Maziva i motorna ulja - proizvodnja

Maziva i motorna ulja - proizvodnja Beograd

Fabrika maziva chemol

Beograd, Vrčin, Industrijska ulica 25a 011 8054506 |
011 8054505 |
Fabrika maziva CHEMOL ULJA i TEČNOSTI ZA MOTORNA VOZILA Ulja za benzinske motore - FORTIS STANDARD - FORTIS SUPER - FORTIS ULTRA - FORTIS SINT - FORTIS RACING - GAS PLUS Univerzalno motorno ulje - UNOL Ulja za dizel motore - MOTOROL S-3 - MOTOROL SUPER - MOTOROL SUPER LONG - MOTOROL SINT - MOTOROL ULTRA LONG Ulje za automatske menjače - ATF II D Ulja za dvotaktne benzinske motore - CHEMO 2 TAKTOL Ulja za menjače i diferencijale motornih vozila - HIPOIDOL - HIPOIDOL B Ulja za traktore - TRAKTOROL TH 80 - TRAKTOROL MTH 20W40 - TRAKTOROL TH 80/PP+ Tečnost za hlađenje motora - antifriz - CHEMO FRIZ 40 - CHEMO FRIZ 100 Kočione tečnosti - THK-2 - THK-4 Specijalne tečnosti za motorna vozila INDUSTRIJSKA ULJA Hidraulična ulja - HIDRAULIČNO ULJE HD - HIDRAULIČNO ULJE HVL Kompresorska ulja - ULJE ZA VAZDUŠNE KOMPRESORE - KOMPRESIMOL Reduktorska ulja - ROTOL SUPER Ulje za prenos toplote - TRANSTERM Ulje za klizne staze - UKS Ulja za obradu metala - REZ-OIL EPN Ulja za specijalnu namenu - PILANOL - OPLATIN S MAZIVNE MASTI LABORATORIJA Kao sastavni deo Fabrike maziva Chemol u okviru sektora za tehničku kontrolu i laboratorijske poslove funkcioniše CHEMOL LABORATORIJA. Osnovni cilj CHEMOL LABORATORIJE je fizičko-hemijsko ispitivanje motornih i industrijskih maziva i specijalnih tečnosti za motorna vozila, prevashodno za potrebe Fabrike maziva Chemol , ali i za treća lica. CHEMOL LABORATORIJA poseduje savremenu opremu u koju su uložena značajna sredstva kao i svo neophodno i tehnički kompetentno osoblje koje vrši ispitivanje uzoraka, izradu i verifikaciju izveštaja o ispitivanju. U oblasti ispitivanja, metodologije rada, razmene saznanja, iskustava i informacija CHEMOL LABORATORIJA sarađuje sa mnogim organizacijama i njihovim laboratorijama kao i sa laboratorijama instituta i fakulteta Univerziteta u Beogradu. CHEMOL LABORATORIJA je aktivni član komisije za donošenje standarda iz oblasti

Altis chemicals

Zrenjanin, Požeška 15a 023 549412 |
063 389214 |
PROIZVODNI PROGRAM MOTORNA ULJA i TEČNOSTI ZA VOZILA MOTORNA ULJA ZA DIZEL MOTORE (MONOGRADNA MOTORNA ULJA, MULTIGRADNA MOTORNA ULJA) MOTORNA ULJA ZA BENZINSKE MOTORE MOTORNA ULJA ZA MOTORE NA AUTOGAS ULJE ZA HIDRAULIKU i TRANSMISIJU TRAKTORA HIPOIDNO ULJE ZA MENJAČE i DIFERENCIJALE ULJE ZA KOČNICE DOT 3 ANTIFRIZ INDUSTRIJSKA ULJA HIDRAULIČNA ULJA ULJA ZA REDUKTORE ULJA ZA PRENOS TOPLOTE ULJA ZA KLIZNE STAZE ULJE ZA LANCE MOTORNIH TESTERA ULJE ZA KALUPE SREDSTVA ZA HLAĐENJE i PODMAZIVANJE PRI OBRADI METALA CELA ULJA ZA REZANJE CELA ULJA ZA KALJENJE MINERALNO VODORASTVORNO SREDSTVO-MLEČNA EMULZIJA POLUSINTETIČKA ULJA-TRANSPARENTNA EMULZIJA SINTETIČKA VODORASTVORNA SREDSTVA-PROVIDNA EMULZIJA Altis Chemicals d.o.o. se bavi proizvodnjom motornih ulja, tečnosti za vozila, ulja za potrebe industrije, i ulja za hlađenje i podmazivanje u metaloprerađivačkoj industriji. Stručni kadar Altis Chemicals su vrhunski domaći stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u razvoju kvaliteta i primeni ovih proizvoda. Altis Chemicals prati najnovija razvojna dostignuća u oblasti svoje proizvodnje u saradnji sa svetskim proizvođačima aditiva i ostalih komponenti, i time obezbeđuje premijum kvalitet svojih proizvoda za potrebe tržišta. Osnovni moto Altis Chemicals je posvećenost propisanim standardima industrije i strogo kontrolisan kvalitet proizvoda. Sa operativnim kadrom dinamičnog i mladog tima i iskusnih inžinjera primene nudimo vam efikasnu i kvalitetnu uslugu i proizvode koje vaše potrebe zahtevaju.

Fabrika maziva fam

Kruševac, Jug Bogdanova 42 Poštanski fah 78 037 422078
ULjA i TEČNOSTI ZA MOTORE i MOTORNA VOZILA INDUSTRIJSKA ULjA SREDSTVA ZA HLAĐENjE i PODMAZIVANjE PRI OBRADI METALA ANAEROBNI HERMETICI MAZIVE MASTI i SPECIJALNA MAZIVA SREDSTVA ZA PRIVREMENNU ZAŠTITU OD KOROZIJE SREDSTVA ZA ODMAŠĆIVANjE i ČIŠĆENjE ADITIVI i EMULGATORI

Lukoil naftna kompanija

Beograd, Novi Beograd, Mihaila Pupina 165d 011 2220200 |
011 2220253 |
Lukoil - Beopetrol a.d. Drugi distributer nafrnih derivata u Srbiji Maloprodajna mreža sa preko 180 benzinskih stanica širom Srbije 74 rekonstruisane stanice 70 modernizovanih stanica 5 novoizgrađenih stanica "Lukoil - Beopetrol" a.d. je kompanija registrovana za promet nafte i naftnih derivata. Rasprostranjenom trgovačkom mrežom od oko 180 benzinskih stanica kompanija gorivom snabdeva blizu 20 odsto tržišta Srbije. Pored maloprodaje, kompanija se bavi trgovinom derivata nafte na veliko, kao i prodajom ulja brenda "Lukoil". Kvalitetno niskosumporno gorivo, tipa evrodizel je proizvod kojim se snabdevaju naše benziske stanice iz "Lukoilovih" tehnološki najsavremenije opremljenih rafinerija. Skladišete u Jagodini je baza odakle se gorivo našim najsavremenijim transportnim sredstvima distribuira do benzinskih stanica, ali takođe i mesto odakle se brše preuzimanje goriva od strane kupaca na veliko. Na benzinskim stanicama kompanije potrošači pored goriva mogu kupiti i prehrambene proizvode, auto kozmetiku i sve ono što vožačima, ali i njihovim saputnicima čini vožnju komfornijom.

Omv srbija

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 90a/II 011 2071500
Prva OMV benzinska stanica u Srbiji je otvorena 2002. Danas je OMV vodeća naftna i gasna kompanija u Centralnoj Evropi koja poseduje preko 2.524 benzinskih stanica u 13 zemalja ovog regiona. OMV benzinske stanice u svojoj ponudi nemaju samo gorivo, već predstavljaju multifunkcionalne servisne centre. Glavne vrednosti vodeće centralnoevropske naftne i gasne kompanije – mobilnost, uspeh, evropejstvo, uslužnost – formiraju osnovu naše želje da obezbedimo najbolju uslugu. Pored goriva i maziva korisnicima OMV-a su dostupni i pranje kola, hrana i osveženje, kao i širok spektar dodatnih usluga. Osnovana 1956. godine, OMV Aktiengesellschaft je najveća austrijska industrijska kompanija i najveća naftna i gasna grupacija u Centralnoj Evropi. Kompanija je aktivna u 13 centralnoevropskih zemalja i u Turskoj u Refining & Marketing segmentu, kao i u 20 državi na pet kontinenata u segmentu Exploration & Production. OMV ima učešće u vodećim hemijskim i petrohemijskim postrojenjima – 50% u AMI Agrolinz International GmbH i 35% u Borealis A/S, jednom od najvećih svetskih proizvođača poliolefina.Uz to, OMV poseduje 51% vodeće rumunske naftne i gasne kompanije Petrom SA, 45% BAYERNOIL Raddineriegesellschaft mbH, 10% u mađarskoj petrohemijskoj grupi MOL, 50% u EconGas i 41,58% u Petrol Ofisi.

Oktanoil

Bela Crkva, Sonje Marinković 47 013 852092 |
013 852226 |
PROIZVODNjA MOTORNIH i INDUSTRIJSKIH ULjA

Kosmaj komerc

Beograd, Savski Venac, Balkanska 27 011 3614678 |
011 3614727 |
Aditivi-katalizatori sagorevanja - Višenamenski aditivi za tečna goriva - Višenamenski aditivi za čvrsta goriva Tehnički fluidi za motorna vozila - Aditiv za poboljšanje filtrabilnosti dizel goriva - Antifrizi - Tečnosti za hidraulične kočnice - Sredstvo za pranje i odledjivanje vetrobranskog stakla Sredstva za odmašćivanje i pranje - Sredstvo za odmašćivanje i pranje teško zaprljanih površina - Sredstvo za čišćenje dimne strane termoenergetskih postrojenja Ulja za specijalne namene - Sredstvo za podmazivanje kalupa i oplata za beton - Biorazgradljivo ulje za podmazivanje lanaca motornih testera Generalni zastupnik kompanije OUVRIE P.M.C. - Antipenušavci i sredstva za: industriju sećera i alkohola, industriju papira, prehrambenu industriju, fermentaciju i tretman otpadnih voda Generalni zastupnik kompanije TUNAP GmbH, Nemačka - Ulja, masti, paste i praškovi za: visoke temperature, agresivne sredine, instalacije tehničkih gasova, za opremu u prehrambenoj industriji, sredstva za održavanje motora i motornih vozila USLUGE Merenje parametara sagorevanja i strukture produkata sagorevanja Merenje ispravnosti sagorevanja u kotlovskim postrojenjima, za korisnike naših proizvoda, vršimo najmodernijim kompjuterskim analizatorom marke IMR - pre upotrebe aditiva i posle 30 dana kontinualne upotrebe aditiva ili po zahtevu. Merenja obuhvataju 14 parametara i to: - temperatura dimnih gasova na ulazu u dimnjak - temperatura okoline - temperatura vazduha za sagorevanje - koncentracija CO2 u dimnim gasovima - koncentracija O2 u dimnim gasovima - koncentracija CO u dimnim gasovima - koncentracija NOx u dimnim gasovima - koncentracija NOx u dimnim gasovima - koncentracija SO2 u dimnim gasovima - dimni broj po Bacharachu - gubici toplote u dimnim gasovima - gubici usled nepotpunog sagorevanja - gubici u okolinu - koeficijent viška vazduha - stepen iskorišcenja Na osnovu rezultata merenja, stručnjaci KOSMAJ-KOMERC-a predlažu rešenja za unapredjenje procesa sagorevanja.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA