Internet provajderi Subotica

Internet provajderi Subotica

Tippnet subotica

Subotica, Karađorđev put 2 024 555765
INTERNET PROVAJDER PRODAJA RAČUNARA TippNet System je Subotička firma čija je osnovna delatnost pružanje usluga u oblasti informatike. Firmu je osnovao Jožef Miskolci, preduzetnik iz Subotice, 1996. godine. U početku firma se bavila sa BBS mrežom, održavanjem, pružanjem pomoći i razvoju softvera. Sa razvojem Interneta firma je prešla sa BBS-a na internet i već od samog početka postizala zavidne uspehe. U isto vreme firma je počela da se bavi i prodajom hardvera, izradom i održavanjem računarskih mreža, izradom web prezentacija, zastupništvom i obukom. Internet pristup privatnim licama Internet pristup pravnim licama Izrada i održavanje Web-stranica FTP-server za pretplatnike Email Benificije i specijalni popusti za naše pretplatnike Internet provajding ima poseban značaj među delatnostima naše firme. Pomoću toga naši korisnici mogu da se priključe milionima u Cyber Space-u. Internet provajding međutim uključuje i druge delatnosti kao što izrada web prezentacija, i kreiranje WWW virtalnih servera. Pored toga na našem FTP serveru naši pretplatnici mogu naći najnovije verzije raznih programa, drajvera, alate za internet i druge interesantne fajlove. TippNet-ova delatnost pokrenuo novembra 1997. godine. U ovom periodu vremena mnogo truda smo uložili da Suboticu uključimo u informatičku revoluciju. Na osnovu broja naših pretplatnika i njihovih reakcija sa ponosom možemo tvrditi da smo u tome uspeli.

Nordnet

Subotica, Adolfa Singera 12 024 600100
Usluge: pristup internetu za korisnike sa dial-up linijom bežični pristup internetu Web hosting SMS uplate pristup internetu za korisnike sa iznajmljenom linijom mrežni inženjering izrada internet prezentacija Nordnet se bavi pružanjem Internet usluga , racunarskim mrežama , obrazovanjem i softverom na podrucju Subotice i okoline . Proverite našu ponudu! Bežični (wireless) internet je sistem povezivanja računara ili računarske mreže sa internetom bez potrebe za telefonskom linijom ili iznajmljenim vodom . Idelan je za korisnike koji imaju telefonski broj na analognoj centrali (brojevi koji počinju sa 2, 3 ili 4) ili one koji uopšte nemaju telefon . Komunikacija se obavlja bežično, radio-talasima . Uređaji rade po međunarodnom standardu IEEE 802.11b i koriste frekvenciju od 2,4 GHz , koja je u celom svetu namenjena za civilne potrebe , odnosno za njenu upotrebu nije potrebna nikakva dozvola . KONTAKT: Adolfa Singera 12 24000 Subotica tel 024-60-01-00 fax 024-55-19-00 dial-up 024-63-00-00 024-55-50-99 Za ostala uplatna mesta pogledajte sajt ISPa.

Gtlnet

Subotica, Petefi Šandora 2 024 553333 |
024 553746 |
Internet provajder

Suonline.net

Subotica, Trg Cara Jovana Nenada 15 024 559200 |
024 559977 |
DialUp pristup Povezivanje na Internet Vašeg personalnog računara putem telefonskog priključka i modema. Bez pretplate, za uplaćeni broj sati imate pristup Internetu. Vremenski period u kojem morate iskoristiti uplaćeno vreme nije ograničen. Mesečni pristup, koji omogućava neograničeno korišćenje Interneta, od datuma uplate, sledećih mesec dana, postoji u tri režima, noćni, dnevni i full. Svaki dialup korisnik ima na raspologanju sledeće servise: Auto reply Automatsko odgovaranje na svu pristiglu poštu kada ste odsutni Dial lock Koristite vaš nalog samo sa određenih telefonskih brojeva. Spam block Zaštite vaše mailbox od neželjenih poruka (spam poruka) Webmail Pristup vašem mailbox-u iz bilo kog dela sveta preko web-a 50 MB Prostor na našim serverima za elektronsku poštu 5 MB Prostor na našim serverima za ličnu prezentaciju Korisnički nalozi, koji su u minusu, a zadnja konekcija je ostvarena pre više od 6 meseci, automatski će biti uklonjeni sa sistema.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA