Omladinske zadruge

Omladinske zadruge Beograd

Omladinska zadruga central

Beograd, Stari Grad, Venizelosova 16 011 3035595 |
011 3035595 |
Ber z a poslova Stalni i privremeni poslovi za studente i nezaposlene u Beogradu Dnevni poslovi Hitan studentski servis za poslodavce Tražim posao - nudim posao Veliki broj članova Omladinska zadruga ¨CENTRAL¨ osnovana je 1994. godine u Beogradu sa željom da pomogne studentima i omladincima u pronalaženju privremenih i povremenih poslova za čije se obavljanje ne zahteva zasnivanje radnog odnosa kako bi svoje slobodno vreme iskoristili i u praktične svrhe, tj. ostvarili zaradu i proširili iskustva u obavljanju različitih poslova. Na ovaj način omogućili smo mladim, nezaposlenim ljudima sticanje dopunskih sredstava radi školovanja, razvijanje sposobnosti i praktičnih znanja za rad kao i izgradnju stvaralačkog odnosa prema radu i produktivnog korišćenja slobodnog vremena u toku školovanja, čekanja na zaposlenje i sticanje sredstava radom. OZ Central Venizelosova 16 (Đure Đakovića) 11000 Beograd tel: 011-322-40-74; 011-303-55-95; 011-303-55-95 U dugom nizu godina koje su za nama imali smo širok spektar poslovnih partnera počev od savezne i republičke vlade preko velikih i malih državnih i privatnih kompanija, najvećih sportskih klubova i društava, humanitarnih organizacija, fakulteta i škola, kulturnih institucija pa sve do sitnih zanatskih radnji. Partneri: EVROPSKA BANKA ZA OBNOVU i RAZVOJ EBRD DELTA DMD PARKING SERVIS FRIKOM BEOGRADSKI SAJAM F.K.PARTIZAN DELTA MAXI BEOMONT BEOGRAD RADIX STERLING LUKA BEOGRAD AD BEOHEMIJA COCA COLA Pozoriste "ZVEZDARA TEATAR" DUNAV OSIGURANJE WINER STADISHE INFO PLUS MEDIA PETROL PROJEKT MINEL SHREDER METEOR A.D. POLJOPRIVREDNI FAKULTET COLONIAL SUN CT COMPUTERS INTERKOMERC REPUBLIČKI GEODETSKI ZAVOD .... i mnogi drugi Radno vreme: 08-16h - svakog radnog dana Veoma često smo bili, a i danas smo donatori, sponzori, davaoci stipendija i drugih oblika pomoći, u mnogim slučajevima kada je bilo potrebno pomoći rad omladinskih sportskih škola, odlazaka na takmičenja,organizaciju školaskih takmičenja, pozorišnih predstava, izdavanje knjiga mladih neafirmisanih pisaca, rad mladih talenata. Ovaj deo naših aktivnosti je nešto na šta smo posebno ponosni.

Omladinska zadruga beograd

Beograd, Novi Beograd, Palmira Toljatija 5 011 2602988 |
011 2671751 |
PONUDA POSLOVA ZA FIZIČKA LICA Osnovni zadaci omladinske zadruge su da omogući i obezbedi da zadrugari na organizovan način, za potrebe poslodavca, obavljaju privremeno povremene i slične poslove za koje se ne zasniva radni odnos, radi sticanja sredstava za školovanje i zadovoljavanje osnovnih, socijalnih, kulturnih i drugih ličnih i zajeničkih potreba. Jedna od najvećih omladinskih Zadruga u Srbiji je Omladinska zadruga “Beograd”, osnovana 1968. godine.

Omladinska zadruga sat

Beograd, Stari Grad, Nikole Spasića 3 011 3283854 |
011 3283641 |
POSLOVI ZA UČENIKE, STUDENTE i NEZAPOSLENA LICA DO 30 GODINA OBEZBEĐIVANjE RADNIKA POSLODAVCIMA ZA OBAVLjANjE SVIH VRSTA POSLOVA Obezbedjujemo učenicima, studentima i nezaposlenim licima do 30 godina starosti privremene, povremene i sezonske poslove. Radi se o poslovima za koje se ne zasniva radni odnos. Ako su vam potrebna dodatna sredstva za školovanje, zadovoljenje kulturnih, sportskih ili nekih drugih potreba, ili čekate stalno zaposlenje i želite da steknete radno iskustvo postanite naš član.

Omladinska zadruga tim

Beograd, Savski Venac, Masarikova 011 3612656 |
011 3061325 |
PRONALAŽENjE PRIVREMENO - POVREMENIH POSLOVA ČLANOVIMA ZADRUGE Poslove koji obavljaju omladinci su različiti od stručnih (rad na kompjuteru, projektovanje, poslovni sekretari, menadžeri, merchandieseri, promoteri, anketari, knjigovođe, trgovci, rad u call centru) preko jednostavnih (rad na pakovanju, obezbeđenju raznih objekata, koncerata i priredbi, čišćenje i pranje, lepljenje plakata, deklaracija, deljenje foldera i razni fizički poslovi). Omladinska zadruga Tim osnovana 1992. godine i nalazi se u vrhu omladinskog i studentskog zadrugarstva. Od samog osnivanja radi po pravilima Saveza omladinskih i studentskih zadruga Srbije. Omladinska zadruga je angažovana na pronalaženju privremeno - povremenih poslova članovima zadruge i Time im omogućava da steknu radno iskustvo, radne navike, da zarade za svoje potrebe i da svojim dokazivanjem i ambicioznim radom na poslu, nađu i stalno zaposlenje.
BERZA POSLOVA SERVIS ZA POSLODAVCE

Omladinska zadruga eufrat

Beograd, Novi Beograd, Nehruova 51a 011 2281514 |
065 4444494 |
ANGAŽOVANjE SVOJIH ČLANOVA NA OBAVLjANjU PRIVREMENIH, POVREMENIH i POMOĆNIH POSLOVA, TJ. POSLOVA VAN RADNOG ODNOSA Omladinska Zadruga EUFRAT je osnovana i počela je sa radom 01.03.2000. godine. U osnivanju Zadruge su učestvovali učenici studenti sa namerom da sebi i svojim kolegama pomognu u pronalaženju radnog angažovanja na povremenim, privremenim i pomoćnim poslovima, radi sticanja raznih radnih iskustava, ostvarivanja prihoda za školovanje i poboljšanje uslova sa ostvarenje budućih životnih ciljeva.

Omladinska zadruga dob

Beograd, Stari Grad, Makedonska 22 011 3220026 |
011 3220068 |
PONUDA POSLOVA ZA LICA STROSTI DO 30 GODINA Omladinska zadruga DOB osnovana je 1990. godine. Dvodecenijski rad i iskustvo doprineli su da budemo prepoznatljivi na ovim prostorima po svom kvalitetu i efikasnosti.Cilj nam je razvijati se u svim pravcima, na svim poljima i biti deo savremenog poslovnog sveta i modernog doba, a pritom sačuvati ideju izvornog i tradicionalnog zadrugarstva.

Omladinska zadruga grof

Beograd, Banovo Brdo, Stevana Brakusa 6 011 7541176 |
011 7551396 |
VELIKI IZBOR POSLOVA ZA OSOBE STAROSTI OD 15 DO 30 GODINA SVAKODNEVNO AŽURIRANjE PONUDE POUZDANU KLIJENTI
RAZLIČITE VRSTE POSLOVA BESPLATNO UČLANjENjE Omladinska zadruga “Gaudeamus” posluje od 1992. godine. Stručnim radom, nizom godina, stekla je veliki broj poslovnih saradnika i veliki broj članova različitih obrazovnih profila, što omogućava obostran uspeh.

Omladinska zadruga avala

Beograd, Stari Grad, Cetinjska 22 011 3234118 |
011 3243906 |
VELIKI IZBOR POSLOVA ZA STUDENTE i NEZAPOSLENA LICA Omladinska zadruga "AVALA" je osnovana 1994. godine sa primarnim ciljem da omogući njenim članovima da na organizovan način, za potrebe poslodavca obavljaju privremeno povremene i druge poslove. U Omladinskoj zadruzi "AVALA" ne postoji samo mogućnost da nađete odgovarajući posao, već smo tu da saslušamo i pomognemo. Servis za upis novih zadrugara radi svakodnevno od 8 do 16h, subotom od 9 do 14h.
PONUDA POSLOVA ZA OSOBE OD 15 DO 30 GODINA Rad preko Omladinske zadruge ‘’Pobednik’’ mladima može pomoći da slobodno vreme u toku školovanja, ili vreme čekanja stalnog zaposlenja, iskoriste u praktične svrhe: da prošire svoja znanja i iskustva, izgrade odnos prema radu, pokažu svoja stvaralačka i kreativna umeća i druge sposobnosti kojima raspolažu i kojima će se preporučiti budućem poslodavcu, a da pri tom ostvare i zaradu.

Omladinska zadruga magenta

Beograd, Novi Beograd, Proleterske solidarnosti 15 011 3110695 |
011 3118419 |
UČLANjENjE JE BESPLATNO ČLANOVI ZADRUGE MOGU POSTATI ISKLjUČIVO LICA STAROSTI OD 15 DO 30 GODINA Od svog osnivanja smo članovi Studentsko-omladinskog zadružnog saveza Srbije sa kojim imamo veoma uspešnu saradnju. Svoje reference potvrđujemo i razvijamo kroz kvalitetan servis i fleksibilnost u poslovanju, tako da uspešno pratimo interese svojih klijenata. Globalna politika i strategija Omladinske zadruge Magenta je da budemo oslonac i pouzdan partner klijentima koji nam ukažu poverenje promovišući principe zadrugarstva.

Studentska zadruga s servis

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 17 011 4141830 |
011 4141831 |
POSREDOVANjE U ZAPOŠLjAVANjU NA PRIVREMENIM i POVREMENIM POSLOVIMA INFORMISANjE O STUDENTSKIM AKTIVNOSTIMA i SADRŽAJIMA BITNIM ZA MLADE POPUSTI i BENEFICIJE ZA ČLANOVE
BRZ i KOMPLETAN SERVISPOSLODAVCIMA ZA SVE PROFILE RADNIKA Omladinska Zadruga ''Savski venac-'Beograd okuplja veliki broj zadrugara. Nasi clanovi su: privremeno nezaposlena lica, studenti i ucenici do 30 godina starosti. Zadruga vrsi prijavu i odjavu radnika i vodi sve evidencije o radu i zaradama, u skladu sa zakonom.

Omladinska zadruga knez

Beograd, Novi Beograd, Otona Župančiča 18 011 3191131 |
063 7705702 |
ZADRUGA RADI NA TELEFONSKI POZIV POSLODAVCA i ZADRUGARA PONUDA POSLOVA JE DNEVNOG KARAKTERA i PROMENLjIVA, AŽURIRA SE SVAKODNEVNO
OMLADINSKA ZADRUGA RENT A CAR

Omladinska zadruga dunav

Bačka Palanka, Trg bratstva jedinstva 30 021 750249
ZAPOŠLjAVANjE UČENIKA, STUDENATA i NEZAPOSLENIH LICA NA PRIVREMENIM i POVEREMENIM POSLOVIMA Omladinska zadruga Dunav je osnovana 1997. godine sa ciljem da najorganizovanije i najefikasnije vrši zapošljavanje učenika, studenata i nezaposlenih lica na sezonskim radnim mestima koja potražuju poslodavci na teritoriji opstine Bačka Palanka i šire.
ČLANOVI ZADRUGE SU PRIVREMENO NEZAPOSLENA LICA, STUDENTI i UČENICI POSLODAVCI MOGU ANGAŽOVATI ČLANOVE ZA OBAVLjANjE NAJRAZNOVRSNIJIH POSLOVA, OD NEKVALIFIKOVANIH DO VISOKO STRUČNIH Omladinska zadruga Zemun, osnovana je 1990 godine , i do sada je kroz zadrugu što aktivno , što pasivno prošlo oko 40.000 mladih ljudi, od kojih je znatan broj članova, koji su svojim radom preko zadruge stekli neophodno radno iskustvo, naučili kako funkcionisu veliki sistemi, usavršili svoje radne sposobnosti i naravno iskoristili svoju šansu i zasnovali radni odnos.
ZADRUGA OBEZBEĐUJE ČLANOVIMA RAZNOVRSNE, PRIVREMENE i POVREMENE POSLOVE KOD VELIKOG BROJA SVOJIH KOMITENATA Predmet poslovanja (delatnost) zadruge jeste organizovanje zadrugara radi obavljanja povremenih, privremenih i sezonskih poslova za potrebe poslodavca, kao i poslova privremene zamene odsutnog radnika, povećanog obima rada, odnosno poslova iz delatnosti i van delatnosti poslodavca, za koje se ne zasniva radni odnos ili dok traje postupak prijema u radni odnos. Poslodavac može biti svako poslovno sposobno, domaće i strano,pravno i fizičko lice, uključujući radnje, preduzetnike i slično. Našim klijenti najčešće zapošljavaju radnike obezbeđenja,kasire, promotere, merchadisere, sezonske radnike u proizvodnji ,radnike u supermarketima, lakše i teže fizičke poslove, kuvanje i raznošenje kafe, spremanje poslovnih prostorija, lepljenje deklaracija, ekspedicija i dostava pošte, poslove portira, daktilografa, sekretarice, konobara, poslove za rad na računaru, poslove u kuhinjama i servisima za pranje, u prodaji, razne administrativne poslove, dežurstva na sajmu - domaćice štanda i mnoge druge poslove.

Omladinska zadruga lei

Beograd, Novi Beograd, Španskih boraca 22g 011 2129515
ZADRUGA ČLANOVIMA OBEZBEĐUJE POUZDANE POSLODAVCE, A POSLODAVCIMA ADEKVATNE, PROVERENE i POUZDANE RADNIKE ČLANOVI ZADRUGE MOGU BITI LICA STAROSTI OD 16 DO 30 GODINA
PRIVREMENI i POVREMENI POSLOVI ZA ČLANOVE ZADRUGE Zadruga studenata posluje sa oko 1500 poslovnih partnera a to su uglavnom ugledni privredni subjekti pretežno iz Beograda i Srbije. Zadruga je osnivač i aktivan član Saveza omladinskih i studentskih zadruga Srbije a sarađuje i sa svim omladinskim zadrugama Srbije.

Studentska zadruga sajam

Novi Sad, Bulevar cara Lazara 3 021 466767
ZADRUGA POSLUJE SA PREKO 500 PREDUZEĆA IZ SRBIJE i INOSTRANSTVA ČLANOVI MOGU BITI PRIVREMENO NEZAPOSLENA LICA, STUDENTI i UČENICI OD 15 DO 30 GODINA

Omladinska zadruga ab

Novi Sad, Branka Ćopića 26 021 6399343
ZADRUGA RADI PO PRINCIPU HITNOG SERVISA ZAPOŠLjAVANjE OMLADINE, STUDENATA i PRIVREMENO NEZAPOSLENIH LICA NA POVREMENIM i PRIVREMENIM POSLOVIMA
PONUDA POVREMENIH i PRIVREMENIH POSLOVA ZA MLADE i STUDENTE SOZ "Akter" je pravni sledbenik i nosilac kontinuiteta omladinskog i studentskog zadrugarstva u Nišu. Odlukom odbora studenata fakulteta i viših škola od 12.10.1962. god. formirana je "Studentska zadruga". 1965 god. naziv se menja u "Student servis", a od 1975 god. posluje kao "Omladinski servis" u okviru Doma omladine "Josip Kolumbo". 1983 god. na osnovu zakona o omladinskim zadrugama nastala je Omladinska zadruga "Niš" kao samostalna organizacija. Od 1990 god. posluje pod nazivom Studentsko-omladinska zadruga "Akter" Niš. To je najstarija studentska, odnosno omladinska zadruga u zemlji posle Zadruge studenata u Beogradu.
POSLOVI ZA NEZAPOSLENA LICA, UČENIKA i STUDENTE Zbog potrebe privrede i poslodavaca, kao i nezaposlenih, učenika, studenata, osnovana je Omladinska zadruga „IMPULS”. Mi više od 20 godina po povoljnim uslovima obezbeđujemo usluge organizovanja zadrugara na obavljanju mnogih poslova za potrebe poslodavaca. Ako imate potrebe da u vašoj firmi zaposlite dobre radnike, ili iznađete stručne kadrove različitih struka, možemo Vam pomoći. Dugogodišnjim radom na zapošljavanju vrednih i talentovanih kadrova na stručnim, pomoćnim, administrativnim i drugim poslovima u domaćim preduzećima i za potrebe inostranih firmi postigli smo vidne rezultate i iskustva. Takođe imamo uspeha i u obavljanju sezonskih poslova, organizovanju i obavljanju mnogih majstorskih i stručnih poslova, pružanju intelektualnih usluga, za čija se obavljanja ne zahteva odmah zasnivanje stalnog radnog odnosa, odnosno poslovi koji ne traju duže od 120 dana u kalendarskoj godini, na određenoj vrsti posla.

Omladinska zadruga omza

Kovačica, Maršala Tita 11 013 661168
ČLANOVI ZADRUGE MOGU BITI UČENICI, STUDENTI i NEZAPOSLENA LICA OMLADINSKA ZADRUGA JE VRSTA USLUŽNOG SERVISA Nudimo poslovnu saradnju poslodavcima i članovima na zadovoljstvo svih nas. Poslodavcima jer u odnosu na druge legalne načine radnog angažovanja, angažovanjem naših članova na poslovima za koje se ne zasniva radni odnos tj. poslovima povremenog privremenog karaktera, procenat zakonskih obustava je najniži pa je i najpovoljniji sa finansijskog aspekata a članovima sticanje radnih navika i praktičnih znanja potrebnih za stalno zaposlenje, zaradu i veću sigurnost isplate.
PONUDA RAZLIČITIH POSLOVA ZA UČENIKE, STUDENTE i NEZAPOSLENA LICA DO 30 GODINA Studentsko-omladinska zadruga "Snaga Mladosti" je studentska zadruga koja obezbeđuje brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika, na svim lokacijama u Beogradu.

Omladinska zadruga vrednica

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 14 011 2496454 |
069 1576715 |
VELIKA PONUDA POSLOVA ZA MLADE Mi smo mlad tim sastavljen od ljudi sa iskustvom i zeljom da to iskustvo podelimo sa clanovima zadruge. Funkcionisemo u interesu clanova zadruge po postojecim propisima omladinsko studentskog zadrugarstva. Veliki broj firmi sa kojima imamo poslovnu saradnju garantuje brzo i lako zaposlenje.

Omladinska zadruga tragač

Beograd, Stari Grad, Studentski trg 10 011 3283104 |
011 3283664 |
VELIKA PONUDA POSLOVA ZA MLADE i KADROVA ZA POSLODAVCE Omladinska zadruga "Tragač" sarađuje sa oko 750 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa veliim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Sarađujemo i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu. Takođe veliki broj marketing agencija u Srbiji za potrebe promocije i poslovne prezentacije ili za sajamske priredbe preko nas angažuje studente ili nezaposlena lica na ovim poslovima, u čemu imamo veliko iskustvo i dobru kadrovsku popunjenost.

Silver čačak

Čačak, Železnička bb 032 374505 |
063 606010 |
INTERNET SERVIS PROVAJDER SILVERNET OMLADINSKA ZADRUGA PROIZVODNjA ELEKTRIČNE ENERGIJE - HIDRO ENERGIJA

Omladinska zadruga faks

Kragujevac, Vojvode Putnika 45 034 6370005 |
034 6370665 |
PONUDA POSLOVA ZA MLADE Obezbeđujemo brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika, na svim lokacijama u Kragujevcu i ostalim gradovima Srbije. Ponuda poslova se svakodnevno menja, imamo zahteve za sve profile radnika na teritoriji grada, i šire, za sezonske poslove u turizmu, građevinarstvu, ugostiteljstvu i marketing promocijama , administraciji,sajmovi,prezentacije i izlaganje robe, trgovina , IT podrška …

Omladinska zadruga europa ptž

Beograd, Novi Beograd, Autoput za Zagreb 2 011 2600470
KVALITETAN i STRUČAN KADAR OMLADINSKO - STUDENTSKI POSLOVI UČLANjENjE JE BESPLATNO
POSLOVI ZA UČENIKE, STUDENTE i NEZAPOSLENA MLADA LICA Omladinska zadruga ¨VRAČAR PLUS¨ je osnovana sa željom da pomogne studentima, omladincima i svim ostalim u pronalaženju privremenih i povremenih poslova za čije se obavljanje ne zahteva zasnivanje radnog odnosa kako bi u svoje slobodno vreme ostvarili zaradu i proširili iskustva u obavljanju različitih poslova.
POSLOVI ZA OMLADINCE i STUDENTE Imamo kontakte i dobru saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, bankama, hotelima, osnovnim i srednjim školama, drugim ustanovama obrazovanja i kulture, udruženjima građana, advokatskim kancelarijama, štamparijama, školama stranih jezika, univerzitetima, trgovinskim lancima, koji sarađuju sa nama angažujući naše članove. Godišnje preko naše zadruge posao pronađe više hiljada ljudi, što nas zajedno sa vama čini srećnim i motiviše da još više radimo na dobrobit svih nas.

Omladinska zadruga dis

Beograd, Vračar, Sime Igumanova 22 011 3443622
ZADRUGA SARAĐUJE SA VELIKIM BROJEM PREDUZEĆA Naša vizija: Sebe vidimo kao organizaciju koja zauzima lidersku poziciju na tržištu privremeno-povremenih poslova.Naše usluge zadovoljavaće standarde vrhunskog kvaliteta i ispunjavati želje, potrebe i očekivanja naših partnera i naših članova. Želimo da promovišemo kvalitet, kulturu i efikasnost poslovanja.Stalno razvijamo strateška partnerstva i uvodimo nove vidove zaposlenja za postojeće i nove generacije članova. Naša misija: Misija omladinske zadruge “Dis” je posredovanje u zapošljavanju ljudi starosne dobi od 15 – 30 godina, brzo i adekvatno popunjavanje tražnje za kadrovima takvog kvaliteta koji zadovoljava želje i potrebe naših saradnika. To ostvarujemo partnerskim odnosom sa poslodavcima, omladincima i svim nezaposlenim radnicima, stalnom obukom i praćenjem razvoja tržišta rada, zakonskih uredbi i aktuelnosti. Tražimo: mlade, ambiciozne, komunikativne, spremne za rad i stručno usavršavanje. Nudimo poslove: operatera, poslovnih sekretara, promotera, marketing menadžera, spremačica, portira, manuelnih radnika... Strateški partneri: Vodeća privredna društva iz oblasti bankarstva, marketinga, informatike, farmaceutske industrije... Troškove učlanjenja snosi zadruga do prvog zaposlenja. Isplata naknada za privremeno-povremene poslove vrši se najkasnije sutradan od dana uplate. Poslodavcima besplatno obezbeđujemo neophodni konsalting i garantujemo punupravnu sigurnost poslovanja.

Omladinska zadruga indeks

Beograd, Vračar, Južni bulevar 69 011 6455592 |
011 6439998 |
PRIVREMENI POSLOVI ZA STUDENTE i NEZAPOSLENE

Omladinska zadruga dunav plus

Beograd, Stari Grad, Stevana Sremca 3 011 3231694
VELIKI IZBOR POSLOVA Pružamo usluge svim firmama na teritoriji Srbije. Preko nas možete isplatiti sve vrste poslova, bili oni povremeni, stalni, stručni ili nestručni. Ako su Vam potrebni radnici bilo koje struke nazovite nas.

Omladinska zadruga trm

Beograd, Zemun, Zadrugarska bb 011 2106464
POSLOVI ZA STUDENTE DO 26 GODINA i NEZAPOSLENA LICA OD 15 DO 30 GODINA RAZLIČITI PRIVREMENI i POVREMENI POSLOVI

Omladinska zadruga centar

Beograd, Stari Grad, Makedonska 28 011 3227550
PONUDA PRIVREMENIH POSLOVA POSREDSTVOM ZADRUGE

Omladinska zadruga nova palilula

Beograd, Palilula, Poenkareova 20 011 3392300
ZAPOŠLjAVANjE MLADIH NA PRIVREMENIM i POVREMENIM POSLOVIMA

Omladinska zadruga sirmzad

Sremska Mitrovica, Svetog Dimitrija 36 022 612690 |
022 612522 |
ANGAŽOVANjE MLADIH NA POVREMENIM i PRIVREMENIM POSLOVIMA OZ "Sirmzad" je osnovao David Erak - Dača još davne 1992. godine. Od osnivanja Sirmzad je član saveza omladinskih i studentskih zadruga, i obavezala se da će poslovati u skladu sa važećim zakonima i propisima o omladinskim zadrugama. Do sada se možemo pohvaliti veoma uspešnom saradnjom sa firmama, malom privredom i organizacijama sa teritorije Sremske Mitrovice i šire. Korektnim odnosom i ljubaznošću našeg osoblja prema našim klijentima, brzom automatskom obradom podataka i ažurnom isplatom naših članova stekli smo veoma dobru reputaciju kako među našim članovima, tako i među našim poslovnim partnerima. Nudimo saradnju firmama kojima su potrebni radnici za povremene i privremene poslove od najprostijih (fizičkih), preko složenijih (majstorskih), do najsloženijih i najkvalifikovanijih poslova.

Omladinska zadruga ekonom

Subotica, Braće Radić 12 024 556514
POSLOVI ZA MLADE i STUDENTE

Omladinska zadruga sloga

Novi Sad, Narodnih heroja 5 021 6613242
PRIVREMENI i POVREMENI POSLOVI ZA MLADE i STUDENTE

Studentska zadruga student

Novi Sad, Rumenačka 150 021 6350100 |
021 6351016 |
PRIVREMENI i POVREMENI POSLOVI ZA STUDENTE NAJBRŽE DO POSLA i NAJKRAĆI PUT DO ZARADE

Omladinska zadruga metalac

Kikinda, Trg srpskih dobrovoljaca 23 023 0421858
PRIVREMENI POSLOVI ZA STUDENTE, MLADE i NEZAPOSLENA LICA DO 30 GODINA Omladinska zadruga Metalac osnovana je sa željom da učenicima, studentima i nezaposlenim licima do 30 godina omogući da zarade za svoje potrebe, da steknu radno iskustvo, stvaralači odnos prema radu i da svojim dokazivanjem i ambicioznim radom na poslu nađu i stalno zaposlenje, a poslodavcima brzo i kvaliteno pronalaženje radnika svih profila. OZ Metalac i Metalacplus d.o.o. imaju razvijenu saradnju sa mnogim našim uglednim i velikim kućama, kao i sa velikim brojem malih i srednjih preduzeća. Naša preporuka je brzina, kvalitet, efikasnost, profesionalnost i iskustvo u poslu.
PRIVREMENI i POVREMENI POSLOVI ZA MLADE Ako želite sigurnost u poslovanju, ostvarivanje svojih Zakonom predviđenih prava, tačnije zdravstvenog i penzijskog osiguranja, kao i osiguranje u slučaju povrede na radu i zaštitu svih svojih interesa, budite sigurni da ćete to u saradnji sa nama i dobiti. Verujte u nas jer su 28 godina iskustva i uspešnog poslovanja potvrda kvaliteta i ozbiljnosti.

Omladinska zadruga duga

Jagodina, Kneginje Milice bb 035 244571
PRONALAŽENjE POSLOVA MLADIM NEZAPOSLENIM LjUDIM Posredovanje u pronalaženju posla, pružanje pomoći nezaposlenim mladim osobama u izboru adekvatnih poslova koji nisu u vezi sa njihovom stučnom spremom, a mogli bi da obavljaju bez obzira na školu koju su završili. Omladinska zadruga Duga je počela sa radom 13. juna 1996. godine i tenutno zapošljava dvoje ljudi.

Omladinska zadruga job plus

Beograd, Banovo Brdo, Blagoja Parovića 15 011 2547959
POSLOVI ZA MLADE i STUDENTE

Omladinska zadruga zadrugar

Smederevo, Karađorđeva 12 026 4621233
PRONALAŽENjE POSLA ZA MLADE Omladinska zadruga "ZADRUGAR" osnovana je 30. maja 1991 god. Dvodecenijski rad i iskustvo doprineli su da budemo prepoznatljivi na ovim prostorima po svom kvalitetu i efikasnosti.Cilj nam je razvijati se u svim pravcima, na svim poljima i biti deo savremenog poslovnog sveta i modernog doba, a pritom sačuvati ideju izvornog i tradicionalnog zadrugarstva. Naš zadatak je da pomognemo i damo podršku mladim ljudima u pronalaženju posla. Posao preko omladinske zadruge mladim ljudima može pomoći da slobodno vreme u toku školovanja ili vreme čekanja stalnog zaposlenja iskoriste u praktične svrhe tj. zarade novac, prošire znanja, steknu nova dragocena iskustva, izgrade odnos prema radu, pokažu svoja stvaralačka i kreativna umeća i druge sposobnosti kojima raspolažu a kojima će se svakako preporučiti budućem poslodavcu. Imamo razvijenu uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, bankama, hotelima, školama, sportskim asocijacijama, velikim distributerskim kućama, maloprodajnim lancima i raznim zanatskim i trgovinskim radnjama koji angažuju naše članove za razne poslove.

Omladinska zadruga mladost užice

Užice, Užičke republike 3 031 520251 |
031 521251 |
ČLANOVI ZADRUGE SU UČENICI, STUDENTI i NEZAPOSLENA LICA OD 15 DO 30 GODINA STAROSTI

Omladinska zadruga mladost

Beograd, Stari Grad, Vase Čarapića 16 011 2632007

Omladinska zadruga palilula

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 128 011 2762043

Omladinska zadruga odesa

Užice, Nikole Pašića 32 031 516165

Omladinska zadruga stari grad

Beograd, Stari Grad, Hilandarska 7 011 3249274

Omladinska zadruga brigadir

Ruma, Veljka Dugoševića 138 022 471683

Omladinska zadruga odesa beograd

Beograd, Savski Venac, Bulevar vojvode Mišića 39 011 2652401

Omladinska zadruga epoha

Beograd, Novi Beograd, Antifašističke borbe 15 011 3110695

Omladinska zadruga fan

Beograd, Zemun, Trg Branka Radičevića 4 011 2107070

Omladinska zadruga čukarica m

Beograd, Žarkovo, Cerak, Mihajla Valtrovića 36 011 2500499

Omladinska zadruga sport

Sremska Mitrovica, Parobrodska 2 022 624366
LOKACIJE
Omladinske zadruge Ada
Omladinske zadruge Apatin
Omladinske zadruge Aranđelovac
Omladinske zadruge Bačka Palanka
Omladinske zadruge Bačka Topola
Omladinske zadruge Bečej
Omladinske zadruge Bor
Omladinske zadruge Brus
Omladinske zadruge Čačak
Omladinske zadruge Ćićevac
Omladinske zadruge Crvenka
Omladinske zadruge Dimitrovgrad
Omladinske zadruge Gornji Milanovac
Omladinske zadruge Guča
Omladinske zadruge Jagodina
Omladinske zadruge Kikinda
Omladinske zadruge Knjaževac
Omladinske zadruge Kovačica
Omladinske zadruge Kovin
Omladinske zadruge Kragujevac
Omladinske zadruge Kraljevo
Omladinske zadruge Kruševac
Omladinske zadruge Kula
Omladinske zadruge Leskovac
Omladinske zadruge Loznica
Omladinske zadruge Niš
Omladinske zadruge Nova Varoš
Omladinske zadruge Novi Bečej
Omladinske zadruge Novi Pazar
Omladinske zadruge Novi Sad
Omladinske zadruge Odžaci
Omladinske zadruge Pančevo
Omladinske zadruge Paraćin
Omladinske zadruge Pirot
Omladinske zadruge Požarevac
Omladinske zadruge Prijepolje
Omladinske zadruge Raška
Omladinske zadruge Ruma
Omladinske zadruge Ruski Krstur
Omladinske zadruge Šabac
Omladinske zadruge Šid
Omladinske zadruge Smederevo
Omladinske zadruge Smederevska Palanka
Omladinske zadruge Soko Banja
Omladinske zadruge Sombor
Omladinske zadruge Sremska Mitrovica
Omladinske zadruge Stara Pazova
Omladinske zadruge Subotica
Omladinske zadruge Surdulica
Omladinske zadruge Tovariševo
Omladinske zadruge Tutin
Omladinske zadruge Užice
Omladinske zadruge Valjevo
Omladinske zadruge Veliko Gradište
Omladinske zadruge Vladičin Han
Omladinske zadruge Vladimirci
Omladinske zadruge Vranje
Omladinske zadruge Vrbas
Omladinske zadruge Zaječar
Omladinske zadruge Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA