Internacionalni vrtići - Internacionalna obdaništa Dedinje, Senjak

Internacionalni vrtići Dedinje, Senjak

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Senjak, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
INTERNACIONALNI VRTIĆI - DEUTCHE SCHULE BELGRAD Vrtić Nemačke škole Beogradotvoren je za svu decu talentovanu za jezik u uzrastu od 2,5 do 5 godina. Vodimo računa da deca unapređuju svoje znanje u svim oblastima i u skladu sa svojim uzrastom. Svako dete koje se kod nas upiše treba da se oseća prijatno i da mu dolazak u vrtić predstavljazadovoljstvo. Tek tada dete postaje otvoreno za učenje jezika i prihvatanje drugih pedagoških ciljeva. Vrtić nudi ili prepodnevni boravak ili celodnevni, u koji je onda uključen i popodnevni program.

Prima International School Belgrade

Prima International School Belgrade logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Dragana Mancea bb 011 3690825
Prima International School Belgrade logo
INTERNACIONALNI VRTICI - PRIMA INTERNATIONAL SCHOOL BELGRADE Prava magija je u smislu topline, reakcije i poštovanja koje stvaramo između dece, nastavnika i roditelja. Igra je glavna aktivnost kroz koju deca razvijaju društvene veštine, izlažu probleme i ostvaruju svoje fizičke, senzorne, emocionalne i kognitivne sposobnosti. Vaša deca će biti toliko zauzeta zabavom; oni neće shvatiti da uče sve vreme.
IPS - International Nursery and Primary school Belgrade logo
INTERNACIONALNI VRTICI - IPS IPS je odgovoran za brigu i obrazovanje mališana već duže od 60 godina. Mi smo posvećeni kontinuiranom samovrednovanju i usaglašenosti sa savremenim standardima pružanja usluga za decu. Pozdravljamo decu iz svih nacija i prihvatamo i podržavamo vrednosti tolerancije, saradnje, poštovanja i raznolikosti ubeđenja.

Chartwell International School

Chartwell International School logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Teodora Drajzera 28 011 3675340 |
011 3675299 |
Chartwell International School logo
INTERNACIONALNI VRTICI BEOGRAD - CHARTWELL INTERNATIONAL SCHOOL Chartvell predškolska ustanova je deo "Chartvell International School" u Beogradu. Trudimo se da obezbedimo sigurno, brižno, toplo i srećno međunarodno okruženje u kojem će vaše dete rasti, učiti i igrati se. Mi podržavamo kulturnu raznolikost i privilegovani smo da imamo decu iz mnogih nacionalnosti širom sveta kao deo naše porodice Chartvell predškolske ustanove.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA