JUGOSISTEM NIŠ

Jugosistem Niš

 
 
jugosistem@gmail.com
 
 • VELEPRODAJA i MALOPRODAJA GRAĐEVINSKOG MATERIJALA
  CEMENT
  ARMATURA
  FERT TAVANICE
  SVE VRSTE OPEKARSKIH PROIZVODA - CIGLA, BLOK, CREP
  SIPOREKS
  TERMOIZOLACIONI i HIDROIZOLACIONI MATERIJALI - STIROPOR, MINERALNA VUNA, KONDOR
  DRVENA GRAĐA
  DIMNjACI
 
    
 
 • ZASTUPAMO BRENDOVE
  HOLCIM
  YTONG
  TONDACH
  MLADOST
  SCHIEDEL
 
 
 
 • Preduzeće Jugosistem d.o.o. osnovano je 1993. godine sa osnovnom delatnošću obrade betonskog gvožđa i izrade armature po specifikaciji.
 
       
 
 • Prilikom osnivanja preduzeće nije imalo sopstveni poslovni prostor, pa je korišćen zakupljeni poslovni prostor preduzeća Kopaonik na Crvenom krstu.
 
       
 
 • Kupovinom poslovnog prostora na Bulevaru Svetog Cara Konstantina, broj 80-82 (ispred Elektronske industrije), preduzeće proširuje delatnost na oblast prodaje i proizvodnje građevinskih materijala.
 
       
 
 • Danas, preduzeće “Jugosistem” na svom stovarištu distribuira i prodaje na veliko i malo sve značajne građevinske materijale za izgradnju i opremanje objekata, poseduje savremenu armiračku liniju za izradu armature kapaciteta 1000 tona u smeni godišnje i liniju za izradu montažne (fert ) tavanice kapaciteta 150 000 metara godišnje.
 
       
 
 • Dugogodišnje iskustvo i stručnost u izradi armature preporučili su naše preduzeće kao partnera kod izgradnje objekata koji zahtevaju složene detalje armature, naročito kod objekata niskogradnje(mostovi i putna infrastruktura).
 
 • Takodje, korišćenjem najkvalitetnijih materijala i posvećenošću detaljima preduzeće je prepoznatljivo po izradi veoma kvalitetnih fert tavanica.
 
       
 
 • Pored toga, preduzeće se bavi izgradnjom i rekonstrukcijom građevinskih objekata kao što su izgradnja proizvodne hale i upravne zgrade sa infrastrukturom preduzeća “Obuća Pavle” u Beloj Palanci, izgradnja parohijskog doma u porti crkve Vaznesenja Gospodnjeg u Beloj Palanci, rekonstrukcija stare bolnice u Beloj Palanci, učešće u izgradnji stambenih objekata u Nišu i putne infrastrukture na regionu.
 
       
 
 • Za obavljanje delatnosti firma zapošljava 12 ljudi i raspolaže placem površine 7.000m2, armiračkim pogonom, pogonom za izradu montažne (fert) tavanice, kamionima za dovoz i razvoz materijala, viljuškarima itd.
 
 
 
Bulevar cara Konstantina 80-82 - Niš -
018 550907; 018 550911;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Niš Bulevar cara Konstantina 80-82
  +381 18 550907; +381 18 550911;

Poruku prima: Jugosistem Niš

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA