PLANINKA

Planinka

 
 
prolom_voda@planinka.co.yu
 

U neposrednoj blizini hotelskog kompleksa Prolom Banje, okružen netaknutom prirodom, nalazi se novi pogon za flaširanje Prolom vode.Sa dubine od 220 metara, najsavremenijom opremom
, bez ikakvih tehnoloških procesa, vrši se flaširanje Prolom vode u ambalažu od 1,5 i 0,5 litara, tako da ona do kupca stiže zadržavajući svoje izvorne karakteristike.

     
       
       

Prolom voda pripada grupi niskomineralizovanih (138 mg/l), alkalnih (pH 8,5), hipotermi (28 stepeni C). Poseduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo.

Zahvaljujući svom hemijskom sastavu Prolom voda pomaže u lečenju sledećih bolesti:

  • bolesti bubrega i mokraćnih puteva
  • bolesti organa za varenje
  • bolesti kože
  • bolesti perifernih krvnih sudova
  • vanzglobnog reumatizma
     
       
       

O tome svedoče i mnogobrojne analize eminentnih svetskih ustanova Italije, Francuske, Nemačke, Grčke, a kao dokaz tome stoji i činjenica da se Prolom voda izvozi u Nemačku, Švajcarsku, Australiju, Kanadu, SAD...Sam sistem za eksploataciju izvora i snabdevanje fabrike vodom je potpuno automatizovan, što omogućuje besprekornu zaštitu izvora i očuvanje životne sredine.

     
       
       

 

Eksterna kontrola kvaliteta prirodne Prolom vode vrši se u ovlašćenim institucijama: "Institut za zaštitu zdravlja" iz Niša i "Institut za zaštitu zdravlja Srbije - Dr Milan Jovanović - Batut" iz Beograda.

     
Kosovska 38 - Kuršumlija -
027 381344;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Kuršumlija Kosovska 38
    +381 27 381344;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Planinka

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA