Prodaja računara - Prodaja laptopova Kragujevac

Prodaja računara Kragujevac

Win win computer shop

Kragujevac, Cara Lazara 1 034 365735
Najveći lanac maloprodaja računarske opreme u Srbiji - Win Win Computer Shop !
Laptop centar je kompanija koja je osnovana sa ciljem da ponudi novi koncept prodaje notebook računara. Polazeći od pretpostavke da brz životni tempo utiče na formiranje novih potreba potrošača, pri smišljanju koncepta notebook shop-a razmišljali smo o tome kakav bi bio idealan shop u kome bismo i sami voleli da kupujemo. Ono što je imperativ u našem poslovanju jeste naša želja da udovoljimo svakoj vašoj potrebi. Možda se po tome ne razlikujemo od drugih, ali u našem slučaju budite sigurni da to neće ostati samo želja VELIKI IZBOR Dovoljno je samo da poželite! U maloprodajnim objektima Laptop centra u svakom momentu možete naći oko 40 modela notebook računara svih brandova: ACER ASUS DELL FUJITSU HP MSI LENOVO TOSHIBA SAMSUNG APPLE Ukoliko želite model koji se ne nalazi u našem shop-u, želite Apple zvučnike, Ferrari miš koji će se uklopiti uz vaš brzi notebook, kožnu biznis torbu ili vam je potreban rezervni hard disk - dovoljno je da izrazite želju našem prodavcu, sve vam može biti na raspolaganju u naredna 24 časa.

Comtrade shop

Kragujevac, Bulevar kraljice Marije 23 034 6100332
RAČUNARI i KOMPONENTE TV AUDIO i VIDEO MOBILNI TELEFONI FIKSNI TELEFONI FOTOAPARATI KAMERE KONZOLE i IGRICE COMTRADE SHOP lanac maloprodajnih objekata za prodaju IT proizvoda Vam nudi opremu za računare igračke konzole računarske komponente monitore potrošni materijal računare i notebookove skenere štampače ComTrade Shop se trudi da prati moderne trendove, nove tehnologije i stalno povećava asortiman ponude proizvoda, što dovodi do stalnog povećavanja broja shopova iz godine u godinu na atraktivnim lokacijama širom Srbije.

Db group

Kragujevac, Knjeginje Ljubice bb 034 338476
PRODAJA RAČUNARA i OPREME PUNjENjE i RECIKLAŽA TONERA

Ribbon commerce

Kragujevac, Balkanska 30 034 302150
RECIKLAŽA TONERA FISKALNE KASE SERVIS ŠTAMPAČA PRODAJA RAČUNARA SERVIS ŠTAMPAČA SERVIS FISKALNIH KASA PRODAJA ŠTAMPAČA Osnovan 1994. godine po uzoru na zapadne firme koje se bave pružanjem usluga recikliranja ribona i toner kaseta za laserske štampače. Od tada RIBBON COMMERCE neprekidno proširuje lepezu svojih delatnosti prateći zahteve tržita. Danas RIBBON COMMERCE predstavlja jednu od vodećih firmi u regionu, i svojim primerom postavlja nove standarde u oblastima pružanja uslužnih delatnosti: Servis laserskih i matričnih štampača i ostale biro opreme. Servis fiskalnih kasa. Servis računara. Brzo, kvalitetno, poštujući svetske standarde i visoko profesionalno, jer raspolaze velikim asortimanom originalnih rezervnih delova, kao direktni uvoznik Reciklažu ribona (zamenu trake) za matrične štampače i pisaće mašine metodom ultrazvučnog vara pomoću profesionalne mašine marke Branson Reciklažu tonera za laserske štampače sa tonerom izuzetnog kvaliteta engleskog proizvodjača.

Pit computers

Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 120 034 501325
PRODAJA RAČUNARA SERVIS

Abit informatika

Kragujevac, Dragoljuba Milovanovića 3 034 323169 |
064 1219005 |
PRODAJA RAČUNARA IZRADA SOFTVERA PROJEKTOVANjE MREŽA B&D Group je nastao kao grupa mladih kompjuterskih profesionalaca - entuzijasta koji su uglavnom radili na razvoju aplikacija vezanih za baze podataka i kao konsultanti, osnovana 1992. godine. Razvijajući se u nekoliko sledećih godina grupa se našla u sledećih nekoliko oblasti primene računarskih tehnologija: razvoj software-a projektovanje i postavljanje lokalnih kompjuterskih mreža proizvodnja kvalitetnih računarskih konfiguracija konsalting i obuka projektovanje i uvođenje kompletnih informacionih sistema preduzeća i organizacija ABIT informatika sklapa visoko kvalitetne kompjutere bazirane u skladu sa Vašim željama. Možete pustiti naše inženjere da projektuju kompjutersku konfiguraciju podešenu tako da odgovara svim Vašim zahtevima i željama, ili možete napraviti kompjuter vaših snova kombinujući ga sami od komponenti sa liste najkvalitetnijih komponenti najpoznatijih svetskih proizvodjača ! Mi smo tu da Vam pomognemo da ostvarite svoje snove. Nudimo kompjutere izradjene samo od komponenti poznatih svetskih proizvođača, kao što su: Intel, AMD, IBM, Microsoft, HP,Gigabyte, MSI, ASUS, Chaintech, Maxtor, Western Digital, Philips, Samsung,, LG, TEAC, US Robotics, Sony, Creative Labs, Lucent... Pored kompjutera možemo ponuditi i druge uređaje kao to su štampači, ploteri, skeneri, 10/100/1000 Mbit mrežnu opremu, kablove, konektore.

Mine computers

Kragujevac, Bulevar kraljice Marije 5 034 6304970 |
034 6300860 |
PRODAJA RAČUNARA i KOMPONENTI SERVIS RAČUNARA SIGURNOSNI SISTEMI KLIMATIZACIJA
PRODAJA DESK TOP i LAP TOP RAČUNARA PRODAJA OPREME ZA RAČUNARE MREŽNA OPREMA SERVISRANjE DESK TOP RAČUNARA i LAP TOP RAČUNARA

Abako computers Kragujevac

Kragujevac, Dr. Ilije Kolovića 46 034 301320
PRODAJA OPREME ZA RAČUNARE PRODAJA RAČUNARA SERVIS RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA

Ab inženjering

Kragujevac, Industrijska bb 034 301070 |
063 600701 |
PRODAJA RAČUNARA i KOMPONENTI SERVIS RAČUNARA FISKALNE KASE
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA