Papirna i kartonska ambalaža

Papirna i kartonska ambalaža Beograd

Atl - CO

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Susedgradska 6 063 329728 |
063 1098555 |
PROIZVODNjA: AMBALAŽA ZA PAKOVANjE HLEBA Ii PECIVA AMBALAŽA ZA PICERIJE i POSLASTIČARNICE AMBALAŽA ZA ROŠTILj i SENDVIČE MESARSKI PAPIR FIŠEK ZA PALAČINKE SALVETE PE KESE ALUMINIJUMSKA FOLIJA PVC FOLIJA AMBALAŽA ZA KETERING ATL - CO se bavi proizvodnjom papirna ambalaža za pakovanje hrane. Kompanija ATL-CO D.O.O. neprestano povećava svoje proizvodne kapacitete uvodeći nove proizvode koje zahteva domaće i inostrano tržište, a koji doprinose uspešnijem čuvanju kvaliteta hrane koju koristimo, kao i očuvanju sredine u kojoj živimo. U 2015. godini smo nabavili mašinu za proizvodnju papirnih kesica sa celofanskim prozorom koje su danas trend u pakovanju prehrambenih proizvoda. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i konkurentnim cenama imamo sklopljene ugovore sa najvećim proizvodjačima hleba i peciva na domaćem tržištu kao i u okruženju. PAPIRNA AMBALAŽA Natron kese proizvodimo od 40 gramskog prvoklasnog papira braon ili bele boje, štampom sa raster valjcima koji nam omogućavaju vrhunsku štampu flexo tehnici do tri boje u jednom prolazu. Papirna kesa sa celofanskim prozorom za pakovanje hlebova i peciva. Kesice za apoteke Papirne kese za apoteke proizvodimo u svim dimenzijama i sa štampom prema Vašim potrebama. Salvete Mesarski papir Kasirni (mesarski) papir proizvodimo u rasponu dimenzijama: 20 cm x 31 cm 24 cm x 31 cm Fišek za palačinke AMBALAŽA ZA PICERIJE i POSLASTIČARNICE Podmetači ATL - CO proizvodi podmetače za pizzu, komadne podmetače, podmetače za tortu i rolate. Kutije za pizze Različitih dimenizija. Kutije za pomfrit Pakovanje pomfrita u kartonske kutije zapremine 150 i 200g. Kutija je izradjena od hromo kartona 280 i 320g. Kutije za rolat Proizvodimo kutije za rolat različitih dimenzija. Kutije za kolače Kutije za sitne kolače, klasična, mašna kutija, transportna kutija. FOLIJE i KESE Alu folija PVC folija PE kese AMBALAŽA ZA ROŠTILj i SENDVIČE Kutija za sendviče Kutija je izrađena od hromo kartona. Kutije za roštilj male i velike, pakovanja roštilja od
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE TROSLOJNE i PETOSLOJNE KUTIJE ŠTANCANE KUTIJE Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge “RVM” d.o.o. Kraljevo osnovano je 19.03.1992. godine. Od 1999. godine bavi se proizvodnjom kartonske ambalaže od valovite lepenke za prehrambenu i neprehrambenu industriju. Od malog preduzeća sa 6 radnika u proizvodnji, 3 najjednostavnije mašine, kapacitetom proizvodnje od 1000 kutija dnevno na tadašnjih 250 kvadratnih metara proizvodnog prostora, “RVM” danas se razvio u firmu sa 33 zaposlenih, sa savremenom, automatizovanom proizvodnom opremom, maksimalne produktivnosti od 6000-8000 kutija na sat, u proizvodnim halama od 4000 kvadratnih metara. “RVM” poseduje i vozni park, tako da razvoj sistema sopstvenog prevoza omogućava tačnost i sigurnost u svakoj isporuci. Preduzeće “RVM” d.o.o. Kraljevo je u programu Svetske banke za obnovu i razvoj, SIEPA-e i MIGA-e, intenzivne faze razvoja lokalnih dobavljača za snabdevanje multinacionalnih kompanija. Od februara 2008. godine “RVM” d.o.o. Kraljevo nosilac je sertifikata ISO 9001. AMBALAŽA TRANSPORTNE KUTIJE OD TROSLOJNE VALOVITE LEPENKE TRANSPORTNE KUTIJE OD PETOSLOJNE VALOVITE LEPENKE STANCANE KUTIJE - TACNE ZA MLEČNU INDUSTRIJU i INDUSTRIJU SOKOVA OD TROSLOJNE VALOVITE LEPENKE Proizvodnja se obavlja u proizvodno-magacinskom objektu u Kraljevu u Industrijskoj zoni na Starom aerodromu. Površina objekta je 4000 kvm. Kontinuiranost nabavke, stalna likvidnost, a time i izmirenje obaveza prema dobavljačima, korektan poslovni odnos dobavljača u pogledu kvaliteta i cena, obezbedjuju redovnost u nabavci repromaterijala i pomoćnog materijala, bez ikakvih oscilacija. To nam garantuje stabilnost proizvodnje.

Karteks doo

Beograd, Stari Grad, Maršala Birjuzova 6 011 3036181
KARTONSKA AMBALAŽA - KARTEKS Bavimo se proizvodnjom transportne ambalaže od troslojnog, četvoroslojnog i petoslojnog kartona. Sve kutije rade se isključivo po porudžbini.

Panpacking doo

Pančevo, Luka Dunav 3 013 343421 |
013 341927 |
PAPIRNA I KARTONSKA AMBALAŽA - PANPACKING DOO Delatnost kompanije Panpacking doo je proizvodnja papirne konfekcije i ambalaže: natron vreće, apotekarske kese, pekarske kese, kao i razne vrste štampane papirne ambalaže.

Alpha Box Trade

Alpha Box Trade logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 117 011 3183736 |
069 3183736 |
Alpha Box Trade logo
PAPIRNA I KARTONSKA AMBALAŽA - ALPHA BOX TRADE Kartonske kutije u više dimenzija, kartonske table, talasasti karton...

3R & mns

Beograd, Palilula, Pupinova 17/10 011 3425940
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE 3r & mns se bavi izradom ambalažnih kutija od talas kartona, mikrovaca, hromokartona, kaširanih materijala, štancana ambalaža, usluge lepljenja kutija, izrada maketa za modele kartonskih kutija, kutije od specijalnih kartona. Za sve godine našeg postojanja trudili smo se da se kvalitetom i konkuretnom cenom nametnemo kupcima, i pored oštre konkurencije, što najbolje govore i godine našeg postojanja i lista zadovljnih klijenata, stariji smo od interneta. Kartonske kutije Vršimo izradu kartonskih kutija svih dimenzija. Hromo karton Ima dosta široku primenu i za namenska i komercijalna pakovanja gde nema prevelikih zahteva. Talas karton Talasati karton je ambalažni materijal, sačinjen od više slojeva papira između kojih se nalazi talasasto oblikovani papir. Kao takav, ovaj proizvod je našao široku primenu u skoro svim industrijama. Kaširana ambalaža Kaširana kartonska ambalaža je uobičajen naziv za ambalažu koja je izrađena od dve različite, međusobno zalepljene (kaširane) vrste materijala: predhodno odštampanog papira ili hromokartona i valovitog kartona. Zbog velikih mogućnosti primene grafičkih rešenja i oblikovanja, ova vrsta ambalaže je u širokoj primeni. Štancana ambalaža Štancovane kartonske kutijen su ambalaža specijalnog tipa, koja je svoju upotrebu i namenu našla u skoro svim sferama industrije. Naše kutije su sa Vama više od 20 godina!

Litopapir

Čačak, Hajduk Veljkova 52 032 303908 |
032 322179 |
PAPIRNA I KARTONSKA AMBALAŽA - LITOPAPIR DOO “Litopapir” Čačak osnovan je 25.10.1954. godine kao grafičko preduzeće i preduzeće za proizvodnju svih vrsta ambalaže od papira i lociran je u Hajduk Veljkovoj 52 na prostoru od 5 ha gradskog građevinskog zemljišta gde je izgrađeno oko 22.000 m2 halskog prostora.
PAPIRNA I KARTONSKA AMBALAŽA - KATMAR Katmar izrađuje kartonske kutije i papirne kese.
Ambalaža Euro Pak Sistem logo
PAPIRNA AMBALAŽA - EURO PAK SISTEM U ponudu su fišek papir i kese za peciva.
AMBALAŽNI KARTONI i PAPIRI SA PE PAUS PAPIR PAPIRI ZA PLOTERE INK JET PAPIRI Proizvodi INTER PAPIR-a izrađuju se po vodećim svetskim tehnologijama. Bazni materijali su vrhunskog kvaliteta a premaz se vrši po formulama koje smo sami razvili uz pomoć svetski poznatih kompanija u oblasti papirnog premaza. Preduzeće konstantno ulaže u razvoj i savremenu tehnologiju proizvodnje, što dokazuje investicijom u savremeno opremljen poslovno – proizvodni prostor od 2000 m2, na kome je u potpunosti objedinjen proizvodni proces i ostali procesi rada, kao i investicijom u novu i savremenu liniju za proizvodnju kartona i proizvodnja papira sa PoliEtilenom, metodom ektruzije odnosno direktnim premazom kartona ili papira sa rastopljenim PoliEtilenom. Veliki broj zadovoljnih klijenata su dokaz uspešne saradnje INTER PAPIR-a sa korisnicima njegovih proizvoda. Stručnost, iskustvo, usmerenost ka novim tehnologijama su stavljeni u sluzbu klijentima sto INTER PAPIR-u otvara vrata kako domaćeg tako i stranih tržišta. AMBALAŽNI KARTONI I PAPIRI SA PE Celulozni karton INTER PAPIR proizvodi celulozni karton sa premazom PE koji se koristi u proizvodnji ambalaže za smrznutu hranu ( voće i povrće, smrznuta riba, pekarski proizvodi…) zbog barijere PE koja onemogućava da u slučaju rastapanja vlaga iz smrznute hrane izađe iz okvira pakovanja. Takođe se koristi za proizvodnju papirnih čaša za koje je neophodno da drzi tecnost unutar čaše i da PE omogući lepljenje čaše delimičnim otapanjem PE. U trci za novim trzištima sve više konditora se odlučuje upravo za celulozni karton sa PE koji im omogućava visok nivo štampe a u isto vreme onemogućava bilo kave migracije iz ambalaže u hranu i obrnuto. Celulozni karton sa PE je idealno rešenje za pakovanje čokolada i kolača a kartonska ambalaža izrađena od ovog materijala je vrhunskog kvaliteta zahvaljujući premazu kaolina. Izrađije se u gramaturama od 210 do 320 gr. u rolnama i tabacima, u standarnim dimenzijama kao i vanstandardnim

D - box ambalaža

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Obrenovački drum bb 011 2370705 |
011 2370680 |
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE : PREHRAMBENA AMBALAŽA KOMERCIJALNA AMBALAŽA TRANSPORTNA AMBALAŽA AMBALAŽA ZA PIĆA NATRON KESICE REKLAMNA AMBALAŽA Proizvodnja kvalitetne, jeftinije i atraktivne kartonske ambalaže glavna je delatnost naše firme. Dve osnovne vrste naših proizvoda su ambalaža za prehrambene proizvode, kao i transportna ambalaža. Ukoliko je vaša delatnost proizvodnja hrane (pizza, kolaćči, peciva, itd) možemo vam pomoći u poslovanju atraktivnim i zdravstveno i hemijski ispravim pakovanjem, izraženim od kvalitetnih domaćih i uvoznih materijala. Specijalizovani smo za brzu i kvalitetnu proizvodnju regularne i štancane transportne ambalaže od talasastog kartona. Bez obzira na vrstu vaše delatnosti, ambalažu prilagođavamo specifičnostima vaših proizvoda - posedujemo sopstvenu alatnicu, koja nam omogućuje neograničen izbor dimenzija i oblika. Konstrukcionim rešenjima ambalaže olakšavamo transport i dalje rukovanje proizvodima, garantujući sigurnost robe i njeno lakše skladištenje, što se u konačnom obračunu vašeg poslovanja uvek javlja kao ušteda. PREHRAMBENA AMBALAŽA PROGRAM ZA PICERIJE Kutije za pice izrađujemo od troslojne valovite lepenke u beloj i sivoj boji. Kutija za pirošku Pakovanje za dve piroške od mikrovala. Podmetač za pizzu - Trougao Pakovanja po 1000 kom, različitih dimenzija i materijala. Podmetač za pizzu - Krug Okrugli podmetač prečnika 20 cm za pizzu prečnika 18 cm. Kutije za pomfit Pakovanje pomfrita u kutije zapremine 150 i 200 grama. PROGRAM ZA POSLASTIČARNICE Kutije za tortu ( sa ručkom, bez ručke, transportna ) Podmetači za tortu ( komadni, okrugli, četvrtasti i pravougaoni ) Kutije za rolat ( mala, srednja ) Podmetači za rolat Mašna kutija Kutija za sitne kolače sa mašnom i providnim poklopcem. Slavska kutija za kolače Kutija za sitne kolače sa štampom motiva prikladnih za slave. Kutija za kolače Kutije za sitne kolače i slana peciva. Kutije za kolače sa prozorom ( mala, velika, mala folija, velika folija ). KUTIJE ZA ROŠTILJ I KINESKU HRANU Gajbice za krofne Gajbice za transport krofni, kifli
Fabrika Avala Ada osnovana je 1946 godine. Tokom više decenija rada Avala Ada je izrasla u vodećeg proizvođača transportne i komercijalne ambalaže u ovom delu Evrope. Prostire se na oko 115.000 m2 zemlje, od cega je 35.000 m2 površina zgrada (proizvodnog pogona, skladišta i upravne zgrade). Tokom 2003. godine je postala članica Kappa Star group. Avala Ada poseduje najsavremeniju opremu i predstavlja pouzdanog partnera velikom broju kupaca ambalaže. Osnov za kontinuiran rast i razvoj firme pored savremene opreme koju poseduje (KBA, Bobst, Agnati…) su i kvalifikovani kadrovi, ljudi koji poseduju stručna znanja i veliko iskustvo. Veliku pažnju Avala Ada posvećuje kontinuiranoj obuci i usavršavanju kadrova. Ovo kao rezultat daje vrhunski kvalitet proizvoda, koje uz poštovanje rokova isporuke i uz konkurentne cene Avala Adi omogućuje da ispunjava očekivanja i trebovanja zahtevnih klijenata (među kojima je sve veći broj vodećih međunarodnih kompanija, kao sto su Phillip Moris, British American Tobacco, Henkel, Michelin, Interbrew, Efes itd). Tokom poslednjih nekoliko godina pored značajnih investicija u opremu za proizvodnju, poseban akcenat je stavljen na opremanje savremene laboratorije, koja poseduje sve neophodne instrumente potrebne za stalno praćenje kvaliteta ulaznih sirovina i proizvedene ambalaže. Pozivamo Vas da i Vi postanete klijent Avala Ade i da se i sami uverite u kvalitet nase ambalaže i u prednosti rada sa nasom fabrikom. Strategija poslovanja Politika poslovanja se bazira na stalnim inovacijama i saradnji sa kupcima u cilju zadovoljavanja njihovih potreba za kvalitetnom ambalažom. Avala Ada održava svoju lidersku poziciju u industriji ambalaže kontinuiranim investiranjem u tehnologiju i ljudske resurse. Misija Avala Ade je da obezbedi kupcima: - vrhunski kvalitet pakovanja - moderna grafička rešenja - pouzdanog partnera Vizija Jačanjem vodeće pozicije na domaćem tržištu optimizacijom troškova, osvajanjem novih znanja i veština, a na zadovoljstvo naših kupaca, Avala Ada će graditi pozicije na ostalim tržištima u regionu. Generalni ciljevi
PROIZVODNjA AMBALAŽNIH KUTIJA AMERIKEN KUTIJE ŠTANC KUTIJE OMOTI - PLAŠTOVI POSEBNI PROIZVODI U proizvodnim pogonima se izrađuju sve vrste ambalažnih kutija od troslojne i petoslojne valovite lepenke (kartona) prema zahtevu kupca. Specijalizovani smo za izradu kutija velikih dimenzija (uglavnom za nameštaj i metalne elemente) ali se izrađuje i ambalaža za prehrambenu industriju i opštu upotrebu. AMERIKEN KUTIJE ...proizvode se u linijskoj proizvodnji sa maksimalnim formatom 3250x2450mm lepljene PVA lepkom,povezane trakom ŠTANC KUTIJE Kutije koje nisu tipa amerikan izrađuju se postupkom štancovanja (ravno) na odgovarajućim mašinama, i za ovu vrstu ambalaže posedujemo poluautomatske mašine poznatih proizvođača, formata do 1200x1050 mm za ravno štancovanje OMOTI - PLAŠTOVI ...proizvode se u linijskoj proizvodnji sa maksimalnim formatom 3250x2450mm i postoje dva tipa: omot V1(3+2) i omot V2(2+2) odlikuju se jednostavnošću i mogućnošću višekratnog korišćenja POSEBNI PROIZVODI ulošci uglovi za ojačanje pregrade rešetke kutije za pića sa samosklopivom pregradom Unutrašnji delovi kutija od talas kartona u vidu rešetki ugrađuju se da bi doprineli stabilnosti upakovanih proizvoda, povecanju čvrstine celog pakovanja kao i fizičkom odvajanju upakovanih proizvoda. Primenjuju se naročito kod pakovanja staklene ambalaže kao i proizvoda od voća. Unutrašnji delovi u vidu pregradnog kartona služe za pakovanje proizvoda u više nivoa u jednoj kutiji Uglovi za ojačanje služe za ojačanje uglova pakovanja kako u unutrašnjosti direktnim postavljanjem na element tako i postaljanjem na uglove sa spoljnje starne pakovanja ili paleta NAJVEĆI KUPCI SIMKOM DOO MATIS Ivanjica ŠIPAD Srbobran DRVOPROMET Leskovac NAPREDAK Požega SIMPO Vranje TRIFUNOVIĆ Pranjani ENTERIJER Bujanovac PEGASUS Vranje BLAŽEKS Kragujevac MITA Leskovac KOPAONIK Kuršumlija HRAST Leposavić DALLAS Tutin SIK Vranje (industrija klamerica) KONDIVA Vranje (konditorska industrija) GORLIV Čačak (fabrika odlivaka) TERMOPLASTIKA Kraljevo MIIA KAFA Kraljevo MINAS Sjenica SEM Kraljevo SPEKTAR Gornji Milanovac (hemijska industrija) VUJIĆ Valjevo (fabrika vode i aluminijumskih profila) SIBARFLEX Vranje (fabrika abraziva) Simkom Kraljevo, osnovano je 28.02.1992. godine. Od

Tetra pak beograd

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 11b 011 2017333
PAPRIRNA i KARTONSKA AMBALAŽA AMBALAŽA ZA HRANU

Fabrika hartije beograd

Beograd, Palilula, Prilazni put Ada Huji 9 011 3316501
FABRIKA HARTIJE Fabrika hartije AD Beograd je najstarija fabrika papira u Srbiji Osnovana je daleke 1921. godine U sastavu Kappa Star grupe je od novembra 2008. godine. Odmah po kupovini pristupilo se kapitalnoj rekonstrukciji proizvodnih kapaciteta, pošto u prethodnom periodu od poslednjih nekoliko godina fabrika nije radila. Proizvodni program čine ambalažni papiri, na bazi 100% reciklirane stare hartije. Posle velike rekonstrukcije proizvodnih kapaciteta i završetka montaže opreme, proizvodnja ne samo da pokriva potrebe Srbije za ambalažnim papirima, već je započet i izvoz.

Mali Agrar

Mali Agrar logo
Rumenka, Partizanska 98 021 6216544 |
063 209849 |
Mali Agrar logo
PROIZVODNjA NATRON VREĆA

Omni ambalaža

Bačka Palanka, Novosadski put 11 021 750629 |
021 750645 |
PAPIRNA i KARTONSKA AMBALAŽA

Metalac

Gornji Milanovac, Kneza Aleksandra 212 032 770311 |
032 727350 |
METALAC JE PROIZVOĐAČ EMAJLIRANOG, INOX i TEFLONIZIRANOG POSUĐA EMAJLIRANO POSUĐE NON-STICK POSUĐE INOX POSUĐE ECOTAVA CRYSTAL PREMIUM - M* SUDOPERE GRANMATRIX BOJLERI KARTONSKA AMBALAŽA SOLARNE PEĆI

Polipak

Batočina, Kneza Miloša Obrenovića bb 034 6843120 |
034 6843121 |
PROIZVODNjA POLIETILENSKE AMBALAŽE PAPIRNE KONFEKCIJE - TOALET PAPIRA
FABRIKA KARTONA Fabrika katona "Umka" AD osnovana je 1939. godine Proizvodi: Hromo karton - GD2 - Umka Color (230-500gsm) - GD2 – Umka Plus (280-500gsm) - GD3 - Umka Pak (230-450gsm) - GT2 - Umka Special (280-500gsm) - GT2 – Umka Plus (280-500gsm) - Sivi karton ("gray board") (230-450gsm) Primena: - Prehrambena i konditorska idustrija - Farmaceutska idustrija - Hemijska industrija - Duvanska industrija - Tekstilna industrija - Automobilska industrija - Industrija rezervnih delova za mašinsku industriju - Laminiranje u proizvodnji transportne ambalaže Kapacitet karton mašine: 85.000t/godišnje Radna širina karton mašine: 320 cm Tržišta: Nemačka, Češka, Poljska, Mađarska, Rusija, Turska, Rumunija, Slovenija,... Broj radnika: 215

Lepenka

Novi Kneževac, Cara Dušana 45 023 081202
PROIZVODNjA PAPIRA PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE

Natron

Zrenjanin, Save Tekelije 26 023 525725 |
023 548530 |
PROIZVODNjA NATRON VREĆA

Delfin pack

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Pere Velimirovića 30v 011 3510026 |
063 237750 |
PROIZVODNjA AMBALAŽE OD PLASTIKE i PAPIRA "Delfin" d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, štampu i distribuciju ambalaže od plastike ili papira. Naš posao je da vaš proizvod (ili bilo koji predmet) bude sigurno i lepo upakovan. Džakovi polietilenski i polipropilenski "pleteni" Folije Higijena, papiir, ubrusi, salvete Kartonske kutije, podloge i tanjirići Kese plastične, papirne, reklamne, zip Omotni materijali Samolepljive trake Plastične ili alu čaše/posude/kutije Vreće za smeće Trake za fiskallne kase, vage, štampače

Ekoteh kartonaža

Novo Selo, Novo Selo bb 036 631646 |
036 631676 |
PROIZVODNjA KARTONA

Nikomark

Niš, Kej Kola srpskih sestara 31 018 254099
PAPIRNE KESE PAPIR ZA PAKOVANjE MESA PEKARSKI PAPIR

Rgm pak kartonska ambalaža

Gornji Milanovac, Svračkovci bb 032 726879 |
063 610756 |
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE KARTONSKA AMBALAŽA ZA HRANU
PROIZVODNjA i TRGOVINA PAPIRNOM GALANTERIJOM : TOALET PAPIR PAPIRNE MARAMICE PAPIRNI UBRUSI SLOŽIVI UBRUSI FOLIJE UKRASNE KESE SALVETE PROSTIRKE KARTONSKE HILZNE
PROIZVODNjA NATRON VREĆA VRSTA i DIMENZIJA
UKRASNE KUTIJE UKRASNE KARTONSKE KESE UKRASNE KUTIJE ZA FLAŠE SALVETE IZRADA RAZNE KARTONSKE AMBALAŽE MESARSKI PAPIR EKSKLUZIVNI UKRASNI PAPIR

Znamgraf kartonska ambalaža

Čačak, Bulevar oslobođenja 17 032 374511
PROIZVODNjA AMBALAŽE OD KARTONA

N. b. grafo

Beograd, Zvezdara, Hazarska 25 011 3475500
ROKOVNICI - NOTESI POKLON SETOVI KANCELARIJSKI MATERIJAL ŠKOLSKI PROGRAM UKRASNI MATERIJAL: UKRASNI PAPIRI, UKRASNE KUTIJE, UKRASNE KESE, UKRASNE TRAKE, FOTO ALBUMI KARTONSKA AMBALAŽA ŠKOLSKI PROGRAM

Karton plus

Sombor, Ambrozija Šarčevića 28 025 419155
PAPIRNA i KARTONSKA AMBALAŽA
FABRIKA PAPIRNIH VREĆA i DžAKOVA

Lorenaprom

Loznica, Vojvode Stepe 43 015 889991 |
063 255718 |
PROIZVODNjA KARTONSKE i PLASTIČNE AMBALAŽE

Papirinvest

Čačak, Đorđa Tomaševića 293 032 5457672
PROIZVODNjA PAPIRNE AMBALAŽE PAPIRNE KESE
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE OD VALOVITE LEPENKE TRANSPORTNE KARTONSKE KUTIJE ŠTANCOVANE KUTIJE SAMOSKLOPIVE KARTONSKE GAJBE SAMOSKLOPIVE KUTIJE ZA JABUKE KUTIJE ZA PICU POSEBNI PROIZVODI: KUTIJE ZA VINO, KARTONSKE PODLOŠKE, PODMETAČI, KARTONSKE ROLNE...

Vamadiva

Niš, Dimitrija Tucovića 31 018 263503 |
018 269284 |
VELEPRODAJA, UVOZ i IZVOZ RAZLIČITIH PROIZVODA, PRETEŽNO OD PAPIRA PAPIRNE KESE KARTONSKE TACNE AMBALAŽNI PAPIR KORPICE ZA KOLAČE - MINjONI ĆIPKASTI PODMETAČI UVOZNI PROGRAM PLASTIČNE ČAŠE DISPENZERSKA ROBA POKLON KESE PLASTIČNE CEVČICE

Bradić sm

Niš, Ćele Kula bb 018 533398
PROIZVODNjA ROLNI OD PAPIRA i KARTONA

Moj cilj ambalaža

Čačak, Milana Miloševića 24 032 356800
PROIZVODNjA PAPIRNE i FLEKSIBILNE AMBALAŽE ZA HEMIJSKU i PREHRAMBENU INDUSTRIJU PROIZVODNjA PAPIRNIH KESA SA ČETVRTASTIM DNOM LDPE FOLIJE i KESE ZA PAPIRNU GALANTERIJU SIGURNOSNE KESE ZA TRANSPORT NOVCA FOLIJE i KESE ZA KONDITORSKU INDUSTRIJU FOLIJE i KESE ZA PAKOVANjE ZAMRZNUTIH PROIZVODA FOLIJE i KESE ZA PREHRAMBENU i HEMIJSKU INDUSTRIJU LDPE i PP ETIKETE ZA PET BOCE

Flexopak

Ježevica, Ježevica bb 032 812260
PROIZVODNjA FLEKSIBILNE AMBALAŽE SA ŠTAMPOM DO OSAM BOJA
PROIZVODNjA PAPIRNIH VREĆA i DŽAKOVA
PROIZVODNjA MAŠINA : MAŠINA ZA PAPIRNE KESE – MPK (200, 300, 400, 600) MAŠINA ZA PAPIRNE KESE VEĆIH DIMENZIJA – MPK 32 200 MAŠINA ZA KAŠIRANjE MESARSKOG PAPIRA – MKMP MAŠINA ZA HAMBURGER KESE – MHK MAŠINA ZA NATRON VREĆE – MNV MAŠINA ZA LEPLjENjE DNA PAPIRNA AMBALAŽA : PAPIRNE KESE NATRON VREĆE HAMBURGER KESE MESARSKI PAPIR

Incom trading

Beograd, Žarkovo, Cerak, Ratka Mitrovića 45 011 2511404 |
063 1055570 |
KANCELARIJSKI MATERIJAL PAPIRNE i PLASTIČNE KESE TRAKE ZA FISKALNE KASE UKRASNE KESE UKRASNI PAPIR
PROIZVODNjA PAPIRNIH HILZNI

Stojić grafika

Beograd, Obrenovac, Nikole Tesle 3 011 8755031 |
064 6131541 |
TRGOVINA NA VELIKO i MALO PAPIROM i PAPIRNOM KONFEKCIJOM ŠTAMPA DORADA PROIZVODNjA PAPIRNIH KESA, KUTJA OD MIKROVALA i HROMO KARTONSKE AMBALAŽE NOVOGODIŠNjI PROGRAM POZIVNICE BLOKOVSKA ROBA KANCELARIJSKI MATERIJAL PAPIRNA GALANTERIJA KARTONSKA i PAPIRNA AMBALAŽA ZA PEKARE, PICERIJE, BRZU HRANU, PALAČINKARNICE...

Dunipak

Kruševac, Jasički put bb 037 461733
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE KUTIJE: LATEKS, AMERIKAN KUTIJE, ŠTANCOVANE KUTIJE

Irma papirna ambalaža

Valjevo, Pilota pukovnika Milenka Pavlovića bb 014 222353
PROIZVODNjA PAPIRNE AMBALAŽE
PROIZVODNjA i PRODAJA PAPIRNE i KARTONSKE AMBALAŽE PET i STIROPOR AMBALAŽA PAPIRNE KESE NATRON VREĆE MESARSKI i PEKARSKI PAPIR KUTIJE i PODMETAČI ZA PICU KUTIJE ZA POMFRIT PAPIRNE SALVETE KUTIJE ZA ROŠTILj TRANSPORTNE KARTONSKE KUTIJE KARTONSKE GAJBE ZA JOGURT KUTIJE ZA VINO KESE ZA VINA REKLAMNE PAPIRNE i BUTIK KESE PVC FOLIJA BIORAZGRADIVE KESE TREGERICE

Kartonka

Novi Kneževac, Karađorđeva 97 023 083356
IZRADA KARTONSKE AMBALAŽE
PROIZVODNjA FINE PAPIRNE AMBALAŽE ZASTUPLjENE U INDUSTRIJI HRANE, POSLASTIČARSTVU i KUĆNIM POTREBAMA PAPIRNE KORPICE TANjIRI i TACNE PAPIRNE ČAŠE i POLOPCI ČIPKANI PODMETAČI i PEK PAPIR PARTI ASORTIMAN KAŠIRANI PODMETAČI ZA TORTE

Mis comerc

Zrenjanin, Vojvode Petra Bojovića 31 023 566761
KENCELARIJSKI PROGRAM GIFT PROGRAM: PAPIRNE KESE, UKRASNI PAPIR... PROMO MATERIJAL ŠKOLSKI PRIBOR USLUGE OFSET, TAMPON, SITO i DIGITALNE ŠTAMPE
Eko Pak ambalažna industrija logo
PROIZVODNjA PAPIRNE i FLEKSIBILNE AMBALAŽE PAPIRNE KESE

Papirski

Kruševac, Aleksandra Fleminga 1 037 3549903 |
063 585488 |
PROIZVODNjA KOMERCIJALNE i TRANSPORTNE AMBALAŽE OD PAPIRA i KARTONA, REKLAMNIH ŠIBICA, PAPIRNE GALANTERIJE PIZZA KUTIJE PIZZA TANjIRIĆI TANjIRIĆI ZA PALAČINKE KOKTEL KUTIJE KUTIJE i FIŠECI ZA POMFRIT KUTIJE ZA KOLAČE KESE ZA PECIVA FIŠEK KESE ZA PALAČINKE FIŠEK KESE ZA PIZZA PARČE SALVETE UBRUSI TOALET PAPIR TRANSPORTNA AMBALAŽA

Graming papirna konfekcija

Sremska Mitrovica, Draginje Nikšić 14 022 612355
PROIZVODNjA PAPIRNIH KESA, OMOTNOG PAPIRA U ROLNI, PAPIRNE KONFEKCIJE... TRGOVINA PAPIROM i KARTONOM PAPIRNE KESE SA ŠESTOUGAONIM DNOM PAPIRNE KESE SA FALTOM i PRESAVIJENIM DNOM: KESE OD BELOG PAPIRA, HAMBURGER KESE, KESE ZA PALAČINKE KESE SA RUČKOM OD NATRONA MESARSKI PAPIR FLIS PAPIR SERVIJETE SELOTEJP TRAKA PELENICE ZA PILIĆE KARTONSKE PODLOŠKE ZA PARČE PICE LEPENKA PRESOVANA SIVA KUTIJE ZA TORTE ČAŠICE ZA POMFRIT KUTIJE ZA PICU ALU-FOLIJA STREČ-FOLIJA TOALET PAPIR - ROLNE i LISTIĆI UBRUS SALVETTE STIROPOR AMBALAŽA

Deto pančevo

Pančevo, Primorska 59 013 373200 |
013 373137 |
PAPIRNA i KARTONSKA AMABALAŽA ŠTAMPA REKLAMNI MATERIJAL PAPIRNE KESE KARTONSKE KUTIJE GRAFIČKI DIZAJN...

King plus

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Peđe Milosavljevića 7/23
PROIZVODNjA AMBALAŽE OD SVIH VRSTA KARTONA Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja ambalaže od svih vrsta kartona, sa pružanjem usluga iz te oblasti. Sistem rada se zasniva na „proizvodnji za poznatog korisnika”. Desetogodišnje iskustvo u proizvodnji kartonske ambalaže i stalnim inovacijama u pružanju naših usluga, garantuje i preporučuje nas kao pravog i pouzdanog partnera. Kvalitet izrade, strogo poštovanje ugovorenih rokova, pakovanje gotovog proizvoda kao i cena naših usluga su najbitnije karakteristike koje nas preporučuju. PROIZVODI AMERIKEN KUTIJE Osnovni tip kutija koje izrađujemo od troslojne i petoslojne valovite lepenke, različitih kvaliteta sa štampom i bez. ŠTANCOVANE KUTIJE Razne složive i samosložive tipove kutija izrađujemo od troslojne i petoslojne valovite lepenke sa štampom i bez. KAŠIRANA AMBALAŽA Razne vrste i tipove kutija, štendera, desplej-ova i...kaširamo sa plastifikacijom i bez od različitih materijala do veličine formata B-1. HROMO KARTON Razne vrste komercijalnih kutija od hromo kartona različitih kvaliteta i gramatura materijala sa štampom i bez. KUTIJE ZA DOSTAVU PICA i HRANE Već desetak godina uspešno održavamo i proširujemo asortiman kutija za dostavu pica i to u sledećim veličinama: 18, 22, 28, 32, 36, 42, 45, 51 i 60cm. Kao i kutija za piroške veličina 21 i 28cm. Takođe proizvodimo i podmetače za picu-parče različitih veličina i uglova. GAJBICE Proizvodimo i više vrsta gajbica za potrebe transporta različitih vrsta voća i povrća. NAMENSKE KUTIJE Poslednjih godina sa pažnjom razvijamo asortiman namenskih kutija za selidbe. Tako da u ponudi imamo: - Garderobne kutije (veće i manje) - Kutije za tanjire - Kutija za čase i flaše - Univerzalne kutije većih dimenzija USLUGE KAŠIRANjE NA SVIM VRSTAMA KARTONA i PAPIRA DO FORMATA B-1 ISECANjE MATERIJALA NA KRAJŠERU DO ŠIRINE OD 2400mm ŠTANCOVANjE NA ROL ŠTANCNI DO ŠIRINE ALATA OD 1100mm ŠTANCOVANjE NA POLUAUTOMATSLOM TIGLU DO FORMATA B-1 FLEKSO ŠTAMPA DO ŠIRINE MATERIJALA OD 1150mm DOSTAVA PROIZVODA

Novak prijepolje

Prijepolje, Novovaroška bb 033 714101 |
064 2399002 |
PROIZVODNjA AMBALAŽE OD PAPIRA i KARTONA: TRANSPORTNA, ŠTANCANA, KAŠIRANA KARTONSKE KUTIJE

Beopak

Beograd, Medaković, Veliki Mokri Lug, Sinjska 41h 011 2882188 |
011 2880275 |
PROIZVODNjA PAPIRNIH KESA, FIŠEKA, OMOTNOG PAPIRA U ROLNI i TERMO ROLNI ZA FISKALNE KASE PAPIRNE KESE SA RAVNIM DNOM PAPIRNE KESE SA ČETVRTASTIM DNOM PAPIRNE KESE SA RUČKOM PAPIRNI FIŠECI ŠTAMPANI PAPIR U ROLNI i ISEČEN NA TABAKE PAPIRNI DžAKOVI TERMO-ROLNE ZA FISKALNE KASNE
PAPIRNA I KARTONSKA AMBALAŽA - BOSIS Proizvodimo štampanu i kaširanu kartonsku ambalažu i blister kartone za najpoznatije brendove.

Lepenka prom

Beograd, Mladenovac, Vuka Karadžića 64 011 8213940 |
063 397522 |
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE Preduzeće Lepenka-prom d.o.o. osnovano je 1999. godine. Naš proizvodni program je veoma širokog spektra. Proizvodimo tranportnu ambalažu, komercijalnu ambalažu, kaširane kutije, ambalažu koja se koristi za pakovanje prehrambenih proizvoda. Trudimo se da uvek izađemo u susret kupcima i da ispunimo sve njihove zahteve. Kvalitet, cena, kratak rok izrade i isporuke je ono što odlikuje naše preduzeće. Proizvodimo kartonsku ambalažu svih dimenzija i oblika. Po Vašem zahtevu kartonske kutije izrađujemo od mikrovala, troslojnog ili petoslojnog talasastog kartona, sive lepenke ili hromokartona sa ili bez štampe. Radimo i kartonske kutije kaširane kunsdrukom ili hromokartonom. Dostava ambalaže na teritoriji Beograda je besplatna. U proizvodnji koristimo mikroval, troslojni ili petoslojni talasasti karton, sivu lepenku ili hromokarton. Po Vašem zahtevu radimo štampu. Izrađujemo i kartonske kutije kaširane kunsdrukom ili hromokartonom. Bavimo se i izradom štanc formi. TRANSPORTNA AMBALAŽA AMBALAŽA ZA PREHRAMBENE PROIZVODE KAŠIRANA AMBALAŽA KOMERCIJALNA AMBALAŽA KUTIJE OD SIVE LEPENKE ŠTANC FORME RADNO VREME radnim danima 7 - 15h subotom 8 - 15h
LOKACIJE
Papirna i kartonska ambalaža Aranđelovac
Papirna i kartonska ambalaža Bačka Palanka
Papirna i kartonska ambalaža Bački Jarak
Papirna i kartonska ambalaža Batočina
Papirna i kartonska ambalaža Bela Palanka
Papirna i kartonska ambalaža Čačak
Papirna i kartonska ambalaža Gornji Milanovac
Papirna i kartonska ambalaža Horgoš
Papirna i kartonska ambalaža Inđija
Papirna i kartonska ambalaža Jasenovo
Papirna i kartonska ambalaža Ježevica
Papirna i kartonska ambalaža Kanjiža
Papirna i kartonska ambalaža Kragujevac
Papirna i kartonska ambalaža Kraljevo
Papirna i kartonska ambalaža Krnješevci
Papirna i kartonska ambalaža Kruševac
Papirna i kartonska ambalaža Lađevci
Papirna i kartonska ambalaža Lapovo
Papirna i kartonska ambalaža Leskovac
Papirna i kartonska ambalaža Loznica
Papirna i kartonska ambalaža Lučani
Papirna i kartonska ambalaža Mršinci
Papirna i kartonska ambalaža Niš
Papirna i kartonska ambalaža Novi Banovci
Papirna i kartonska ambalaža Novi Kneževac
Papirna i kartonska ambalaža Novi Sad
Papirna i kartonska ambalaža Novo Selo
Papirna i kartonska ambalaža Pančevo
Papirna i kartonska ambalaža Paraćin
Papirna i kartonska ambalaža Pirot
Papirna i kartonska ambalaža Popučke
Papirna i kartonska ambalaža Prijepolje
Papirna i kartonska ambalaža Ratkovo
Papirna i kartonska ambalaža Rumenka
Papirna i kartonska ambalaža Šabac
Papirna i kartonska ambalaža Senta
Papirna i kartonska ambalaža Sevojno
Papirna i kartonska ambalaža Šid
Papirna i kartonska ambalaža Šimanovci
Papirna i kartonska ambalaža Sombor
Papirna i kartonska ambalaža Sremska Mitrovica
Papirna i kartonska ambalaža Subotica
Papirna i kartonska ambalaža Surdulica
Papirna i kartonska ambalaža Užice
Papirna i kartonska ambalaža Valjevo
Papirna i kartonska ambalaža Veternik
Papirna i kartonska ambalaža Vladičin Han
Papirna i kartonska ambalaža Vršac
Papirna i kartonska ambalaža Zaječar
Papirna i kartonska ambalaža Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA