Polovni automobili Žarkovo, Cerak

Polovni automobili Žarkovo, Cerak

Servis stanić

Beograd, Žarkovo, Cerak, Stanislavskog 3 011 2310441 |
011 2505050 |
AUTO MEHANIKA AUTO LIMARIJA AUTO BRAVARIJA VULKANIZER DIJAGNOSTIKA ALARM SERVIS TERENSKA SLUŽBA ŠLEP SLUŽBA AUTO PERIONICA TEHNIČKI PREGLED OSIGURANjE i REGISTRACIJA PRENOS VLASNIŠTVA AUTO PLAC - PRODAJA VOZILA Branko Stanić, osnivač i vlasnik firme Servis Stanić, kao učenik, pripravnik i radnik automehaničar radi 54 godine na vozilima Zastava - Fiat. Bio je prvi radnik koji je napustio Auto remont Kosmaj i otvortio privatni servis. Od tada, već 44 godine radi samostalno. Za to vreme obučeno je oko 300 učenika koji su imali nastavu iz prakse, teorije, radnih osobina i sportskog takmičenja. Na kraju godine učenici su ocenjivani, a najbolji su dobijali nagrade i radno mesto u servisu. U načinu rada Servisa Stanić postoji 6 vrsta redovnih servisa, koje prilikom prijema vozila preporučijemo strankama. Rad u servisu je javan. Popravke na vozilu rade se u prisustvu stranke, tako što joj pokažemo kvar, zatim stari skinuti deo i najzad novi koji ugrađujemo. Svaka novoprimljena stranka, posle izvršenih usluga, dobija servisnu knjižicu u koju upisujemo pređenu kilometražu, datum izvršene usluge, radove na vozilu i odgovorno lice. Za sve izvršene usluge daje se garancija.

Md fokus

Beograd, Žarkovo, Cerak, Veljka Petrovića 137 011 2380179 |
064 9458875 |
MD FOKUS AGENCIJA ZA REGISTRACIJU i PRENOS VOZILA REGISTRACIJA OSIGURANjE - ZELENI KARTON KASKO OSIGURANjE TEHNIČKI PREGLED PRENOS KUPOPRODAJNI UGOVORI ODJAVA TABLICA DOLAZAK PO PAPIRE i VOZILO ODLAZAK U SUP PRODAJA POLOVNIH VOZILA Vršimo kompletnu agencijsku uslugu registracije i tehničkog pregleda na celoj teritoriji grada Beograda - kako za fizička tako i za pravna lica. REGISTRACIJA NA 6 MESEČNIH RATA, ČEKOVIMA BEZ KAMATE! MD Fokus vrši i prodaju polovnih vozila. Cene naših usluga kao i vozila koja su trenutno u ponudi možete pogledati OVDE . Radno vreme radnim danima 09-17 subotom 09-14 Agencija MD Fokus je osnovana 2008. godine sa ciljem pružanja usluga u sferi registracije i prodaje vozila. Svesni smo da postoji veliki broj sličnih agencija, ali mi smo mlad tim. Budite sigurni da mladi imaju snagu, energiju i ambiciju da za Vas i sa Vama pronađu put do uspeha.

Auto plac žarkovo

Beograd, Žarkovo, Cerak, Josipa Debeljaka 1 011 2393053 |
063 391256 |
Auto plac Žarkovo je poslovnica firme Banjo DOO Čačak u Beogradu Osnovna delatnost kojom se bavimo jeste prodaja polovnih putničkih i kombi vozila iz uvoza Dovoz automobila po porudžbini iz inostranstva Nehavarisana vozila Većina automobila Nemačka Takođe vršimo komisionu prodaju i otkup vozila Mogućnost kupovine vozila preko lizinga i kreditiranja preko sledećih banaka: Raiffeisen bank Erste bank Banca Intesa Tipovi vozila - sva vozila Radno vreme: 10h - 19h Šlep služba U zemlji i inostranstvu
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA