Polovni automobili Zemun

Polovni automobili Zemun

Auto Centar DTC

Auto Centar DTC logo
Beograd, Zemun, Ugrinovački put 55 011 2190712 |
063 214804 |
Auto Centar DTC logo
NOVA i POLOVNA CITROEN VOZILA AUTO SERVIS ZA CITROEN i PEUGEOT AUTO DELOVI ŠLEP SLUŽBA Auto Centar DTC osnovan je 1991. godine. Sva nova Citroenova vozila možete kupiti u prodajnom salonu DTC. Osnovna delatnost servisa firme DTC je servisiranje Citroenovih i Pežo vozila, a poseban akcenat je stavljen na servisiranje i popravku privrednih kombi i dostavnih vozila. Servisni centar sadrži: mehaničarski deo električarski deo limarsko-lakirerski deo prodaju delova pomoć na putu šlep službu Jedna od delatnosti DTC Auto Centra je prodaja polovnih automobila kao i izdavanja sertifikata o tehničkoj ispravnosti vozila. DTC Auto Centar je i zvanični diler VITRO GROUP.

Inbaco

Beograd, Zemun, Prizrenska 29 011 3166770 |
011 3166771 |
PRODAJA POLOVNIH VOZILA AUTO DELOVI - AMORTIZERI - OPRUGE - DELOVI KOČNICA - IZDUVNI SISTEMI - PNEUMATICI - FILTERI - ULjA AUTO SERVIS RENT A CAR

City car

Beograd, Zemun, Cara Dušana 205 011 3731466 |
011 3731467 |
Ponuda: Alfa Romeo Audi Chrysler Citroen Ford Jaguar Mercedes-Benz Nissan Opel Peugeot Renault Volvo VW U City Car-u možete da kupite automobil: za gotovinsko plaćanje na kredit preko računa (za pravna lica) lizing Automobili su isključivo od prvog vlasnika, redovno servisirani kod ovlašćenih servisera i sa originalnom dokumentacijom. Nikad nisu bili havarisani i tehnički su potpuno ispravni. City Car daje garanciju na 10.000 km ili 6 meseci za sva vozila do 3 godine starosti. Dugoročna saradnja sa bankama ( Raiffeisen Bank, Societe Generale, Pro Credit Bank ...), omogućava i kupovinu automobila na kredit i na lizing, uz mogućnost otplate i do 7 godina. City Car, kao vodeći uvoznik polovnih automobila na domaćem tržištu, od osnivanja 2000. godine, ima isti prioritet - da svojim kupcima omogući kupovinu najkvalitetnijih vozila. Sedište kompanije se nalazi u Briselu / Belgija, odakle se, iz velike ponude sa našeg auto placa, automobili šalju u poslovnice u Beogradu i Nišu.
LOKACIJE
Back to Top