KNJAZ MILOŠ

Knjaz Miloš

 
 
 • Gradeći na osnovama naše tradicije, razvijamo, proizvodimo i plasiramo na tržište prirodne, zdrave, bezalkoholne napitke koji našim potrošačima pružaju vitalnost tokom čitavog dana
 • DA IZRASTEMO IZ LOKALNOG U REGIONALNOG LIDERA U MINERALNIM VODAMA
 
 
 • KNJAZ MILOŠ

  "Knjaz Miloš" je jedan od najstarijih srpskih brendova i prva asocijacija mnogih ljudi širom sveta kada se pomene ime naše zemlje.

  Dva veka duga tradicija najbolji je pokazatelj kvaliteta vode "Knjaz Miloš", a jedan od bitnih faktora kvaliteta je i činjenica da se svi izvori nalaze u ekološki netaknutoj sredini Aranđelovačke banje.

  Voda "Knjaz Miloš" se pamti po jedinstvenom, reskom ukusu, lako utoli žeđ, a njen sastav pruža organizmu sve što treba da unese preko vode.

  Pored gazirane prirodne mineralne vode, u ponudi je i prirodno gazirana prirodna mineralna voda, kao i gazirana prirodna mineralna voda sa aromom limuna 
 
 
 • AQUA VIVA

  Aqua Viva, izvorište "Park", Aranđelovac, je negazirana prirodna slabomineralna voda koja sadrži OPTIMINERALNI KOMPLEKS koji predstavlja optimalni balans minerala, soli i oligoelemenata.

  OPTIMINERALNI KOMPLEKS omogućava korišćenje Aqua Vive u neograničenim količinama svim kategorijama potrošača (deca, trudnice, odrasli, osobe trećeg doba, sportisti i rekreativci).

  I zato
  Svakoga dana obezbedite svom organizmu 2 litra vode koju zaslužuje! 
 
 
 • AQUA UNA - ČISTA PLANINSKA VODA

  Kalcijum-bikarbonatna negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem natrijuma.


  Sa izvorišta "Banja" u Banji kraj Aranđelovca, voda se puni u balone zapremine 18,9 l koji se koriste za watercooler aparate.
  Koriste se watercooler aparati marke "Glacier" koje proizvodi kompanija "Crystal Mountain" čije je sedište u Engleskoj. Napravljeni su prema standardima EBWA i IBWA. Hlađenje vode je do 3° C, a zagrevanje do 90° C. 
 
                                                
 
 
 
Industrijska zona bb - Aranđelovac -
034 700700;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Aranđelovac Industrijska zona bb
  +381 34 700700;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Knjaz Miloš

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA