Papirna i kartonska ambalaža Palilula

Papirna i kartonska ambalaža Palilula

3R & mns

Beograd, Palilula, Pupinova 17/10 011 3425940
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE 3r & mns se bavi izradom ambalažnih kutija od talas kartona, mikrovaca, hromokartona, kaširanih materijala, štancana ambalaža, usluge lepljenja kutija, izrada maketa za modele kartonskih kutija, kutije od specijalnih kartona. Za sve godine našeg postojanja trudili smo se da se kvalitetom i konkuretnom cenom nametnemo kupcima, i pored oštre konkurencije, što najbolje govore i godine našeg postojanja i lista zadovljnih klijenata, stariji smo od interneta. Kartonske kutije Vršimo izradu kartonskih kutija svih dimenzija. Hromo karton Ima dosta široku primenu i za namenska i komercijalna pakovanja gde nema prevelikih zahteva. Talas karton Talasati karton je ambalažni materijal, sačinjen od više slojeva papira između kojih se nalazi talasasto oblikovani papir. Kao takav, ovaj proizvod je našao široku primenu u skoro svim industrijama. Kaširana ambalaža Kaširana kartonska ambalaža je uobičajen naziv za ambalažu koja je izrađena od dve različite, međusobno zalepljene (kaširane) vrste materijala: predhodno odštampanog papira ili hromokartona i valovitog kartona. Zbog velikih mogućnosti primene grafičkih rešenja i oblikovanja, ova vrsta ambalaže je u širokoj primeni. Štancana ambalaža Štancovane kartonske kutijen su ambalaža specijalnog tipa, koja je svoju upotrebu i namenu našla u skoro svim sferama industrije. Naše kutije su sa Vama više od 20 godina!
Fabrika Avala Ada osnovana je 1946 godine. Tokom više decenija rada Avala Ada je izrasla u vodećeg proizvođača transportne i komercijalne ambalaže u ovom delu Evrope. Prostire se na oko 115.000 m2 zemlje, od cega je 35.000 m2 površina zgrada (proizvodnog pogona, skladišta i upravne zgrade). Tokom 2003. godine je postala članica Kappa Star group. Avala Ada poseduje najsavremeniju opremu i predstavlja pouzdanog partnera velikom broju kupaca ambalaže. Osnov za kontinuiran rast i razvoj firme pored savremene opreme koju poseduje (KBA, Bobst, Agnati…) su i kvalifikovani kadrovi, ljudi koji poseduju stručna znanja i veliko iskustvo. Veliku pažnju Avala Ada posvećuje kontinuiranoj obuci i usavršavanju kadrova. Ovo kao rezultat daje vrhunski kvalitet proizvoda, koje uz poštovanje rokova isporuke i uz konkurentne cene Avala Adi omogućuje da ispunjava očekivanja i trebovanja zahtevnih klijenata (među kojima je sve veći broj vodećih međunarodnih kompanija, kao sto su Phillip Moris, British American Tobacco, Henkel, Michelin, Interbrew, Efes itd). Tokom poslednjih nekoliko godina pored značajnih investicija u opremu za proizvodnju, poseban akcenat je stavljen na opremanje savremene laboratorije, koja poseduje sve neophodne instrumente potrebne za stalno praćenje kvaliteta ulaznih sirovina i proizvedene ambalaže. Pozivamo Vas da i Vi postanete klijent Avala Ade i da se i sami uverite u kvalitet nase ambalaže i u prednosti rada sa nasom fabrikom. Strategija poslovanja Politika poslovanja se bazira na stalnim inovacijama i saradnji sa kupcima u cilju zadovoljavanja njihovih potreba za kvalitetnom ambalažom. Avala Ada održava svoju lidersku poziciju u industriji ambalaže kontinuiranim investiranjem u tehnologiju i ljudske resurse. Misija Avala Ade je da obezbedi kupcima: - vrhunski kvalitet pakovanja - moderna grafička rešenja - pouzdanog partnera Vizija Jačanjem vodeće pozicije na domaćem tržištu optimizacijom troškova, osvajanjem novih znanja i veština, a na zadovoljstvo naših kupaca, Avala Ada će graditi pozicije na ostalim tržištima u regionu. Generalni ciljevi

Fabrika hartije beograd

Beograd, Palilula, Prilazni put Ada Huji 9 011 3316501
FABRIKA HARTIJE Fabrika hartije AD Beograd je najstarija fabrika papira u Srbiji Osnovana je daleke 1921. godine U sastavu Kappa Star grupe je od novembra 2008. godine. Odmah po kupovini pristupilo se kapitalnoj rekonstrukciji proizvodnih kapaciteta, pošto u prethodnom periodu od poslednjih nekoliko godina fabrika nije radila. Proizvodni program čine ambalažni papiri, na bazi 100% reciklirane stare hartije. Posle velike rekonstrukcije proizvodnih kapaciteta i završetka montaže opreme, proizvodnja ne samo da pokriva potrebe Srbije za ambalažnim papirima, već je započet i izvoz.
LOKACIJE
Papirna i kartonska ambalaža Aranđelovac
Papirna i kartonska ambalaža Bačka Palanka
Papirna i kartonska ambalaža Bački Jarak
Papirna i kartonska ambalaža Batočina
Papirna i kartonska ambalaža Bela Palanka
Papirna i kartonska ambalaža Čačak
Papirna i kartonska ambalaža Gornji Milanovac
Papirna i kartonska ambalaža Horgoš
Papirna i kartonska ambalaža Inđija
Papirna i kartonska ambalaža Jasenovo
Papirna i kartonska ambalaža Ježevica
Papirna i kartonska ambalaža Kanjiža
Papirna i kartonska ambalaža Kragujevac
Papirna i kartonska ambalaža Kraljevo
Papirna i kartonska ambalaža Krnješevci
Papirna i kartonska ambalaža Kruševac
Papirna i kartonska ambalaža Lađevci
Papirna i kartonska ambalaža Lapovo
Papirna i kartonska ambalaža Leskovac
Papirna i kartonska ambalaža Loznica
Papirna i kartonska ambalaža Lučani
Papirna i kartonska ambalaža Mršinci
Papirna i kartonska ambalaža Niš
Papirna i kartonska ambalaža Nova Pazova
Papirna i kartonska ambalaža Novi Banovci
Papirna i kartonska ambalaža Novi Kneževac
Papirna i kartonska ambalaža Novi Sad
Papirna i kartonska ambalaža Novo Selo
Papirna i kartonska ambalaža Pančevo
Papirna i kartonska ambalaža Paraćin
Papirna i kartonska ambalaža Petrovaradin
Papirna i kartonska ambalaža Pirot
Papirna i kartonska ambalaža Popučke
Papirna i kartonska ambalaža Požarevac
Papirna i kartonska ambalaža Prijepolje
Papirna i kartonska ambalaža Ratkovo
Papirna i kartonska ambalaža Rumenka
Papirna i kartonska ambalaža Šabac
Papirna i kartonska ambalaža Senta
Papirna i kartonska ambalaža Sevojno
Papirna i kartonska ambalaža Šid
Papirna i kartonska ambalaža Šimanovci
Papirna i kartonska ambalaža Sombor
Papirna i kartonska ambalaža Sremska Mitrovica
Papirna i kartonska ambalaža Subotica
Papirna i kartonska ambalaža Surdulica
Papirna i kartonska ambalaža Užice
Papirna i kartonska ambalaža Valjevo
Papirna i kartonska ambalaža Veternik
Papirna i kartonska ambalaža Vladičin Han
Papirna i kartonska ambalaža Vršac
Papirna i kartonska ambalaža Zaječar
Papirna i kartonska ambalaža Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA