Mineralne vode

Mineralne vode Beograd

Knjaz Miloš

Knjaz Miloš logo
Aranđelovac, Industrijska zona bb 034 700700
Knjaz Miloš logo
Gradeći na osnovama naše tradicije, razvijamo, proizvodimo i plasiramo na tržište prirodne, zdrave, bezalkoholne napitke koji našim potrošačima pružaju vitalnost tokom čitavog dana DA IZRASTEMO IZ LOKALNOG U REGIONALNOG LIDERA U MINERALNIM VODAMA KNJAZ MILOŠ "Knjaz Miloš" je jedan od najstarijih srpskih brendova i prva asocijacija mnogih ljudi širom sveta kada se pomene ime naše zemlje. Dva veka duga tradicija najbolji je pokazatelj kvaliteta vode "Knjaz Miloš", a jedan od bitnih faktora kvaliteta je i činjenica da se svi izvori nalaze u ekološki netaknutoj sredini Aranđelovačke banje. Voda "Knjaz Miloš" se pamti po jedinstvenom, reskom ukusu, lako utoli žeđ, a njen sastav pruža organizmu sve što treba da unese preko vode. Pored gazirane prirodne mineralne vode, u ponudi je i prirodno gazirana prirodna mineralna voda, kao i gazirana prirodna mineralna voda sa aromom limuna AQUA VIVA Aqua Viva, izvorište "Park", Aranđelovac, je negazirana prirodna slabomineralna voda koja sadrži OPTIMINERALNI KOMPLEKS koji predstavlja optimalni balans minerala, soli i oligoelemenata. OPTIMINERALNI KOMPLEKS omogućava korišćenje Aqua Vive u neograničenim količinama svim kategorijama potrošača (deca, trudnice, odrasli, osobe trećeg doba, sportisti i rekreativci). I zato Svakoga dana obezbedite svom organizmu 2 litra vode koju zaslužuje! AQUA UNA - ČISTA PLANINSKA VODA Kalcijum-bikarbonatna negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem natrijuma. Sa izvorišta "Banja" u Banji kraj Aranđelovca , voda se puni u balone zapremine 18,9 l koji se koriste za watercooler aparate. Koriste se watercooler aparati marke "Glacier" koje proizvodi kompanija "Crystal Mountain" čije je sedište u Engleskoj. Napravljeni su prema standardima EBWA i IBWA. Hlađenje vode je do 3° C, a zagrevanje do 90° C.
PROIZVODNjA ZDRAVE HRANE ODMENjSKA VODA BABY VODA PRIRODNO SIRĆE VOĆNO VINO VOĆNI SIRUPI DOMAĆE SLATKO RAKIJA KANTARION ULjE HERBA ROSA WATER COOLER SISTEMI ODMENjSKA VODA Za Odmenjsku vodu se zna još od davnina. Prvi pisani dokument o njoj javlja se još u dalekom 12. veku gde se u spisima manastira Studenice govori da se u prvoj srpskoj bolnici osnovanoj 1208. godine u istoimenom manastiru Odmenjska voda koristila za vidanje rana i pripremanje melema za lečenje raznih bolesti. Odmenjska voda na svom putu do površine zemlje prolazi kroz stene vulkanskog porekla iz kojih crpi najkvalitetnije i najneophodnije minerale i oligoelemente potrebne čoveku. „Odmenjsku vodu” koriste mnogi u cilju lečenja i prevencije širokog spektra bolesti. Zahvaljujući niskom suvom ostatku, izuzetnom balansu minerala i povišenoj alkalnosti od pH 8,1 poseduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo. Izuzetno blagotvorno deluje kod: - bolesti bubrega i urinarnih puteva, hronične infekcije bubrega, infekcije urinarnih puteva i prostate, kamena u bubregu, kao i stanja posle operativnih zahvata na bubrežno-mokraćnom traktu - kod bolesti organa za varenje, kožnih bolesti kao i urinarnih infekcija, što je i zvanično potvrdjeno na Medicinskom fakultetu – odseku za balneoklimatologiju U svom jedinstvenom mineralnom sastavu Odmenjska voda u značajnim količinama sadrži selen - redak oligoelement koji je izuzetan antioksidans, dok sadržaj prirodnog u vodi rastvorenog kiseonika u količini od 10,5mg/l vode stavlja je na prvo mesto po količini kiseonika. Odmenjska voda se prodaje u ambalaži od 5l, 1,5l, 0,5l, 0,25l kao i u staklenoj ambalaži zapremine 0,25l koja je prevashodno namenjena HoReCa (hoteli, restorani, kafići) sektoru. Na međunarodnom sajmu u Novom Sadu 2006, 2007, 2008, 2009. godine, Odmenjska voda, ocenjena je najvišim ocenama i odlikovana sa više zlatnih medalja za kvalitet. BABY VODA Imajući u vidu da su nemački Fressenius i domaća VMA preporučili Odmenjsku kao idealnu za bebe, Ekofarm je pripremio Odmenjsku Baby
Na samo 30km od Novog Sada, na obroncima nacionalnog parka Fruška Gora, u živopisnoj prirodi i odsustvu industrijskih postrojenja smešten je pogon za proizvodnju pijaće vode "Jazak" Prirodna izvorska negazirana voda se puni u boce u svom prirodnom stanju dok se u procesu proizvodnje gazirane izvorske vode koristi tehnološki postupak za dodavanje/impregniranje ugljen-dioksida. Proces proizvodnje je automatizovan tako da se ljudski rad svodi na upravljanje sa komandnih tabli i opsluživanje opreme repromaterijalom.

Vujić voda

Valjevo, Alekse Dundića 61/1 014 241041
OLIGOMINERALNA VUJIĆ VODA Područje Petnice kod Valjeva svrstava se među terene naše zemlje bogate podzemnom vodom visokog kvaliteta. Eksploatacioni prostor se nalazi u gornjem delu sliva reke Kolubare, u neposrednoj blizini grada Valjeva. On obuhvata izvorišni deo slivnog područja pritoke Kolubare Banje. Odabrana mikro lokacija istražno-eksploatacionog bunara nalazi se na 350 m od Petničke pećine Rezultati istraživanja pokazuju izvanrednu strukturu zemljišta Izbušeni bunar ima "zaštitnu kapu" od gline 109 m i karst od 241 m Optimalni kapaciteti bunara su po 20 l/s (kapacitet za dva bunara 40 l/s) Fizičko-hemijska, mikrobiološka i radiološka ispitivanja vode iz bunara pokazala su njen izuzetno visok kvalitet u svojstvu flaširane vode za piće. Tome u prvom redu doprinosi izuzetno poželjan spoj hemijskih elemenata i nizak sadržaj niza makro i mikro sastojaka. Na osnovu urađenih analiza prirodna malomineralna voda iz bušotine Petnica pripada grupi savremenih stonih mineralnih voda koje se sve više flaširaju u prirodnom obliku, u Francuskoj (Evian, Perrier), Belgiji (Bru, Spa Reine), Italiji (Aqua Fabia i dr.) i drugim evropskim zemljama. Njen sastav se posebno odlikuje vrlo malim količinama natrijuma, što je čini veoma pogodnom da je mogu koristiti i bolesnici s povišenim krvnim pritiskom... Jedna od osnovnih prednosti Petničkog izvorišta je prirodna zaštićenost podzemnih voda, tim pre što u ovom području i zaleđu ne postoje nikakvi industrijski i drugi zagađivači. Na osnovu izvedenih istraživanja i lokacije izvorišta određena je i lokacija fabrike za flaširanje vode u neposrednoj blizini izvorišta. Imajući u vidu karakteristike mikro lokacije investitor je uložio značajne napore i sredstva da bi obezbedio odgovarajuće uslove za odvijanje proizvodnje. Sa stanovišta makro lokacije Petnica iz brojnih razloga, predstavlja atraktivno mesto za lociranje proizvodnog kapaciteta.
Mioni logo
PROIZVODNjA NEGAZIRANE MINERALNE VODE Predstavljamo Vam kristalno čistu, prirodnu negaziranu mineralnu vodu vrhunskog kvaliteta - Aqua Gala! Aqua Gala je proizvod fabrike negazirane prirodne mineralne vode MIONI. Fabrika je opremljena najsavremenijom nemačkom tehnologijom za flaširanje vode. Kao takva postavlja nove standarde kvaliteta na domaćem tržištu. Zahvaljujući idealnom odnosu minerala i jedinstvenom balansu kalcijuma i magnezijuma koji je priroda podarila, Aqua Gala povoljno utiče na preko 300 funkcija našeg organizma, pospešujući prirodnu ravnotežu i odbrambeni sistem našeg tela. IZVOR Netaknuta priroda podarila je sva izuzetna svojstva vodi Aqua Gala. Vrhunska prirodna mineralna voda Aqua Gala potiče sa izvora u okolini Mionice, smeštenim u srcu Srbije, netaknutom ekosistemu poznatom po termalnim izvorima vode sa lekovitim svojstvima. Mionički izvor, koji je otkriven krajem 18. veka, daje vodu vrhunskog kvaliteta zahvaljujući višegodišnjoj prirodnoj filtraciji kroz slojeve granita i krečnjaka sa obronaka planine Maljen. Aqua Gala se crpi sa dubine od 200 metara, zbog čega nema potrebe za dodatnom filtracijom ili podvrgavanjem hemijskim procesima. Aqua Gala se flašira u čistoj, netaknutoj prirodi, upravo na samom izvoru, kako ništa od njenih dragocenih svojstava ne bi bilo izgubljeno. PAKOVANjA Aqua Gala dolazi do Vas iz netaknute prirode u vrhunski dizajniranim Pet i staklenim pakovanjima. Dok je praktična Pet ambalaža savršen izbor kada želimo brzo osveženje za poneti, ili u toku sportske aktivnosti, elegantene staklene boce ukrasiće svaki sto u kući, restoranu ili kafiću KVALITET Kvalitet Aqua Gala vode kontrolisan je u poslednje četiri godine od strane prestižnih domaćih i inostranih instituta poput Republičkog zavoda za zaštitu zdravlja, Vojnomedicinske akademije i Instituta Fresenius iz Nemačke. Aqua Gala je u postupku dobijanja sertifikata od strane NSF iz Amerike i uvođenja HACCP standarda od strane SGS iz Švajcarske. Aqua Gala je Vaš svakodnevni ritual zdravlja koji okrepljuje telo i osvežava duh!

Vila voda

Novi Sad, Stevana Mokranjca 18 021 513900 |
021 6322922 |
FRUŠKOGORSKA IZVORSKA VODA

Planinka

Kuršumlija, Kosovska 38 027 381344
U neposrednoj blizini hotelskog kompleksa Prolom Banje, okružen netaknutom prirodom, nalazi se novi pogon za flaširanje Prolom vode . Sa dubine od 220 metara, najsavremenijom opremom , bez ikakvih tehnoloških procesa, vrši se flaširanje Prolom vode u ambalažu od 1,5 i 0,5 litara, tako da ona do kupca stiže zadržavajući svoje izvorne karakteristike. Prolom voda pripada grupi niskomineralizovanih (138 mg/l), alkalnih (pH 8,5), hipotermi (28 stepeni C). Poseduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo. Zahvaljujući svom hemijskom sastavu Prolom voda pomaže u lečenju sledećih bolesti: bolesti bubrega i mokraćnih puteva bolesti organa za varenje bolesti kože bolesti perifernih krvnih sudova vanzglobnog reumatizma O tome svedoče i mnogobrojne analize eminentnih svetskih ustanova Italije, Francuske, Nemačke, Grčke, a kao dokaz tome stoji i činjenica da se Prolom voda izvozi u Nemačku, Švajcarsku, Australiju, Kanadu, SAD... Sam sistem za eksploataciju izvora i snabdevanje fabrike vodom je potpuno automatizovan, što omogućuje besprekornu zaštitu izvora i očuvanje životne sredine. Eksterna kontrola kvaliteta prirodne Prolom vode vrši se u ovlašćenim institucijama: "Institut za zaštitu zdravlja" iz Niša i "Institut za zaštitu zdravlja Srbije - Dr Milan Jovanović - Batut" iz Beograda.

Heba

Bujanovac, Industrijska zona bb 017 652020
PROIZVODNI PROGRAM : GAZIRANA VODA NEGAZIRANA VODA BLAGO GAZIRANA VODA OSVEŽAVAJUĆA BEZALKOHOLNA PIĆA

Zdrava voda Beograd

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 153/3 N.heroja 30 011 3187663 |
063 7702651 |
Lista proizvoda: * PROIZVODNJA MINERALNE I IZVORSKE VODE * ZDRAVLJE U BOCI - VODA OBOGAĆENA KISEONIKOM

Vučkov

Žabalj, Branka Radičevića 84 021 830202
Lista proizvoda: * MINERALNA VODA, GAZIRANA * PANAQUA

Moja voda

Vršac, Stefana Nemanje 26 013 830425 |
013 830487 |
Prirodna mineralna voda Negazirana Sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i niskim sadržajem natrujuma

Amk company

Aranđelovac, Kneza Mihaila bb 034 741162 |
034 741118 |
Lista proizvoda: * MINERALNA VODA, GAZIRANA * "DAR VODA" PRIRODNA MINERALNA VODA SA DODATKOM CO2
Banja Palanački Kiseljak se nalazi u jugoistočnom delu Smederevske Palanke, na levoj obali reke Jasenice, na nadmorskoj visini od 103m. Smeštena je u parku površine pet hektara. Od Beograda je udaljena 80 km. Do banje se stiže auto-putem i železnicom Beograd-Niš. U Palanačkom Kiseljaku se leče: * hronični zapaljenski i nezapaljenski reumatizam u mirnom stadijumu spondiloze, spodilatroze i diskopatije * postreumatska i postoperativna stanja koja su dovela do slabljenja mišića i ograničenja pokreta zglobova * primarni i sekundarni sterilitet * urođeni i stečeni deformiteti kod dece i odraslih * neurološka oboljenja periferne oduzetosti * hronična kompenzovana oboljenja unutrašnjih organa Smeštaj: Specijalna bolnica "Stefan Visoki" " -služba fizikalne medicine i rehabilitacije tel 026-321-124 Hotel "Kiseljak" tel 026-314-556

Bivoda

Bujanovac, Rakovac bb 017 651266
Mineralne vode Sokovi, gazirani, cola

Belosavac 2001

Smederevska Palanka, TC Sigma L 19 026 324013 |
026 321056 |
Proizvodnja mineralne i izvorske vode

Brestovačka Banja

Bor, Šistekova 1 030 24166 |
030 25961 |
Brestovačka Banja se nalazi u istočnoj Srbiji, 7 km od Bora, na nadmorskoj visini od 385 m. Klima u banji je umereno-kontinentalna. Nekadašnja vulkanska aktivnost i složen geološki sasatav terena uslovili su pojavu termomineralnih izvora. Po temperaturi vode pripadaju heteotermama (32-38°C) i hipertermama (40°C). U vodi ima kalijuma, kalcijuma, natrijuma, magnezijuma, hlora, joda, sulfata, karbonata i dr. Sve vode su bistre, pomalo žućkaste, bez gasnih mehurića, taloga i mirisa, a ukus im je alkalan. U Brestovačkoj Banji se leče: * oboljenja i povrede lokomotornog aparata (degenerativna reumatska oboljenja, reumatski i psorijatični artritis) * hronična oboljenja zglobova * posledice povreda kostiju i mekih delova (otoci, bolovi) * oboljenja mišića (lumbago) * hronična ginekološka oboljenja * zapaljenja sluznice gornjih respiratornih organa * zapaljenske promene na koži * povećane diureze * smanjenje želudačnog aciditeta * oboljenja digestativnog trakta * oboljenja bubrega * oboljenja živaca

Bb minakva

Novi Sad, Ružin gaj 1a 021 401813 |
021 301 |
Lista proizvoda: * MINERALNA VODA, GAZIRANA * ORANŽADA * SIRUPI

Glacijal

Beograd, Savski Venac, Trg Nikole Pašića 5 A 011 3346500 |
064 8101052 |
Lista proizvoda: * TRGOVINA; EXPORT-IMPORT (HRANA) * TRGOVINA; EXPORT-IMPORT (PIĆE)

Gamiko

Beograd, Savski Venac, Svetozara Markovića 9 011 3236422
Lista proizvoda: * PROIZVODNJA MINERALNE I IZVORSKE VODE‚ * VODA "BISTRA"

Jamnica

Beograd, Savski Venac, Knežopoljska 1 011 2072465 |
011 2072457 |
Lista proizvoda: * PROIZVODNJA MINERALNE I IZVORSKE VODE

Tts-Promet

Ivanjica, Lučka reka 7 032 660140 |
032 660141 |
Lista proizvoda: * PROIZVODNJA MINERALNE I IZVORSKE VODE * "GOLIJSKA LEDENA" VODA

Milan Toplica

Beloljin, Tulare 027 59461 |
027 59295 |
Lista proizvoda: * MINERALNA VODA, GAZIRANA * MINERALNA VODA, NEGAZIRANA * KOLA * LIMUNADA * ORANŽADA * TRGOVINA; EXPORT-IMPORT (PIĆE)

Mix Trade

Kulpin, Radnička 23 021 786988
Lista proizvoda: * PROIZVODNJA I PAKOVANJE ZAČINA, DODATAKA HRANI I ZAČINSKOG BILJA

Nova Sloga

Trstenik, Knjeginje Milice 81/1 037 712010
Lista proizvoda: * CRNI LUK, SUŠEN * POVRĆE, SUŠENO * VOĆE, SMRZNUTO * ŠEĆER U PRAHU * ŠEĆER VANILIN * MAK * MEŠANI ZAČINI I ZAČINSKA SREDSTVA * MINERALNA VODA, GAZIRANA

Popex

Brus, Kralja Petra I 147 037 825593
Lista proizvoda: * MINERALNA VODA, GAZIRANA * MINERALNA VODA, NEGAZIRANA

Nenadić

Beograd, Savski Venac, Viktora Novaka 1/9 011 2289842
Lista proizvoda: * PROIZVODNJA MINERALNE I IZVORSKE VODE * VODA "NEVA"

Strategic trade & distribution

Beograd, Savski Venac, Cetinjska 15 011 3242928 |
011 3242480 |
Lista proizvoda: * TRGOVINA; EXPORT-IMPORT (HRANA) * TRGOVINA; EXPORT-IMPORT (PIĆE)

Vlasinka

Beograd, Savski Venac, Risanska 12 011 3614963 |
011 3615093 |
Lista proizvoda: * MINERALNA VODA, GAZIRANA * PROIZVODNJA OSVEŽAVAJUĆIH PIĆA

Vlajković-Globus

Novo Selo, Novo selo 036 632111
Lista proizvoda: * IZVORSKA VODA * MINERALNA VODA, GAZIRANA * MINERALNA VODA, NEGAZIRANA * SLABO MINERALIZOVANA VODA

Voda Vrnjci

Vrnjačka Banja, Kneza Miloša 162 036 612500
Lista proizvoda: * TRGOVINA; EXPORT-IMPORT (HRANA) * MINERALNA VODA, GAZIRANA * MINERALNA VODA, NEGAZIRANA * PROIZVODNJA OSVEŽAVAJUĆIH PIĆA * TRGOVINA; EXPORT-IMPORT (PIĆE)

Vrelo

Bujanovac, Bujanovačka banja 017 651292 |
017 651810 |
Lista proizvoda: * MED I OSTALI PČELINJI PROIZVODI * PROIZVODNJA ŽESTOKIH ALKOHOLNIH PIĆA * PROIZVODNJA VINA * PROIZVODNJA MINERALNE I IZVORSKE VODE * PROIZVODNJA OSVEŽAVAJUĆIH PIĆA

Pi - voda

Novi Sad, Partizanskih baza 19 021 397427
Lista proizvoda: * PROIZVODNJA MINERALNE I IZVORSKE VODE

Zlatibor voda

Čajetina, Gostilje bb 031 870186
Lista proizvoda: * PROIZVODNJA MINERALNE I IZVORSKE VODE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA