 
boreli@boreli.com
 
Preduzeće "Boreli" Sombor je društveno preduzeće  koje se bavi proizvodnjom obuće,  unutrašnjom i spoljnom trgovinom. Isto se sastoji od dve osnovne organizacione celine i to proizvodnog dela u Somboru i maloprodajne trgovačke mreže širom Republike Srbije. Preduzeće je nastalo na tradiciji iskustva kombinata "Borovo" iz Vukovara i njegovog pogona u Somboru "Borovo-Sombor", u koje  je preko 6 decenija  bio ugradjen "BATIN"   sistem, koji je bio krajnje ekonomski opravdan, ,jednostavan i logičan, ali isto tako i besprekorno naučno fundiran. U kadrovskom pogledu, preduzeće je ekipirano stručnim kadrom velikog znanja i ogromnog iskustva, a po životnoj dobi u naponu najvećih stvaralačkih mogućnosti.
 
 
Preduzeće je isključivo tržišno orijentisano, a po kvalitetu svojih proizvoda spada u sam vrh proizvodjača kožne obuće u Saveznoj  Republici Jugoslaviji. Organizacija rada je zaokružena u celinu od razvoja novog proizvoda preko pripreme proizvodnje, faze krojenja, šivanja i konfekcioniranja obuće do distribucije, prodaje i servisiranja proizvoda u vlastitim maloprodajnim objektima krajnjim potrošačima.
 
 
U okviru tehnologije proizvodnje kožne obuće, proizvodi se obuća uglavnom od prirodnih materijala, pri čemu se obuća izradjuje lepljenjem ili lepljeno-prošivanim načinom, a u planu je ovladavanje novim tehnologijama: fleksibl i brizgana obuća. Od l99l.godine pa do danas razvijeno je preko 6.OOO modela muške, ženske, dečije i obuće za specijalne namene. Danas proizvodimo veličine obuće od najmanjeg broja l9 (bebi) do broja 5O (guliver), od ženske papuče do vojne čizme. Proizvodi su dizajnirani sa naglašenim  itlalijanskim linijama, ono što potrošač očekuje po izgledu i ceni.Proizvodnja raspolaže kapacitetom od 3.000 pari dnevno.
 
 
Oko 30% godišnje proizvodnje preduzeća je namenjeno izvozu i u tom pravcu imamo razvijene odnose sa kupcima iz Italije, Nemačke, Holandije, Poljske i Rusije,a ostvarujemo poslovnu saradnju i sa nekim kupcima iz bivših Jugoslovenskih republika. Preostali deo od 70% godišnje proizvodnje plasira se na domaćem tržištu i to najvećim delom vlasitu maloprodajnu mrežu a manjim delom u veleprodaju.
 
 
Staparski Put bb - Sombor -
025 482955; 025 420766;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Sombor Staparski Put bb
    +381 25 482955; +381 25 420766;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Boreli

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA