Izrada softvera Novi Beograd

Izrada softvera Novi Beograd

Pstech - power symbol technology

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 11b 011 2057400
PSTech, Power Symbol Technology, je domaća softverska kompanija osnovana 1996. godine. Za više od 15 godina poslovanja, PSTech je izrastao u jednu od najvećih regionalnih softverskih kompanija, sa preko 170 zaposlenih. Glavne vertikale poslovanja predstavljaju: - Software outsourcing - razvoj softvera prema zahtevima klijenta - Business solutions - poslovna softverska rešenja prilagođena specifičnim potrebama svakog klijenta Za više od decenije poslovanja, usavršili smo metode uspešnog upravljanja velikim softverskim projektima i obezbedili visoku funkcionalnsot i stabilnost aplikacija za naše krajnje klijente.

Datalab poslovni softver

Datalab poslovni softver logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 99 v 011 4048600
Datalab poslovni softver logo
Bavimo se izradom poslovnog softvera namenjenog kompanijama različitog kapaciteta.
SVM Ujedinjena poslovna rešenja logo
Integrisani poslovni programi - softver. ERP rešenja.

Saga

Beograd, Novi Beograd, Milentija Popovića 9 011 3108500 |
011 3114464 |
Saga je, trenutno, vodeća kompanija za integraciju sistema i pružanje ICT profesionalnih usluga u Srbiji i Crnoj Gori. Sebe vidimo kao najbolji izbor na našem tržištu za klijente koji žele kompletna rešenja.
IT konsalting ERP konsalting Digital Printing konsalting Storage konsalting korisnička podrška i servis Kompanija koja se bavi prvenstveno projektovanjem, razvojem i implementacijom kompletnih sistema u oblasti informacionih i telekomunikacionih tehnologija sa mrežom regionalnih i međunarodnih kancelarija i više of 250 inženjera u srpskom razvojnom centru, pruža usluge javnom sektoru, telekomunikacionim kompanijama, finansijskim institucijama kao i privatnom sektoru. Kompanija pruža tehnološke usluge u oblasti: Custom Application Development (Razvoj namenskih IT rešenja), IT Solutions relating to eBusiness (IT rešenja za e-poslovanje), Storage and System Management (Sistemi za skladištenje podataka i upravljanje sistemskom i mrežnom infrastrukturom), SOA/Enterprise Integration (SOA/poslovna integracija), IT modernization (Modernizacija IT sistema), IT Service Management (Upravljanje informacionim sistemima), Infrastructure (Implementacija sistemske i mrežne infrastrukture) i Partner Driven Business Solutions (Partnerska poslovna rešenja). Osim namenskih rešenja krojenih po specifičnim potrebama klijenata, Spinnaker zahvaljujući dugogodišnjim partnerskim odnosima sa vendorima (Microsoft, IBM, Oracle, EMC, HP i drugima), pruža i usluge implementacije partnerskih poslovnih rešenja, poput ERP, CRM, DMS, HRMS i drugih sistema. Cilj je pružanje kvalitetne usluge klijentu kroz transparentnu komunikaciju i inkrementalni razvojni proces, uz pomoc obrazovanih i strucnih kadrova za prevazilaženje svih poslovnih izazova, bez obzira na tehnološku platformu.

Asseco SEE - Pexim

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 19g 011 2013111 |
011 2013131 |
Core Banking Solutions E - Solutions Business Intelligence Solutions

Europos

Beograd, Novi Beograd, Bulevar umetnosti 27 011 3131941 |
011 3017808 |
SOFTVERSKA REŠENjA TRGOVINA PROIZVODNjA UGOSTITELJSTVO FINANSIJE i ADMINISTRACIJA PROIZVODI HUBIE ERP POS SISTEMI HOBS i GURMAN E-UPITNIK HARDWARE

Adacco net

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 177 011 2690910 |
064 3076451 |
IZRADA SOFTVERA ZA KNjIGOVODSTVO PRUŽANjE PODRŠKE KORISNICIMA

Sap west balkans

Beograd, Novi Beograd, Bulevar dr Zorana Đinđića 64a -GTC house 011 2120578
SAP pomaže izgradnji boljeg poslovanja već preko tri decenije Naučite kako možete da iskoristite naše godine iskustva da rade za Vas Pribavite informacije koje su Vam potrebne Osnovan 1972. godine kao Sistemi, Aplikacije i Proizvodi u obradi podataka, SAP je potvrđen kao lider u kreiranju odgovarajućih poslovnih rešenja za sve tipove industrijskih grana i za sva glavna tržišta. SAP je vodeća svetska kompanija za poslovna rešenja sa više od 43.400 kupaca širom sveta i po veličini treći u svetu nezavisni dobavljač softvera. Bogata istorija inovacija i razvoja je ono što nas čini istinskim industrijskim liderom. SAP danas ima više od 42.750 zaposlenih u više od 50 zemalja. Naši stručnjaci posvećeni su pružanju vrhunskih korisničkih usluga i podrške. SAP je iskoristio svoje široko iskustvo kako bi isporučio sveobuhvatni raspon rešenja u cilju unapređenja svakog aspekta poslovnih operacija. Upotrebom SAP-ovih rešenja, organizacije svih veličina – uključujući mala i srednja preduzeća – mogu da smanje troškove, unaprede poslovanje i da se lakše prilagode promenama poslovnih potreba. Sa sedištem u Valdorfu, Nemačka, SAP se nalazi na nekoliko berzi uključujući Frankfurtsku i Njujoršku berzu pod simbolom "SAP". SAP Customer Services Network nudi bogat izbor usluga, alata i programa: SAP Active Global Support -- Obezbeđuje usluge za planiranje, primenu i eksploataciju SAP Consulting -- Nudi najbolje usluge u klasi u pogledu konsaltinga, realizacije i optimizacije SAP Custom Development -- Obuhvata SAP-ove strategije razvoja za dobijanje rešenja koja će zadovoljiti specificne poslovne ciljeve SAP Education -- Transfer znanja i veština za SAP-ove klijente, partnere i zaposlene SAP Hosting -- Obavlja, upravlja i održava SAP-ova rešenja na udaljenim lokacijama SAP Ramp-Up -- Uvodi rešenja na tržište Tools, technologies, and methodologies -- Pruža informacije i usluge i komunikacije za podršku u okviru SAP-a, našim klijentima i našim partnerima

Dobri Net - Bg

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 153a 011 2278289 |
011 2278613 |
DOBRINET BG d.o.o je preduzeće koje posluje u oblasti informatičkog inženjeringa, sa prevashodnim ciljem da projektuje i izrađuje informacione sisteme po meri korisnika. Trenutno angažovanje našeg stručnog tima vezano je pre svega za zapadnoevropsko tržište (Holandija, Belgija i Nemačka), gde smo već plasirali neke programske pakete. Od jeseni 2004. godine počinjemo i sa otvaranjem domaćeg tržišta. Ono što smatramo najznačajnijim u našem radu je nastojanje da zapadni način poslovanja i razmišljanja implementiramo u domaćim preduzećima, kako bi pomogli da naša uspavana i "posrnula" privreda oživi i da se što lakše i brže priključi razvijenim privredama EU. Jer, ako zaostajemo za razvijenim svetom u proizvodnji, kvalitetu i uslugama, ovo je jedna od retkih oblasti u kojoj se ravnopravno možemo takmičiti, što smo dokazali i dokazujemo plasmanom naših proizvoda na evropskom tržištu na kojem vlada ogromna konkurencija. Možemo: DA napravimo kvalitetnu sistem analizu Vašeg poslovnog sistema; DA izradimo idejni projekat Vašeg novog informacionog sistema; DA napravimo programska rešenja po Vašoj meri; DA projektujemo i opremimo Vaše preduzeće računarima i kvalitetnom mrežom; DA obučimo Vaše kadrove za rad; DA Vas povežemo sa svetom putem Interneta i izradimo Vašu prezentaciju; DA napravimo Vašu Internet prodavnicu; DA servisiramo Vašu računarsku opremu Kontakt:

Trim Soft Trade

Beograd, Novi Beograd, III Bulevar 34 011 3018471 |
011 3018472 |
Projektovanje i izrada informacionih sistema za mala i srednja preduzeća, prodaja softvera, računara.

Metadata

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 10z/I 011 3018693 |
063 685620 |
Istraživanje i razvoj, projektovanje, izgradnja, uvodenje, održavanje upravljackih Informacionih sistema prema Oracle metodologiji u složenim mrežama racunara u client/server i/ili client/aplikacija/server arhitekturi, primenom najsavremenijih razvojnih (CASE) alata i primenom najsavremenijih objektno-relacionih (ORDBMS) baza podataka kao i izbor, isporuka i integracija software, aplikacija i mrežne opreme.Vremenom i afirmacijom realizovanih informacionih sistema, uspešno je ostvareno proširenje spektra usluga i na: studije razvoja informacionih sistema (BSP studija), reinženjering poslovnih procesa, projekte racunarskih mreža, projekte iz domena upravljanja investicionim projektima (project management) i sl.

Mapi Co

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 9 011 145493
Proizvodnja kompletnog softverskog programa za poslovanje firmi, vođenje poslovnih knjiga, inženjering hidroenergetskih objekata.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA