Oprema za grejanje Zrenjanin

Grejanje Zrenjanin
Kotlovi za centralno grejanje Odlivci od bronze Odlivci Postrojenja kotlovska Postrojenja za prenos toplote Radijatori Spojnice za radijatore A.D. "Radijator" osnovano je 1932. godine, kao prva fabrika kotlova i radijatora u Jugoslaviji. Ubrzo je proizvodni asortiman dopunjen proizvodnjom rebrastih cevi kućišta elektromotora i liva za opštu upotrebu. Uvođenjem poluautomatske linije za kalupovanje i osavremenjavanjem tehnološkog procesa znatno povećan obim proizvodnje. Prednost proizvoda A.D. "Radijator" u odnosu na slične proizvode drugih proizvođača je u standardno visokom.kvalitetu i dugotrajnosti. (garancija 30 ..god.) ....Pored domaćeg tržišta koje je veoma smanjeno u odnosu na vreme izgradnje fabrike i instalisanih kapaciteta, relativno dobar plasman se postiže na inostranom tržištu, što opet govori o.kvalitetu proizvoda. Pored izvoza radijatora, kotlova i drugih odlivaka na tržište bivših republika (Makedonija, Republika Srpska i Slovenija), najreferentnija zapadna tržišta su Španija, Nemačka i Grčka a zatim i druge zemlje: Holandija, Italija, Bugarska i Mađarska.

Nivas co

Zrenjanin, Čarnojevića 20 023 525366 |
023 525580 |
Kompanija NIVAS CO d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom materijalima za grejanje. Kao ekskluzivni uvoznik kotlova i radijatora italijanskog proizvođača BIASI sa središtem u Veroni, može Vam ponuditi: Aluminijumske radijatore Panelne - čelične radijatore Zidne gasne kotlove Stabilne gasne kotlove Parnen kotlove Ono što izdvaja ove proizvode u odnosu na druge jesu CENA i KVALITET

Euroteh gas

Zrenjanin, Prva proleterska bb 023 541325 |
023 547023 |
GREJANjE GASNE INSTALACIJE PROIZVODNjA BOJLERA SERVIS GORIONIKA, KOTLOVA i BOJLERA Sopstvena proizvodnja : Gasni zidni protočni kotlovi i kombi bojleri tip B (na dimnjak) i tip C (turbo) od 12, 18, 24, 28 i 38 kW; Elektro protočni zidni kotlovi od 6 do 30 kW; Vezani sistemi gasnih i elektro kotlova i kombi bojlera; Protočni zidni gasni bojleri 6, 10, 13, 16 l/min; Modulni gasni kotlovi 48, 56, 76, 84 i 114 kW, su pogodni za kontejnerske kotlarnice do 1140 kW; Gasni podni kotlovi MEGA 48, 64, 76 kW, i MEGA DUAL 152 kW; Infra grejači na gas ili lož ulje za razne industrijske primene; Gasni kaloriferi sa atmosferskim gorionicima; Pancirna creva za gas 1/2", 3/4", 1"; Atmosferski gorionici za primenu u industriji i ugostiteljstvu; Gasni i uljni termogeni; Ormarići od lima za merne setove. Do februara 1999. godine, naši uređaji su ugrađeni za preko 3700 korisnika gde se koriste za zagrevanje prostora, zagrevanje vode ili u procesu proizvodnje. Najviše je prodato gasnih protočnih zidnih kotlova i kombi bojlera. Modulnih gasnih kotlova ima ugrađenih oko 40 komada od čega su dve kotlarnice sa više kotlova. EUROTEH GAS je praktično jedini domaći proizvođač nekoliko familija uređaja za zagrevanje na gas, električnu energiju. Tokom februara '98 promovisan je "Plintehov gasni vodič", knjiga namenjena projektantima i korisnicima. To je prva knjiga te vrste kod nas, a sadrži opšte informacije o gasu i gasnim uređajima uz opis primene plintehovog programa. Svakodnevno radi servisna služba preduzeća na teritoriji Srbije. Početkom '98 zapošljava oko 40 radnika na, za proizvodnju zakupljenom, prostoru od 600 m2. Proizvodni kapacitet se koristi maksimalno u drugoj polovini godine a potencijal prihoda je 1,5 - 3 miliona DEM. Imamo saradnju u Italiji sa preduzećima: Eurogroup, Cebi, Mut, Polidoro, Myson, Sit, Berteli, Honeywell, Climax, Natalini, Pulver lak, Systema, Heizer, IMIT i Catoba.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA