Zaštitna odeća i obuća

Zastitna odeća i obuća Beograd

Deltex doo

Novi Sad, Carinska 1 021 6623399 |
021 6624726 |
HTZ OPREMA - ZAŠTITNA OPREMA ZAŠTITNA ODEĆA i OBUĆA PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA
GEOTEKSTIL BALISTIKA VETRENJAČE BRODOGRADNJA ZAŠTITNA OPREMA GEOTEKSTIL Geosintetika predstavlja rešenje za probleme sa kojima se suočavaju stručnjaci u oblastima niskogradnje, ekologije, prostornog planiranja. U novije vreme ima sve više zahteva za ekonomične i ekološki prihvatljive projekte puteva, železnica, parkirališta, aerodroma i stajališta na mekanom i nestabilnom tlu. Geomrežama postižemo visokokvalitetna rešenja koja udovoljavaju ekonomskim i ekološkim zahtevima Strukturalni doprinos geomreža temelji se na armiranju nezavisnih slojeva prometnih područja. Kada se granulat zbije preko geomreže, on delomično prodire kroz otvore u geomreži i stvara jako pozitivno uklještenje. Široka paleta geomreža i geokompozita s opširnim rezultatima u praksi produžit će životni vek asfaltnog sloja. Prednost uporebe navedenog materijala je smanjenje i do 40% debljine asfaltnog sloja, te smanjenje pojave kolotraga do 70%. Jednostavna ugradnja i povećan vek trajanja puteva pojeftinjuje konstrukciju što predstavlja važan faktor. Jedan od razloga dugotrajnosti puteva je efekt membrane koji stvara geokompozit da onemogući prodor vode u konstrukciju. ZAŠTITNA OPREMA Industrijska Protivpožarna Suva Specijalna Vidljiva Za šumu i lov Za bolnice Službena BALISTIKA VETRENJAČE BRODOGRADNJA
PROIZVODNjA OBUĆE PROFESIONALNA i ZAŠTITNA OBUĆA FASHION COLLECTION Preduzeće „Sandra Corpico“ osnovano je 1977. godine, kao takvo od svog osnivanja pa do dana današnjeg bavi se isključivo proizvodnjom obuće. Osnivač i vlasnik preduzeća gospodin Dragoljub Krstić od samog početka imao je viziju da napravi nešto posebno... Mukotrpnim i predanim radom kao i stalnom ulaganju u kvalitet proizvodnje, tokom burnih i mnogobrojnih godina predanog rada, SR „SANDRA CORPICO“ je od proste manufakture prerasla u firmu koja je stekla određena priznanja kao i tržišnu pozicioniranost kako na domaćem tako i na stranim tržištima. Cilj SR „SANDRA CORPICO“ je održavanje trenutnog i stalno poboljšavanje kvaliteta izrade svojih proizvoda, a u ovom slučaju obuće, kao i stalno unapređenje proizvodnih procesa koji ce obezbediti ovaj napredak, kroz, pre svega, stalnu kontrolu trenutne proizvodnje na samim proizvodinim linijama, stalnu obuku radnika za najmodernije proizvodne procese i stalno ulaganje u novu i savremenu opremu. Kvalitet proizvoda će biti obezbeđen i korišćenjem najkvalitetnijih sirovina u izradi samog proizvoda kao i saradnjom sa zvaničnim institucijama kontrole kvaliteta prozivoda kao i kotrolom od strane najkompetentnijeg lica za to, samog vlasnika firme. Nakon svih ovih napora da se kvalitet održi i unapredi, završnu reč će uvek imati krajni korisnik proizvoda a sve gore izrečeno će, neminovno, dovesti do osvajanja novih tržišta kao i povećanja proizvodnje.

Drager tehnika

Beograd, Voždovac, Danijelova 12-16 011 3911222
MEDICINSKA OPREMA ZAŠTITNA OPREMA Već više od sto godina Dräger–Medical Technology, podružnica u vlasništvu Drägerwerk AG, je vodeća u svetu u obezbeđivanju inovativnih sistema aparata u oblasti anestezije i intenzivne/akutne nege. Nastavljajući sa tom tradicijom i danas, Dräger medical pruža vrhunska rešenja za negu pacijenata. U centru asortimana ove kompanije nalaze se kompletne radne stanice za - hitnu pomoć - anesteziju - intenzivnu negu i - neonatalnu medicinu Fleksibilna rešenja za praćenje pacijenata su integralni deo radnih stanica, obezbeđujući pružanje optimalne terapije u svim oblastima. Pored toga, kompanija nudi aparate za terapiju u kućnoj nezi, kao i „ključ u ruke“-rešenja za snabdevanje bolnica kiseonikom i drugim medicinskim gasovima. U cilju pružanja maksimalnog kvaliteta svojim klijentima, Dräger nudi usluge konsultacija i održavanja nakon prodaje u ključnim oblastima - od planiranja, finansiranja i logistike, do tehničkog servisa i rukovanja tehničkom opremom. Naša kompanija prisutna je na svim glavnim tržištima širom sveta, sa solidnom mrežom prodajnih i servisnih centara u preko 100 zemalja, i proizvodnim postrojenjima u Nemačkoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, SAD-u, Indiji i Kini. Širom sveta filijala Dräger Medical Technology upošljava više od 5.400 ljudi i 2003. dostigla je prodaju od 917,7 miliona EUR. ANESTEZIOLOGIJA Dräger nudi kompletne anesteziološke radne stanice, koje kombinuju vrhunske anesteziološke proizvode sa obradom i praćenjem podataka. Zajedno sa plafonskim servisnim jedinicama, hirurškim osvetljenjem i opremom za različita odeljenja u bolnici, nudimo i fleksibilne sisteme rešenja za operacione sale koji odgovaraju Vašim posebnim potrebama. HIRURŠKO OSVETLjENjE OR-Light Sola koristi se za optimalno osvetljavanje operacionog prostora. Različite kombinacije sa različitim promenljivim nivoima osvetljenja omogućavaju podešavanje karakteristika svetla u različitim procedurama – počev od oftalmologije pa sve do operacija na srcu i grudnom košu. Izuzetno dobar kvalitet svetla u kombinaciji sa dokazanim ergonomskim konceptom, podržava korisnika čak i u komplikovanim hirurškim slučajevima.
ZAŠTITNA OBUĆA ZENSKA i MUŠKA MODNA OBUĆA GUMENA OBUĆA Preduzeće “Lederflex”d.o.o. Sombor postoji od 1997. godine. Bavi se proizvodnjom modne i zaštitne obuće. Asortiman modne obuće obuhvata žensku i mušku obuću izradenu od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Ako tražite nešto novo, drugačije, moderno na pravom ste mestu. Pored toga što lepo i privlacno izgledaju, naši proizvodi su i veoma udobni. Zaštitna obuća je izradena od najkvalitetnijih prirodnih materijala i obuhvata raspon velicina od broja 39 do broja 50. Obuća je atestirana i odgovara svim domaćim i svetskim standardima. Posebno izdvajamo tehnologiju proizvodnje zaštitne obuće po sistemu lepljenje, prošivanje, prokivanja sa čeličnim vijcima koja odoleva i najsurovijim uslovima eksploatacije.

Trnex

Beograd, Voždovac, Jovana Popovića 27a 011 3977530 |
011 3972999 |
zaštitne cipele z aštitne čizme zaštitne borosane zaštitne naočari zaštitne rukavice (gumene i kožne) tekstilne proizvode domaćih proizvođača tekstila TRNEX d.o.o. je preduzeće koje se bavi proizvodnjom i distribucijom ličnih zaštitnih sredstava. Preduzeće postoji od 1991. godine, proizvodnjom i distribucijom ličnih zaštitnih sredstava bavi se od 1974. godine. TRNEX je uvoznik UVEX programa, a pored UVEX programa klijentima nudimo i domaće programe namenjene ličnoj zaštiti, kao i program srpsko-nemačkog preduzeća HF čiji je TRNEX zastupnik za teritoriju Beograda i Srbije.
ZAŠITINA ODEĆA ZAŠTITNA OBUĆA ZAŠTITNA OPREMA

Albo - zaštitna oprema i odeća

Beograd, Batajnica, Vojvođanskih brigada 56
Zaštitne rukavice Ansell rukavice Proizvodi za jednokratnu upotrebu PANDA zaštitna obuća Zaštita sluha Zaštita disajnih organa Zaštita nogu Zaštitna i radna odeća Odeća visoke vidljivosti Zaštitna oprema za livničare Zaštita od pada Zaštita glave Zaštita očiju Zaštita lica Specijalna zaštita lica Albo u svojoj ponudi ima proizvode sledećih svetskih brandova: Mi smo Albo, porodično preduzeće osnovano 1992. kao specijalizovana kompanija za proizvodnju i promet zaštitne odeće. Sve proizvode nabavljamo direktno od vodećih evropskih, a time i svetskih, proizvođača od JSP-a i Pande preko Solla, Ansella i Protecta, do Dipona i Sekurea. Za neke od tih svetskih brandova smo ekskluzivni zastupnici ne samo za Srbiju i Crnu Goru, nego i za BiH. Uz njih, od ove godine imamo i potpisan ugovor sa "Eurozaštitom" iz Republike Srpske o zastupanju na kompletnom BiH tržištu. Kompanija Albo ima uveden ISO 9001 standard. Prvi smo dobili "Znak kvaliteta EPS" kao pouzdani saradnik i snabdevač. Autorizovani smo zastupnici najvećih proizvođača lične zaštitne opreme (zaštita glave, disajnih organa, sluha, hemijska zaštita, zaštitna obuća po standardima Evropske unije, zaštitne rukavice, odeća koja može biti i radna i zaštitna), kao i antipadna SOLL oprema: zaštitne merdevine i šine za objekte visokogradnje, tornjevi, kule, stubovi, antene, odnosno sisteme i sistemsku opremu koja se instalira uz objekte. Uz zaštitnu opremu našim klijentima nudimo i JSP program "safety road" (bezbednost na putu) u koji spada svetlosna signalizacija, čunjevi i razne barijere koje obezbeđuju nesmetan rad na saobraćajnicama.

Karan tekstil

Aranđelovac, Vladike Nikolaja 5/a 034 701743 |
064 1598015 |
HTZ OPREMA ZAŠTITNA OPREMA NA RADU RADNA ODELA RADNE UNIFORME KARAN TEKSTIL D.O.O. je preduzeće iz Aranđelovca koje se bavi proizvodnjom i prodajom zaštitne opreme na radu. Osnovano 2007.godine i vrlo brzo je zahvaljujući profesionalzmu i odgovornom poslovanju, steklo renomiran ugled kao preduzeće sa kojim je zadovoljstvo poslovati. Shodno tome, formirali smo i sopstveni brend tekstilne galanterije KA-TEX. Od 2008.godine, prisutni smo na sajmu građevine, tehnike kao izlagači našeg zaštitnog programa, a kvalitet naše HTZ opreme nam je omogućio uspešnu poslovnu saradnju sa velikim sistemima, kao dobavljača i saradnika. O našem kvalitetu govori i dugogodišnji izvoz u Italiju, Hrvatsku, CrnuGoru. Matrijale koje koristimo za izradu naše opreme su od renomiranih i poznatih proizvodjača kao što su Klopman –Nemacka, Total – Holandija i poseduju sve sertifikate I Euro 1 . U sklopu preduzeća postoji i tim koji se bavi: modeliranjem novih proizvoda, pripremom za štampu, dizajnom kao i samom štampom na tekstilu, do 6 boja, uključujući i mogućnost Veza. MEDICINA UGOSTITELjSTVO ZANATSTVO REFERENCE - KNJAZ MILOŠ - BEKAMENT - PEŠTAN - KNAUF - HGP NOVI SAD - MASTER PLAST- SUBOTICA - VISA PROM –SENTA - KERAMIKA KANJIZA - SWEET HAUSE - SLATKO SRCE - DRIM ALATI - SAINT GOBAIN-WEBER - KUBRŠNICA ARANÐELOVAC - ŠUMADIJA GRANIT - FORTUNA MARKET - GRAFO PAK - DKN MODEN - LEONARDO SHIRTS - GREEN MARKET - BAUMIT - MPI POBEDA - RADIJUS VEKTOR

Honestas

Novi Sad, Kosovska 23 021 551182 |
021 552633 |
PROGRAM ZA HOTELE, BANjE, SPA i WELLNES CENTRE PROGRAM ZA RESTORANE, KAFIĆE, KLUBOVE UNIFORME HTZ OBUĆA REKLAMNA GALANTERIJA ENTERIJER

Microcer kanjiža

Kanjiža, Karađorđeva 37 024 875045 |
024 876794 |
RUČNI ALAT MREŽE PLETIVA ŽICE ZAVARIVANjE i BRUŠENjE TEHNIČKA ROBA MERDEVINE CREVA i PRIKLjUČCI LANCI, SAJLE, UŽAD i DELOVI POLjOPRIVREDA OPREMA ZA BAŠTU BAŠTENSKI NAMEŠTAJ OPREMA ZA DOMAĆINSTVO SREDSTVA ZA ODRŽAVANjE ČISTOĆE ZAŠTITA NA RADU HEMIKALIJE ELEKTRIKA HRANA ZA KUĆNE LjUBIMCE LjULjAŠKE DEČIJE STOLICE i STOLOVI IGRAČKE Microcer doo se bavi veleprodajom kućnih, radnih i ručnih alata, gvožđarske robe i razne dopunske opreme za potrebe građevinarstva, poljoprivrede, male privrede i domaćinstva. Naša pretežna delatnost usmerava se ka direktnoj nabavci od proizvođača, skladištenju, formiranju asortimana i opsluženju kupaca sa sopstvenom dostavom naručene robe. Krajnji korisnici naših proizvoda su domaćinstva, poljoprivrednici, građevinska preduzeća i preduzetnici. Ove segmente opslužujemo preko naših partnera veletrgovaca i maloprodaja. Nas karakteriše: - širok asortiman - povoljne cene zbog neposrednih nabavki od proizvođača - detaljan štampani i web – katalog, cenovnik - besplatna dostava naručene robe po nedeljnom planu - robni krediti - pouzdanost i korektnost Proizvode nabavljamo direktno od proizvođača, kako od inostranih, tako i od domaćih. To nam omogućava da našu široku paletu proizvoda nudimo po konkurentnim cenama. Cilj nam je da naše partnere uslužimo sa najpovoljnijim uslovima i cenama na tržištu. Dijapazon naših artikala se sastoji od preko 8000 stavki. Zahvaljujući tome pružamo mogućnost trgovinskim radnjama da kompletiraju sopstvenu ponudu pomoću našeg asortimana. Naručivanje možete izvršiti lično, telefonom, faksom, e-mailom i preko web-prodavnice. U web – prodavnici dostupne su i aktuelne cene artikala. Za lozinku koja će Vam omogućiti da pregledate cene obratite se našoj komercijalnoj službi. Distribuciju robe vršimo nedeljno. Uslov za besplatnu dostavu je minimalna vrednost narudžbe od 6.000,00 dinara. Ispod tog iznosa robu šaljemo poštom ili kurirskom službom. Robu dostavljamo na području Vojvodine, kao i na teritoriji Beograda. Pomoću distributerske mreže naši proizvodi su dostupni i na daljim lokacijama zemlje. Našim pouzdanim partnerima nudimo mogućnost odloženog plaćanja a veličina popusta zavisi

Hf zaštitna oprema

Bački Petrovac, Novosadska 11 063 1043160
vatrogasni program elektro-antistatični program šumarsko-sekački program ostali zaštitni program ostala zaštitna oprema "HF ZAŠTITNA OPREMA DOO PETROVARADIN" je srpsko-nemačka ćerka firma HF SICHERHEITSKLEIDUNG-a, sa mešovitim kapitalom u privatnoj svojini čiji su vlasnici G-din. Jürgen Bretauer i G-din. Kazimir Zelunka. Matična firma "SICHERHEITSKLEIDUNG", Vohburg, Nemačka, vlasnika Jürgena Bretauer-a nastala je pre 30 godina od krojačke radionice koja se bavila šivanjem radne odeće za sekače u šumi. Prateći tehnološki razvoj materijala i potrebu za zaštitnom odećom, "HF" firma je izrasla u jednu od vodećih za proizvodnju i promet specijalne zaštitne odeće u Nemačkoj i zapadnoj Evropi sa materijalima visoke Evropske tekstilne tehnologije. "HF" Zaštitna odeća vrlo je uočljiva i prepoznatljiva i zahvaljujući svom modernom dizajnu mnogo se razlikuje od ostale opreme koja se može sresti na domaćem tržištu. Potvrdu visokog kvaliteta materijala, izrade i dizajna dobijamo od naših zadovoljnih kupaca. U proizvodnji specijalne zaštitne odeće koristimo najkvalitetnije proizvode poznatih svetskih firmi: "DUPONT", "FINLAISON" (materijali), "YKK" (cibzari), "BRISA" (čičak trake), "3M" (reflektirajuće trake). Kod proizvodnje vatrogasne odeće već dugi niz godina uspešno sarađujemo sa jednim od najpoznatijih svetskih distributera vatrogasne opreme, firmom "ZIEGLER". Neminovnost usklađivanja normi i standarda sa Evropom, nameću i primenu istih u sferi proizvodnje zaštitne odeće, što dovodi preduzeće "HF" na poziciju jednog od vodećih proizvođača na ovim prostorima.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA