Internet provajderi Pančevo

Internet provajderi Pančevo

Madnet

Pančevo, Jadranska 17 013 301925 |
064 8130000 |
Usluge koje MadNet nudi: Bežični (wireless) internet Kablovski internet Dialup internet ADSL internet Web usluge LAN & WAN umrežavanje Osnovan septembra 2001. godine , u Pančevu . Bežična mreža brzine 11Mbit/sec , kojom je tada pokrivena teritorija grada Pančeva, bila je prva je mreža tog tipa u Jugoslaviji . Danas se MadNet-ova mreža pruža u Pančevu i okolini, Beogradu i Nišu i svakim danom je sve veća . Naš cilj je zaokruživanje svih segmenata računarskog povezivanja i pružanje kompletne usluge u domenu računarskih mreža . Firma zapošljava sertifikovane stručnjake iz oblasti mreža , hardvera i softvera , operativnih sistema , programiranja i montaže . Naše reference pričaju za nas, a projekti koje smo do sada izveli i koje planiramo nam daju elana da nastavimo dalje i bolje... KONTAKT: Jadranska 17 26000 Pančevo tel 013-30-19-25 podrška 064-81-30-000

Panet inernet

Pančevo, Svetog Save 25a 013 300030
INTERNET PROVAJDER

Bis Inter.net

Pančevo, Maksima Gorkog 2 013 318320
Usluge: Dial-up ISDN ADSL Web hosting Mail hosting Server housing BIS Inter.net (BIS - skraćeno od Božić i sinovi ) sastavni je deo "BIS Informatika" AD , koja je opet jedna od ćerki firmi kompanije Božić i sinovi. BIS Inter.net je, za sada, pre svega lokalni ISP . U skladu sa time, naša mreža je locirana u Pančevu, Maksima Gorkog 2 . Pristup mreži iz drugih mesta je obezbeđen preko Telekomove Srpske višenamenske internet mreže (SMIN - Serbian Multiservice Internet Network) i to sa zakupljenih 70 portova . Korisnici iz Pančeva pristupaju mreži preko 60 digitalnih linija (2 x ISDN PRI) i 44 analogne linije . BIS Inter.net mreža je projektovana kao funkcionalna, visoko raspoloživa i pouzdana mreža visokih performansi i pruža mogućnost pristupa svim danas raspoloživim standardnim Internet uslugama . Ovakve performanse obezbeđuje kvalitetna Cisco oprema : ruter 7513, access serveri iz serije 5300 i 2500 itd. Važna karakteristika BIS Inter.net ISP-a je to da je sastavni deo "BiS Informatike" AD. Ova činjenica garantuje kvalitet usluga koje pružamo. Iskusna i obučena ekipa inženjera i tehničara stoji na raspolaganju korisnicima. Održavanje i kontrola instaliranih sistema su pod nadzorom CCNA (Cisco Certified Network Associated) inženjera. KONTAKT: Maksima Gorkog 2 26000 Pančevo tel 013-31-83-20 fax 013-34-69-47 Za ostala platna mesta pogledajte sajt ISPa.

3Dnet

Pančevo, V. R. Putnika 7 013 351550
3Dnet Internet Service Provider Agencija 3Dnet ISP je osnovana 1999. godine. S vremenom je narasla u kompaniju za internet provajding koja se bavi pružanjem usluga bežičnog interneta, kablovskog interneta, dial-up interneta, web hostingom, web dizajnom, izradom baza podataka za poslovnu primenu i umrežavanjem poslovnih jedinica. Zbog posvećenosti i odgovornom poslovanju 3Dnet ISP proširio je uslugu pružanja bežičnog interneta na teritoriju celog južnog Banata i naša mreža seže do Beograda, Vršca, Kovina, Smedereva, Požarevca, Kostolca, Debeljače, Kovačice, Padine kao i većine ostalih manjih mesta. Za nešto više od osam godina na tržištu, 3Dnet ISP se kotira kao jedan od vodećih internet provajdera u Južnom Banatu. Od decembra 2002. do istog meseca 2007. uspeli smo da višestruko umnožimo broj korisnika. Danas pokrivamo više od 70% ukupnog tržišta u Južnom Banatu koja aktivno koriste internet iz reda društvenih i privatnih firmi, kao i fizičkih lica. Pored standardnih internet servisa, omogućen je i pristup našem SMTP i POP3 serveru za slanje i primanje elektronske pošte, kao i IMAP protokol za web mail i slično. 3Dnet poseduje sopstvene kapacitete i resurse za postavljanje i održavanje internet domena, što uključuje web prezentaciju i e-mail adrese za taj domen. Ciljevi Agencije 3Dnet ISP su permanetna briga o postojećim korisnicima i servisima koje nudimo, kao i stalno poboljšavanje kvaliteta i asortimana usluga, ali i praćenje i implementacija svetskih trendova u oblasti savremenih informacionih tehnologija. 3Dnet usluge Bežični internet Kablovski internet Dial-up internet Web hosting Web design Izrada baza podataka za poslovnu primenu Umrežavanje poslovnih jedinica Kontakt:
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA