Omladinske zadruge Stari Grad

Omladinske zadruge Stari Grad

Omladinska zadruga central

Beograd, Stari Grad, Venizelosova 16 011 3035595 |
011 3035595 |
Ber z a poslova Stalni i privremeni poslovi za studente i nezaposlene u Beogradu Dnevni poslovi Hitan studentski servis za poslodavce Tražim posao - nudim posao Veliki broj članova Omladinska zadruga ¨CENTRAL¨ osnovana je 1994. godine u Beogradu sa željom da pomogne studentima i omladincima u pronalaženju privremenih i povremenih poslova za čije se obavljanje ne zahteva zasnivanje radnog odnosa kako bi svoje slobodno vreme iskoristili i u praktične svrhe, tj. ostvarili zaradu i proširili iskustva u obavljanju različitih poslova. Na ovaj način omogućili smo mladim, nezaposlenim ljudima sticanje dopunskih sredstava radi školovanja, razvijanje sposobnosti i praktičnih znanja za rad kao i izgradnju stvaralačkog odnosa prema radu i produktivnog korišćenja slobodnog vremena u toku školovanja, čekanja na zaposlenje i sticanje sredstava radom. OZ Central Venizelosova 16 (Đure Đakovića) 11000 Beograd tel: 011-322-40-74; 011-303-55-95; 011-303-55-95 U dugom nizu godina koje su za nama imali smo širok spektar poslovnih partnera počev od savezne i republičke vlade preko velikih i malih državnih i privatnih kompanija, najvećih sportskih klubova i društava, humanitarnih organizacija, fakulteta i škola, kulturnih institucija pa sve do sitnih zanatskih radnji. Partneri: EVROPSKA BANKA ZA OBNOVU i RAZVOJ EBRD DELTA DMD PARKING SERVIS FRIKOM BEOGRADSKI SAJAM F.K.PARTIZAN DELTA MAXI BEOMONT BEOGRAD RADIX STERLING LUKA BEOGRAD AD BEOHEMIJA COCA COLA Pozoriste "ZVEZDARA TEATAR" DUNAV OSIGURANJE WINER STADISHE INFO PLUS MEDIA PETROL PROJEKT MINEL SHREDER METEOR A.D. POLJOPRIVREDNI FAKULTET COLONIAL SUN CT COMPUTERS INTERKOMERC REPUBLIČKI GEODETSKI ZAVOD .... i mnogi drugi Radno vreme: 08-16h - svakog radnog dana Veoma često smo bili, a i danas smo donatori, sponzori, davaoci stipendija i drugih oblika pomoći, u mnogim slučajevima kada je bilo potrebno pomoći rad omladinskih sportskih škola, odlazaka na takmičenja,organizaciju školaskih takmičenja, pozorišnih predstava, izdavanje knjiga mladih neafirmisanih pisaca, rad mladih talenata. Ovaj deo naših aktivnosti je nešto na šta smo posebno ponosni.

Omladinska zadruga sat

Beograd, Stari Grad, Nikole Spasića 3 011 3283854 |
011 3283641 |
POSLOVI ZA UČENIKE, STUDENTE i NEZAPOSLENA LICA DO 30 GODINA OBEZBEĐIVANjE RADNIKA POSLODAVCIMA ZA OBAVLjANjE SVIH VRSTA POSLOVA Obezbedjujemo učenicima, studentima i nezaposlenim licima do 30 godina starosti privremene, povremene i sezonske poslove. Radi se o poslovima za koje se ne zasniva radni odnos. Ako su vam potrebna dodatna sredstva za školovanje, zadovoljenje kulturnih, sportskih ili nekih drugih potreba, ili čekate stalno zaposlenje i želite da steknete radno iskustvo postanite naš član.

Omladinska zadruga dob

Beograd, Stari Grad, Makedonska 22 011 3220026 |
011 3220068 |
PONUDA POSLOVA ZA LICA STROSTI DO 30 GODINA Omladinska zadruga DOB osnovana je 1990. godine. Dvodecenijski rad i iskustvo doprineli su da budemo prepoznatljivi na ovim prostorima po svom kvalitetu i efikasnosti.Cilj nam je razvijati se u svim pravcima, na svim poljima i biti deo savremenog poslovnog sveta i modernog doba, a pritom sačuvati ideju izvornog i tradicionalnog zadrugarstva.

Omladinska zadruga avala

Beograd, Stari Grad, Cetinjska 22 011 3234118 |
011 3243906 |
VELIKI IZBOR POSLOVA ZA STUDENTE i NEZAPOSLENA LICA Omladinska zadruga "AVALA" je osnovana 1994. godine sa primarnim ciljem da omogući njenim članovima da na organizovan način, za potrebe poslodavca obavljaju privremeno povremene i druge poslove. U Omladinskoj zadruzi "AVALA" ne postoji samo mogućnost da nađete odgovarajući posao, već smo tu da saslušamo i pomognemo. Servis za upis novih zadrugara radi svakodnevno od 8 do 16h, subotom od 9 do 14h.

Omladinska zadruga knez

Beograd, Stari Grad, Dečanska 14 011 3335390 |
011 3335391 |
ZADRUGA RADI NA TELEFONSKI POZIV POSLODAVCA i ZADRUGARA PONUDA POSLOVA JE DNEVNOG KARAKTERA i PROMENLjIVA, AŽURIRA SE SVAKODNEVNO
OMLADINSKA ZADRUGA RENT A CAR
ZADRUGA OBEZBEĐUJE ČLANOVIMA RAZNOVRSNE, PRIVREMENE i POVREMENE POSLOVE KOD VELIKOG BROJA SVOJIH KOMITENATA Predmet poslovanja (delatnost) zadruge jeste organizovanje zadrugara radi obavljanja povremenih, privremenih i sezonskih poslova za potrebe poslodavca, kao i poslova privremene zamene odsutnog radnika, povećanog obima rada, odnosno poslova iz delatnosti i van delatnosti poslodavca, za koje se ne zasniva radni odnos ili dok traje postupak prijema u radni odnos. Poslodavac može biti svako poslovno sposobno, domaće i strano,pravno i fizičko lice, uključujući radnje, preduzetnike i slično. Našim klijenti najčešće zapošljavaju radnike obezbeđenja,kasire, promotere, merchadisere, sezonske radnike u proizvodnji ,radnike u supermarketima, lakše i teže fizičke poslove, kuvanje i raznošenje kafe, spremanje poslovnih prostorija, lepljenje deklaracija, ekspedicija i dostava pošte, poslove portira, daktilografa, sekretarice, konobara, poslove za rad na računaru, poslove u kuhinjama i servisima za pranje, u prodaji, razne administrativne poslove, dežurstva na sajmu - domaćice štanda i mnoge druge poslove.

Omladinska zadruga tragač

Beograd, Stari Grad, Studentski trg 10 011 3283104 |
011 3283664 |
VELIKA PONUDA POSLOVA ZA MLADE i KADROVA ZA POSLODAVCE Omladinska zadruga "Tragač" sarađuje sa oko 750 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa veliim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Sarađujemo i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu. Takođe veliki broj marketing agencija u Srbiji za potrebe promocije i poslovne prezentacije ili za sajamske priredbe preko nas angažuje studente ili nezaposlena lica na ovim poslovima, u čemu imamo veliko iskustvo i dobru kadrovsku popunjenost.
POSLOVI ZA OMLADINCE i STUDENTE Imamo kontakte i dobru saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, bankama, hotelima, osnovnim i srednjim školama, drugim ustanovama obrazovanja i kulture, udruženjima građana, advokatskim kancelarijama, štamparijama, školama stranih jezika, univerzitetima, trgovinskim lancima, koji sarađuju sa nama angažujući naše članove. Godišnje preko naše zadruge posao pronađe više hiljada ljudi, što nas zajedno sa vama čini srećnim i motiviše da još više radimo na dobrobit svih nas.

Omladinska zadruga dunav plus

Beograd, Stari Grad, Stevana Sremca 3 011 3231694
VELIKI IZBOR POSLOVA Pružamo usluge svim firmama na teritoriji Srbije. Preko nas možete isplatiti sve vrste poslova, bili oni povremeni, stalni, stručni ili nestručni. Ako su Vam potrebni radnici bilo koje struke nazovite nas.

Omladinska zadruga centar

Beograd, Stari Grad, Makedonska 28 011 3227550
PONUDA PRIVREMENIH POSLOVA POSREDSTVOM ZADRUGE

Omladinska zadruga mladost

Beograd, Stari Grad, Vase Čarapića 16 011 2632007

Omladinska zadruga stari grad

Beograd, Stari Grad, Hilandarska 7 011 3249274

Omladinska zadruga eko - dil

Beograd, Stari Grad, Rajićeva 22 011 3037004
LOKACIJE
Omladinske zadruge Ada
Omladinske zadruge Apatin
Omladinske zadruge Aranđelovac
Omladinske zadruge Bačka Palanka
Omladinske zadruge Bačka Topola
Omladinske zadruge Bečej
Omladinske zadruge Bor
Omladinske zadruge Brus
Omladinske zadruge Čačak
Omladinske zadruge Ćićevac
Omladinske zadruge Crvenka
Omladinske zadruge Dimitrovgrad
Omladinske zadruge Gornji Milanovac
Omladinske zadruge Guča
Omladinske zadruge Jagodina
Omladinske zadruge Kikinda
Omladinske zadruge Knjaževac
Omladinske zadruge Kovačica
Omladinske zadruge Kovin
Omladinske zadruge Kragujevac
Omladinske zadruge Kraljevo
Omladinske zadruge Kruševac
Omladinske zadruge Kula
Omladinske zadruge Leskovac
Omladinske zadruge Loznica
Omladinske zadruge Niš
Omladinske zadruge Nova Varoš
Omladinske zadruge Novi Bečej
Omladinske zadruge Novi Pazar
Omladinske zadruge Novi Sad
Omladinske zadruge Odžaci
Omladinske zadruge Pančevo
Omladinske zadruge Paraćin
Omladinske zadruge Pirot
Omladinske zadruge Požarevac
Omladinske zadruge Prijepolje
Omladinske zadruge Raška
Omladinske zadruge Ruma
Omladinske zadruge Ruski Krstur
Omladinske zadruge Šabac
Omladinske zadruge Šid
Omladinske zadruge Smederevo
Omladinske zadruge Smederevska Palanka
Omladinske zadruge Soko Banja
Omladinske zadruge Sombor
Omladinske zadruge Sremska Mitrovica
Omladinske zadruge Stara Pazova
Omladinske zadruge Subotica
Omladinske zadruge Surdulica
Omladinske zadruge Tovariševo
Omladinske zadruge Tutin
Omladinske zadruge Užice
Omladinske zadruge Valjevo
Omladinske zadruge Veliko Gradište
Omladinske zadruge Vladičin Han
Omladinske zadruge Vladimirci
Omladinske zadruge Vranje
Omladinske zadruge Vrbas
Omladinske zadruge Zaječar
Omladinske zadruge Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA