HF ZAŠTITNA OPREMA

Hf zaštitna oprema

 
 
hfzoprema@gmail.com
 
 • vatrogasni program
 • elektro-antistatični program
 • šumarsko-sekački program
 • ostali zaštitni program
 • ostala zaštitna oprema
 

hf          hf          hf

 
 • "HF ZAŠTITNA OPREMA DOO PETROVARADIN" je srpsko-nemačka ćerka firma HF SICHERHEITSKLEIDUNG-a, sa mešovitim kapitalom u privatnoj svojini čiji su vlasnici G-din. Jürgen Bretauer i G-din. Kazimir Zelunka. Matična firma "SICHERHEITSKLEIDUNG", Vohburg, Nemačka, vlasnika Jürgena Bretauer-a nastala je pre 30 godina od krojačke radionice koja se bavila šivanjem radne odeće za sekače u šumi. Prateći tehnološki razvoj materijala i potrebu za zaštitnom odećom, "HF" firma je izrasla u jednu od vodećih za proizvodnju i promet specijalne zaštitne odeće u Nemačkoj i zapadnoj Evropi sa materijalima visoke Evropske tekstilne tehnologije.
 

 hf    hf    hf    hf

 
 • "HF" Zaštitna odeća vrlo je uočljiva i prepoznatljiva i zahvaljujući svom modernom dizajnu mnogo se razlikuje od ostale opreme koja se može sresti na domaćem tržištu. Potvrdu visokog kvaliteta materijala, izrade i dizajna dobijamo od naših zadovoljnih kupaca. U proizvodnji specijalne zaštitne odeće koristimo najkvalitetnije proizvode poznatih svetskih firmi: "DUPONT", "FINLAISON" (materijali), "YKK" (cibzari), "BRISA" (čičak trake), "3M" (reflektirajuće trake).
 • Kod proizvodnje vatrogasne odeće već dugi niz godina uspešno sarađujemo sa jednim od najpoznatijih svetskih distributera vatrogasne opreme, firmom "ZIEGLER". Neminovnost usklađivanja normi i standarda sa Evropom, nameću i primenu istih u sferi proizvodnje zaštitne odeće, što dovodi preduzeće "HF" na poziciju jednog od vodećih proizvođača na ovim prostorima.
 

 hf   hf   hf

 
 
 
Novosadska 11 - Bački Petrovac -
063 1043160;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Bački Petrovac Novosadska 11
  +381 63 1043160;

Poruku prima: Hf zaštitna oprema

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA