OMV SRBIJA

Omv srbija

 
 
info.serbia@omv.com
 
                 
 

Prva OMV benzinska stanica u Srbiji je otvorena 2002. Danas je OMV vodeća naftna i gasna kompanija u Centralnoj Evropi koja poseduje preko 2.524 benzinskih stanica u 13 zemalja ovog regiona. OMV benzinske stanice u svojoj ponudi nemaju samo gorivo, već predstavljaju multifunkcionalne servisne centre.

Glavne vrednosti vodeće centralnoevropske naftne i gasne kompanije – mobilnost, uspeh, evropejstvo, uslužnost – formiraju osnovu naše želje da obezbedimo najbolju uslugu. Pored goriva i maziva korisnicima OMV-a su dostupni i pranje kola, hrana i osveženje, kao i širok spektar dodatnih usluga.

 
                
 

Osnovana 1956. godine, OMV Aktiengesellschaft je najveća austrijska industrijska kompanija i najveća naftna i gasna grupacija u Centralnoj Evropi. Kompanija je aktivna u 13 centralnoevropskih zemalja i u Turskoj u Refining & Marketing segmentu, kao i u 20 državi na pet kontinenata u segmentu Exploration & Production.

OMV ima učešće u vodećim hemijskim i petrohemijskim postrojenjima – 50% u AMI Agrolinz International GmbH i 35% u Borealis A/S, jednom od najvećih svetskih proizvođača poliolefina.Uz to, OMV poseduje 51% vodeće rumunske naftne i gasne kompanije Petrom SA, 45% BAYERNOIL Raddineriegesellschaft mbH, 10% u mađarskoj petrohemijskoj grupi MOL, 50% u EconGas i  41,58% u Petrol Ofisi.

 
 
 
 
 
Omladinskih brigada 90a/II - Beograd - Novi Beograd
011 2071500;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Omladinskih brigada 90a/II
    +381 11 2071500;

Poruku prima: Omv srbija

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA