Prodaja računara - Prodaja laptopova Stari Grad

Prodaja računara Stari Grad

Viphouse

Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 7 011 3349415
PRODAJA RAČUNARA NOTEBOOK-ovi SERVIS RAČUNARA PRODAJA RAČUNARA Matične ploče Hard diskovi Memorije Procesori Grafičke kartice Monitori Notebook računari Potrošni materijali Štampači i skeneri Gotove konfiguracije Oprema za projektore Audio oprema Oprema za igranje Konzole Kablovi i adapteri ABIT Gigabyte Microstar Leadtek AMD Intel ATI Samsung Chieftec Sony i mnogi drugi

Gigatron - computer center

Beograd, Stari Grad, Uzun Mirkova 10 011 3287913 |
011 3287232 |
MATIČNE PLOČE HARD DISKOVI MEMORIJE GRAFIČKE KARTE PROCESORI OSTALE KOMPONENTE GOTOVE KONFIGURACIJE LAPTOPOVI & PDA RAČUNARSKE PERIFERIJE AMD Intel IBM ASUS MSI Toshiba Gigabyte Fujitsu Siemens G-klub okuplja VIP kupce Gigatron Computer Centra na jedno mesto i pruža im posebne pogodnosti prilikom kupovine novih proizvoda. Ova ideja zamišljena je da na jedan kreativan način pospeši odnose sa kupcima i saradnju podigne na viši nivo. Pored omogućenog pristupa zaštićenom delu G-kluba članovi su automatski prijavljeni na G-klub email listu pomoću koje su pravovremeno informisani o najnovijim popustima i dešavanjima u G-klub ponudi! Zaštićeni deo G-kluba predtsavlja proizvode koji su trenutno na specijalnom popustu samo za članove kluba, bićete iznenađeni koli često se menjaju proizvodi na specijalnom popustu. Razna IT dešavanja i promocije u organizaciji Gigatron Computer Centra biće najavljivane u G-klub infoBox-u a svi članovi kluba više nego dobrodošli!

Laptop centar

Beograd, Stari Grad, Takovska 54 011 2752271
Laptop centar je kompanija koja je osnovana sa ciljem da ponudi novi koncept prodaje notebook računara. Polazeći od pretpostavke da brz životni tempo utiče na formiranje novih potreba potrošača, pri smišljanju koncepta notebook shop-a razmišljali smo o tome kakav bi bio idealan shop u kome bismo i sami voleli da kupujemo. Ono što je imperativ u našem poslovanju jeste naša želja da udovoljimo svakoj vašoj potrebi. Možda se po tome ne razlikujemo od drugih, ali u našem slučaju budite sigurni da to neće ostati samo želja VELIKI IZBOR Dovoljno je samo da poželite! U maloprodajnim objektima Laptop centra u svakom momentu možete naći oko 40 modela notebook računara svih brandova: ACER ASUS DELL FUJITSU HP MSI LENOVO TOSHIBA SAMSUNG APPLE Ukoliko želite model koji se ne nalazi u našem shop-u, želite Apple zvučnike, Ferrari miš koji će se uklopiti uz vaš brzi notebook, kožnu biznis torbu ili vam je potreban rezervni hard disk - dovoljno je da izrazite želju našem prodavcu, sve vam može biti na raspolaganju u naredna 24 časa.

Comtrade shop

Beograd, Stari Grad, Prizrenska 9 011 2685839
RAČUNARI i KOMPONENTE TV AUDIO i VIDEO MOBILNI TELEFONI FIKSNI TELEFONI FOTOAPARATI KAMERE KONZOLE i IGRICE COMTRADE SHOP lanac maloprodajnih objekata za prodaju IT proizvoda Vam nudi opremu za računare igračke konzole računarske komponente monitore potrošni materijal računare i notebookove skenere štampače ComTrade Shop se trudi da prati moderne trendove, nove tehnologije i stalno povećava asortiman ponude proizvoda, što dovodi do stalnog povećavanja broja shopova iz godine u godinu na atraktivnim lokacijama širom Srbije.

Desk computers

Beograd, Stari Grad, Kneza Miloša 9 011 3240017
MALOPRODAJA VELEPRODAJA SERVIS RAČUNARA i LAPTOPOVA PRODAJA i ODRŽAVANjE SERVERA Matične ploče Procesori Memorije Hard diskovi Grafičke kartice Optički uređaji Monitori Projektori Periferni uređaji Gotove konfiguracije Notebook računari ASUS ATI Intel AMD MSI Western Digital Gigabyte Fujitsu Siemens ...i mnogi drugi

Nt company

Beograd, Stari Grad, Brankova 24 011 2186024 |
011 3031303 |
PRODAJA RAČUNARA SERVIS RAČUNARA KOMPONENTE FISKALNI UREĐAJI Delatnosti firme su veoma široke, i po svemu su pravi odgovor na savremene tržišne zahteve. NT Company se tako osim prodaje i servisa raeunara i računarske opreme, bavi prodajom i servisiranjem fiskalnih kasa, uvozom i distribucijom Xwave branda, kao i CD i DVD produkcijom. Ponuda kompanije obuhvata prodaju i distribuciju računara, računarskih komponenti, i multimedijalnih uređaja vodećih svetskih proizvođača. Cilj je da se na jednom mestu kupcima i poslovnim partnerima ponude kompletna računarska, multimedijalna i poslovna rešenja, uz stručnu podršku i konkurentne cene.

Mega biro

Beograd, Stari Grad, Viline vode bb 011 2070770
Kompanija MEGA BIRO je jedan od lidera u trgovini potrošnim materijalom za IT opremu u regionu Balkana. Kompanija MEGA BIRO Vam po povoljnim uslovima nudi najširi izbor potrošnog materijala za: RAČUNARE LASERSKE, INKJET i MATRIČNE ŠTAMPAČE FOTOKOPIR APARATE TELEFAX APARATE PISAĆE i RAČUNARSKE MAŠINE DRUGU BIROTEHNIČKU OPREMU OPREMA SVIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA, kako originalne tako i kompatibilne proizvodnja

Pc klinika

Beograd, Stari Grad, Carice Milice 9 011 2629769 |
011 3033794 |
PRODAJA RAČUNARA SERVIS RAČUNARA LAPTOP SERVIS Laptop servis PC Klinika je osnovan 2001 godine. Za osnovnu delatnost PC Klinika je imala isključivo laptop servis i notebook servis , odakle i naziv firme, a potom je ta delatnost proširena i na prodaju laptopova kao i na prodaju i servisiranje desktop računara. Sa ciljem proboja na tržište pod dobrim glasom, i sticanja dobrih preporuka, trudimo se da pružimo najkvalitetniju uslugu našim kupcima, profesionalnu tehničku podršku, što raznovrsniju robu na lageru i isporuku u što kraćem roku.

Prime Time Systems

Beograd, Stari Grad, Žorža Klemansoa 4 011 3033238 |
011 3223317 |
Prodaja i servis računara i računarskih komponenti Preduzeće Prime Time Systems. se od 1996. godine bavi delatnostima iz oblasti informatičkog inženjeringa, proizvodnje i prodaje računara, računarskih komponenti, pružanja sistemske podrške i projektovanja informacionih, telekomunikacionih i sistema za video nadzor. Prime Time Systems svojom ponudom računarske, mrežne, telekomunikacione i odgovarajuće programske opreme pokriva najširi raspon zahteva korisnika kako po snazi tako i po nameni. Oblast poslovanja podrazumeva i kompletan koncept "konačnih rešenja" sistema u koji spadaju: - validna identifikacija potreba kupca tj. izrada idejnih projekata korisničkog sistema po priznatim svetskim metodama - stručni izbor opreme i softwarea koja je optimizovan prema potrebama i mogućnostima korisnika - instalacija i stavljanje u funkciju projektovanog sistema - redovno održavanje sistema u garantnom i vangarantnom roku IT OPREMA ZA OFFICE i KUĆNU PRIMENU Prime Time računari, radne stanice i serveri su bazirani na Intel & AMD platformama i po karakteristikama i kvalitetu ne zaostaju za proizvodima svetski poznatih proizvođača. Istovremeno korisniku pružaju dodatnu fleksibilnost u konfigurisanju, a uz to brz i pouzdan rad. Dok se u poslovnom okruženju zahtevi uglavnom odnose na dobru povezivost računara sa naprednim mrežama, sigurnost podataka i produktivnost korisnika, u kućnom okruženju naglasak je na digitalnim tehnologijama, zabavi i komunikacijama. Naši računari su rangirani u nekoliko kategorija od osnovnih koji zadovoljavaju rad u office aplikacijama do multimedijalnih koji su projektovani za rad u zahtevnim grafičkim aplikacijama (od korišćenja grafičkih softwarea do najzahtevnijih igrica) U jako kratkom roku možemo odgovoriti potrebama kupaca za kompleksnijom opremom kao što su radne stanice i serveri a da pri tome ne pravimo kompromise u ispunjavanju tih potreba. OPREMA ZA MALE, SREDNJE i VELIKE FINANSIJSKE INSTITUCIJE (BANKE, POŠTE, ADMINISTRATIVNE INSTITUCIJE i SL.) Važan segment naše firme predstavlja, prodaja i održavanje opreme vezane za poslovanje pošta, banaka, lutrija, administrativnih institucija i sl. Bavimo se prodajom: - salterskih,

Mikro računari

Beograd, Stari Grad, Viline vode 47 011 2079800
PRODAJA RAČUNARA SERVIS SERVIS Servis MIKRO RAČUNARA je opremljen da odgovori na sve zahteve korisnika. Naši serviseri su spremni da reše sve probleme koje imate sa vašim računarom ili laptopom. Svojim savetima možemo vam pomoći u organizovanju i implementaciji mrežnih i poslovnih rešenja. Naše znanje i iskustvo garantuju kvalitet rešenja za vaš biznis. Servisne usluge koje nudimo kreću se od dijagnoze kvara, jednostavnih popravki i zameni neispravnih komponenti do instalacije i podešavanja mrežnih rešenja i implementacije windows baziranih servera i mejl servera. Uz razgovor odabraćemo najbolje rešenje za vas.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA