Internacionalni vrtići - Internacionalna obdaništa

Internacionalni vrtići Beograd

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Senjak, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
INTERNACIONALNI VRTIĆI - DEUTCHE SCHULE BELGRAD Vrtić Nemačke škole Beogradotvoren je za svu decu talentovanu za jezik u uzrastu od 2,5 do 5 godina. Vodimo računa da deca unapređuju svoje znanje u svim oblastima i u skladu sa svojim uzrastom. Svako dete koje se kod nas upiše treba da se oseća prijatno i da mu dolazak u vrtić predstavljazadovoljstvo. Tek tada dete postaje otvoreno za učenje jezika i prihvatanje drugih pedagoških ciljeva. Vrtić nudi ili prepodnevni boravak ili celodnevni, u koji je onda uključen i popodnevni program.

Step by Step - vrtić na engleskom jeziku

Step by Step - vrtić na engleskom jeziku logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar dr. Zorana Đinđića 87 011 3017790 |
066 5162516 |
Step by Step - vrtić na engleskom jeziku logo
PRIVATNI VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO Step by Step je vrtić na engleskom za decu uzrasta od 1-7 godina. Mi smo privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U vrtiću Step by Step komunikacija se vrši na engleskom jeziku. Naš program je namenjen svoj deci, bez obzira na to da li imaju neko predznanje engleskog jezika. Kada dete krene u vrtić, vaspitačice se brinu o tome da polako i postepeno uključe dete u komunikaciju na engleskom kao i u sve aktivnosti u vrtiću. Deca u vrtiću Step by Step uče kroz igru i zabavu. Naše vaspitačice vode računa da uvek pokazuju i demonstriraju sve o čemu pričaju kako bi deca učila i asocijativno. Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom. Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik. Učenje enlgeskog se kod nas odvija spontano, a još jedna prednost našeg programa je pristup prema učenju i vaspitanju dece. Deca najbolje uče kroz istraživanje i igru. Mi u Step by Step-u razumemo da je ovaj period u odrastanju veoma važan za budućnost deteta. Naša želja i motivacija je da su svi naši roditelji/staratelji ne samo sigurni u negu koju pružamo njihovom detetu, već i ponosni da su deo zajednice gde su deca i porodica na prvom mestu. PROGRAMI Step by Step pristup zasniva se na aktivnom učenju koje je fokusirano na individualne mogućnosti, zanimanja i način učenja svakog deteta. Deca su inspirisana da istražuju, ispituju i pronalaze odgovore. Nasi vaspitači organizuju aktivnosti prema individualnim potrebama i načinu učenja svakog deteta. Imamo mesečne teme koje su veoma interesantne i zabavne za decu. Vaspitači prave nedeljne planove sa aktivnostima koje promovišu učenje kroz zabavu i igru, a pažljivo

Prima International School Belgrade

Prima International School Belgrade logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Dragana Mancea bb 011 3690825
Prima International School Belgrade logo
INTERNACIONALNI VRTICI - PRIMA INTERNATIONAL SCHOOL BELGRADE Prava magija je u smislu topline, reakcije i poštovanja koje stvaramo između dece, nastavnika i roditelja. Igra je glavna aktivnost kroz koju deca razvijaju društvene veštine, izlažu probleme i ostvaruju svoje fizičke, senzorne, emocionalne i kognitivne sposobnosti. Vaša deca će biti toliko zauzeta zabavom; oni neće shvatiti da uče sve vreme.

Bilingvalni francuski vrtić Fantasy

Beograd, Vračar, Internacionalnih brigada 66 011 3085587 |
011 3085588 |
FRANCUSKI VRTIĆ NA VRAČARU AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA Vrtić Fantasy je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije. Osnovana je 15 avgusta 1991 godine. VRTIĆ NA FRANCUSKOM JEZIKU Posebni program rada za strani jezik - francuski: Gledajući u celini lingvističko vaspitanje smatramo za shodno izučavanje stranog jezika; imajući u vidu prikladno didaktično posredovanje u gradacijskom procesu detetovog razvoja. Lepo vreme zajedno provodimo i sve to na francuskom jeziku, naravno! JOLIS PAPILLONS, DE BELLES COULEURS, JOLIS PAPILLONS, VOLENT DE FLEUR EN FLEUR, ILS SE REGARDENT ILS SE SOURIENT. U vrtiću Fantasy primenjujemo elemente metode Pasquali-Agazzi , čiji je centar za pedagoška istraživanja u Bresci, u Italiji, ali ima i elemenata Montesori metode. Njihove metode su vrlo bliske vrednostima koje mi želimo da ostvarimo, a to su: • za život kroz život • unapređivanje celokupnog formiranja ličnosti • vaspitavanje za mir • vaspitavanje kroz komunikaciju i dijalog • razumevanje i poštovanje prirode • lepo ponašanje PROSTOR 420m2 unutrašnjeg prostora (pet soba za boravak, atelje, biblioteku, kutić za motoriku, kancelarije, sobu za doktora, dva ulaza) 515m2 spoljašnjeg prostora (dvorište, baštu, mali voćnjak, mali zoo vrt) 103m2 sale za psihomotoriku sa spravama i rekvizitima. ORGANIZACIJA i GRUPE Vrtić se sastoji iz pet homogenih grupa uzrasta od 12 meseci do 7 godina, uključujući pripremnu preškolsku grupu. Male bubamare Velike bubamare Les Papillons Patuljci Pčelice AKTIVNOSTI Primenjujemo specijalan program francuskog jezika. Kao deo programa imamo zasebne časove: baleta, ritmike, gimnastike i muzičkog. NAŠ MALI ZOO VRT U našem vrtiću imamo naš mali zoološki vrt! Volimo životinje i brinemo o njima. PRIPREMA DECE ZA POLAZAK U ŠKOLU Pre svega, priprema deteta za polazak u školu je proces koji se odvija tokom čitavog predškolskog perioda u okviru podsticanja opšteg razvoja deteta. Sama priprema za školu nije odvojen segment na dete,
IPS - International Nursery and Primary school Belgrade logo
INTERNACIONALNI VRTICI - IPS IPS je odgovoran za brigu i obrazovanje mališana već duže od 60 godina. Mi smo posvećeni kontinuiranom samovrednovanju i usaglašenosti sa savremenim standardima pružanja usluga za decu. Pozdravljamo decu iz svih nacija i prihvatamo i podržavamo vrednosti tolerancije, saradnje, poštovanja i raznolikosti ubeđenja.

Chartwell International School

Chartwell International School logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Teodora Drajzera 28 011 3675340 |
011 3675299 |
Chartwell International School logo
INTERNACIONALNI VRTICI BEOGRAD - CHARTWELL INTERNATIONAL SCHOOL Chartvell predškolska ustanova je deo "Chartvell International School" u Beogradu. Trudimo se da obezbedimo sigurno, brižno, toplo i srećno međunarodno okruženje u kojem će vaše dete rasti, učiti i igrati se. Mi podržavamo kulturnu raznolikost i privilegovani smo da imamo decu iz mnogih nacionalnosti širom sveta kao deo naše porodice Chartvell predškolske ustanove.
USLUGE PREVOĐENjA PRIPREME ZA PRIJEMNE ISPITE STIPENDIJE i PUTOVANjA KINDERGARTEN - ZABAVIŠTE NA ENGLESKOM, ZA DECU UZRASTA 4-5 GODINA KURSEVI STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK SRPSKI JEZIK ZA STRANCE
USLUGE PREVOĐENjA ENGLESKO ZABAVIŠTE KURS SRPSKOG JEZIKA ZA STRANCE ŠKOLA ZA STRANE JEZIKE : ENGLESKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK SLOVENAČKI JEZIK JAPANSKI JEZIK KINESKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK

Englesko zabavište Školigrica

Novi Sad, Todora Toze Jovanovića 7 021 403084
Privatni vrtić
PRIVATNE JASLE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Vrtić Internacionalni Kutak

Vrtić Internacionalni Kutak logo
Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578 |
060 3316823 |
Vrtić Internacionalni Kutak logo
INTERNACIONALNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Svakom detetu će biti dodeljen „ključni radnik“ koji će biti odgovoran za praćenje napretka vašeg deteta, razvijanje bliskog odnosa i osiguranje da oni imaju sretno i ugodno vreme u vrtiću.

International Preschool Belgrade

International Preschool Belgrade logo
Beograd, Sopot, Naselje Trešnja 062 1529383
International Preschool Belgrade logo
INTERNACIONALNI VRTIĆI BELGRADE - VILLAGE PRESCHOOL Welcome to Play Learn Grown, International Preschool Belgrade, the place where your children can grow, learn and play in an environment that is both safe and structured. Our school’s mission is to offer your child the most comprehensive learning experience possible in a safe and warm learning environment.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA