Oprema za grejanje Kaluđerica, Mali Mokri Lug

Grejanje Kaluđerica, Mali Mokri Lug

Doming

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 594 011 2895599
SVE ZA GREJANjE DOMING d.o.o. je trgovinsko preduzeće, specijalizovano za promet opreme za grejanje, osnovano 1990. godine. DOMING svoju trgovinsku delatnost ostvaruje pre svega kroz veleprodaju ali poseduje i svoje maloprodajne objekte. Asortiman opreme je takav da se može nabaviti sve za grejanje na jednom mestu, na bazi veleprodaje ili maloprodaje i bez čekanja na isporuku. Široki asortiman proizvoda je osmišljen tako da kupcu može da pruži sve što je neophodno za instalaciju centralnog grejanja po principu SVE ZA GREJANjE NA JEDNOM MESTU , od kotla do radijatorskog ventila. Asortiman nudi opremu za manje toplovodne sisteme kao što su privatne kuće i manje stambene zgrade, ali i elemente koji se ugrađuju i u velike stambene zgrade i poslovne objekte: Kotlovi i pribor Instalacione cevi i fiting Radijatori i pribor Radijatorski ventili i navijci Ostali ventili Pribor za etažno grejanje Pumpe i oprema Merno-regul. i sigurn. oprema Bojleri i solarna oprema Instalaterski oprema i alati DOMING svojim kupcima obezbeđuje besplatan prevoz kupljene robe širom Srbije svojim brojnim dostavnim vozilima. Na svu kupljenu robu DOMING daje garanciju, pruža besplatnu tehničku pomoć i savetuje oko izbora proizvoda. Garantni rokovi i garantni uslovi koje uživaju kupci su usklađeni sa zakonskom regulativom koja štiti prava kupca u garantnom i vangarantnom roku. DOMING je dugogodišnji partner sa više od 40 zapadnoevropskih proizvođača opreme za centralno grejanje čije prozvode direktno uvozi i plasira kroz sopstvenu distribucionu mrežu pod najpovoljnim uslovima. Oprema za grejanje je ispitana kod domaćih i stranih instituta, zadovoljava evropske norme i poseduje odgovarajuće sertifikate, a DOMING daje garancije na svu opremu iz svog asortimana.

Metaling plus

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Pirandelova 16 011 3046780 |
011 3472398 |
Osnovna delatnost našeg preduzeća je velikoprodaja materijala za centralno grejanje. Prezentaciju našeg prodajnog programa vršimo na sajmovima, kongresima, na grupnim i pojedinačnim prezentacijama kao i u direktnom radu sa zainteresovanima. Takođe vršimo obuku kako instalatera tako i stručnog kadra. Bakarne, Pex, Al-Pex , crne cevi i prateći fiting - Bakarne cevi, bakarni i Ms fiting i pribor - Pex i Pex-Al-Pex cevi i fiting - Crne bezšavne i šavne cevi i prateći pribor Radijatori - Panelni radijatori Jugoterm – Merošina - Cevasti radijatori - Aluminijumski radijatori - Liveni radijatori Zrenjanin - Kupatilski radijatori sušači - Prateći pribor za sve vrste radijatora Oventrop - Ručni i termostatski radijatorski ventili - Balansni ventili navojni i prirubnički - Oprema za podno grejanje - Oprema za podstanice i kotlarnice Armatura za grejanje Oprema i armatura za podstanice i kotlarnice Kotlovi, gorionici, pumpe, ekspazione posude Merno regolaciona oprema (termostati,manometri, termometri) Izolacija Armaflex za grejanje, hlađenje i ventilaciju i vodovod - Tubolit DG, Tubolit DG-A , Tubolit S-plus, Tubolit AR – cevasta izolacija - Armaflex AC (-40 - + 105oC) cevasta i pločasta izolacija - HT Armaflex (-40 - + 175oC) cevasta i pločasta izolacija - Izolacija od mineralne vune sa Al-folijom - Lepak, trake i prateći pribor - NH/Armaflex izolacija cevasta i plocasta bez HALOGENA Gasni kotlovi i peći i prateća oprema

Szr termo elektro - servis gorionika

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Boška Buhe 4 011 3410677
Servis gorionika, automatika Grejni sistemi Grejanje Elektro-instalacije Servis, nabavka i ugradnja gorionika na sve vrste goriva i njihove prateće opreme Termo-elektro postoji preko 30 godina i ovlašćeni je serviser za gorionike marki WEISHAUPT, BALTUR, BENTONE, HOVAL, CUENOD, ELCO. Takođe, vršimo prodaju gorionika i rezervnih delova ovih proizvođača, kao i kompletnu prateću automatiku i i opremu. Takođe, vršimo njihovu ugradnju i puštanje u rad. Montaža, povezivanje i puštanje u rad automatike za grejne sisteme Servis Termo-elektro vrši montažu, povezivanje i puštanje u rad automatike VIESSMANN, HOVAL, BUDERUS i drugih renomiranih proizvođača, kao i montažu, povezivanje i puštanje u rad automatike grejanja raznih proizvodjača FENIKS BB, AUTER, SAUTER, DANFOS, VAILANT... Takođe radimo servis i povezivanje elektro kotlova, analizu dimnih gasova instrumentom TESTO 330ll (i BAHARAQ) i štelovanje sagorevanja. Montažu i izradu svih potrebnih električnih ormana automatike. Projektovanje grejanja i izvodjenje radova po sistemu ključ u ruke. Izrada i isporuka komplet grejanja za balone i hale svih veličina (termogeni) U saradnji sa partnerima radimo i kompenzaciju jalove snage (enegije), kao i ugradnju novih sistema uštede električne energije do 30% na linijama rasvete (hale, javna rasveta, biblioteke, škole...).

Interm

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Smederevski put 21a 011 3474262
Sve za grejanje Global Calidor Caleffi Herz Grundfos Wilo Dacon Megal Ekopan dm Radijator - Kraljevo
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA