Merna tehnika - merni instrumenti Niš

Merna tehnika - merni instrumenti Niš
GREJANjE KOTLOVI NA PELET TOPLOTNE PUMPE PODNO GREJANjE VODOVOD i KANALIZACIJA GREJANjE Elektrokotlovi Kotlovi na čvrsto gorivo Kotlovi na gas Kotlovi na tečno gorivo Oprema za kotlove PUMPE Pumpe DAB Pumpe Grundfos Pumpe Sever Pumpe Wilo RADIJATORI Aluminijumski (Global,Calidor,Alu-kal...) Panelni (Starpan, Jugoterm...) Liveni MERNI INSTRUMENTI Manometri Termomanometri Termometri Ultrazvučni merači protoka VODOVOD i KANALIZACIJA Spoljni Pocinkovani fiting Bojleri i oprema Vodovodne cevi i fiting Kanalizacija Oprema za kupatilo Expont d.o.o je trgovinsko preduzeće iz Beograda specijalizovano za promet opreme za grejanje i vodovod, osnovano 1992 godine. Nalazimo se u ulici Vojvode Stepe 153, na placu od 1100 m2, i halom od 250 m2. Na istoj lokaciji je i objekat maloprodaje. Preduzeće Expont svrstava se u red srednjih preduzeća. U sastavu privrednog društva Expont je proizvodno preduzeće Termoinvest Armature iz Kraljeva, sa 17 zaposlenih radnika koji proizvode ravno zaporne ventile, nepovratne ventile, ručne regulacione ventile, prirubnice i gumene kompenzatore, kao i d.o.o MIP Livnica Ćuprija, sa 87 zaposlenih, koji se bave livenjem i obradom odlivaka kao i proizvodnjom kondenz lonaca, ventila sigurnosti, hvatača nečistoće, odbojnih klapni, usisnih korpi i dr. Preduzeće Expont preko svoje veleprodaje snabdeva trgovine, više od 700 izvođačkih firmi , od toplotne podstanice, primara i sekundara, preko cevnog razvoda pa sve do kućnih instalacija grejanja i vodovoda. Roba se isporučuje uz validan atest i garanciju, u šta su se uverile JKP Beogradske, Novosadske i ostale toplane, TE Kolubara, Kostolac i Obrenovac. Naš prioritet su mnogobrojni izvođači termo-tehničkih i vodovodnih instalacija, uz koje se preduzeće Expont razvilo, i napredovalo na srpskom tržištu. Za dugogodišnje saradnike kao i nove a korektne saradnike naše preduzeće je uvek spremno da u najkraćem roku, uz dobre cene kao i posebne rabatne skale dopremi opremu na gradilište.

Hydac Hydraulik

Hydac Hydraulik logo
Niš, Bulevar Dr. Zorana Đinđića 2/3/1 018 251514 |
060 4339990 |
Hydac Hydraulik logo
HYDAC - OPREMA ZA HIDRAULIČNE SISTEME FILTERI i FILTERSKI ELEMENTI FILTERSKI SISTEMI (STACIONARNI i MOBILNI) PROCESNI FILTERSKI SISTEMI SISTEMI ZA HLAĐENjE FLUIDA AKUMULATORI PRITISKA i AKUMULATORSKE STANICE HIDRAULIČNI AGREGATI KOMPAKTNI HIDRAULIČKI ELEMENTI SENZORI i ELEKTRONSKE KOMPONENTE ZA MONITORING STANjA FLUIDA DODATNA OPREMA - LOPTASTE SLAVINE, ŠELNE, POKAZIVAČI STANjA FLUIDA FILTERSKI SISTEMI (STACIONARNI i MOBILNI) PROCESNI FILTERSKI SISTEMI FILTERI i FILTERSKI ELEMENTI AKUMULATORI PRITISKA i AKUMULATORSKE STANICE HIDRAULIČNI AGREGATI KOMPAKTNI HIDRAULIČKI ELEMENTI SENZORI i ELEKTRONSKE KOMPONENTE ZA MONITORING STANjA FLUIDA TEHNOLOGIJA UPRAVLjANjA DODATNA OPREMA RASHLADNI SISTEMI KONTAKT OSOBE Nikola Petrović +381-60-433-99-90 Aleksandar Veličković +381-60-678-50-88

Nigos elektronik

Niš, Borislava Nikolića Serjože 12 018 211212 |
018 217468 |
Merenje i regulacija temperature - Analogni regulatori - Mikroprocesorski regulatori i programator temperature - Elektronski termostati - Termometri - Višekanalni merač - Indikator temperature - Temperaturne sonde Merenje i regulacija relativne vlage - Regulator vlažnosti i temperature - Programator vlažnosti i temperature - Indikator vlažnosti i temperature - Sonde za vlagu i temperaturu Brojačka tehnika - Brojači - Induktivni senzor Industrijski panelmetri - Panelmetri Pomoćni elementi automatike - Transmiteri - Pomoćno napajanje - Beskontaktno rele (SSR) - Adapteri Ispravljačka tehnika - Univerzalni ispravljači - Industrijska napajanja Firma nastoji da u svim sektorima postojeći nivo kvaliteta održi i unapredi. Zato je "NIGOS-elektronik" okupio mladu i obrazovanu ekipu stručnjaka. Oni obavljaju poslove u kojima se stručno znanje proverava svakodnevno. U želji da svojim kupcima pruži najviši kvalitet, firma ulaže znatna sredstva u stalno obučavanje kadrova, kao i u kvalitet svojih proizvoda. "NIGOS-elektronik" stalno zapošljava 20 radnika, od kojih su deset sa visokom stručnom spremom, a po potrebi angažuje i brojne saradnike iz zemlje i insotranstva. Zahvaljujući uzornom poslovanju i striktnom poštovanju zahteva svojih kupaca i tržišta "NIGOS-elektronik" je stekao ugled pouzdane i efikasne firme ne samo u zemlji, već i u inostranstvu.

Min holding omin

Niš, Bulevar 12. februar bb 018 580639
Merna i regulaciona oprema
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA