OMLADINSKA ZADRUGA ZADRUGAR

Omladinska zadruga zadrugar

 
 
ozzadrugar@hotmail.com 
 
  • PRONALAŽENjE POSLA ZA MLADE
 
                         
 
  • Omladinska zadruga "ZADRUGAR" osnovana je 30. maja 1991 god. Dvodecenijski rad i iskustvo doprineli su da budemo prepoznatljivi na ovim prostorima po svom kvalitetu i efikasnosti.Cilj nam je razvijati se u svim pravcima, na svim poljima i biti deo savremenog poslovnog sveta i modernog doba, a pritom sačuvati ideju izvornog i tradicionalnog zadrugarstva.
  • Naš zadatak je da pomognemo i damo podršku mladim ljudima u pronalaženju posla. Posao preko omladinske zadruge mladim ljudima može pomoći da slobodno vreme u toku školovanja ili vreme čekanja stalnog zaposlenja iskoriste u praktične svrhe tj. zarade novac, prošire znanja, steknu nova dragocena iskustva, izgrade odnos prema radu, pokažu svoja stvaralačka i kreativna umeća i druge sposobnosti kojima raspolažu a kojima će se svakako preporučiti budućem poslodavcu.
  • Imamo razvijenu uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, bankama, hotelima, školama, sportskim asocijacijama, velikim distributerskim kućama, maloprodajnim lancima i raznim zanatskim i trgovinskim radnjama koji angažuju naše članove za razne poslove.
 
 
 
Karađorđeva 12 - Smederevo -
026 4621233;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Smederevo Karađorđeva 12
    +381 26 4621233;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Omladinska zadruga zadrugar

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA