Igračke za decu - Dečije igračke Zemun

Igračke za decu Zemun

Enci menci

Beograd, Zemun, Glavna 25 011 3162069 |
011 3162087 |
Deo Vaše porodice Sve na jednom mestu, kompletna oprema za vaše mališane Oprema za bebe Kozmetika Garderoba Igračke Najveći Chicco corner u našoj zemlji Igraonica za mališane Kutak za odrasle Svake subote od 10h - 14h stručni tim Halobeba i Enci Menci daju savete o zdravlju i nezi beba i mama

Orbico beograd

Beograd, Zemun, Konstantina Kavafija 5 011 3079600 |
011 3079601 |
VELEPRODAJA IGRAČAKA Kompanija Orbico d.o.o. Beograd je distributer najpoznatijeg proizvođača igračaka na svetu, Mattel Program ovog proizvođača je prepoznatljiv na našem tržištu za devojčice Barbie, My Scene i Winx za bebe Fisher Price za dečake Hot Wheels, Matchbox, Cars Od januara 2009. Orbico d.o.o. je proširio svoju ponudu sa dva nova programa Crayola i Halsall. Crayola program je prisutan na našem trzištu više od 10 godina. Iz ovog programa izdvajamo: Drvene i voštane boje, flomastere, plastelin Kreativne setove za decu uzrasta od 3 do 5 godina Kreativne setove za devojčice starije od 6 godina Halsall letnji program za plažu i igre za leto sa motivima Barbi u Spajdermena Iz ovog programa izdvajamo: Šlaufe, lotpe, dušeke, skutere za plažu… Igre na pesku badminton, ‘uhvati lopticu’, frizbi, hula-hop… Naš izložbeni prostor se nalazi u Dunavskoj 86, Viline Vode,Beograd. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Officecom

Beograd, Zemun, Tronoška 18 011 3774535 |
011 3774536 |
PAPIRI, FOLIJE, ETIKETE UKRASNI PAPIR EKSKLUZIVNI PISAĆI PRIBOR PRATEĆA KOMPJUTERSKA OPREMA PRIBOR ZA PISANjE RIBONI, TONERI, KETRIDžI ŠKOLSKI PRIBOR BIRO MAŠINE BIRO OPREMA IGRAČKE OFFICECOM postoji od 2001. godine. Ideja je bila da se srpskom tržištu ponude proizvodi velikog broja poznatih evropskih i svetskih proizvođača, na način kako se to radi u modernim evropskim zemljama. U samom startu je zacrtana jasna poslovna politika, koja podrazumeva veleprodajnu orijentaciju, bez afiniteta za saradnjom sa krajnjim potrošačima, sa jasno određenim rabatnim skalama za trgovačke kuće, kao i mnoge druge pogodnosti za kupce. Istovremeno sa formiranjem lagera u Beogradu, izdat je i katalog proizvoda OFFICECOM 2001. I svaka sledeća poslovna godina bila je obeležena novim katalogom, a svaki od njih je sa sobom nosio novo iskustvo u približavanju potrebama tržišta. Tim OFFICECOM-a je mlad i većina se u firmi nalazi od samog početka. Trudimo se da budemo poslovni, brzi, tačni, ali i opušteni u komunikaciji, kao i da nađemo vremena i za prijateljski razgovor i razmenu iskustava sa poslovnim partnerima. Osim toga, nekoliko puta godišnje se organizuju posete predstavnika proizvođača i, u okviru njih, prezentacije odgovarajućih segmenata asortimana, sa ciljem da se proizvođači bolje upoznaju sa situacijom na našem tržištu i da se kupcima pruži prilika da dođu u direktan kontakt sa proizvođačima čije robne marke distribuiraju. Kroz tekuće aktivnosti, OFFICECOM se tokom godine trudi da svojim kupcima izađe u susret akcijama sniženja pojedinih grupa proizvoda, u saradnji sa proizvođačima.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA